Community Status Updates
Goutcou → Maffy
Χαχαχα..εσύ τώρα τελειώνεις, εγώ τώρα αρχίζω! Κανονικά θα έδινα την Δευτέρα το πρώτο μάθημα της εξεταστικής, αλλά λόγω απεργιών (ΜΜΜ) δεν κατάφερα να πάω! T_T Ευτυχώς βγήκε και δεύτερη ημερομηνία για το συγκεκριμένο μάθημα! Και τώρα...δίνω αύριοοοοο ένα απαίσιο μάθημα που λέγεται Χριστολογικές Μαρτυρίες..JESUS CHRIST! -.- Και μετά από αυτό έχω άλλα 4 μαθήματα να δώσω :'( Αχ ναι..να κάνεις τούρκικα, να μου πεις πώς είναι! Γιατί το έχω απορία αν είναι τόσο δύσκολα όσο ακούγονται! :D Κι εγώ θέλω να μάθω Ιαπωνικά! :D:D:D Βασικά παλιά έκανα παρέα με μια κοπέλα ελληνο-ιαπωνέζα και έκανε μαθήματα Ιαπωνικών, γιατί σαν μητρική της γλώσσα έπρεπε να την ξέρει και περνούσε πολύ χρόνο στην Ιαπωνία, οπότε μάθαινε αναγκαστικά! Μια φορά είχα πάει κι εγώ μαζί της και δεν καταλάβαινα ΧΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟ! Αλλά τότε ήταν που άρχισα να πρωτοβλέπω anime, οπότε ήμουν αρκετά πωρωμένη μπορώ να πω! ^_^
Sep 28 2011 22:38
Maffy → Goutcou
Αυτό για των ασιατικών σπουδών, μια φίλη μου που το'χε ψάξει πριν 2 χρόνια, είχε δει ότι δε δούλευε το τμήμα ιαπωνικών Τ^Τ Το κοίταξε και τώρα και τπτ Τ^Τ Κρίμααα! Να'χε κάτι με ιαπωνικά τριγύρω εδώ στη Ρόδο να κάναμε καμιά δουλειά γιατί θέλω να μάθω αλλά δεν είμαι αρκετά αυστηρή για να το κάνω μόνη μου Τ^Τ Εμείς στη σχολή έχουμε να διαλέξουμε 1 απ'τις 3 γλώσσες:Τούρκικα, Εβραϊκά ή Αραβικά. Είχα ξεκινήσει αραβικά αλλά με καμιά Παναγία τελικά κι αυτό το εξάμηνο πάω Τούρκικα κι ο Θεός βοηθός! Πάντως έσκισα σήμερα! Δεν έβαλε σχεδόν τπτ απο συγγραφείς οπότε μια χαρά ήμουν σε απλή θεωρία \ο/ Ένα 7 το ελπ'ιζω Τ^Τ Ήταν και το τελευταίο μάθημα \ο/ Ηοοray :joyful:
Sep 28 2011 13:49
Goutcou → Maffy
Χαχαχα..εγώ λέω να πάμε να ζήσουμε στην Αίγυπτο, που είναι όλα πολύ φθηνά! :Ρ Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβάρα, απλά για να έχω μια δουλειά (λέμε τώρα) μέχρι να τελειώσω την άλλη σχολή! Ααααα...καλή η Γλωσσολογία τελικά! Μ' αρέσει :D Εβραϊκά έχω κι εγώ ρε συ.. Αλλά μόνο γλώσσα..όχι λογοτεχνία! Και μάλιστα είναι προαπαιτούμενο μάθημα! Δηλαδή, πρέπει να το περάσω για να πάρω ένα υποχρεωτικό επόμενου εξαμήνου που έχει πολλά εβραϊκά μέσα! Άστα να πάνε δηλαδή :'( Αχ Τούρκικη γλώσσα <3 Βασικά δύο από τις σχολές που ήθελα πολύ, η μία ήταν η Σλαβικών Σπουδών και η αλλή η Τούρκικων και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών! Βέβαια δεν υπήρχε τμήμα σύγχρονων ασιατικών, οπότε αναγκαστικά θα ήμουν στο τούρκικων! :D Αν είχε τμήμα ασιατικών σπουδών (και πόσο μάλλον σύγχρονων) θα είχε και ιαπωνικά υποθέτω!:awww:
Sep 28 2011 12:06
Maffy → Goutcou
Καλά δε λέω. Άντε να βρεις δουλειά εδώ. Έχω ένα φίλο από Αραβία κι είναι μια χαρά ματσό! Τον σκέφτομαι σαν τελευταία λύση x) Άμα τον παντρευτώ πάνε τα προβλήματα /ο/ Ή θα βγάλω τη φίλη μου στο κλαρί! Κάτι μπορει να βγάλουμε xD Kαι σκέψου το σοβαρά για καθηγήτρια. Ναι μεν είναι απ'τα μαθήματα που κανείς δεν πολυδίνει σημασία και είναι κάπως mehh αλλά θα'χεις άπλετο χρόνο για να κάνεις ότι άλλο. Σαν καθηγήτρια γλωσσολογίας, κοινώς είναι αυτό που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο. Έχουμε αναλύσει τη γλώσσα. Κατηγορίες, παραδείγματα, άλλες κατηγορίες, η γλώσσα σε σχέση με τον εγκέφαλο, πως λειτουργεί η γλώσσα, συγγένειες κλπ κλπ. Βέβαια υπάρχουν και τα βαρετά μαθήματα που αφού σπουδάζω Μεσογειακές Σπουδές, πρέπει να διαβάσω πχ αυτό που διαβάζω τώρα: Εβραϊκή Γλώσσα και Λογοτεχνία κι ένας Θεός ξέρει αν θυμάμαι τπτ απ'αυτά που διάβασα τις προηγούμενες ώρες. Χτες γράφαμε Τούρκικη Γλώσσα και Λογοτεχνία που ήταν απείρως πιο ενδιαφέρον γιατί μίλαγε για περιεχόμενο αντί για εκατοντάδες συγγραφείς και ποιητές όπως στα εβραϊκά... *wants to cry
Sep 27 2011 19:51
Goutcou → zennith666
Αχαχαχα..ναι..είμαι κάπως...αναποφάσιστη να το πω?! :P
:Ο Σα δε ντρέπεσαι λέω γω..χαχαχαχαχα
Άστα άστα..μεγάλες αφραγκίες! Πρώτη φορά στην ζωή μου άρχισα να κρατάω λεφτά στην άκρη για ώρα ανάγκης! Συνήθως μόλις έπαιρνα χαρτζιλίκι από τους γονείς μου το χαλούσα αμέσως! :D
Sep 27 2011 17:37
zennith666 → Goutcou
Λίγες είπες!!!!
P.S. Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω μείνει ευροπαίος χωρίς ευρο( μόνο πέος πάει μετά αλλά δεν λέμε τέτοια σε κορίτσια)!!!
Sep 27 2011 17:23
Goutcou → zennith666
Βασικά μέχρι να πάρω λάπτοπ έχουμε καιρό, γιατί αυτόν τον καιρό έχουμε αφραγκίες! Οπότε μέχρι να φτάσει η στιγμή να πάρω, θα έχω αλλάξει 100.000 γνώμες! :D
Sep 27 2011 17:11
zennith666 → Goutcou
E όπως είπα άμα θες φορητότητα ως κύριο χαρακτηριστικό το νετ βοοκ είναι καλή επιλογή απλά είναι αργό γι αυτο σου λέω ότι to λαπτοπ το κανονικό ίσως σε βολέψε καλήτερα αλλά οκ η επιλογή είναι δικιά σου μην αφήνεις να σε παρασέιρω στις δικιές μου προτειμήσεις :D !!!
Sep 27 2011 17:07
Goutcou → zennith666
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες! Απλώς θα το προτιμούσα, γιατί είναι πιο εύκολο στην μεταφορά, άμα θέλω να το πάρω κάπου μαζί μου! Αλλά εννοείται πως δεν θα με χάλαγε και ένα λάπτοπ (με ωραία μεγάλη οθόνη) να ευχαριστιέμαι να βλέπω anime! :D
Sep 27 2011 16:59
Goutcou → Maffy
Βασικά είχα την εντύπωση ότι βάζουν παλούκια στις πανελλήνιες! Γι' αυτό πίστευα ότι δεν θα γράψω καλά! :D Πάντως έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες..ότι στην αγγλική φιλολογία όσο ωραία και αν είναι τα αγγλικά..έχουν μέσα και ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, κάτι που ούτε εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια.xD Εσύ ναι τυχερό είσαι που πρόλαβες το επίδομα! Εγώ για λίγο το έχασα :'( Επίσης, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για το εξωτερικό, αλλά για να μαζέψω λεφτά, όπως είπες κι εσύ, πρέπει να δουλέψω! Και για να δουλέψω, πρέπει να βρω δουλειά... Κάτι αρκετά δύσκολο εδώ που έχουμε φτάσει! Εδώ έχουν αρχίσει να απολύουν ρε συ..δεν τους παίρνει να προσλαμβάνουν κιόλας :/ Εδώ που έχουμε φτάσει, όμως, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι για καθηγήτρια θρησκευτικών! Ίσως θα μπορούσα μάλιστα να το κάνω για να έχω μια δουλειά για το διάστημα που θα σπουδάζω (και ΑΝ περάσω με τις κατατακτήριες) στο άλλο τμήμα (Ιστορία και Αρχαιολογία)! Ισχύει...και για μένα υπομονή=0.. Και ειδικά στην ηλικία που είμαι, όσο να 'ναι θυμάμαι τι γινόταν στο δημοτικό και στο γυμνάσιο! Πόσο ζωηρά ήμασταν και πόσο σπάγαμε τα νεύρα στους δασκάλους/καθηγητές μας! Οπότε σκέφτομαι τι θα γίνεται με τα σημερινά παιδιά, που είναι ακόμα χειρότερα.xD Ρε συ..κάτι ήθελα να σε ρωτήσω από την προηγούμενη φορά! Ως καθηγητής γλωσσολογίας τι ακριβώς διδάσκεις? :|
Sep 27 2011 16:53
zennith666 → Goutcou
Για εμένα πάρε κανονικό το netbook δεν θα σε βολέψει σε καθημερινές ασχολίες(και η οθόνη είναι πολύ μικρη για να δεις anime χρησιμοποόησα της αδερφής μου για δυο τρία επισόδια και μου βγήκαν τα μάτια) το netbook για να σε βολέψει πρέπει να θες πλήρης mobility...
Sep 27 2011 16:24
Goutcou → zennith666
Χαχαχα..ε εκεί που είσαι..δεν λες πάλι καλά που σας ταΐζουν κιόλας?! :Ρ
Ναι..να σου πω την αλήθεια και ένα netbook να έπαιρνα δεν θα με χάλαγε!
Ε το θέλω για λίγο facebook, λίγο εδώ, λίγο να βλέπω κάνα anime! Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή! :D
Sep 27 2011 16:20
zennith666 → Goutcou
Ναι τώρα εδώ εγώ φοιτητής το μόνο ψωμί που τρώω είναι το μπαγιάτικο στην λέσχη που μας ταίζουν τσάμπα XD.Κοίτα και ένα καλό laptop τώρα για την δουλεία που το θες εσυ (δεν πιστεύω να δηλαδή να παίζεις 3d games se HD kai full resolution ) ένα laptop των 600 euro θα σου φανεί θεόσταλτο μπροστά στο current pc σου :) .
Sep 27 2011 15:59
Goutcou → zennith666
Ε ναι..όταν εγώ πήρα τον υπολογιστή, τότε έκανε περίπου 2.000€! Φαντάσου πόσο παλιός είναι δηλαδή:Ρ πλέον ακόμα και οι καλύτεροι έχουν κάνα 1.000άρι! Λάπτοπ θέλω για την ακρίβεια, αλλά θα δω πως θα πάει το pc αυτό και βλέπουμε, γιατί την δουλειά του την κάνει ακόμα μια χαρά πάντως! :D κι εγώ προτιμώ το φρέκσο ψωμί ή έστω ψωμί του τοστ<3 αν και σπάνια τρώω ψωμί! xD
P.s. Κλασσικά πράγματα!
Sep 27 2011 15:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed