Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Maffy → Goutcou

Καλησπέρα :D Ωραίο είναι . Για 52 επεισόδια δε με κούρασε καθόλου! Μέχρι κι 9 του έβαλα! Αν σου αρέσει το comedy που προσφέρει θα το λατρέψεις. Απ΄την άλλη, τη 2η σαιζόν που ήταν μονο 25 επεισόδια με κούραζε να τα βλέπω και του έβαλα 7 γιατί δεν ήταν κακό, απλώς κουραστικό.
Σεπ 04 2011 19:39
Φωτογραφία

Goutcou → Maffy

[COLOR=Black]Καλησπέρα, τι κάνεις? Από ό,τι είδα, σε ένα post σου αναφέρεις ότι έχεις δει το Hayate no Gotoku! Είναι καλό? Γιατί είχα σκοπό να το δω και θα ήθελα εντυπώσεις :P[/COLOR]
Σεπ 04 2011 19:33
Φωτογραφία

Goutcou → Mike The Great

[COLOR=Black]Χαχαχα ναι αμέ! Έχω ήδη μια λίστα με τα άνιμε που σκοπεύω να δω..απλώς θέλω να την επεκτείνω! Αν θες να πάρεις κι εσύ καμιά ιδέα, πες μου! :D[/COLOR]
Σεπ 04 2011 19:30
Φωτογραφία

Mike The Great → Goutcou

Σου εδωσα καμια ιδεα?
Σεπ 04 2011 18:57
Φωτογραφία

Goutcou → Mike The Great

[COLOR=Black][B]Χαχα οκ...Thanks! Γενικά ψάχνομαι για να ξέρω τι να δω στην συνέχεια όταν τελειώνω ένα άνιμε :)[/B][/COLOR]
Σεπ 04 2011 17:46
Φωτογραφία

Mike The Great → Goutcou

Το death note,highschool of the dead,valkyria chronicles,one piece,to quenn's blade(το σταματησα ομως στο 4ο επισοδιο)Hellsing,baki the Grappler,Street fighter και τωρα το Lunar Legend Tsukihime.Δεν εχω δει και πολλα
Σεπ 04 2011 02:34
Φωτογραφία

Goutcou → Mike The Great

[COLOR=Black][B]Καλησπέρα και σε εσένα! Ναι, σε όλα τα επεισόδια το ίδιο μοτίβο έχει.. Κι εγώ το ψιλοβαρέθηκα σε κάποια σημεία να σου πω την αλήθεια! Απλώς στο τέλος μου άρεσε, γιατί τα δύο τελευταία επεισόδια γίνονται πιο ενδιαφέροντα! Ποια άλλα άνιμε έχεις δει, αν επιτρέπεται? Γιατί θέλω να πάρω ιδέες...[/B][/COLOR]
Σεπ 03 2011 22:26
Φωτογραφία

Mike The Great → Goutcou

Καλησπερα.Ειχα αρχισει και εγω να βλεπω το Zombie Loan αλλα δεν μου αρεσε στη συνεχεια(νομιζω οτι ειχα δει μεχρι το 7ο επισοδιο).Μετα απο κει συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο???Δηλαδη να σκοτωνουν μαζι με την κοπελα για τα λεφτα?
Αύγ 31 2011 20:46
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

Μαράκι, τι κάνεις? Δεν ξέρω κατά πόσο με θυμάσαι.. Είχαμε μιλήσει παλιότερα εδώ πέρα! Μπήκα μετά από καιρό και είδα την συζήτηση μας και είπα να σου γράψω πάλι να δω τι κάνεις! Καλά είσαι? :)
Αύγ 29 2011 19:51
Φωτογραφία

Goutcou → Lady Sen

δν εκανα τπτ..τ ορκιζομαιιιιιιιιιιιι >> ελα μ ντε..ποτε 8α παμε στν γιωργη? =/ +γενικως...ποτε 8α βγουμεεεεεεε? :@
Νοέ 14 2009 16:13
Φωτογραφία

Lady Sen → Goutcou

[COLOR=purple]Man0uuuuuu!!!ti ekanes pali?sleep ftouuuuuuuuu! xD ante pote 8a pame stn giwrgh?[/COLOR]
Νοέ 13 2009 14:46
Φωτογραφία

Goutcou → Lady Sen

k0r0u k0r0u k0r0u k0r0uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu miou
Οκτ 03 2009 11:10
Φωτογραφία

Adventurer → Goutcou

Καλησπερα Goutcou. Ηθελα να σου θυμισω οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας, η υπογραφη του καθε μελος δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels σε υψος (εικονα ΚΑΙ κειμενο) ενω στη δικη σου η εικονα ειναι 250 pixels απο μονη της. Σε παρακαλω διορθωσε την ωστε να συμμορφωνεται με τους Κανονες μας. Ευχαριστω.
Οκτ 02 2009 17:49
Φωτογραφία

Dark_Venus → Goutcou

Οχι... Α εμένα μ αρέσει πολύ το Gossip Girl! Περνάει η ώρα ευχάριστα!
Οκτ 02 2009 16:53
Φωτογραφία

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS][COLOR=Black][COLOR=Plum]Supernatural, Heroes, Grey's Anatomy, The Big Bang Theory! Βλέπω κι άλλες διάσπαρτα που δείχνει στην TV :P Gossip Girl δεν έχω δει ποτέ :| Το βλέπει η αδερφή μου φανατικά!! Από j-doramas...έχεις δει κανένα? :thumbup:[/COLOR] [/COLOR][/FONT]
Οκτ 02 2009 16:32