Community Status Updates
Vagelio → Kai
Make sure to thank him properly :hehehe:. Ο τύπος είναι μίγμα όλων των φετίχ μου (μόνο τα τιγροαυτιά του λείπουν και είναι κομπλέ:lovulovu:).
Λολ, γκαντεμόκυμα. Πάντως το gintama θα το πάρω μέχρι εκεί που έχει βγει.:if: Τα υπόλοιπα από scanlation.
May 04 2011 18:42
SkullKaizer → Vagelio
yes im mean :P
αν και δεν ειναι τιποτα να φτια3εις κρεπες
ενα ποτιρι γαλα μισο ποτιρι νερο 4 αυγα και αλευρι12-14 κουταλιες αλευρι με κουταλι σουπας:8):
δευτερα μαλον θα παμε αρα θα συναντιθουμε πιο πριν;
ουυυυ εχεις ακομα τη σπαθα :P πρεπει να κανονισουμε να σου το παρω...:hot:
την επομενη παρασκευη ισως να εχω αδιο σπιτι οποτε θα σας καλεσω ολους για κρεπες XD και τιγανιτα κολοκι8ακια... τρομαρα μου μονο αυτα και μακαροναδα 3ερω να κανω :kakaka:
ελπιζω τη επομενη παρασκευη να εχεις χρονο :kill4u:
more infos εντος ημερων!
α επησης θα παω στο asian colors united 13 maiou! :hehehe:
May 04 2011 18:15
Kai → Vagelio
Άσε ρε συ, ναι. XD So Kotetsu-san brought you to us, well done. Είναι και πολύ ευχάριστη σαν σειρά. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, τώρα είναι από αυτές που περιμένω πολύ κάθε βδομάδα.
Ναι, βασικά καλό θα ήταν να έχει πολύ ζήτηση γενικά κάτι για να τα πάρει άλλη εταιρία. Ας πούμε το Hetalia που βαράει πρώτες θέσεις στα charts των manga στην Αμερική δεν παίζει να μην το αρπάξει κάποια άλλη εταιρία. Το κακό με το Reborn! είναι ότι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημο ΑΚΟΜΑ. Είχα προπαραγγείλει τον επόμενο τόμο που ήταν να βγει τον Γενάρη (αρχές!) και αγανάκτησα και το ακύρωσα να φανταστείς. Όπως και το Flat από την Tokyopop που δεν παίζει να βγει πλέον. Δεν το έχω το θέμα. Η πλάκα είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω και το Gintama. XD Τελικά πρέπει να παίρνω μόνο τελειωμένες σειρές γιατί αλλιώς τις κόβουν ή κλείνει η εταιρία :kakaka:
May 04 2011 07:29
Astrinos → Vagelio
Χαχα ναιιι το διάβασα, και του jorg είναι όλα τα λεφτά, δεν παλεύεστε όμως!! πάντως φοβερή η ιδέα και προτοποριακή!!!8)
May 04 2011 02:05
Vagelio → Astrinos
Χαχαχαχαχαχαχ! Eίπα να κάνω σετάκι ασορτί με αυτό του jorg (έβαλε μαρμελάδα αυτός). Το about me το διάβασες?
May 04 2011 01:28
Vagelio → Kai
Nαι ο καημέεεενος XD (αυτό που με έκανε να γελάσω περισσότερο βέβαια ήταν ότι όταν μπήκε μπροστά από το όχημα για να τους σταματήσει και αυτοί ερχόταν κατά πάνω του τους έδειξε και το χαρτί με τα λόγια του!
Kι εγώ πείθομαι από τα bishies εύκολα. Το tiger and bunny παίζει να το είχα στην λίστα αναμονής μου τώρα άμα δεν είχα δει το character design (kote-chan is sooooo much my type). Πωωωωω, κλείνει και αυτή Τ^Τ. Ελπίζω να μην έχει ζήτηση το manga του togainu no chi και χάσω τα τομάκια.
OMG, και αυτό σταμάτησε? Δεν το πιστέυω ότι σταμάτανε reborn + gintama και συνεχίζουν ένα σωρό κατώτερες σειρές....
May 04 2011 00:51
Kai → Vagelio
:hahaha: Ρε συ, ειδικά εκεί ήταν όλα τα λεφτά! Μα τόση ώρα έκανε να μάθει τα λόγια του ο άνθρωπος, άσε που προσπαθούσε σκληρά να προσθέσει και δικά του! ~(><)~ Γράψε κιόλας (βασικά μπορείς να έγραψες ήδη, να κοιτάξω)
Χαχαχα. Σταθερές αξίες δηλαδή!
Άσε, ναι! Δεν ξέρεις πώς τα γλυκοκοιτάζω αυτές τις μέρες. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να πείσω και τη Vagge να το διαβάσει και είναι ένας τρόπος κι αυτός. Για την ώρα έχω αρχίσω πολλά και αυτές τις μέρες βρίζω την Tokyopop γιατί θα μου αφήσει 2 σειρές με -1 volume στη κάθε μία τώρα που θα κλείσει. Και όχι τίποτα άλλο, δηλαδή πόση γκαντεμιά. Αρχίσω ένα που διαβάζω, λέω, "Ε, τρία volume, support the mangaka" κάνω την μεγάλη κίνηση. Παίρνω το πρώτο, έρχεται. Μετά από 2 μέρες "Η Tokyopo θα κλείσει".
Τώρα σκέφτομαι αν είναι να πάρω και το δεύτερο μπας και γίνει κανά θαύμα και βγει και το 3ο, αν και δεν το κόβω γιατί να το πουλήσω δύκολο. Και σαν να μην έφταναν ΟΛΑ αυτά, δεν ξέρουμε τι θα απογίνει και το Reborn! Αυτή η Viz μια ανακοίνωση δεν βγάζει. :madtodeath::madtodeath::madtodeath: Ναι, έβγαλα τον πόνο μου και σε έναν ακόμα. +1
Έχει και ωραία αγοράκια, ναι, XD αλλά τουλάχιστον είναι και ενδιαφέροντα. Σίγουρα θα σ' αρέσει. Προσωπικά περίμενα να είναι πάνω-κάτω στα γούστα μου και ότι θα παιρνούσα καλά, αλλά δεν περίμενα να με πορώσει τόσο. Πλοκή και χαρακτήρες δένουν υπέροχα.
May 03 2011 20:50
Vagelio → Kai
To ξερωωωω!!! Kαι στο σημειο που κλαιγοταν επειδη οι ληστες του χαλασαν τα σχεδια ημουν σε φαση "omg, kawaiii!". [I]Θα μπω μια σημερα να δω τι εγραψες XD[/I]
Kαι θα μεινει για παντα. Για τωρα ομως το βουτυρο θα κυριαρχησει.
Hahahahaahahahah! Αχ αυτο το pandora hearts... πρεπει να παω να βαλω λεφτα στον λογαριασμο του paypal (το βρηκα σε πολυ καλη τιμη στο bookdeposit). Nαι, και του εχω ταξει οτι θα το διαβασω και πρεπει να το πιασω καποια στιγμη Τ^Τ. (εχει και ωραια αγορακια μεσα)
May 03 2011 19:08
Kai → Vagelio
LoL! O Sky High είναι epic ρε συ! Δηλαδή, μόνο και που τον ακούς να μιλάει σου έρχεται να σκάσεις στα γέλια XD και ειδικά όταν λέει την catchphrase! [I]Να σε βλέπω συχνά στο thread[/I]
~(>.<)~
Ε, ναι. Όσο νά 'ναι είναι σήμα κατατεθέν τόσα χρόνια, μας ήρθε ξαφνικό.
:hahaha: Κοίτα, ο Bread, φοβερό, καταπληκτικό παιδί, γεμίζει τα πρωινά τα μεσημεριανά και τα βραδινά μας, αλλά και ο Break, που ήταν η "πηγή" όλου αυτού δε θα σε απογοητεύσει. Παιδί από σπίτι.
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλός χαρακτήρας. Άρχισα το manga μετά από προτροπή του Jorg, και καλά έκανε γιατί είδα πού σταματάει το anime και θα τα έπαιζα, και το ξεκοκκάλιασα. Πολύ ενδιαφέρον, καλή πλοκή και πολλοί και καλοί χαρακτήρες, δεν ξεχνάει κανέναν. Έχει δηλαδή πολλά στοιχεία για να το αγαπήσες. Βέβαια ο Jam δεν παίζει να μην τα έχει πει αυτά αλλά +1 και από εμένα!!
May 02 2011 19:02
Vagelio → Kai
Arigato, soshite arigato~!:ureshii: Kαι ο jorg έμεινε άναυδος με την νέα μου αλλαγή. Βασικά κι εγώ νιώθω λίγο περίεργα με το καινούργιο άβαταρ, είχα μάθει στην neko-chan μου και τώρα με πιάνουν τα γέλια κάθε φορά που βλέπω τον βουτυρόπυργο (όχι ότι με χαλάει).:kakaka:
Μην του βάζεις ιδέες... αν μετατραπεί σε μερέντα δεν θα ταιριάζουμε πολύ Τ^Τ.
Άσχετο, τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο bread για τον οποίον συζητούσατε? Καλό παιδί?
May 02 2011 17:12
Vagelio → SkullKaizer
Hahahahahah! Σκανδαλίζουμε το forum, το ξέρουμε :kakaka::kakaka::kakaka:.
Για στην ακρίβεια όλα ξεκίνησαν οταν η kai συζητούσε με τον jorg για έναν χαρακτήρα που τον λέγαν break και έγραψε καταλάθος bread αντί για το name του. Έβαλε την μαρμελάδα ο jorg, αλλά επειδή μαρμελάδα με ψωμί χωρίς βούτηρο δεν λέει είπα να συνεισφέρω. That's all :hehehe:
Kρέπα με μερέντα και μπανάνες.... α να μ χαθείς!!!!!!:run: Τι μου το είπες αυτό τώρα... έχω ξεμίνει από προμήθειες και βαριέμαι να πάω να ψωνίσω Τ^Τ.
May 02 2011 17:00
Kai → Vagelio
:hahaha: Πέρα του shock της αλλαγής άβαταρ (Γκρεμίστηκε ο φούρνος και bread has troubles to connect us), lol το νέο Avatar+Signature+About Me combo και το combo με τον Jorg.
:hahaha: Τώρα μας λείπει το μέλι και η μερέντα.
May 02 2011 00:16
SkullKaizer → Vagelio
the voutiro?:hahaha::hahaha::hahaha: αχ.. καλο
τι παθατε και εχεται... μαρμελαδες ψωμι βουτηρο... για avatar/sig... πηνασα:sadist:
που ελεγε ο λογος... αν δεν ειχα φαει κρεπα με μερεντα και μπανανες :hehehe:
May 01 2011 23:48
Vagelio → Jorg
Wow όντως! Αλλά το βούτυρο το αξίζει! Το βούτυρο αξίζει τα πάντα όλα!:if:
Έτσι έτσι! Επικός συνδιασμός (αν και προτιμώ μαρμελάδα φράουλα) :blingeye2:
[IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/SuperStock_1848R-297753.jpg[/IMG]
Ηahahahah! Είπα να μην σε αντιγράψω τελείως στο βιογραφικό και να βγάλω και κανένα δικό μου :kakaka:. And now excuze moi.... παω μια βολτίτσα απο το art gallery :hehehe:
May 01 2011 23:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed