Jump to content

Community Status Updates

Photo

VagelioKai

hahahahahahahah, ενοχες επειδη δεν αφησα τους υπολοιπους να χτυπηθουν λιγο μονοι τους μπας και το βρουν XD. Πω πωωω, καιρο ειχα να δω κατι τετοιο παντως, με εκανε να νοσταλγισω.
Apr 19 2011 21:18
Photo

KaiVagelio

XD To gomen μ' άρεσε. Λες και δε φτάνει που κάθησες και το είδες.
Apr 19 2011 21:13
Photo

Vagelio → D.Dragon

Πως να μην μου αρεσει? Η επιτομη του epicness ηταν (βασικα φταιει και ο τροπος που του διηγειθηκες). Αναμενω τη συνεχεια XD
Apr 19 2011 20:43
Photo

SkullKaizer → Vagelio

dont worry τη μασκα τη μη μασκα ΧD ο ιδιος παιζει να ειναι ... ^^
Apr 19 2011 16:30
Photo

D.Dragon → Vagelio

Χαίρομαι που σου άρεσε xD.
Apr 19 2011 16:27
Photo

Vagelio → D.Dragon

[SPOILER][QUOTE]Το δικό μου... E - Planet - Μια μέρα θα το σκηνοθετήσω ως φόρο τιμής στα σόνεν :if: Υπάρχει κάπου ένας πλανήτης ο οποίος δεν περιστρέφεται γύρω από την τροχιά του και έτσι το ένα του τμήμα ειναι θερμό και φωτεινό και το άλλο σκοτεινό και παγωμένο. Οι χαρακτήρες της σειράς χρησιμοποιούν ένα είδος ενέργειας την "Ε" για να βελτιώνουν την ζωή τους αλλά και να μάχονται - την οποία μάλιστα μεταφέρουν σε ειδικά όπλα. Στην κορυφή του παγωμένου τμήματος του πλανήτη βρίσκεται μια αστείρευτη πηγή ενέργειας την οποία είχε ανακαλύψει κάποτε ο IMBA θρυλικός τύπος του manga και κάποτε και νίκησε ενα τέρας...Η πηγή αυτή ονομάστηκε και πηγή των ονείρων γιατί μέσα από αυτήν λέγεται ότι μπορεί κανείς να κάνει ταξίδια στον χρόνο και σε άλλα ηλιακά συστήματα. Η ανακάλυψη της πηγής από τον θρύλικο τύπο παρότρυνε πολλούς επίδοξους ονειροπόλους χρήστες αυτής της ενέργειας να ξεκίνήσουν ενα μεγάλο ταξίδι προς την ευρεση της. Τον πλανήτη τον κατοικούν και άλλες 6 φυλές πέρα από τους ανθρώπους. Όπως κάτι πράσινα (εξωγηινοειδή όντα που μπορούν να αποθηκεύουν την Ε ενέργεια στην κοιλιά τους), μια άλλη σαυροειδή φυλή που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της φύσεις, και κάποια όντα που ζούνε στην παγωμένη περιοχή κτλ... Ο πρωταγωνιστής ο Goldor, απολαμβάνει στο έπακρο, μάχες και γλέντια και κάνει σεξ με όποια βρει μπροστά του - ενώ ταυτόχρονα είναι και ονειροπόλος, χρησιμοποιεί ένα ενεργειακό lightsaber στις μάχες του. Ο συμπρωταγωνιστής ο Сherry είναι μονίμως νοσταλγικός, μελαχγολικός και καπνίζει ένα περίεργο μπάφο, η υπερκατανάλωση του οποία του δίνει την δυνατότητα να γίνεται - μισός άνθρωπος - μισός σαυροειδές όν. Η Geo είναι η κοπέλα της παρέας που ψάχνει να βρει θέση στον κόσμο γουστάρει τον Goldor (ο οποίος όμως την έχει γραμμένη). Και τέλος ο BeWa είναι το παιδί της φάπας που θέλει να γίνει σαν τον Goldor και τον θαυμάζει σαν θεό. Αυτά προς το παρόν...xD[/QUOTE][/SPOILER] Προσκυνω :nod2:.
Apr 19 2011 16:06
Photo

VagelioSutera

Δεν σε ειδα πουθενα... ποιες μερες ησουν εκει?
Apr 19 2011 15:53
Photo

SuteraVagelio

re t egine??dn eixa st comicon :S
Apr 18 2011 01:28
Photo

EriUri → Vagelio

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! Εμείς θα τα πούμε σίγουρα και το καλοκαίρι όταν θα (προσπαθήσω να) αρχίσω σχέδιο! Yorosiku~
Apr 16 2011 00:10
Photo

Vagelio → EriUri

Χαχαχαχαχαχ! Εννοειται!!! :D Καλως σε βρηκαμε ^_^.
Apr 15 2011 23:44
Photo

EriUri → Vagelio

:3 Και εσύ με το που γύρισες PC, ε;
Apr 15 2011 23:30
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Χαχαχα, είναι και αυτό XD Μπορεί να ήταν εισαγωγή από ξένη χώρα βέβαια :P Βαρεμάρα, γιατί βαρέθηκα το σχολείο και τα διαβάσματα xDD Θέλω να έρθει το Πάσχα πραγματικά. Αν και βέβαια μετά εξετάσεις Τ^Τ Ωχ, τόσο καλά! Κουράγιο Βαγγελιώ! Ελπίζω τουλάχιστον να τα πηγαίνεις καλά, γιατί τουλάχιστον η επιβράβευση δικαιώνει τον τόσο χρόνο που έφαγε ο άλλος. Τώρα ξανάρχισα να βλέπω anime :P Τα είχα σταματήσει για αρκετό καιρό.
Mar 27 2011 10:26
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Sank you~ αλλα που τετοια τυχη... και δεν εχουμε και πολλα γενετικα εργαστηρια στην Ελλαδα απ' οτι ξερω οποτε οι πιθανοτητες για κατι τετοιο ειναι σχεδον μηδαμινες XDDDDD Εμενα μια χαρα μου ακουγεσαι, βαρεμαρα=μπολικος ελευθερος χρονος (ελπιζω). Εγω παλι τρεχω σαν το Βεγκο λογο της σχολης, μας εχουν τρελανει στις εργασιες οι καθηγητες και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μου εχουν κοψει τα ανιμε Τ^Τ. Ελπιζω εσυ να μην εχεις τετοιο θεμα, ετσι?
Mar 27 2011 02:41
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Ευχαριστώ πολύ! (τι σόρρυ μωρέ :P) Χαχαχα αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο για γενέθλια/γιορτή :D Αν τον είχα θα στο έστελνα με πακέτο να τον βρεις πρωί πρωί έξω από την πόρτα ;) Ναι, ναι, το χαιρόμαστε ^_^ Ευχαριστώ πολύ, και σε εσένα το ίδιο εύχομαι! Καλά μωρέ, βαρεμάρα κακό xD Εσύ;
Mar 27 2011 00:17
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Χρονια πολλα και σε 'σενα vage-chan!:ureshii: (sorry που αργησα να απαντησω, περασα τη γιορτη μου στο σπιτι της κολλητης). Αχ, μακαρι να βγει αληθινο αυτο που λες και να βρω κανενα nekobishie εξω απο την πορτα μου αυριο XD. Αντε βρε, να χαιρεσαι το θεϊκο αυτο ονομα και οτι επιθξυμεις να γινει πραγματικοτητα συντομα :D. Πως τα πας btw? Καλα?
Mar 27 2011 00:06