Community Status Updates
metalmusicmaniac → Goutcou
Οπωσδήποτε! Βασικά έχει ένα περίεργο στυλ να σου παρουσιάζει την υπόθεση και πραγματικά σε αποροφάει το βιβλίο! Είναι παλιά συγγραφέας και κάποιος θα έλεγε οτι τα'χει φάει τα ψωμιά της αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό τη κάνει ξεχωριστή
Sep 08 2011 09:24
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Καλέ τι είσαι εσύ? Βιβλιογράφος κανονικός! Η αλήθεια είναι πως, σε σχέση με εσένα, σίγουρα θα έχω διαβάσει ΠΟΛΥ λίγα βιβλία! Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο αγαπημένο συγγραφέα, γιατί δεν έχει τύχει να κάτσω να διαβάσω πάνω από 2 βιβλία του ίδιου συγγραφέα (αν εξαιρέσεις τις σειρές Harry Potter και Twilight)..μόνο τα 2 της Gillian Flynn! Και από αυτούς που μου ανέφερες, ξέρω μόνο τον Τόλκιν και την Αγκάθα Κρίστι! Μάλιστα, θυμάμαι, όταν είχα δει την πρώτη ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, πήγα και αγόρα το 2ο και το 3ο βιβλίο και καλά για να τα διαβάσω, γιατί σαν μικρό και ανόητο που ήμουν, δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι να βγει η επόμενη ταινία και ήθελα οπωσδήποτε να μάθω την συνέχεια! Αλλά ήμουν τόσο μικρή και, παράλληλα, τα συγκεκριμένα βιβλία ήταν τόσο δυσανάγνωστα για ένα παιδί της ηλικίας μου, που τελικά τα παράτησα και δεν τα διάβασα ποτέ! Κάθονται, όμως, ακόμα στην βιβλιοθήκη μου..και σίγουρα σκοπεύω να τα διαβάσω! Γενικά είχα το σχολείο και δεν ασχολήθηκα πολύ με βιβλία..και τώρα, τα τελευταία 2 χρόνια δηλαδή, που δεν έχω το σχολείο, διάβασα τα Twilight και τώρα έχω κολλήσει στο Breaking Dawn! Σου λέω ανυπομωνώ να το τελειώσω για να διαβάσω επιτέλους κάτι διαφορετικό από βρυκόλακες και ανόητες ερωτευμένες κορασίδες (βλέπε Bella!). :( Αγαπημένα μου βιβλία, θα έλεγα, τα τελευταία, ίσως, του Harry Potter που έχουν μια πιο dark πλευρά και σε τραβάνε περισσότερο, με τις μάχες κλπ, και τα 2 της Gillian Flynn που έχω διαβάσει ("Αιχμηρά Αντικείμενα" και "Σκοτεινός Τόπος")[/COLOR].
[COLOR=Black]P.s. Εκτός από το να "τρως" βιβλία, με τι άλλο ασχολείσαι?[/COLOR]
Sep 08 2011 01:19
Goutcou → metalmusicmaniac
Χαχα..δεν έχω διαβάσει ποτέ Αγκάθα Κρίστι! Στην μάνα μου αρέσει, όμως, και από όσο ξέρω πρέπει να έχει και 2-3 βιβλία της! Λες να τα έχω υπόψη μου στο μέλλον?
Sep 08 2011 01:06
plotolp → Goutcou
Φαντασίας και αστυνομικά? Καλά που ήσουν τόσο καιρό κρυμμένη?:P Τα βιβλία φαντασίας (επιστημονικής και μη) και τα αστυνομικά είναι τα αγαπημένα μου είδει. Γενικά διαβάζω πάρα πολλά βιβλία και όπως λες και εσύ κάτι αξιόλογο θα το διαβάσω ανεξαρτήτως κατηγορίας αλλά αυτά τα 2 είδει τα ευχαριστιέμαι περισσότερο. Για να σου δώσω μία ιδέα απο στυνομικά έχω διαβάσει τα άπαντα του Κόναν Ντόιλ, Αγγάθα Κρίστι και ένα σωρό από πιο σύγχρονους συγγραφείς ή βιβλία όπως τα αιχμηρά αντικείμενα (το σκοτεινός τόπος δεν το έχω διαβάσει αν και το έχω πολύ καιρό στα υπόψιν για αγορά). Από φαντασίας η λίστα είναι εξίσου μεγάλη! Ασίμωφ, Τόλκιν, Μούρκοκ, Κλάρκ, Χέρμπερτ, Κίνγκ, Γκίπσον, Κόλιν, Πούλμαν είναι μερικοί βασικοί από τους συγγραφείς που έχω διαβάσει και μου αρέσουν.
Αν θέλεις πες μου κάποια από τα αγαπημένα σου βιβλία ή κυρίως συγγραφείς που προτιμάς να πάρω μια πιο συγκεκριμένη ιδέα του τι σου αρέσει.
Sep 07 2011 11:28
Ναι μπόλικα! Ξεκίνησα με τα πιο απλά και τώρα έχω φτάσει να διαβάζω Αγκάθα Κρίστι στην καθαρεύουσα (παλιές εκδόσεις του παππού μου). Αγαπημένοι Ellery Queen, Peter Cheney
Sep 07 2011 10:33
Πολύ καλό γούστο θα πω και εγώ! Ειδικά τα αστυνομικά-μυστηρίου που ανέφερες
Sep 06 2011 14:16
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Χαχα! Να σου πω την αλήθεια, έχω μείνει στο Breaking Dawn και δεν λέω να το τελειώσω! Το διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το ψιλοβαριέμαι και το διαβάζω με πολύ αργούς ρυθμούς... Το "Σκοτεινός Τόπος" της Gillian Flynn δεν το έχεις διαβάσει? Αν όχι, στο προτείνω, αν και πιστεύω πως ίσως το βαρεθείς λίγο, γιατί δεν έχει ομαλή ροή! Γενικά μου αρέσουν τα βιβλία φαντασίας και τα αστυνομικά-μυστηρίου! Βέβαια, αν μου δώσεις να διαβάσω κάτι ιστορικό ή κοινωνικό εννοείται πως δεν θα πω όχι! Εσένα γενικά τι σου αρέσει να διαβάζεις? :)[/COLOR]
Sep 06 2011 14:16
plotolp → Goutcou
Μου αρέσει το γούστο σου:ureshii:
Έχω διαβάσει όλα όσα ανέφερες. Και τα harry poter, όλα τα twilight και τα αιχμηρά αντικείμενα! Τι άλλο σου αρέσει να διαβάζεις? Θέλω να πώ αν έχουμε παραπλήσιο γούστο μπορείς να μου προτείνεις κάτι ή αντίστοιχα εγώ.
Sep 06 2011 13:48
Goutcou → Mike The Great
[COLOR=Black][I][B][FONT=Trebuchet MS]Έχεις δίκιο..σίγουρα θα μου αρέσει! Το κοίταξα και το πρόσθεσα ήδη στην λίστα μου.. ;)[/FONT][/B][/I][/COLOR]
Sep 05 2011 00:18
Goutcou → Mike The Great
[SIZE=2][COLOR=Black][I][B][FONT=Trebuchet MS]Εμ... τα περισσότερα άνιμε έχουν ή 12 επεισόδια ή 25-26 ή 50! Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια (βλέπε Naruto, One Piece, κλπ.) με περισσότερα επεισόδια :D
P.s. Όποτε έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά εδώ: [URL]http://myanimelist.net/animelist/Goutcou[/URL] και θα πάρεις αρκετές ιδέες πιστεύω![/FONT][/B][/I][/COLOR][/SIZE]
Sep 04 2011 20:52
Mike The Great → Goutcou
Thanks!Αυτο που βλεπω τωρα ειναι καλο απλα εχει μονο 12 επισοδια και φοβαμαι μηπως το εχουν κοψει στη μεση.Οταν το τελειωσω θα χρειαστω καποια ιδεα
Sep 04 2011 20:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed