Jump to content

Community Status Updates

Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Ε βασικά δεν ξέρω.. Πιστεύω πως είναι λίγο αργά για να το αλλάξω! :P Παλιότερα είχα επιχειρήσει να το κάνω Μαίρη, αλλά δεν έκατσε τελικά! Είχα σαν ψευδόνυμο όμως το "Μαρίκα" και τα παιδιά που είχα γνωρίσει στο τσατ με φώναζαν έτσι για αρκετό καιρό, μέχρι που το σιχάθηκα...:( Ναι ρε συ..ο Aronofsky (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά) έκανε πολύ καλή δουλειά! Γενικά λάτρεψα όλη την ταινία! Και ειδικά στην σκηνή που μου περιέγραψες, μπορώ να πω πως ανατρίχιασα κιόλας:riiight: Θέλω μάλιστα να δω και το [I]Requiem for a dream[/I]... Όλο λέω να το δω, αλλά δεν το κάνω! Ε κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω απόφαση.. Άσε που παίζει και ο Jared μου!:awww::lovulovu:[/COLOR]
Sep 12 2011 14:25
Photo

plotolp → Goutcou

Ότι είναι λιγάκι συνηθισμένο είναι, αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο υποκοριστικό? Π.χ το Μάρω είναι αρκετά πιο σπάνιο (σε σύγκριση με το Μαρία πάντα) και κατά την γνώμη μου εξίσου όμορφο.:) Όντος στην αρχή χανόσουνα λίγο στην ταινία αλλά όσο προχωρούσε τα πάντα έμπαιναν στην θέση τους. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα. Και σαν ιστορία και σαν ερμηνεία, ο Hugh Jackman συμφωνώ ήτανε φοβερός, για να μην πω για την φωτογραφία (οι σκηνές από το διάστημα ήταν απίστευτες). Πάντως η σκηνή που μου έχει μείνει από όλη την ταινία είναι όταν φεύγει απο την κηδεία της γυναίκας του αρνούμενος να το πιστέψει και λέει στην συνάδελφό του: «Ο θάνατος είναι μια αρρώστια σαν όλες τις άλλες και υπάρχει θεραπεία. Μία θεραπεία που θα την βρω» Δεν ξέρω αλλά εγώ το βρήκα φοβερά συγκινητικό.:run:
Sep 12 2011 12:55
Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Χαχαχα ναι ρε συ όντως! Κάθε λίγο και λιγάκι δηλαδή θα πρέπει να αλλάζεις την γιορτή σου? Δεν γίνονται αυτά!!! Πάντως γενικά δεν μου αρέσει και πολύ το όνομα Μαρία..είναι πολύ συνηθισμένο ρε παιδί μου :( P.s. Είδα σήμερα το [I]The Fountain[/I] :) Μου άρεσε αρκετά! Με μπέρδευε λίγο στην αρχή, αλλά μετά που ξεδιπλωνόταν η ιστορία, τα συνέδεσα και το ξεκαθάρισα το πράγμα... :D Ήταν πολύ καλό και γενικά μου άρεσε, γιατί είχε συναίσθημα! Αυτό το κομμάτι της ταινίας το λάτρεψα μπορώ να πω! Εντάξει..λάτρεψα και τον Hugh Jackman..τι να κάνουμε? Αδυναμίες είναι αυτές! :awww: [/COLOR]
Sep 12 2011 00:19
Photo

plotolp → Goutcou

Χαχαχα όντος αν παντρευτείς υποτίθεται πρέπει να αλλάξεις ημερομηνία. Τώρα σκέψου να χωρίσεις μετά (κούφια η ώρα) και να πρέπει να γιορτάζεις πάλι τον Νοέμβρη. Και στον δεύτερο γάμο αλλάζεις πάλι!!:blurah5:
Sep 11 2011 19:21
Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Χαχα..ε τώρα που μου το είπες θα το θυμάμαι σίγουρα! Ε εντάξει θα μου βγει λίγακι η ψυχή, αλλά θα την βγάλω και θα ξεκουμπιστώ από εκεί.. Εξάλλου έχω αρκετά ωραία μαθήματα (πάλι καλά που δεν πέρασα στην απλή θεολογία και πέρασα στην κοινωνική θεολογία!) και πολύ ενδιαφέροντα! Οπότε, το παραδέχομαι πως μου αρέσει λίγο λόγω των μαθημάτων! :P Ναι 21 Νοεμβρίου γιορτάζω! Είσαι ο μόνος που το ξέρει...(που δεν του το έχω πει εγώ δηλαδή!). Κανείς άλλος δεν το ξέρει και δεν μου λέει χρόνια πολλά πέρα από τους κοντινούς μου ανθρώπους! :( Νομίζω ναι έτσι χωρίζονται..αλλά από μικρή γιορτάζω 21 Νοεμβρίου! Αν παντρευτώ, δηλαδή, θα σταματήσω να γιορτάζω τότε? Λίγο βλακεία δεν είναι αυτό? Χαχαχα[/COLOR]
Sep 11 2011 13:37
Photo

plotolp → Goutcou

Το όνομα μου γιορτάζει στις 10 Απριλίου. Σχεδόν κανένας δεν το ξέρει και για να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα μια μέρα πριν, στις 9 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου! Και αυτό είναι καντεμιά γιατί όποιοι με θυμούνται μου εύχονται στις 9 για τα γενέθλιά μου και ξεχνάνε πως καπάκι την επομένη έχω και την γιορτή μου. Σου λέει δουλειά δεν έχουμε θα του ευχόμαστε αυτουνού κάθε μέρα?:P Τσάμπα ονειρευόμουν μικρός διήμερους εορτασμούς (lol). Καλή ιδέα είναι οι κατατακτήριες αλλά θα σου βγει λιγάκι η ψυχή να βγάλεις μια σχολή που δεν σου αρέσει. Οπότε εσύ να υποθέσω γιορτάζεις 21 Νοεμβρίου? Νομίζω πως κάπως χωρίζονται οι γιορτές για τις Μαρίες σε γιορτή για παντρεμένες, ανύπαντρες, παρθένες ή κάτι τέτοιο:D
Sep 10 2011 14:47
Photo

Goutcou → plotolp

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=2][COLOR=Black]Χαχαχα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Αλλά εγώ έχω αποφασίσει να γιορτάζω μια φορά τον χρόνο και σχεδόν κανείς δεν το θυμάται! Ε και όλοι μου λένε χρόνια πολλά τον 15αύγουστο!:erk: Ε οπότε λέω να αρχίσω να γιορτάζω ΚΑΙ τότε, γιατί καταντάει κουραστικό κάθε χρόνο να λέω "Ευχαριστώ, αλλά δεν γιορτάζω!"..χαχα :P Αλήθεια, εσύ πότε γιορτάζεις?! Πιστεύω πως, επειδή έχεις σχετικά σπάνιο όνομα, θα το θυμάμαι! :D Σε ευχαριστώ..κι εγώ το ελπίζω:( Θέλω να τελειώσω την σχολή και να δώσω κατατακτήριες.. Αλλά νομίζω πως είναι λίγο νωρίς ακόμα για να κάνω όνειρα:awww: P.s. Την κατέβασα την ταινία..μόλις βρω λίγο χρόνο θα την δω και θα σου πω!! :D[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Sep 10 2011 12:49
Photo

plotolp → Goutcou

Μήν το λες και το δικό σου έχει τα καλά του. Π.χ γιορτάζεις 45 φορές τον χρόνο, ενώ εγω μόνο μία και κανείς δεν την θυμάται:(. Είναι όντος άσχημο να σπουδάζεις κάτι που δεν το επέλεξες και δεν σου αρέσει. Σε καταλαβαίνω πιστεύω. Δεν νομίζω οτι μπορώ να σου δώσω κάποια χρήσιμη συμβουλή, ούτος η αλλιώς θα έχεις ακούσει χιλιάδες, σου εύχομαι πάντως να πίασεις αρχικά μια δουλίτσα και στην πορεία να βρείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτό που αγαπάς. Θα χαρώ πολύ να μου πείς τις εντυπώσεις σου μόλις την δείς.:)
Sep 10 2011 12:39
Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Το δικό σου όνομα είναι σπάνιο και ωραίο..ενώ το δικό μου..συνηθισμένο και βαρετό :P Αααα...ναι έχεις δίκιο..βασικά αν έγραφες και το μικρό της σίγουρα θα το πρόσεχα (όντως έχεις γράψει Κόλιν και γι'αυτό δεν το πρόσεξα). Εγώ ναι σπουδάζω..δυστυχώς :( Βασικά έδωσα το 2009 πανελλήνιες, πέρασα επαρχεία, δεν μπορούσα να πάω (money problems) και ξανάδωσα το 2010 και πέρασα στο Καποδιστριακό, στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας σπουδάζω..ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Να σου πω την αλήθεια [U]ΔΕΝ[/U] μου αρέσει η σχολή μου και θέλω να φύγω όσο το δυνατόν γρηγορότερα από εκεί πέρα.. (Προσπάθησα και φέτος με 10%, αλλά με έπιασαν απροετοίμαστη!). Εύχομαι τουλάχιστον να καταφέρω να βρω και μια δουλειά, για να βγάζω κάνα φράγκο :/ Χμμμ..νομίζω την έχω ακουστά αυτή την ταινία! Θα την κατεβάσω αμέσως τώρα κίολας και μόλις την δω θα σου πω εντυπώσεις :D P.s. Έκανα γαλλικά 5 χρόνια στο σχολείο, αλλά [U]ΠΟΤΕ[/U] δεν έμαθα τίποτα..μόνο λίγη γραμματική που τώρα την έχω ξεχάσει! Χαχαχα...θα φροντίσω να το διαβάσω στα ελληνικά πάντως! :)[/COLOR]
Sep 09 2011 23:55
Photo

plotolp → Goutcou

Χάρηκα και εγώ Μαρία! Μια χαρά όνομα είναι, και το δικό μου που λίγο πιο σπάνιο τι κατάλαβα? Βασικά έχω διαβάσει ήδη και τα 3 βιβλία από τους Αγώνες Πείνας και περιμένω να δω και την ταινία την άνοιξη:P. Στην πραγματικότητα στο post που σου έλεγα μια λίστα με συγγραφείς είχα αναφέρει και την Κόλινς μέσα. Μάλλον δεν το πρόσεξες :D(αλλά τώρα που το ξανακοιτάω την είχα γράψει κατά λάθος Κόλιν lol). Tnx για την πρόταση πάντως, είναι όντος ωραία βιβλία. Εσύ γενικά με τι απασχολείσαι? Θέλω να πω σπουδάζεις ή δουλεύεις κάπου? Και μίας και σου αρέσουν οι ταινίες θα σου πρότεινα να δεις μια την οποία είδα πριν περίπου 2 εβδομάδες και μου άρεσε απίστευτα. Είναι το The Fountain του Darren Aronofsky. Κατέβασε το σήμερα κιόλας, αν δεν το έχεις δει ήδη δηλαδή. p.s Στα Γαλλικά το διάβασες, τι περίμενες να καταλάβεις? :D
Sep 09 2011 15:49
Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Χαχαχα ναι ναι τα λατρεύω! Μ' αρέσει να βλέπω ταινίες στο σινεμά, αν και το έχω μετανιώσει 2-3 φορές και είπα "τσάμπα τα λεφτά που έδωσα!". Ναι..να σου πω την αλήθεια, επειδή έχω τον κολλητό μου, νομίζω πως έχω φτιάξει ήδη πρόγραμμα διαβάσματος βιβλίων για τα επόμενα 5 χρόνια! Χαχαχα :P Αλλά ποτέ δεν ξέρεις..μ' αρέσει να παίρνω ιδέες! Έχω να σου προτείνω κάτι, το οποίο δεν έχω διαβάσει ακόμα, αλλά έχω ακούσει τέλεια λόγια και από τον κολλητό μου και από την αδερφή μου που τα έχουν διαβάσει.. Ίσως το έχεις ακουστά! "Αγώνες Πείνας" της Σούζαν Κόλινς! Αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι τριλογία και όσοι φίλοι μου το έχουν διαβάσει έχουν ξετρελαθεί! Νομίζω κιόλας ότι τώρα, το 2012, θα βγει και σε ταινία, αν δεν κάνω λάθος.. Ανυπομονώ να τα διαβάσω πάντως :) Εγώ ήθελα πολύ να ασχοληθώ με manga και ξεκίνησα να διαβάζω το Vampire Knight στο ίντερνετ (γιατί no money για να αγοράσω όλα τα volumes), γιατί ήθελα να μάθω την συνέχεια (αφού το anime σταματάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο :(), αλλά από τον υπολογιστή ρε συ μου είναι λίγο δύσκολο..με κουράζει! Έχω αγοράσει όμως όλα τα volumes του Cafe Occult και περιμένω (ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ για την ακρίβεια) να τελειώσω το Breaking Dawn, γιατί εξαιτίας του έχω αφήσει πολλά στην άκρη.. Η δική μου λόξα με τα anime ξεκίνησε πριν απο 4 χρόνια περίπου που ήμουν στο λύκειο.. Ε είχα γνωρίσει κάποια άτομα μέσω ενός τσατ και κάναμε παρέα και εκείνοι ασχολούνταν πολύ! Ε και έτσι κόλλησα κι εγώ! :) Το όνομα μου είναι Μαρία (πολύ σπάνιο ε?)! Χάρηκα για την γνωριμία Περικλή :D Ναι το έχω ακουστά το τμήμα σου.. Ένας φίλος μου σπουδάζει εκεί ^^ P.s. Μην ανησυχείς.. Δεν σε κυνηγάω..όποτε μπορείς απάντα :) P.p.s. Χμμ..νομίζω πως έχω διαβάσει λίγο από τον Μικρό Πρίγκιπα, αλλά ήταν στα γαλλικά στην δευτέρα λυκείου και η αλήθεια είναι πως δεν καταλάβαινα ΧΡΙΣΤΟ! Χαχαχα xD[/COLOR]
Sep 09 2011 14:47
Photo

plotolp → Goutcou

Λατρεύεις το σινεμά και τις ταινίες? Όσο πάει σε συμπαθώ και πιο πολύ:) Τώρα αφού έχεις και τον κολλητό σου που ασχολείτε με βιβλία, μάλλον δεν χρειάζεσε και πολύ την βοηθειά μου. Μην σου προτείνουμε δέκα τίτλους ο καθένας και πελαγώσεις:P Πάντος feel free to ask me ότι θέλεις σχετικά με κάποιο βιβλίο ή αν θέλεις να μου προτείνεις εσύ κάποιο που σου άρεσε. Anime άρχισα να βλέπω συστηματικά τον πρώτο χρόνο στην σχολή. Έκανα παρέα με κάποια άλλα παιδιά που ασχολούνταν και με έμπασαν στο κόλπο! Και μίας και ασχολήθηκα με anime δεν γινόταν να μην αρχίσω να διαβάζω και manga, ξέρεις πως πάνε αυτά. Η δική σου αρχή πότε ήταν? Περικλής είναι το ονομά μου.:hi:Σπουδάζω στα Ψηφιακά Συστήματα (πληροφορική σκέψου) στο Πανεπιστήμιο Πειραιά! Το δικό σου όνομα? p.s Συγνώμη αν καθυστέρησα λιγάκι να απαντήσω αλλά είχα μια μεγάλη μέρα εχθές. p.s2 Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τον Μικρό Πρίγκιπα. Δεν είναι καθόλου μεγάλο βιβλίο αλλά είναι απίστευτα όμορφο.(Τελικά δεν μπόρεσα να μην προτείνω κάτι:P)
Sep 09 2011 08:47
Photo

Goutcou → plotolp

[COLOR=Black]Χμμμ μην το λες.. ο κολλητός μου όλη μέρα με ένα βιβλίο στο χέρι είναι και δεν τον προλαβαίνω..κάθε λίγο και λιγάκι αγοράζει και κάποιο καινούριο βιβλίο! Εγώ στο σχολείο θυμάμαι έπαιρνα μαζί μου τα βιβλία του Harry Potter και διάβαζα στα διαλείμματα ή τις ώρες που βαριόμουν! Μιλάμε για τρελή πώρωση.. :D Πότε ξεκίνησες να βλέπεις anime και να διαβάζεις manga? Α..λατρεύω το σινεμά και γενικώς τις ταινίες..παλιά έπαιρνα συχνά από το βίντεο κλαμπ ταινίες, αλλά από τότε που ακρίβυναν τα DVD το έχω κόψει και τις κατεβάζω και τις βλέπω! Σκάκι ε? Καλό ακούγεται..αν και ποτέ μου δεν έμαθα ιδιαίτερα να παίζω! Στο τάβλι, όμως, σκίζω! Χαχαχα :P Εγώ γενικά ασχολούμαι πολύ με τον υπολογιστή όταν δεν έχω την σχολή..βλέπω σειρές, anime, ταινίες, παίζω κάνα καλό παιχνιδάκι στο facebook.. Ε όταν είμαι σπίτι δεν έχω και τίποτα καλύτερο να κάνω! Επίσης, σχεδόν κάθε τετάρτη φροντίζω να πηγαίνω σινεμά, εκτός και αν έχουμε αφραγκίες :D Ναι αμέ..ευχαρίστως θα ήθελα να μου προτείνεις κάποιο βιβλίο, αλλά δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να σου πω εντυπώσεις.. Γενικά, όμως, θα ήθελα να πάρω καμιά ιδέα για το τι να διαβάσω στην συνέχεια, αν και έχω ήδη αρκετά βιβλία που μου έχουν προτείνει (ο κολλητός μου κυρίως που έχει διαβάσει ΠΟΛΛΑ) :) P.s. Εσύ φοιτητής είσαι? Βασικά..πώς σε λένε, αν επιτρέπεται? :) [/COLOR]
Sep 08 2011 13:36
Photo

Goutcou → metalmusicmaniac

Χμμμ...έτσι όπως μου τα λες, ανυπομωνώ να πιάσω στα χέρια μου βιβλίο της! :)
Sep 08 2011 12:59
Photo

plotolp → Goutcou

Καλά δεν είμαι και όλη μέρα με ένα βιβλίο στο χέρι:'D Όλους αυτούς τους συγγραφείς δεν τους διάβασα σε ένα καλοκαίρι, αλλά σε ένα διάστημα χρόνων. Από την τρίτη γυμνασίου κυρίως και έπειτα ξεκίνησα να αγοράζω και να διαβάζω βιβλία που μου φαίνονταν ενδιαφέροντα. Τώρα εκτός από το να τρώω βιβλία όπως λες :), ασχολούμαι προφανέστατα με anime/manga, μου αρέσουν οι ταινίες και βλέπω γενικός πολλές είτε σινεμά είτε τις κατεβάζω, είμαι σκακιστής (παίζω και στην τοπική ομάδα) και ασχολούμαι γενικά με τον υπολογιστή ακούγοντας μουσική χαζεύοντας στο internet κ.τ.λ Προς το παρών δεν μου μένει και πολύς χρόνος για άλλες δραστηριότητες.. Εσένα με τι σου αρέσει να ασχολείσαι? Θα ήθελες να σου προτείνω κάποιο βιβλίο να μου πεις πως σου φαίνεται?
Sep 08 2011 10:29