Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

Gossip Girl... :D Εσυ;
Οκτ 02 2009 15:41
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

αχαχααχαχ ναι ρε συ...έχουν πολύ γέλιο κάτι τέτοιου είδους ταινίες :P απο αμερικάνικες σειρές..βλέπεις τίποτα?
Οκτ 02 2009 13:53
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

χαχαχαχα not another teen? χαχαχαχαχαχα το χω δεί! Τι γέλιοοοοοοοο! Ανώμαλοιιιι :P
Οκτ 02 2009 13:51
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS]Εμένα μου αρέσουνε κυρίως τα ψυχολογικά θρίλερ, κωμωδίες τύπου Not Another Teen Movie (αν έχεις ακουστά), αλλά και κοινωνικές!!! Βέβαια δεν θα πω όχι και σε μια κουλτουριάρικη ταινία..!!! Στον κολλητό μου αρέσουνε πολύ οι ταινίες που βασίζονται σε κόμιξ, οπότε κι εγώ όσο να 'ναι τις βλέπω :ureshii: Και γενικώς ό,τι είδος και να δω δεν με χαλάει :'D[/FONT]
Οκτ 02 2009 10:56
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

Ναι είνα ένας πολύ ωραίος τρόπος να εκφράζεις σκέψεις και συναισθήματα... Βλέπω σχεδόν τα πάντα αλλά μ αρέσουν πολύ οι κοινωνικές... Α και οι ταινίες που βασίζονται σε κόμιξ τύπου marvel και dc... Εσενα;
Οκτ 01 2009 12:01
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

:hi: Και πάλιιι :) Αγγλική φιλολογία...μια χαρά μου ακούγεται :P Εγώ δεν τα πήγα και τόσο καλά με τις πανελλήνιες..δεν έγραψα πολύ καλά, όμως πέρασα σε σχολή που ήθελαααααααα[FONT=Trebuchet MS] :riiight: Καλό το blogging? αχαχαχα :P Κι εγώ λατρεύω τον κινηματογράφοοοοοοοοοοοοοο.. Όποτε βρω ευκαιρία και έχω λεφτά βρίσκω μια καλή ταινία και μια καλή παρέα και πάω[/FONT]:awww: Τι ταινίες σου αρέσουνεεεε? :D
Σεπ 29 2009 14:13
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

:hi: Μαράκι! Είμαι αγγλική φιλολογία.Τώρα θα μπώ στο δεύτερο έτος. Με τις πανελλήνιες πώς πήγες; Εγώ εκτός απο βόλτες και καφεδάκια το έχω ρίξει στο blogging. Επίσης λατρεύω τον κινηματογράφο :awww:
Σεπ 29 2009 14:05
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS]Με την σχολή?? Πού έχεις περάσει??? Εγώ φέτος έδωσα πανελλήνιες και όπως καταλαβαίνεις δεν είχα και πολλές ασχολίες:hot: Τώρα όμως το έχω λιώσει στις βόλτες και στα anime!!! Μου αρέσει επίσης να διαβάζω και βιβλία αν και τώρα τελευταία τα έχω παρατήσει επειδή έβλεπα Naruto :awww: Εσύ???:riiight:[/FONT]
Σεπ 28 2009 23:14
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

Ε τρεχάματα με τη σχολή... Αλήθεια εσύ με τι ασχολήσαι;
Σεπ 28 2009 19:55
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

Ναι όντως, δίκιο έχεις!!! Κι εγώ από μικρή Αθήνα, αλλά δεν αξιώθηκα να την εξερευνήσω... Μόνο τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και βγαίνω και πιο μακρυά, γιατί παλιότερα δεν πατούσα πουθενά που να μην έχει σταθμό του ηλεκτρικού ή του μετρό, ενώ τώρα έχω μάθει σχεδόν όλα τα λεωφορεία απ' έξω!!!:lol: Γιατί τα είχες ψιλοπαρατήσει τα καημένα??:unsure:
Σεπ 28 2009 17:14
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

Ναι εχω περασει. Απο πάντα Αθήνα έμενα, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι έχω πάει σε όλες τις περιοχές! Ναι είναι ωραία αν και οι περισσότεροι βγαίνουνε δίπλα, στο Μπουρνάζι... Και γώ τόσο αλλά τα χα ψιλοπαρατήσει....
Σεπ 28 2009 16:46
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

Ναι εχω περασει. Απο πάντα Αθήνα έμενα, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι έχω πάει σε όλες τις περιοχές! Ναι είναι ωραία αν και οι περισσότεροι βγαίνουνε δίπλα, στο Μπουρνάζι... Και γώ τόσο αλλά τα χα ψιλοπαρατήσει....
Σεπ 28 2009 16:46
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

Έχεις βρεθεί δηλαδή καμιά φορά από εδώ μεριά? :D Τι εννοείς προσπαθείς να μάθεις την Αθήνα?? Δεν έμενες παλιά εδώ?:unsure: Εεε..ναι τα πάω καλά με τα anime, αλλά κανονικά θεωρούμαι πρωτάρα, γιατί πριν από ένα χρόνο (και ούτε) ξεκίνησα να βλέπω :hot: Και τώρα θέλω να ξεκινήσω να διαβάζω και manga και γι'αυτό ψάχνομαι, να δω πού μπορώ να βρω, αλλά τα θέλω στα αγγλικά, γιατί στα ελληνικά δεν θα είναι ωραία κατά την γνώμη μου :calm: Όχι δυστυχώς δεν έχει τύχει να περάσω καθόλου από Περιστέρι!!! Είναι ωραία εκεί? Εννοώ μπορείς να πας για καφέ ή για καμιά βολτά? Γιατί εδώ δεν έχει καφετέριες και μόνο για να κάνεις βολτούλα είναι ωραία.. :wis:
Σεπ 28 2009 15:35
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

Ναι... η αλήθεια είναι οτι ξέρω καποιον απο εκει...αλλα γενικα προσπαθω να μαθω την αθηνα... ωωω εσυ τα πας πολυ καλα με τα anime τελικα χαχα :D Εχεις ερθει ποτε απο τα δικα μου μερη;
Σεπ 28 2009 15:21
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

Γιατί τον ξέρεις καλά τον Περισσό? Έχεις γνωστούς εδώ? :unsure: Εγώ για να μην κάθομαι να σου γράφω όλα τα anime που έχω δει μπορείς να μπεις εδώ [URL]http://myanimelist.net/animelist/Goutcou[/URL] και να δεις την λίστα μου:awww:
Σεπ 28 2009 14:14