Community Status Updates
Maffy → Goutcou
Σιγά που θα πάτωωες ρε συ! Εγώ αν και ήξερα ότι δεν την έπιανα τη σχολή, πήγα για βόλτα χωρίς να'χω διαβάσει τπτ και έγραψα 18 ή 17.5. Σιγά τα τρελά αγγλικά που θα σου βάλουν. Κι αυτούς τους πόντους κυρίως απ'την έκθεση ή μετάφραση παίζει να έχασα γιατί δεν είχα όρεξη να τα κάνω προσεκτικά καθώς όπως είπα, δε θα πέρναγα. Μια χαρά τέλεια θα πήγαινες!
Και έλα ρε, κόψανε το επίδομα? Τυχερό είμαι που πρόλαβα πριν 2 χρόνια. Εγώ έτσι καβάτζωσα το λάπτοπ μου. Από παντού κόβουν πια ~.~ Και μου λες για αφραγκίες για να φύγεις! Καλύτερα να δουλέψεις για λίγο καιρό και να μαζέψεις τπτ και να πας αλλού γιατί το πιστεύω ότι περισσότερες ευκαιρίες θα'χουμε έξω παρά εδώ. Εδώ είναι παρακμή της παρακμής! Άκου δεν έχει εστία λέει στην Κέρκυρα XDD κι έτσι όπως το πάμε σε λίγο θα είμαστε bitch της Τουρκίας ξανά αλλά αυτή τη φορά νόμιμα! Ή ακόμα καλύτερα, να ορμήξουν οι χώρες πάνω μας και απο δω και πέρα δε θα λεγόμαστε Ελλάδα αλλά αποικία Αγγλίας/Γερμανίας κλπ κλπ Που να κάτσεις εδώ!
Κι εσύ ήσουν τυχερή με τους Θρησκευτικούς. Νομίζω ότι μόνο στο γυμνάσιο είχα 2 καλές καθηγήτριες. Αλλά ναι, οι δάσκαλοι είναι τόσο τυχερά. Πληρώνεσαι για να κάθεσαι! Γι'αυτό η μαμά ήθελε να περάσω παιδαγωγικό αλλά εμένα με ενέπνεαν τα παιδιά νηπιαγωγίου xD Και γενικά σα δασκάλα έχω την εντύπωση θα ήμουν σκύλα (υπομονή = 0)
Από γκαντεμιά μια απ΄τα ίδια. Εγώ όσες σχολές είχα βάλει τις ήθελα μεν αλλά όλες πάνω κάτω ήταν άπιαστες και μόνο για την Κέρκυρα ήλπιζα κι αυτή που πέρασα ήταν ψιλοκαβάτζα (να φανταστείς όταν συζητούσαμε τις σχολές εγω, η μαμά κι καθηγήτρια μου στο φροντιστήριο και την πρότεινε η καθ. λέγοντας ότι θα μου πήγαινε, εγώ κι η μαμά γελάσαμε και τελικά να'μαι xD). Είχα σκεφτεί να ξαναδώσω αλλά τπτ δε με ενέπνεε πραγματικά κι η Αγγλική Φιλολογία κάποια στιγμή συνηδειτοποίησα ότι ναι μεν είναι αγγλικά αλλά επίσης φιλολογία και θα βαριόμουν τη ζωή μου σε φιλολογία όλη την ώρα. Οπότε κάθισα εδώ και εφόσον είμαι grammar nazi και στα ελληνικά, δε με πείραζε για τη Γλωσσολογία.
Sep 27 2011 10:53
zennith666 → Goutcou
Όντως άμα αποφασίσεις να αλλάξεις PC πάρε καινούριο. Με 400 γούρα θα πάρεις πολύ καλύτερο του δικού σου !! Το μηχάνημα δεν το κατέστρεψα απλά έχω να το δώ πάνω από δύο χρόνια (η έχει φάει πέταγμα η κάπου το έχει καταχονιάσει η μητριά μου). Τώρα προτειμώ το φρέσκο ψωμί από τις φρυγανιές :D .
Κοίτα ναι το laptop καλό είναι απλά δεν είναι δικό μου και όταν εγώ δεν είμαι στο δικό PC δεν νιώθω άνετα άμα καταλαβένεις τι εννοώ XD .(ο παράξενος )
P.S. Δεν μπορώ να κάνω update έχει γαμηθεί το site :D
Sep 27 2011 00:12
Goutcou → zennith666
Χαχαχα..έτσι κι αλλιώς ένα σαράβαλο έχει γίνει! 10 χρονών είναι ο υπολογιστής μου..δεν συμφέρει να τον πάω σε μάστορα! Καλύτερα να πάρω καινούριο :'(
Πάλι καλά που έχεις καλό προσανατολισμό! Πιστεύω θα ήταν αρκετά τρομακτικό και creepy το να ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα σε ένα μέρος που βλέπεις πρώτη φορά στην ζωή σου και να μην ξέρεις κιόλας πώς να γυρίσεις σπίτι σου.xD
Χαχαχα..το κατέστρεψες το μηχάνημα ε?! :P Γιατί δεν τρως φρυγανιές? Μια χαρά ωραίες είναι! :D
Αααα..μόνο Mickey Mouse? Κρίμας! :Ρ
Μωρέ ας είχα εγώ λάπτοπ και δεν θα παραπονιόμουν! Χαχαχα..καλύτερα κονσερβοκούτι παρά σαράβαλο 10 χρονών! -.-
Ναι ναι ναι να μπεις να κάνεις κάνα update! Εγώ κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο και προσθέτω στις λίστες μου! Χαχαχαχα..στο τέλος, βέβαια, πάω στοίχημα ότι δεν θα δω/δεν θα διαβάσω ούτε τα μισά από αυτά που έχω βάλει στις λίστες μου!, αλλά τέσπααααα! >.<
Sep 26 2011 23:31
Goutcou → Maffy
Αγγλική φιλολογία..τι ωραίο<3 Λατρεύω κι εγώ τα αγγλικά, αλλά δεν πίστευα ότι δεν θα ήταν καλό να τα δώσω στις πανελλήνιες.. Πίστευα ότι όσο καλή και αν είμαι στα αγγλικά, θα πατώσω! Στην Κέρκυρα, Τεχνών ήχου και εικόνας ε? Έχω κι εκεί έναν φίλο μου! Χαχαχα.. Παρακμή, βέβαια, γιατί δεν έχουν φοιτητική εστία και τους στέλνουν σε ξενοδοχεία! Κοίτα..γενικά ούτε εγώ έχω κάποιον συγκεκριμένο στόχο! Π.χ. πριν 2 χρόνια ήθελα νοσηλευτική! Πέρασα νοσηλευτική, αλλά όχι Αθήνα, επαρχία! Ε και δεν πήγα, λόγω χρημάτων! Και έτσι βρέθηκα εδώ που είμαι τώρα... Υπάρχουν πολλές σχολές που μου αρέσουν και δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να περάσω εκεί..αλλά αυτή που είμαι τώρα, δεν μου αρέσει ρε συ..καθόλου όμως! Π.χ. πες δήλωσα 20 σχολές? Ε τις 19 τις ήθελα και μου άρεσαν πολύ και πήγα και πέρασα στην 20η που είχα καθαρά για καβάτζα! Άσε και η άλλη η γκαντεμιά..που το πρώτο 20% των φοιτητών που μπαίνουν σε κάθε σχολή, έχει επιδότηση για λάπτοπ και εγώ ήμουνα στο 20% (για την ακρίβεια ήμουν ακόμα και στο 10%..15η πρέπει να είχα περάσει περίπου, από τους 300+) και τότε καταργήθηκε αυτό με τις επιδοτήσεις! Γ@μώ την γκαντεμιά μου δηλαδή! :Ρ Και ήθελα πολύ ένα λάπτοπ και ήταν ευκαιρία! :( Γενικά όσο και να μην μου αρέσει, είναι πολύ τέλειο το καθηγητηλίκι, γιατί πληρώνεσαι όλο το χρόνο και στην ουσία τον μισό κάθεσαι (αν υπολογίσεις τις διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού).. Χαχαχαχα...ρατσιστές παιδί μου..τι περιμένεις? Εγώ είχα γαμάτο καθηγητή θρησκευτικών και στο γυμνάσιο και στο λύκειο (ευτυχώς δηλαδή) και όσο να 'ναι την πάλευα! Αχ αυτό για το εξωτερικό το σκέφτομαι κι εγώ πολύ έντονα..αλλά ρε συ, πού λεφτά για να φύγω? Εδώ δεν είχα λεφτά να πάω να μείνω στην Λάρισσα να σπουδάσω (τότε που σου είπα ότι πέρασα νοσηλευτική)..θα φύγω εξωτερικό? Πολύ άσχημα τα πράγματα..ούτε να φύγουμε πλέον δεν μπορούμε με τέτοιες αφραγκίες που έχουν πέσει!
Sep 26 2011 23:21
zoro77 → Goutcou
Aυτα που λες;) [SIZE=1]Απορω παντως αν στο face to face εισαι ντροπαλη ή οχι:whistling:[/SIZE]
Τελικα οντως ο φιλος σου εχει δικιο. Το ρωτησα και οντως ετσι θα γινει!
Sep 26 2011 18:24
zennith666 → Goutcou
Κοίτα θέλω ακόμα για το πτυχίο οπότε προς το παρόν λίγα ξέρω, καλό είναι να το πας στον μάστορα.Πάντως δεν φεύγω από τον δρόμο μου και άμα πάρω λάθος δρόμο "ξυπνάω" :D !!! Οπότε δεν χάνομαι έχω και καλό προσανατολισμό βέβαια δύσκολα θα χαθώ σε πόλη (ψώνιο).
Τώρα το περιστατικό με την φρυγανιέρα είναι παλιό δεν υπάρχει πια το μηχάνημα αυτό !!Δεν τρώω φρυγανιές :P . Όσο για comics διάβαζα παλιά κυρίως mickey mouse . Αλλά όχι πια . Είμαι στο laptop και δεν μπορώ να κάτσω να δουλέψω με τούτο το κονσερβοκούτι ,ευτυχώς πάω σπίτι σήμερα ,σκέφτομαι ότι πρέπει να μπω να κάνω update τις λίστες και βαριέμαι!!!!!!
Sep 26 2011 16:24
Goutcou → zoro77
Χαχαχα υπάκουο παιδάκι! :P
Βασικά εγώ πρώτο μάθημα έδινα σήμερα αλλά έχει απεργία!
Γκαντεμιά ε? Και δεν πήγα..
Ευτυχώς βγήκε κι άλλη ημερομηνία για το μάθημα και δεν θα το χάσω :)
Χαχαχα..βασικά ο κολλητός μου μου το είπε, γιατί είναι στην φιλοσοφική κι εκείνος και σκόπευε να πάει στην συνέλευση την Τετάρτη αλλά έμαθε ότι λόγω απεργιών μεταφέρθηκε για Πέμπτη!
Δεν σε έχω ρωτήσει το βασικότερο νομίζω..πώς σε λένε?! :Ρ
Sep 26 2011 15:51
zoro77 → Goutcou
το εβαλα σε σποιλερ οπως διαταξατε:P
Α εσεις ξεμπερδευετε.. Μπραβο.
Εμεις παμε για συνελευση. Και να σου πω την αληθεια αυτο που λες για Πεμπτη απο σενα το ακουω πρωτη φορα :ο
Sep 26 2011 15:30
Goutcou → zoro77
Ιιιιιιιι...βάλτο σε σποiler μην το δει κανείς!
Και επιμένω...το αν ζει ή όχι θεωρείται spoiler στο παιχνίδι οπότε καλύτερα να μην το λέμε Τ_Τ
Εμείς όχι δεν έχουμε κατάληψη..για την ακρίβεια η εξεταστική έχει αρχίσει από τις 12 του μηνός σε εμάς! :Ρ
Τετάρτη θα είχατε συνέλευση στην φιλοσοφική και σας το μετέφεραν για Πέμπτη?
Sep 26 2011 14:41
zoro77 → Goutcou
[SPOILER]για αρχη ο Κittan [SIZE=1]πεθανε :P[/SIZE][/SPOILER][SIZE=1]
[/SIZE]Καλα κανεις. Κι εγω παταω αρκετες φορες, ασχετα αν οι σημειωσεις μου βεβαια ειναι των οπισθιων(για να το πω και σεμνα:P)
Εχετε εσεις καταληψη?
Sep 26 2011 14:18
Goutcou → zoro77
Ναι πηγαίνω πολύ συχνά στην σχολή για να κρατάω σημειώσεις, γιατί διαφορετικά δυσκολεύομαι στην εξεταστική! Δεν μ' αρέσει να διαβάζω σημειώσεις άλλων! :D
[QUOTE=zoro77;532028]μια μια οι ερωτησεις:P[/QUOTE]
Ήξερα ότι είναι το Tengen Toppa Gurren Lagann και γι' αυτό τις ρώτησα μαζεμένες..μην χάνουμε χρόνο:Ρ
Sep 26 2011 14:12
Maffy → Goutcou
Εγώ ήθελα αγγλική φιλολογία γιατι λατρεύω τα αγγλικά (GRAMMAR NAZI) αλλά δεν ήταν ότι το ΉΘΕΛΑ, απλώς ήμουν καλή και δεν είχα πρόβλημα αλλά δεν κάθισα να διαβάσω οπότε δεν πέρασα εννοείται αλλά δε με πολυπείραξε. Μετά ήθελα να περάσω μια σχολή στην Κέρκυρα που'χε να κάνει με ήχο και εικόνα κι επειδή μ'αρέσουν αυτά ήθελα να περάσω εκεί αλλά ήταν που ήταν πιο ψηλά απο μένα (πόνταρα να κατέβει γύρω στις 200 μονάδες), ανέβηκε κι άλλες 500 μονάδες οπότε κατέληξα εδώ κι επειδή δεν έχω αυτό που λέμε στόχο, δε με πείραξε τόσο. Και τουλάχιστον με τη Γλωσσολογία, είμαστε στα νερά μου xD Η μητέρα μου ακόμα μου χτυπάει ότι έπρεπε να περάσω παιδαγωγικό *rolls eyes* Αλλά είναι ωραίο που'χεις κάποιο στόχο και προσπαθείς να περάσεις εκεί που θες! Πάντα θαύμαζα τέτοια άτομα c: Φυσιολογικό που δε θες να γίνεις δασκάλα θρησκευτικών απλώς αν το σκεφτείς είναι ένα αρκετά εύκολο διδάξιμο μάθημα και έχεις μόνο 1 μάθημα να διδάξεις! (αυτό σκεφτόμουν όταν το μάτι μου έπεσε στη Θεολογία στο μηχανογραφικό) Αλλά δεν μπορώ να πω, κι εμείς είχαμε κάτι άκυρους θρησκευτικούς. Ιδίως στο Λυκειο, ο καθηγητής το'χε χάσει κάπως και ήταν κατά των γκέι και τους έλεγε άρρωστους κι ο Θεός θα τους κρίνει...
Κι αν καταφέρω να δουλέψω σε οίκο, θα το μάθεις εύκολα με το πανό που βάλω παντού xD Bέβαια είναι κι η περίπτωση του να φύγω στο εξωτερικό γιατί εδώ τα πράγματα φαίνονται μαύρα κι άραχνα και θα προτιμούσα να είμαι σε άλλο μέρος ~.~
Sep 26 2011 12:55
didimakia → Goutcou
Ισα ισα αυτο ειναι ενα μεγαλο + για ηθοποιια. Θα τον ακους να λεει cool ατακες :P
Sep 26 2011 11:42
Goutcou → didimakia
Χμμ..τώρα που είδα και το τρέιλερ, σίγουρα θα δω την συγκεκριμένη ταινία! :D
Πιστεύω, όμως, πως πιο πολύ θα εξακολουθεί να μου αρέσει σαν τραγουδιστής, παρά σαν ηθοποιός, γιατί πολύ απλά λατρεύω την φωνή του! ^_^
Sep 26 2011 11:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed