Community Status Updates
plotolp → Goutcou
Καλημέρα και πάλι!:ureshii:
Είδα το δεύτερο και τρίτο επεισόδιο του Traveler και σκέφτηκα να σου γράψω εντυπώσεις!
[SPOILER=2&3 :D]Πρώτα από όλα το δεύτερο επεισόδιο μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το δω λόγο υποτίτλων! Ενώ έβρισκα υπότιτλους κανένας δεν κόλλαγε ακριβώς, με αποτέλεσμα μία να πάνε πιο γρήγορα από το video και μία πιο αργά:P
Τέλος πάντων, αφήνοντας στην άκρη τα τεχνικά προβλήματα, το δεύτερο επεισόδιο ήταν αρκετά καλό αν και δεν προχώρησε ουσιαστικά η ιστορία. Όταν λέω δεν προχώρησε εννοώ δεν μάθαμε κάτι παραπάνω για το Τράβελερ ή για το τι έχει γίνει στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά ο πατέρας του πιτσιρικά μεγάλη μούρη! Άπειρα σπίτια και λεφτά, προσέλαβε με την μία την καλύτερη οργάνωση για την προστασία του ιού του και ήταν έτοιμος να τον στείλει με την μία στην Ευρώπη (η αλήθεια είναι πως εγώ θα πήγαινα);).
Το τρίτο επεισόδιο τώρα ήταν πολύ καλύτερο! Ωραίο το κόλπο που σκέφτηκαν με την αλλαγή των μαλλιών:riiight: και πολύ καλή η εξέλιξη της ιστορίας. Τελικά από ότι φαίνεται είναι μπλεγμένος και ο πρόεδρος της Αμερικής στην όλη ιστορία:terror2: και φυσικά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ότι
[SPOILER]Ο Τράβελερ ΖΕΙ!!!
Εγώ μια φορά τα έλεγα από το πρώτο επεισόδιο!:8): Βρόμαγε η κατάσταση. Βέβαια ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ πώς συνδέονται όλα αυτά με την κυβέρνηση, και ποίος είναι ο απώτερος σκοπός.[/SPOILER]
Πιστεύω ότι στο τέταρτο θα δώσει κάποιες απαντήσεις! Το έχω βάλει ήδη να κατεβαίνει και μόλις το δω θα σου πω εκ νέου τις εντυπώσεις/θεωρίες μου![/SPOILER]
Να τα περνάς καλά ότι και αν κάνεις, περιμένω νέα σου!
p.s Τις επόμενες μέρες θα δω και το The Fourth Kind!
Dec 05 2011 10:31
plotolp → Goutcou
Καλησπέρα!:hi:
Τίποτα δεν έστειλα.. Με έχει πιάσει μια αυτοκαταστροφική τάση και δεν ξέρω τι θα κάνω ακριβώς. Βασικά έχω ξενερώσει πάρα πολύ με την κατάσταση όπως έχει. Δύο τρεις καθηγητές είχα στο μυαλλό μου (που θα ήθελα να κάνω μαζί τους) και δεν μπορώ να πάρω σε αυτούς. Τώρα με τους υπόλοιπους θα το κάνω με μισή καρδιά, γιαυτό και είμαι τόσο στενοχωρημένος. Δεν το φανταζόμουν έτσι.:sadist::damn:
Για να απαντήσω και στην ερώτηση σου, μακάρι να μπορούσα να κάνω αυτό που μου λες το ζήτημα όμως είναι, πότε οι καθηγητές που θέλω θα έχουν διαθέσιμα θέματα? Αυτήν την στιγμή δεν έχουν. Δεν ξέρω άμα θα δίνουν το επόμενο εξάμηνο ή θα πρέπει να περιμένω πάλι του χρόνου τον Σεπτέμβρη. 'Έχω χάσει 2 χρόνια απο την ζωή μου από την στενοχώρια.
Δεν έχω καλή μνήμη απλά ενδιαφέρομε για τους φίλους μου και για αυτά που μου λένε.:) Καταλήγουμε στο Μαρία δηλαδή!
Για το δικό μου όνομα άστα. Αρχικά να πω πως το Περικλής δεν έχει κάποιο normal υποκοριστικό, είναι σκέτο Περικλής:P Έχω ακούσει όμως διάφορα τραγικά κατά καιρούς αν και δεν έχω κρατήσει κανένα.
Το ποιο συνηθισμένο που με έχουν φωνάξει και βγαίνει λίγο αβίαστα είναι το Πέρι. Νομίζω πως θα σου ακούγετε λογικό. Ένα δεύτερο που μου έχει βγάλει ένας θείος μου και το χρησιμοποιούμε κυρίως ενδοοικογενειακά είναι το Πέκος (σαν Μεξικάνικο φαγητό ακούγετε:P). Αλλά το πιο τραγικό είναι το Κάκιας!!! (Ναι καλά διάβασες Κάκιας γράφει). Τώρα θα μου πεις από που και ως πού Κάκιας? Βγαίνει από την φοβερή αλληλουχία Περικλής->Περικλάκιας->Κάκιας!!:kakaka: Φαντάσου τώρα να σου φωνάζουνε στον δρόμο "που είσαι ρε Κάκια?"! Γιαυτό σου λέω, μια χαρά υποκοριστικά έχεις!
Το Clamore όντος φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος αλλά με τον ρυθμό μου βγαίνει μπορεί άνετα να κρατήσει 2 χρόνια ακόμα. Χαχαχα δεν ξεχνιέται τέτοιο φιλί! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5AG446FkmGk"]Μουτς![/URL]
Ναι τα πολλά επεισόδια είναι ένα ζήτημα (ειδικά άμα βρίσκεις και το anime λίγο βαρετό). Τι ταχύτητα έχεις στην σύνδεση? Εγώ το μέγιστο που πιάνω είναι 210 με το οποίο ένα επεισόδιο θέλει γύρο στα 25 λεπτά να κατέβει.
Traveler κατέβασα τα 2 πρώτα επεισόδια και έχω δει το πρώτο!
[SPOILER=εντυπώσεις από το πρώτο]Αρχικά να πω πως από τον τίτλο της σειράς μου είχε κολλήσει πως έχει να κάνει με κάποιον που ταξιδεύει στον χρόνο! Αλλά μάλλον έπεσα έξω. Πολύ ωραίο το πρώτο και με έχει αφήσει με αγωνία για το επόμενο. Στο σημείο που ο μαύρος γκρουμ τους ελευθερώνει ήμουνα σχεδόν σίγουρος ότι θα ήταν ο Τράβελερ, αλλά έπεσα και πάλι έξω! Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το γίνετε, και το πρώτο επεισόδιο μόνο ερωτήματα βάζει:? Πάντως κόβω το χέρι μου ότι ο Τράβελερ ζει.:D
Και μία απορία αυτά τα παλικάρια φοιτητές είναι ή αθλητές του Παρκούρ? Θα είχα σπάσει δέκα χέρια στην θέση τους!:P[/SPOILER]
Είμαι ψιλό σπιτόγατος. Βασικά μου αρέσει πολύ να καθόμαστε με τους φίλους μου και είτε να βλέπουμε κατεβασμένες ταινίες, είτε να παίζουμε κάνα επιτραπέζιο, είτε απλά να συζητάμε. Από εξόδους που και που για κανα καφέ ή σινεμά για καμιά ταινία. Τώρα μπουζούκια και club δεν πολυπάω, είναι ακριβά και ούτε μπορώ να πω πως διασκεδάζω ιδιαίτερα. Είμαι πιο πολύ στο στιλ να κάνω κάτι με άτομα που νιώθω άνετα και περνάμε όλοι καλά. Εσύ γενικά είσαι του έξω?
Εγώ το Σάββατο πήγα στην γιορτή που έκανε η ξαδελφούλα μου γιατί γιόρταζε και τα πέρασα μια χαρά!
p.s Το ημερολόγιο μου απάντησε indeed και είμαι πολύ χαρούμενος!:joyful:
p.s2 Ελπίζω να σου αρέσουνε και να μην με κράξεις:P Το βιβλίο έχε το απλά στο νου σου και όποτε μπορέσεις αγόρασε το. Νομίζω πως αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις. Κατέβασα και το The Fourth Kind! Μόλις το δω θα σου πω!
p.s3 Χαχαχα χαίρομε πάρα πολύ που το ακούω και μακάρι να είναι αλήθεια. Ετοιμάσου για γιγαντιαία post:P
p.s4 Νομίζω πως δεν έχω πρόβλημα, μόνο που δεν έχω msn ή λογαριασμό στο fb (ελπίζω να μην με θεωρείς περίεργο απλά δεν νιώθω άνετα με το fb και δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου). Θα μπορούσα να σου δώσω το email αν θέλεις ή ίσως το skype. Πάντως και αυτά τα μηνύματα έχουν την γοητεία τους:)
p.s5 Εννοείτε πως θα τα πούμε σύντομα. Προσπαθώ πάντα να απαντάω όσο πιο γρήγορα μπορώ και να είμαι συνεπής. Ελπίζω να μην νιώθεις το αντίθετο.
edit: Ωραίο και το καινούργιο σου style στο profile!:)
Nov 30 2011 17:12
Goutcou → plotolp
Hallo και πάλι!! :)
Τελικά έστειλες και σε άλλον καθηγητή? Βασικά δεν είναι προτιμότερο να επιλέξεις έναν καλό καθηγητή και ένα καλό θέμα και να καθυστερήσεις ένα εξάμηνο, παρά να κάθεσαι να χαλιέσαι και να στεναχωριέσαι και να σου βγει ψιλοσκατέ η πτυχιακή? :hmmm:
Χαχα ναι..από ό,τι έχω καταλάβει έχεις πολύ καλή μνήμη.. Θυμάσαι πολλά από αυτά που είχαμε πει παλιότερα! :D Να σου πω την αλήθεια, πλέον δεν μου αρέσει καμία παραλλαγή του ονόματός μου! Προτιμώ να το αφήνω ως έχει.. Μου αρέσει περισσότερο έτσι! :) Το δικό σου δηλαδή τι υποκοριστικά έχει? :P
Βασικά..έχω αρχίσει και πιστεύω ότι το Claymore φτάνει στο τέλος του! Πλέον έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε δεν έχει και πολλά ακόμα να δείξει! Οπότε, κατά την γνώμη μου, αυτή ίσως να είναι η τελευταία, καλύτερη, μεγαλύτερη μάχη όλου του manga! Αν και, να σου πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα να τελειώσει! Πωπωωω..το φιλί του αποχαιρετισμού! Πού το θυμήθηκες? Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό! :P Τι ωραίο φιλί.. :joyful:
Μα ναι..μερικά anime έχουν κουραστικά-πολλά επεισόδια και δεν μπορώ..τα παρατάω και αρχίζω κάτι άλλο! Π.χ. CardCaptor Sakura.. από παλιά ήθελα να το δω και όταν τελικά το κατέβασα και είδα το 1ο επεισόδιο και μου άρεσε, είδα κι άλλα κι έφτασα μέχρι το 8ο και το παράτησα! Και το χειρότερο μου πρόβλημα με τα anime ξέρεις ποιο είναι? Το να βλέπω κάποιο που είναι ongoing! Δεν με πολυβολεύει, γιατί και ο υπολογιστής μου και η ταχύτητα του ίντερνετ δεν είναι και πολύ καλά..και δεν μπορώ να βλέπω τα καινούρια επεισόδια, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να περιμένω ένα χρόνο ξέρω γω, να τελειώσει η season και να την κατεβάσω να την δω ολόκληρη!
Κατέβηκε το Traveler? Αν ναι, είδες κανένα επεισόδιο ή όχι ακόμα? Μόλις αρχίσεις να βλέπεις, να μου πεις εντυπώσεις..στο μεταξύ θα ρίξω μια ματία στο pc μπας και έχω κάπου αποθηκευμένο το blog, για να στο στείλω κάποια στιγμή όταν το τελειώσεις!
[S]Χμμ..μην ανησυχείς για την Mayumi! Πιστεύω πως ίσως έχει τρεξίματα με την σχολή και, επειδή από ό,τι κατάλαβα φέτος πέρασε(?), μάλλον θα πηγαίνει συχνά για να παρακολουθεί! Don't worry..μόλις μπει λογικά θα επικοινωνήσει μαζί σου...[/S]
Από ό,τι είδα σου έστειλε χθεεεεεεεες!! :D :D :D :D
Εεεεμ...καλά πέρασα το σαββατοκύριακό μου! Μέσα έκατσα..σε σπίτι με παρέα και ομολογώ πως πέρασα πολύ ωραία! Ειδικά τώρα τον χειμώνα, είναι ό,τι πρέπει..σπίτι-ζεστασιά, ίσως καμιά ταινία, κάνα παιχνίδι με την παρέα και πολλά πολλά άλλα! :) Εσύ πώς πέρασες? Γενικά, βγαίνεις? Ή προτιμάς να κάθεσαι σπίτι?
Υ.Γ. Επειδή ο υπολογιστής μου τα έχει ψιλοπαίξει και θα του κάνω ένα format, θα κατεβάσω τις ταινίες που μου πρότεινες σε 2-3 μέρες! Και μόλις τις δω, θα σου πω εντυπώσεις! ^.^
Χαχαχα..σε ευχαριστώ για την πρότασή σου.. Θα το έχω υπόψη μου το βιβλίο και μακάρι να μπορούσα να πάω και τώρα να το αγοράσω! Αλλά βλέπεις..no money :/
ΚΑΙ για το Donkey Punch θέλω να μου πεις εντυπώσεις μόλις το δεις! Χαχαχαχα.. :P
Όσο πιο μεγάλο το post σου, τόσο περισσότερο χαρούμενη με κάνεις.. Οπότε μην ανησυχείς! :)
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα..
Βασικά, θα με βόλευε αν ήθελες να τα λέγαμε και απευθείας.. μέσω msn π.χ. ή κάτι παρόμοιο αν θες! :P
Nov 29 2011 14:57
plotolp → Goutcou
Ναι ρε εσύ, δεν κουράζομε με κανέναν τρόπο από την κουβέντα μας. Feel free to write me whenever you want!:)
Έτσι όπως έχουνε γίνει τα πράγματα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω και σε άλλον καθηγητή. Σκέφτομαι να το κάνω μόλις τελειώσω το μήνυμα που σου γράφω. Υπάρχουν όμως 2 βασικά προβλήματα. Πρώτον έχει περάσει καιρός, και όσο πιο αργά είναι τόσο πιο δύσκολο να σου δώσουν θέμα και δεύτερον οι καθηγητές που μείνανε δεν είναι και οι καλύτερες επιλογές για μένα. Θέλω να πω θα προτιμούσα να μην έπαιρνα πτυχιακή μαζί τους αλλά τι μπορώ να κάνω πια? Άμα δεν πάρω τώρα θα καθυστερήσω το πτυχίο μου τουλάχιστον ένα εξάμηνο.:sadist: Ειλικρινά σου μιλάω έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ και τα έχω βάλει με τον εαυτό μου.
Χαχαχα εννοείτε πως θα χρησιμοποιώ όποιο όνομα σου αρέσει! Μάρω, Μαράκι, Μαρία όπως εσύ αισθάνεσαι όμορφα:ureshii: Χρησιμοποιούσα το Μαίρη γιατί μου είχες πει πώς κάποια στιγμή είχες προσπαθήσεις να το αλλάξεις σε αυτό (αν και δεν έκατσε) και υπέθεσα που θα σου άρεσε.:P Είσαι τυχερή γιατί το δικό σου όνομα έχει πολύ ωραία υποκοριστικά. Αν ακούσεις τα δικά μου θα γελάς 3 μέρες!:)
Όντος τα 3 awakened beings είναι too much. Για εμένα δύο είναι τα βασικά ενδεχόμενα. Ή θα σκάσει μύτη οι Clare/Princilla ή θα πλακωθούν μεταξύ τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγουν από την μέση. Αν πεθάνει ένας από τους 2 θα πιάσω τον mangaga στο κυνήγι! Εννοείτε πως θα ξαναβρεθούν (ειδικά μετά από τέτοιο φιλί αποχαιρετισμού:P)!
Αυτό το παθαίνω και εγώ με κάποια anime που είναι πολλά επεισόδια. Τα αφήνω κάπου στην μέση, μετά αρχίζω καινούργια και μαζεύονται ένα σορό!
Έχω καλά νέα πάντως. Δεν βρήκα torrent της προκοπής για το Traveler αλλά βρήκα αυτό το λίνκ ([URL]http://www.gappon.com/traveler-2007-complete-2116839.html[/URL]) που κατεβαίνουν μέσω MEGAUPLOAD. Ελπίζω μόνο να δουλεύει (έβαλα το πρώτο να κατεβαίνει). Και φυσικά ,αν μου αρέσει και εμένα τόσο πολύ, θα ήθελα να μου στείλεις το blog!
Χαχαχα είδες στα λόγια μου έρχεσαι! Πάντως για κάποιο λόγο η Mayumi έχει να μπει στο forum κοντά 2 εβδομάδες. Δεν μου είχε πει τίποτα και δεν ξέρω καθόλου τι συνέβη:? και η αλήθεια είναι πως μου λείπει λίγο. Ελπίζω πάντως να είναι καλά.
Πώς το πέρασες το σαββατοκύριακο σου? Αλήθεια της καθημερινές είσαι κάθε πρωί στη σχολή?
p.s Οι προτάσεις μου τώρα! Βασικά όσο το σκεπτόμουνα κατάλαβα ότι τελευταία έχω δει ένα σωρό σάπιες ταινίες! Αλλά έχω να σου πω και κάποιες ωραίες. Αρχικά, μιας και σου αρέσει η Mila Jovovich(:nbleed:), θα σου πρότεινα το Faces In The Crowd [URL="http://www.imdb.com/title/tt1536410/"]IMDB[/URL]. Ωραία ιστορία που πιστεύω θα σου αρέσει. Επίσης άλλη μια, κομεντί αυτήν την φορά, είναι το Adventureland [URL="http://www.imdb.com/title/tt1091722/"]IMDB[/URL]. Όχι τίποτα φοβερό αλλά εμένα μου άρεσε και πέρασα όμορφα την ώρα μου!
Τώρα από βιβλία έχω ένα πραγματικά αξιόλογο. Είναι και μικρό οπότε μπορείς να το τελειώσεις γρήγορα χωρίς να αφήσεις άλλα που διαβάζεις. Είναι Η Τελευταία Διάλεξη από της εκδόσεις Πατάκη ([URL="http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=567963"]λινκ[/URL]). Το βιβλίο είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, προσωπικά τελειώνοντας το ευχόμουν να έχω την τύχη να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο ή να του μοιάσω έστω και λίγο στην ζωή μου. Πραγματικά δώσε του μία ευκαιρία! Άμα μπορούσα θα στο έπαιρνα δώρο για την γιορτή σου:)
p.s2 Με έψησες θα κατεβάσω και το Donkey Punch! Αφού είναι και [S]τσόντα[/S] θρίλερ καλό θα είναι:P
p.s3 Συγνώμη για το τεράστιο post αλλά ξεχνιέμαι όταν γράφω. Ελπίζω να μην σε κούρασα.
Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα!!
Nov 27 2011 18:17
Goutcou → plotolp
Οκ λοιπόν... :) Άλλη φορά θα σε πνίγω.. Χαχαχαχα!
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες.. Ο τύπος ούτε καν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει, οπότε καλύτερα που δεν πήγες να τον βρεις από κοντά! Και τώρα τι σκοπεύεις να κάνεις με την πτυχιακή σου ρε συ, από την στιγμή που δεν βρίσκεις καθηγητή?
Θα προτιμούσα το "Μάρω" από το "Μαίρη" πάντως! Χαχαχα ή απλά Μαρία! :)
Claymore, all time favorite! Συμφωνώ ότι το anime δεν ήταν άσχημο μέχρι ένα σημείο.. Θα μπορούσαν να προσθέσουν fillers αφού το manga είχε φτάσει μέχρι εκεί! Ή έστω να το κόψουν εκεί και να βγάλουν δεύτερη season μετά από κάποια χρόνια! Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα στο manga...πάντως εύχομαι να κάνει επιτέλους την εμφάνισή της η Clare μετά από τόσο καιρό! 3 awakened beings είναι too much για την ιστορία ρε συ..άντε να ξεμπλέξουν τώρα! Αυτό που ανυπομωνώ να γίνει, κυρίως, είναι η συνάντηση Clare - Raki! Επιτέλους, δηλαδή! Τόσα χρόνια αλληλοψάχνονται.. Μ@λακία δεν είναι? Και ειδικά αν πεθάνει κάποιος από τους 2 και δεν ξαναβρεθούν ποτέ?!
Η βλακεία με τις σειρές είναι ότι έχω ΠΟΛΛΕΣ και, όπως προείπα, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω! Για να μην αναφέρω τα 500GB που πιάνουν στον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο τα anime που δεν έχω δει ακόμα! -.-
Το Traveler είναι πραγματικά υπέροχο! Και για να λύσω τις απορίες σου:
1. Ούτε καν θυμάμαι από πού το είχα κατεβάσει, αν και το πιο πιθανό να το είχα βρει κι εγώ από torrentz! Τώρα για link..δεν νομίζω να μπορώ να σε βοηθήσω γιατί το είχα κατεβάσει πριν ΠΟΛΥ καιρό και δεν νομίζω να το βρω! :P
2. Το 8ο επεισόδιο θεωρούταν το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου! Και απλά δεν βγήκε ποτέ ο δεύτερος! Πραγματικά κρίμα που το έκοψαν.. Έχει φτιαχτεί, όμως, ένα blog αποκλειστικά για την σειρά, όπου οι δημιουργοί γράφουν τα πάντα για την συνέχεια της ιστορίας! Την είχα ξεκοκκαλίσει την σελίδα..είχα διαβάσει τα πάντα! Αν δεις τελικά την σειρά, θα ψάξω να βρω το blog να στο στείλω!
Ούτε εγώ είχα πολυπληθείς παρέες να σου πω την αλήθεια.. Γιατί κι εμένα έτσι είναι ο χαρακτήρας μου! Τον τελευταίο χρόνο άρχισα να γνωρίζω άτομα και μου φαίνεται περίεργο που έχω κάνει τόσους φίλους από το πουθενά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Όντως, άμα δεν μπαίνουν και πολλοί στο προφίλ σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τι θα δουν! Εξάλλου, ποιος άσχετος θα κάτσει να διαβάσει ένα τόοοσο μεγάλο κείμενο? Εγώ όταν είδα της Mayumi τα μηνύματα, κουράστηκα και μόνο που τα είδα! Σκέψου να τα διάβαζα κιόλας! Χαχαχα :P
Υ.Γ. Και ΝΑΙ! Σήμερα διάβασα 1 ολόκληρο κεφάλαιο από το βιβλίο! Να σου πω την αλήθεια, επειδή είδα την ταινία πριν λίγες μέρες, μου προκλήθηκε το ενδιαφέρον να διαβάσω την συνέχεια! Οπότε, λογικά, τώρα θα σταματήσω να το παραμελώ το καημένο! :'(
Mila Jovovich, αγαπημένη! :) Μόλις το δεις, θέλω εντυπώσεις ε!! ^.^
Το Donkey Punch κυρίως για πλάκα στο είπα! Δεν μου άρεσε και πολύ! Βασικά η βλακεία είναι ότι μέχρι την μέση της ταινίας είναι τσοντοειδές! Από την μέση και μετά, όμως, γίνεται λίγο ενδιαφέρον! Βασικά δες και μόνος σου:
[SPOILER][URL]http://www.youtube.com/watch?v=OQ8N9c0p3bo[/URL][/SPOILER]
Ανυπομωνώ και για τις δικές σου προτάσεις! :D
Nov 26 2011 13:58
plotolp → Goutcou
Χαχαχα καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά μην το σκέφτεσαι έτσι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου γράφεις όσο συχνά θέλεις και χαίρομε πολύ κάθε φορά που το κάνεις. Ακόμα και ένα απλό "πως είσαι?", πίστεψε με, το εκτιμάω πάρα πολύ. :ureshii:
Σκέφτηκα να πάω να του μιλήσω από κοντά αλλά τι νόημα έχει? "Γεια σας, σας έστειλα δύο φορές email και περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες απάντηση αλλά με γράψατε στα @@ σας, μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε πτυχιακή?" Ο τύπος δεν νοιάστηκε να απαντήσει, ούτε καν να μου πει πως δεν έχει διαθέσιμα θέματα να μην περιμένω τσάμπα. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ένας φίλος μου που πήγε από το γραφείο του, έμαθε ότι δεν δίνει άλλα θέματα.
Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο όμως ήταν η αδιαφορία. Πες "δεν έχω θέματα" αλλά πες το! Τι να πω ρε εσύ Μαίρη, μπορεί εγώ να είμαι ο παράλογος..
Claymore πάντα κορυφή!:8): Βασικά το anime δεν ήταν άσχημο όσο ακολουθούσε την ιστορία. Το τέλος του ήτανε μεγάλη πατάτα, αλλά τι να κάνεις? Μέχρι εκεί είχε βγει το manga! Αλήθεια τι προβλέπεις να γίνετε τώρα? Εγώ νομίζω με 3 awakening θα σκάσει μύτη η Clare! Έχει γίνει παλικαράκι και ο Raki!:D
Wow αυτές είναι πραγματικά πολλές σειρές!:P Τις παλιές που αναφέρεις τις γνωρίζω. Τις καινούργιες δεν τις είχα υπόψιν μου και μπορώ να πω πώς κάποιες σαν τις Pretty Little Liars και The Nine Lives Of Chloe King μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες! Listener και Sherlock θέλω να δω και εγώ. Το Game of Thrones σίγουρα θα στο πρότεινα και εγώ γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!
Το traveler με έχεις ψήσει πολύ να το δω αλλά έχω 2 απορίες.
1. Από που να το κατεβάσω??? Στο torrenz δεν βρίσκω κάτι της προκοπής. Έχεις να μου δώσεις το link που το κατέβασες εσύ?
2. Το ότι σταματάει τόσο γρήγορα δεν είναι πρόβλημα? Θέλω να πω η ιστορία κόβετε ή φτιάξανε κανένα φινάλε?
Σου εύχομαι κάθε χρόνο να τα περνάς εξίσου όμορφα! Εγώ ποτέ δεν είχα πολυπληθείς παρέες αλλά είναι λίγο και στον χαρακτήρα μου. Είναι καλό πάντως να έχεις πολλούς φίλους. Χαίρομε πολύ που θυμάσαι και την δική μου!
p.s Πραγματικά είναι πολύ ωραίο να μπορείς να συζητήσεις με κάποιον άλλον κάτι που σε απασχολεί και να ξέρεις πως ενδιαφέρετε. Αυτό που λες για τα private msg είναι εν μέρη σωστό αλλά δεν πειράζει. Πόσοι νομίζεις μπαίνουν στο profile μου? Δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής:P
p.s2 Χαχαχα δεν έχεις διαβάσει ούτε μία σελίδα από τη τελευταία φορά που μιλήσαμε?? Το The Fourth Kind έχει αρχίσει είδη να κατεβαίνει(δεν ήθελε και πολύ μόλις είδα την Milla Jovovich)!!:riiight: Τώρα το Donkey Punch στα αλήθεια σου άρεσε και μου το προτείνεις ή το λες για πλάκα?
p.s3 Σε ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις προτάσεις και τον χρόνο σου! Στο επόμενο post θα σου πω και τις δικές μου προτάσεις. Δεν στις λέω τώρα για να έχω χρόνο να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά και να θυμηθώ τι αξιόλογο είδα:P
Nov 25 2011 22:58
Goutcou → plotolp
Χαχαχα βασικά κι εγώ σε σκεφτόμουν και έλεγα να σου γράψω, αλλά λέω άστο! Είχες ήδη και το ημερολόγιο να σου γράφει πολλά και λέω μην τον πνίξω τον άνθρωπο!
Τον καθηγητή που δεν απαντάει στα mail σου, δεν μπορείς να πας να τον βρεις από κοντά και να του μιλήσεις?
Το Claymore ήταν το αγαπημένο μου anime, μέχρι που διάβασα το manga και συνειδητοποίησα ότι το anime δεν πιάνει ΜΙΑ μπροστά στο manga! Και μέσα σε μια βδομάδα είχα καταφέρει να φτάσω στο σημείο που έχει βγει.. Και τώρα ναι..το κακό είναι πως πρέπει να περιμένω ένα μήνα μέχρι να βγει το επόμενο chapter :'(
Από σειρές έχω κατεβάσει ένα σωρό! Μην γελάσεις..αλλά τα βράδια που δεν με παίρνει ο ύπνος, κάθομαι και βλέπω nickelodeon και έχω μπανίσει 2-3 σειρές που μου άρεσαν και τις έχω κατεβάσει! Έχω να δω πολλά όμως.. τους καινούριους κύκλους από σειρές που παρακολουθούσα από τότε που πρωτοβγήκαν (One Tree Hill, Grey's Anatomy, Private Practice, Supernatural, Gossip Girl, The Big Bang Theory, The Vampire Diaries, True Blood) μέχρι καινούριες σειρές και παλιές που απλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα (Glee, Pretty Little Liars, The Nine Lives Of Chloe King, The Walking Dead, Awkward (MTV), Victorious (nickelodeon), Big Time Rush (nickelodeon), iCarly (nickelodeon), Six Feet Under, Chuck)!
Έχω σίγουρα να σου προτείνω το Traveler! Δεν θυμάμαι αν στο είχα προτείνει και παλιότερα..δυστυχώς το κόψανε στο 8ο επεισόδιο, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ μου!
Here is the trailer! Check it out if you want! :)
[SPOILER] [url]http://www.youtube.com/watch?v=iz4CaSb39rE[/url][/SPOILER]
Fringe θέλω κι εγώ να δω..γενικά θέλω πολλές σειρές ακόμα να κατεβάσω και να δω, όπως The Listener, Game Of Thrones, Sherlock, Legend Of The Seeker, The Secret Circle, Ringer, The Lying Game!
Όσο για την γιορτή μου, ναι πέρασα πολύ καλά! Και ήταν η πρώτη φορά που με θυμήθηκαν τόσα άτομα.. Βασικά τον τελευταίο χρόνο έχω αποκτήσει ανεξήγητα πολλούς φίλους και έχω μια τεράστια παρέα πλέον, οπότε και μόνο που πέρασα την μέρα μου μαζί τους, μου αρκεί! ^.^ Ναι θυμάμαι το πρόβλημά σου με τα γενέθλια σου και την γιορτή σου, γιατί πέφτουν συνεχόμενα! Και επειδή έχω βάλει υπενθύμιση στο κινητό μου, αν δεν κάνω λάθος 9 και 10 Απριλίου[B][SIZE=4]*[/SIZE][/B]?
Χαχαχα..όχι δεν μου φαίνεται παράξενο αυτό με το ημερολόγιο..απλώς εγώ στην θέση σας θα προτιμούσα να μιλάω με private messages, για να μην βλέπουν όλοι τι λέμε! Μακάρι, όμως, να είχα κι εγώ ένα ανθρώπινο ημερολόγιο..νομίζω πως θα μου έκανε καλό να λέω σε κάποιον κάτι που με απασχολεί και να συζητάω μαζί του πράγματα που δεν έχω τα κότσια να συζητήσω με τους φιλους μου!
Υ.Γ. Από βιβλία δεν έχω να προτείνω κάτι..ακόμα κολλημένη στην Χαραυγή είμαι και ευτυχώς που η ταινία κόβεται στο σημείο που έχω σταματήσει! Αχαχαχα.. Από ταινίες, όμως, μπορώ να σου προτείνω το The Fourth Kind που είδα προχθές και, όσο και αν δεν μου αρέσουν οι ταινίες με εξωγήινους, την συγκεκριμένη την βρήκα αρκετά καλή και μου άρεσε ιδιαίτερα! Μια ακόμα ταινία που έχω να σου προτείνω, είναι το Donkey Punch (θρίλερ)! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την μέση της ταινίας, νομίζεις πως βλέπεις τσόντα και όχι θρίλερ! Αλλά μετά ξεκαθαρίζει το πράγμα..αχαχαχαχα! Πραγματικά όταν την έβλεπα αυτή την ταινία, είχα απελπιστεί! Λέω δεν μπορεί..ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ήμουν έτοιμη να μπω και στην wikipedia για να το τσεκάρω..αλλά πάνω που πήγα να το ψάξω, άρχισε να γίνεται θρίλερ! :P
[B][SIZE=4]*[/SIZE][/B]Το επιβεβαίωσα από τα προηγούμενα μηνύματα μας! :blingeye2:
Nov 25 2011 12:49
plotolp → Goutcou
Καλά ρε εσύ είπαμε δεν διέγραψα την ύπαρξή σου από την μνήμη μου μόνο και μόνο επειδή πέρασε λίγος καιρός. Στην πραγματικότητα ήθελα να σου γράψω από καιρό, για να μάθω τα νέα σου και να μιλήσουμε λίγο. Δεν θέλω να χαθούμε.
Ευχαριστώ πολύ! και εγώ χάρηκα που τα πέρασα!:P Τώρα έχω μόνο 4 για πτυχίο. Με την πτυχιακή μου έχω ζήτημα γιατί δεν βρίσκω καθηγητή. Ο ένας δεν απαντάει στα email μου, ο άλλος έχει δώσει όλα τα θέματα και ένας τελευταίος βάζει κάτι τρελές απαιτήσεις για να μου δώσει θέμα που ουσιαστικά δεν μετράει. Είμαι σαν τον χαζό και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω και κανέναν να με βοηθήσει οπότε ένας θεός ξέρει τι θα κάνω..:sadist:
Το Claymore είναι και εμένα από τα αγαπημένα μου! Το μόνο κακό είναι πως όταν φτάσεις το manga μετά θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα για καινούργιο τεύχος. Τι σειρές έχεις κατεβάσει? Εγώ αυτόν τον καιρό βλέπω το Fringe αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα τον πρώτο κύκλο. Έχεις να μου προτείνεις καμία που σου άρεσε?
3ήμερο πανηγύρι ε? Πρέπει να τα πέρασες πολύ όμορφα! Δεν μου έχουν τύχει ποτέ συνεχόμενες γιορτές (αν εξαιρέσεις την δική μου γιορτή και γενέθλια που δεν θυμάται και κανένας:'() Χαίρομε πάντως που τα πέρασες καλά γιατί όταν μου έλεγες ότι σου εύχονται όλοι τον Αύγουστο είχα την αίσθηση ότι δεν θυμάται κανένας την γιορτή σου. Φέτος λοιπόν δεν έχεις παράπονο, δεν σε ξέχασε κανείς!:riiight:
Χαχαχα γράψε όσο πολύ θέλεις, δε κουράζομε να διαβάζω! Ίσα ίσα χαίρομε που μαθαίνω τα νέα σου!
p.s Όντος η mayumi είναι το ημερολόγιο μου! Φαντάζομαι πως θα σου φαίνεται πολύ παράξενο. Βασικά μιλάγαμε για αρκετό καιρό και συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό κάναμε έμοιαζε σαν να γράφουμε ημερολόγιο οπότε και το υιοθετήσαμε! Και όντος όπως λες είναι σαν ένα ημερολόγιο που απαντάει. Η Mayumi είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα και την αγαπώ ιδιαίτερα. Μόνο και μόνο που ενδιαφέρετε και μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τις βλακείες που γράφω μου αρκεί.:wooi2:
p.s2 Ελπίζω να βγάλεις άκρη με τα μαθήματα και να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχεις καταρτίσει:thumbup:
p.s3 Έχεις να μου προτείνεις κανένα ωραίο βιβλίο η ταινία? Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες!
Nov 24 2011 14:12
Goutcou → plotolp
Εντωμεταξύ με έπιασες και απροετοίμαστη! Μου ήρθε λίγο ξαφνικό όταν διάβασα το μήνυμά σου, γιατί λέω οκ..πάει καιρός, οπότε θα ήταν λογικό αν δεν το θυμόσουν καν! Βασικά θα ήταν ακόμα πιο λογικό αν είχες ξεχάσει γενικά την ύπαρξή μου τόσο καιρό που έχουμε να μιλήσουμε! Χαχαχαχα.. Και πάλι ευχαριστώ πάντως! Και μόνο που με θυμήθηκες, μου αρκεί! :D Όσο αφορά τα νέα σου, congratulations για τα μαθήματα που πέρασες! Γιατί, όμως, έχεις στεναχωρεθεί με την πτυχιακή σου? Τι έγινε? Κλασσικά με ένα βιβλίο στο χέρι ε? Χαχαχα..
Εγώ..τι να σου πω? Δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο νέο! Τον τελευταίο καιρό είχα πωρωθεί με manga και διάβαζα ασταμάτητα (γιατί βασικά ήθελα να φτάσω το Claymore μέχρι το σημείο που έχει βγει) και γι' αυτό είχα ψιλοπαρατήσει τα anime! Τώρα τελευταία, όμως, παράτησα ΚΑΙ τα manga και βλέπω κάτι σειρές που έχω κατεβάσει..(ε μην μείνουν κι αυτές παραπονεμένες)! Γενικά έχω ΠΟΛΛΑ που θέλω να δω - διαβάσω και δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω! Η σχολή δεν μπορώ να πω ότι πάει και τέλεια, γιατί δεν πατάω συχνά! Να σου πω την αλήθεια δεν έχω αποφασίσει ΑΚΟΜΑ ποια μαθήματα θα πάρω και είμαι χαμένη..γιατί έχει ανατραπεί όλο μου το πρόγραμμα :( Κρίμα και το είχα σχεδιάσει τόσο καλά! Όσο για την γιορτή μου, την γιόρτασα την Κυριακή! Βασικά είχαμε 3ήμερο πανηγύρι! Π/Σ/Κ φάγαμε-ήπιαμε του σκασμού και μπουχτίσαμε με τα γλυκά! 19-20 Νοεμβρίου έχουν γενέθλια 2 παιδιά στην παρέα μου και 21 είναι η γιορτή μου, οπότε είπαμε να το πάμε με την σειρά! :P Ουφ..παρασύρθηκα πάλι και δεν σταματάω! Ομολογώ, βέβαια, πως πάει καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα τόσα πολλά σε κάποιον και έχω ξεσυνηθίσει.. :D
Υ.Γ. Ναι κάτι πήρε το μάτι μου και με την Mayumi..σε έχει κάνει ημερολόγιο? Χαχαχαχα.. Καλή ιδέα βασικά..φαντάζομαι είναι ωραίο να γράφεις σε κάποιον όλα αυτά που θα ήθελες να γράψεις σε ένα ημερολόγιο! Το καλύτερο, βασικά, είναι ότι ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! Ενώ το απλό ημερολόγιο μόνο να "ακούει" ξέρει... -.-
Nov 23 2011 15:20
plotolp → Goutcou
Χαίρομε πολύ αν σε έκανα χαρούμενη!:blush2:
Εννοείτε πως θυμάμαι την γιορτή σου! Δεν έχω πολλούς φίλους στο forum, πόσο μάλλον να τους γνωρίζω και λίγο καλύτερα π.χ. να ξέρω το όνομά τους (ουσιαστικά μόνο με εσένα και την Mayumi έχω γνωριστεί λιγάκι). Το να θυμάμαι λοιπόν την γιορτή σου είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για μια φίλη μου. :ureshii:
Επίσης μου είχες πει ότι όλοι σε ξεχνάνε και σου εύχονται τον Αύγουστο, οπότε για εμένα ήτανε ένας παραπάνω λόγος να το θυμάμαι! Επειδή έχουμε καιρό να μιλήσουμε δεν σημαίνει πως σε έχω ξεχάσει:P
Δεν ξέρω αν σου ακούγετε χαζό αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.:hot:
Τα νέα μου, μέσες άκρες, είναι απλά. Πέρασα τα 2 μαθήματα που έδωσα τον Οκτώβρη και τώρα παρακολουθώ αυτά που χρωστάω και προσπαθώ να βρω καθηγητή για να πάρω την πτυχιακή μου(έχω στενοχωρηθεί πολύ σε αυτό το θέμα..). Από την άλλη βλέπω κλασικά anime, ταινίες και αυτόν τον καιρό διαβάζω τον Μαύρο Πύργο του Στίβεν Κίνγκ!:)
Τα δικά σου νέα? Έκανες γιορτούλα εχθές? Σχολή πως τα πηγαίνεις?
Nov 22 2011 16:05
Goutcou → plotolp
Σε ευχαριστώ πολύ Περικλή μου!!! Με συγκινείς και μόνο που το θυμήθηκες! :'( Όχι δεν παντρεύτηκα ακόμα και ούτε σκοπεύω για τα επόμενα 2-3 χρόνια! Οπότε μπορείς να μου λες ελεύθερα τα χρόνια πολλά! :D Όντως έχουμε καιρό να μιλήσουμε.. Τι κάνεις εσύ? Any news?
Nov 22 2011 11:40
plotolp → Goutcou
Χρόνια Πολλά Μαίρη!!! Να χαίρεσαι την γιορτή σου!:ureshii:
Σου εύχομαι υγεία πάνω από όλα και φυσικά καλό πτυχίο! Έχουμε καιρό να μιλήσουμε οπότε ελπίζω να μην έχεις παντρευτεί στο ενδιάμεσο και να μετέφερες την γιορτή σου τον Αύγουστο!:P
Nov 21 2011 11:03
Maffy → Goutcou
Αυτό είναι που μας σώζει! Όσο δύσκολα κι αν είναι, τα γράμματα είναι πιο έυκολα. Τα αραβικά... έχουν που έχουν περισσότερα γράμματα απο μας, έχουν μόνο 3 φωνήεντα, κι όλα τα γράμματα αλλιώς γράφονται στην αρχή, αλλιώς στη μέση, αλλιώς στο τέλος (με 2 τρόπους) -_- *shoots self*
Aλλά και πάλι, το μόνη μου είναι κάπως ~.~ Ακόμα και σε πράγματα που θέλω, τείνω να είμαι τεμπέλα και να το αφήνω για αργότερα κι αργότερα... Τ^Τ M'αρέσει η τάξη Τ^Τ
Sep 29 2011 17:07
Goutcou → Maffy
Ευχαριστώ! Έγραψα πολύ καλά! :D Βασικά τα τούρκικα είναι πιο εύκολα, γιατί έχουν λατινικούς χαρακτήρες και όχι αυτά τα περίεργα ιδεογράμματα.xD Κι εγώ έχω μάθει κάτι λίγα Ιαπωνικά.. Ε με τόσα πολλά anime που έχω δει.. Βέβαια, μπορείς να πάρεις και ένα ειδικό λεξικό που είναι για να μαθαίνεις! Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει για Ιαπωνικά..εγώ είχα πάρει για να μάθω Ισπανικά και μπορώ να πω πως βοήθησε αρκετά! :D Αλλά είναι αυτό που λες..ποιος θα σου λέει αν κάνεις λάθος? -.- Αλλά δεν πειράζει..η προσπάθεια μετράει και όσο να 'ναι κάτι λίγα μπορείς να μάθεις και από εκεί!
Sep 29 2011 14:54
Maffy → Goutcou
Aww καημένη! Καλή επιτυχία! Εμείς δεν μπορούσαμε να το τραβήξουμε άλλο γιατί αν χάναμε κι άλλη βδομάδα, θα χάναμε το εξάμηνο λόγω των 13 βδομαδών. Όσο για τα τούρκικα, στη σχολή έχω ακούσει ότι είναι αρκετά εύκολα. Βέβαια η σύγκριση έγκειται με τα αραβικά και εβραϊκά οπότε φυσιολογικό τα τούρκιkα να φαίνονται πανεύκολα xD Αλλά μόλις δω με τα μάτια μου, θα σου πω xD Και ΜΑΚΑΡΙ να'χαμε ιαπωνικά εδώ τριγύρω. Κι εγώ από anime ξεκίνησα να μαθαίνω και μπορώ να πω ότι μπορώ να καταλάβω αρκετά εύκολα πράγματα αλλά ουδέν συντακτικό και γραμματική (το grammar nazi πεθαίνει μέσα μου) και μη μιλήσω για γραφή xD Ένας φίλος μου πήγαινε και μου'δωσε 2-3 προγράμματα αλλά τι να το κάνω? Ποιος θα μου λέει αν κάνω λάθος? Τ.Τ Κι άλλα μέρη εκτός Αθηνών θα'πρεπε να'χουν Τ^Τ
Sep 29 2011 08:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed