Community Status Updates
didimakia → Goutcou
Ε ναι σε αυτες τις δυο ομως ειναι πρωταγωνιστης. Στις αλλες ειναι σχεδον κομπαρσος :P
Αυτες τις δυο ταινιες πρεπει να τις δεις σιγουρα ομως!
Εμενα το Mr Nobody μ'αρεσε πιο πολυ παντως απ το requiem for a dream
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oU_aIfityBQ[/youtube]
3 διαφορετικες επιλογες. 3 διαφορετικες ζωες. Γνωστο ως το φαινομενο της πεταλουδας ^^
Sep 26 2011 10:56
Goutcou → zennith666
Χμ.. αν μου χαλάσει το pc καμιά μέρα να σε φωνάξω δηλαδή?:Ρ Ε ντάξει..η αλήθεια είναι πως στο ίντερνετ είναι λίγο ψιλομούφα, γιατί δεν ρίχνεις εσύ το ζάρι! Αλλά για να περάσεις τον χρόνο σου καλά είναι μωρέ! Μεγάλη βλακεία αυτό...σκέψου καμιά μέρα να ξυπνήσεις μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ και να μην ξέρεις πώς βρέθηκες εκεί! Ή αν πας κάπου και να μην ξέρεις μετά πώς να γυρίσεις.. :| Αααα...είσαι επικίνδυνος εσύ! Χαχαχαχαχαχα..τώρα από αυτό που είπες, ξέρεις τι σκέφτηκα? Καλά...έχεις φρυγανιέρα? Γιατί δεν αγοράζεις έτοιμες?:Ρ
(Μιας και το ανέφερες..δεν μ' αρέσει ο Spiderman -.-)
Διαβάζεις comics? :D
P.s. Ναι έχεις δίκιο..σόρρυ! Σε έχω και φίλο στο animelist! Και το είδα χθες, αφότου σου έγραψα το μήνυμα! xD
Sep 26 2011 09:50
Goutcou → didimakia
Κοίτα..δεν είμαι και τόοοοοσο πιστή φαν να σου πω την αλήθεια!
Το Requiem for a dream δεν το έχω δει ακόμα και θέλω πάρα πολύ να το δω, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι παίζει ο Jared!
Γενικά έχει παίξει σε αρκετές ταινίες, που φυσικά σκοπεύω να δω ΚΑΙ ανυπομωνώ!
:D
Sep 26 2011 09:39
Goutcou → zoro77
Ωωωωω...είμαστε γειτονάκια δηλαδή ε?!
Τι καλά! :D
Κι εγώ έχω μια φίλη μου στην φιλολογία..
Βέβαια, και να σου πω όνομα, δεν παίζει να την ξέρεις, τόσοι που είστε εκεί πέρα:Ρ
Sep 26 2011 09:35
Goutcou → Maffy
Χαχαχα..με αυτό που είπες για τις περούκες, μου θύμισες την Σαμάνθα από Sex and the city<3 ^_^ Ούτε εμένα με τραβάει η Θεολογία να σου πω την αλήθεια! Απλώς λέγανε ότι θα πέσουν οι βάσεις (δεύτερη χρονιά που έδωσα) και βασισμένη στις φήμες, δήλωσα 2-3 σχολές που δεν έπιανα! Και πάλι καλά που έβαλα την Κοινωνική θεολογία..την έβαλα τελευταία στο μηχανογραφικό και ήταν καθαρά για καβάτζα (και μάλιστα μπήκα μέσα στο 10% κιόλας)! Αν δεν την έβαζα, θα έμενα στον τόπο :Ρ Η Ιστορία (όπως και η αρχαιολογία! <3) να σου πω την αλήθεια μ' αρέσει πάρα πολύ και φέτος που έδωσα με 10% (τρίτη χρονιά που έδωσα) είχα βάλει Ιστορία και Αρχαιολογία πρώτη πρώτη! Αλλάααα... δεν πέρασα Τ_Τ Οπότε εγώ αν είχα την τύχη να είμαι στην θέση σου, σίγουρα θα διάλεγα αρχαιολογία! :Ρ Θα μου άρεσε κι εμένα να δουλέψω σε εκδοτικό οίκο! Αν δουλέψεις, πάρε με μαζί σου...πλιιιιιιιιιιζ Τ_Τ Δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα ούτε η καθηγήτρια ούτε η δασκάλα (ακόμα χειρότερα στο δημοτικό!) θρησκευτικών.. Γι' αυτό μετά σκοπεύω να δώσω κατατακτήριες να περάσω Ιστορία και Αρχαιολογία, που στην ουσία και από εκεί καθήγητης βγαίνεις, αλλά τουλάχιστον μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν κλάδος..
Χαχα ναι..τα σχολεία του μέλλοντος είναι τα DVD και η μάθηση μέσω υπολογιστή! Όλοι οι καθηγητές θα μείνουν άνεργοι..:Ρ (Οπότε δεν συμφέρει και πολύ...ε?)
Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ με φαντάζομαι καθηγήτρια θρησκευτικών.. :| Ποτέ δεν μου άρεσαν τα θρησκευτικά στο σχολείο! Ενώ είναι ωραία σαν ιστορία και πολύ ενδιαφέρον, δεν μου άρεσε έτσι όπως μας την δίδασκαν! -.-
Sep 26 2011 09:33
didimakia → Goutcou
ΑΑ ως πιστη φαν του Jared Ειμαι σιγουρος οτι εχεις δει και τις ταινιες του ε?
Requiem for a dream και Mr Nobody.
Ειδικα η 2η ειναι αψογη!
Sep 25 2011 18:18
zennith666 → Goutcou
Λοιπόν σπουδάζω μηχανικός Η/Υ .Τώρα τάβλι δεν έχω ξανά παίξει στο ίντερνετ αλλά άμα θες θα μου μάθεις μέσα σε 5 λεπτά.Τώρα αυτό με το PC και εγώ το κάνω εκτός άμα έχω κάτι καλύτερο να κάνω !!! τώρα αυτό με το αυτοκίνητο είναι βασικά ότι προσέχω τον δρόμο και αυτά έχω τις αισθήσεις μου, προσέχω δρόμους και λοιπά απλά δεν θυμάμαι μετά τι έγινε XD.
Το τι έκανα, έβαλα το μαχαίρι μέσα στην φρυγανίερα να δω άμα μπορώ να ισιώσω τις αντιστάσεις (από τις οποίες περνάει ρεύμα) χωρίς να δω ότι είναι στην πρίζα. Αποτέλεσμα να νιώσω ένα τιναγματάκι και να πέσει ο γενικός (λόγο του ρελέ) πριν γίνω σαν τον Ηλέκτρο στον spiderman!!!!!
P.S. Άμα πάς στην signature μου έχει links και για anime list και για manga list!
Sep 25 2011 17:32
zoro77 → Goutcou
κοντα ειμαστε!
μπραβο σου. Εχω και φιλους απο κει.
Φιλολογια εγω!
Sep 25 2011 17:11
Goutcou → didimakia
Χαχαχα..εγώ την θέλω αυθεντική ρε συυυυυ!! :(
Κατεβασμένη την έχω κι εγώ..
Αλλά θέλω οπωσδήποτε να αγοράσω όλα τα cd τους κάποια στιγμή! Πιστεύω αξίζει :Ρ
Όχι δεν είμαι εγώ στην φωτογραφία!
Ο Jared είναι ανάμεσα σε 2 παρουσιαστές του MTV (του ελληνικού)! :D
Α έχεις ακόμα μπροστά σου μέρες..
Καλό κουράγιο σου εύχομαι τότενες! >.<
Sep 25 2011 16:55
Goutcou → zoro77
Χαχαχα
Ναιιι...σοβαρότατα :Ο
Κοινωνική θεολογία είμαι! >.<
Εσύ τι τμήμα?
Sep 25 2011 16:52
Maffy → Goutcou
Hey, τουλάχιστον ζούμε σε μια εποχή που οι περούκες είναι τόσο καλές δεν τις αναγνωρίζεις! Το'χω σαν backup plan για τη χειρότερη περίπτωση! Και ναι δε βλέπεις! International, τι λέμε τώρα! Κι αν σκεφτείς ότι έχω καστανά μάτια και καστανό μαλλί (το φυσικό τουλάχιστον), ακόμα πιο international!
Οhhh, το'χα σκεφτεί για Θεολογία αλλά ούτε με τράβαγε, ούτε τη μάνα μου οπότε ήρθα δω που υποτίθεται ότι είναι πιο στα νερά μου αλλά ούτε εγώ τρελαίνομαι (κυρίως για τα κάρο μαθήματα ιστορίας Τ.Τ) αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Αυτή τη χρονιά διαλέγουμε τον κλάδο μας και θα πάω Γλωσσολογία καθώς όχι μόνο τη θεωρώ πιο ωραία απ'τις άλλες 2 (αρχαιολογία και πολιτικές επιστήμες) αλλά απ'ότι φαίνεται τα μαθήματα της τα περνάω πολυ πιο εύκολα (την πρώτη χρονιά κάπως είχα μπερδέψει 2 γλωσσολογίες γιατί ήταν πολύ όμοια ονόματα και δεν είχα διαβάσει τπτ γι'αυτό και δεν πήγαινα στο μάθημα γιατι κοιμόμουν όρθια κάθε φορά έτσι όπως μίλαγε και της έγραψα 8!). Τώρα για αποκατάσταση... από Γλωσσολογία μπορείς να βγεις καθηγητής της Γλωσσολογίας αλλά άπαπαπα. Προσωπικά έγω θέλω να ασχοληθώ με βιβλία και να δουλέψω σε εκδοτικό οίκο οπότε αν μελετήσω πιο καλά τη γλώσσα, κάποιο bonus θα'ναι... ελπίζω... μάλλον... ίσως... *sigh Τουλάχιστον όπως είπες κι εσύ, είναι ενδιαφέρον για να περάσω τη ώρα μου! Αν καταφέρεις να βγεις πάντως καθηγήτρια 8ρησκευτικών καλά θα τη βγάλεις με τα σχολεία κλπ! Αν υπάρχουν σχολεία έτσι όπως πάμε βέβαια αλλά ναι xD Δε σε φαντάζομαι όμως για κάτι τέτοιο για κάποιο λόγο xD
Sep 25 2011 16:13
didimakia → Goutcou
Κατεβασμενη την εχω, μην παρεξηγουμαστε :P
Στην φωτογραφια εσυ εισαι αυτη?
Εμμ εχω ακομα. 29 αυγουστου μπηκα. 246 μερες ακομα :P
Sep 25 2011 15:43
Goutcou → zoro77
Χαχαχαχα..μετά από αυτή την απαίσια φωτογραφία που ανέβασα, θα κλειδώσουν το thread..πάω στοίχημα! χαχαχαχα
Ναι ναι... Αθήνα! Στο Καπποδιστριακό! Εσύ? :D
Sep 25 2011 15:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed