Community Status Updates
Goutcou → didimakia
Χαχαχα..κι εγώ μια απ' τα ίδια! Απλώς τρελαίνομαι για τα τραγούδια τους!
Την δισκογραφία τους δυστυχώς δεν την έχω :'( Αλλά εύχομαι κάποια στιγμή να την αποκτήσω!
Τα μαλλιά του ήταν έτσι:
[IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264989_2025000196324_1583592989_1966200_881347_n.jpg[/IMG]
Γλυώδη δηλαδή... -.-
P.s. Πότε με το καλό απολύεσαι?! >.<
Sep 25 2011 15:17
didimakia → Goutcou
Βασικα δεν ειμαι τρελος φαν αλλα ουτε απλα μ'αρεσουν μερικα τραγουδια τους. Ειμαι σκετο fan.
Την δισκογραφια την εχω ολη παντως :P
Τα μαλλια του πως ηταν? :P Συνεχεια τ'αλλαζει ^^
Ααα και +1 στο biography σου. I also turn on the radio :P
Υ.Γ. θενκ ιου :3
Sep 25 2011 14:59
Goutcou → zoro77
Χαχαχαχα.. δεν νομίζω να ανεβάσω άλλη φωτογραφία! >.>
Ναι..φοιτήτρια είμαι! :D Κι εσύ φοιτητής από ό,τι βλέπω ε?
Sep 25 2011 14:59
Goutcou → didimakia
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι! Βασικά τους λατρεύω... Και πέρασα πολύ καλά.. Δεν σταμάτησα να χοροπηδάω! :kawaii: Η μόνη απογοήτευση ήταν πως δεν τραγούδησαν πολύ :/ (και απογοητεύτηκα και από τα μαλλιά του Jared! :if: Ήταν πραγματικά ΑΠΑΙΣΙΑ εκείνη την ημέρα! Πού ήταν αυτή η υπέροχη μοϊκάνα του? Εεεεε? :Crying2:)
Εσύ είσαι τρελός φαν? Ή απλά σ' αρέσουν μερικά τραγούδια τους? :D
P.s. Καλό κουράγιο με το φανταριλίκι!
Sep 25 2011 14:56
Goutcou → Maffy
Χαχαχα...καταραμένο μάδημα! Πόσο σε μισώ!:if: Βέβαια, υπάρχει και η εναλλακτική να το κουρέψεις γουλί και να σου ξαναμακρύνει! Χαχαχαχαχα.. Είσαι και Χαλκιδιώτισσα, σε λένε και Μαρία...τι άλλο θες δηλαδή?! Είσαι εξαπλωμένη από όλες τις απόψεις! Χαχαχα:Ρ Έτσι κι αλλιώς, έχω ξεκοκκαλίσει το μηχανογραφικό, οπότε και να μην ήταν εκεί ο γνωστός μου, σίγουρα θα την αναγνώριζα την σχολή σου! :D Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει..πηγαίνω στην σχολή και δεν ξέρω κανέναν με το όνομά του! Και η πλάκα είναι ότι όλοι με ξέρουν, γιατί στο facebook έχω όνομα Soko Freta και με φωνάζουν όλοι έτσι στη σχολή... Και πάω και με βλέπουν και μου φωνάζουν "Επ..γεια σου Σοκοφρέταααααα" και εγώ δεν ξέρω καν τα ονόματά τους! Χαχαχαχα... Κοινωνική θεολογία σπουδάζω, στην Αθήνα! :D Δεν μου πολυαρέσει να σου πω την αλήθεια, γιατί στην ουσία βγαίνεις θεολόγος από εκεί! Αλλά έχει ωραία μαθήματα..(πολύ καλύτερα από της απλής θεολογίας!) οπότε τουλάχιστον περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου :) Εσύ τι επαγγελματική αποκατάσταση έχεις?
Sep 25 2011 14:50
zoro77 → Goutcou
εννουσα οτι θα περιμενω μεχρι την επομενη φωτογραφια xDD
εισαι φοιτητρια?
Sep 25 2011 14:46
didimakia → Goutcou
[img]http://media.giantbomb.com/uploads/0/7912/1355124-fuuuu.jpg[/img]
Να μαντεψω ηταν τελεια ε? *_*
Sep 25 2011 14:42
Goutcou → didimakia
[QUOTE=didimakia;514251]Πηγε κανεις 30 seconds to mars?
Αν ναι, πως ηταν? Γτ ηθελα να παω αλλα το οικονομικο βλεπετε... Τ_Τ[/QUOTE]
Εγώ εγώ εγώ εγώ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ είχα πάει! Αχ.. >.<
Sep 25 2011 14:35
zoro77 → Goutcou
γιατι τι ειπα?:P ή μηπως εννοεις οτι δεν θες να σταματησω?:wis: xD
Sep 25 2011 14:15
Maffy → Goutcou
Το σκέφτομαι να το αφήσω προς το παρόν και βλέπουμε προς το παρόν και πρέπει να βάλω ένα post-it στη ντουλάπα μου για να θυμάμαι να το βάζω 1 ώρα πριν το μπάνιο /ο/ Και ξέρω από μάδημα! Εκεί που καθόμαστε, έρχεται ξαφνικά η φίλη μου κι αρχίζει να μου παίρνει όλες τις τρίχες απο πάνω μου. Κι εκείνη μαδάει στο μεταξύ οπότε το σπίτι θέλει καθάρισμα κάθε 3-4 μέρες -.-
Κι ωωω, χαίρομαι που εμείς οι Χαλκιδιώτες έχουμε εξαπλωθεί! Και παίζει να'σαι απ'τα πρώτα άτομα που αναγνωρίζουν τη σχολή χωρίς να χρειαστεί να κάνω επεξήγηση \ο/ Αυτά είναι \ο/ Κι αμφβάλλω ότι θα ξέρω γιατί δεν ξέρω και πολλά άτομα. Φατσικά κυρίως ξέρω πολλούς! xD Eσύ που είσαι? c:
Sep 25 2011 13:58
Goutcou → zennith666
Χμμμ... Χρήστος ε? Έχω κακή εμπειρία από Χρήστο! Αλλά και 2 άτομα της παρέας μου Χρήστηδες είναι! :D Αααα..μικρό είσαι δηλαδή! (Όχι ότι έχουμε και μεγάαααλη διαφορα! :P) Χαχαχα.. Ααα..νόμιζα πως έμενες μόνιμα Λαμία! Τι σπουδάζεις εκεί? Εγώ καίγομαι στο pc βασικά..όταν δεν έχω σχολή (και κυρίως το καλοκαίρι) καίγομαι κανονικά.. κάθομαι όλη μέρα, γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω μέχρι την ώρα που θα βγω! Να παίξουμε ταβλάκι καμιά μέρα αν θες, στο ίντερνετ! :D Κι εμένα ο κολλητός μου είναι αρκετά κωλόφαρδος και φέρνει συχνά διπλές στο ασσόδυο, που χρειάζονται! >.< Χαχαχα..μην το κακομελετάς αυτό με το αυτοκίνητο ρε συυυυυυ! :Ο Τι έκανες και πήγε να σε φάει η περιέργεια..?? :Ρ
Από άνιμε, τι έχεις δει? :D
(Θα με διευκόλυνες αν είχες προφιλ στο myanimelist!!)
:)
Sep 25 2011 11:18
zennith666 → Goutcou
Well,συνήθως ικανοποιούμε με μόνο αυτά που ρώτησα...anyway the more the merrier they say!!!
My turn: Χρήστος, 20,μπήκα δεν τα πάτησα :P , Λαμία ως φοιτητής και βλέπω anime και ταινίες και ότι φάω φλασία να δώ γενικώς.My pc and my friend are my world so put them together and you make all my hobbies, αναλυτικά XD : gaming,ιντερνετ serfing,τάβλι(εκτώς με τον συγκατοικό μου γιατί είναι κωλόφαρδος με όλη την μεταφορική σημασία) και γενικώς όλα τα επιτραπέζια και χαρτικά (μαθαίνω γρήγορα όποτε ότι υπάρχει το παιζώ)!!Από βιβλία διαβάζω Αρκά και μόνο !!!!!Επίσης ονειροβατώ στον δρόμο άμα είμαι μόνος !!!! Κοιμάμε στην αρχή και ξυπνάω στον προορισμό μου (και δεν με έχει πατήσει ακόμα αμάξι στο δηλώνω).Ημμ τι ξέχασα
... αμα το θυμόμουν δεν θα το είχα ξεχάσει ότι απορία έχεις μίλα. Επίσης ποτέ δεν κάνω ανάκριση οι ερωτήσεις είναι προεραιτικές !! P.S. Η περιέργεια μια φορά πήγε να με φάει και ευτήχως το σπίτι ,στον πίνακα του ηλεκτρικού έχει ρελέ που φέφτει άμα αυξομειωθεί η τάση στο σπίτι(αμα δεν το κατάλαβες αυτό να στο εξηγήσω ) :P
Sep 25 2011 02:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed