Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

zennith666 → Goutcou

Λογικό εγώ ήρθα στον μπαμπά για σαββατοκύριακο και αναγκάστικα να δω στον Εζελ μαζί τους γιατί το laptop ήταν "κατελημενο".Ξένερα μου φαίνεται ότι η ταινίες πρέπει να είναι πολύ καλές για να τις δώ ποιά.(λογο των anime)
Σεπ 24 2011 14:57
Φωτογραφία

Goutcou → zennith666

Χαχαχα..σόρρυ που σε απογοητεύω, αλλά δεν είμαι συμπατριώτης! :D Κισμέτ έβλεπαν φανατικά οι γονείς μου και κόλλησα κι εγώ! Μετά το Κισμέτ, όμως..το χάος, το κενό, το τίποτα! Δεν θέλω να ξαναδώ τούρκικο!:if:
Σεπ 24 2011 14:54
Φωτογραφία

zennith666 → Goutcou

Pfff gomen η γκαβομάρα μου το έκανε το θαυμα της πάλι .Οκ όταν λές Λαμία που ξέρω ότι είναι απο τό Κισμέτ βγάζει νόημα.Και εγώ που νόμιζα ότι βρήκα πατρίωτη και χάρηκα!! :D
Σεπ 24 2011 14:29
Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

Ναι ναι..μ' αρέσει να πειραματίζομαι! :D Πριν το βάψω πρώτη φορά κόκκινο, είχα κάνει 2 τούφες ξανθές (μπροστά, μια αριστερά, μια δεξιά) και όταν το έβαψα έγινε καροτί!! Χαχαχα..μετά ξέρασε και έμεινε πάλι το ξανθό και όταν τα έβαψα μελιτζανί, οι τούφες αυτές βγήκαν μωβ<3 Κοίτα. βασικά, όσο αφορά την δουλειά, πλέον δεν είναι όλοι τόσο στενόμυαλοι και παλαιολιθικοί..οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα και το ελπίζω κιόλας, γιατί θα είναι μεγάλη βλακεία να χάσεις μια δουλειά επειδή έχεις περίεργο χρώμα μαλλιά! Εγώ όταν έπαιρνα βαφές από το σουπερμάρκετ, έφευγε πολύ γρήγορα το χρώμα! Μετά, που άρχισα να πηγαίνω σε μαγαζιά με επαγγελματικά είδη (και πιο φθηνές βαφές και καλύτερες ποιοτικά) βρήκα την υγειά μου! Δεν ξέβαφε..αλλά και πάλι από τον ήλιο ξεθώριαζε..ειδικά το καλοκαίρι! I don't know what to do anymoreeee.. Τ_Τ Χμ..Τατιάνα..ποτέ δεν την συμπάθησα να σου πω την αλήθεια! Όλες αυτές οι ντίβες της τηλεόρασης με απωθούν! :Ρ Μην ανησυχείς πάντως για το μαλλί σου...everything is gonna be ok..don't worry<3 P.s. Κι εγώ τα λατρεύωωωω..αυτά και τα Century gothic! All time favorites <3 Από πού είσαι αν επιτρέπεται? :D
Σεπ 24 2011 14:18
Φωτογραφία

Goutcou → Theodore :D

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2](Χαχα..ναι! Δεν πρόσεξε τον τόνο μάλλον.) Θενκ γιου! [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:D Δεν είναι ακριβώς πορτοκαλί..χάλκινο είναι βασικά και απλά έχει ανοίξει από τον ήλιο! Μάλλον φταίει και λίγο ο φωτισμός γιατι την είχα σκουρύνει και τώρα δεν βρίσκω την ορίτζιναλ >.<[/SIZE][/FONT]
Σεπ 24 2011 14:08
Φωτογραφία

Theodore :D → Goutcou

[I](Χαχα ο άλλος κατάλαβε Λαμία.) [/I]Τίποτα. Κατάφερες να την ανεβάσεις τελικά. Nice hair colour. Πορτοκαλί είναι; Ή φταίει ο φωτισμός;
Σεπ 24 2011 12:48
Φωτογραφία

Goutcou → zennith666

Χαχαχα! Δεν είπα Λαμία καλέ... Λάμια είπα! Ο τόνος στο πρώτο "α"! :D Και εννοούσα το Κισμέτ..ένα από τα τούρκικα που έδειχνε στον ΑΝΤ1! :Ρ Το ftw σημαίνει for the win..δηλαδή σαν να λέμε for ever! :D
Σεπ 24 2011 12:12
Φωτογραφία

Goutcou → Theodore :D

Οοοοοκ...ευχαριστώ! Δεν την έχω και στο facebook, να την ανεβάσω από εκεί..γαμώτεν! :Ρ
Σεπ 24 2011 12:08
Φωτογραφία

Goutcou → zoro77

Χαχαχα..όχι όχι..δεν την έβαλα ντροπαλά!! >.<
Σεπ 24 2011 12:04
Φωτογραφία

Maffy → Goutcou

Ohhh έχεις περάσει από διάφορες φάσεις! Καλό είναι να πειραματίζεσαι! Αυτό με το μελιτζανί και μαύρο/μπλε ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Αν έχεις ΣΚΑΙ, είναι μια εκπομπή "How Do I Look" κι η παρουσιάστρια έχει ένα μαύρο/μωβ/μπλε μαλλί και της πάει τόοοοοσο πολύ και κάθε φορά που το βλέπουμε κολλάμε κι οι 2 xD Οπότε πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα περάσω από'κει απλώς αναρωτιέμαι πόσοι θα το δεχτούν όσο αναφορά δουλειά κλπ Το καλό είναι ότο το κόκκινο μου δε ξεβάφει εύκολα! Με ρώταγε μια φίλη μου που τη βλέπω μια φορά στο τόσο και της έλεγα ότι δεν το'χω βάψει για 2 μήνες και καθόταν και μ'έβριζε επειδή κράταγε μια χαρά xD Και ναι η Τατιάνα ακομα κάνει εκπομπή! Πρέπει να δεις τη διαφήμιση για τη φετινή... Είναι λες και την είχε πιάσει παλιμπαιδισμός! Δε θυμάμαι και το τραγούδι που χόρευε να πάρει! Kαι δεν ξέρω πόσες τρίχες πια χάνω Τ.Τ Νομίζω ότι έχω χάσει τόσες που δεν έχω καμιά περίσσια Τ.Τ Και τι να πω για το κούρεμα. Πάνω κάτω το ίδιο μου ήταν οπότε δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι. Μακάρι να ίσχυε! Τόσο καιρό το πίστευα! Τ.Τ Και damnnn κι άλλη Μαρία! Πήξαμε Θεέ μου xD O μισός θυληκός πληθυσμός πια xD Να φτιάξουμε το δικό μας στρατό! PS: Comic Sans ftw \o/ Έρωτας για αυτή τη γραμματοσειρά <3
Σεπ 24 2011 08:55
Φωτογραφία

zennith666 → Goutcou

Τι εννοείς Λαμία ftw ?Είμαι και εγώ Λαμία, φοιτήτρια είσαι εδώ???
Σεπ 24 2011 03:13
Φωτογραφία

Theodore :D → Goutcou

[url]http://tinypic.com[/url] Browse για να την βρεις. Μετά κάνε Upload. Και ύστερα θα σου βγάλει διάφορα links. Copy το Direct Link για Layouts. Πήγαινε στο post σου και βάλε το link μέσα στο κουτί που ανοίγει όταν πατάς τo Ιnsert Image στην γραμμη εργαλείων (εκείνο το κίτρινο κουτάκι με το βουνό)
Σεπ 24 2011 01:27
Φωτογραφία

zoro77 → Goutcou

δεν φαινεται. Ισως φταiει το γεγονος οτι την εβαλες ντροπαλα την φωτο xD
Σεπ 24 2011 01:26
Φωτογραφία

Goutcou → zoro77

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Βασικά την ξανα-ανέβασα, αλλά δεν ξέρω αν κατάφερα τίποτα! Thank you πάντως, αν πάλι δεν φαίνεται θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα ^-^[/SIZE][/FONT]
Σεπ 24 2011 01:15
Φωτογραφία

zoro77 → Goutcou

imageshack χρησιμοποιησε:king:
Σεπ 24 2011 01:09