Community Status Updates
DoB → Vagelio
KHR visual yaoi novel... OMG... There IS God after all!!! :P Χαχαχα, μα πώς φαίνεται όταν πάει μια γυναίκα να γράψει shonen! Και το manga είναι πολύ καλύτερο νομίζω απ' το anime. Στο τελευταίο έκαναν censorship στο αίμα, στις αλυσίδες, στα όπλα... Σε όλα! Καλά, κι ο Tsuna, πιο uke κι απ' την Kyoko μου φαίνεται σε μερικές σκηνές! Δεν έχω προκαταλήψεις εγώ στα ζευγάρια από ΚΗR, GokuTsuna, MukuHiba, HibaTsuna, YamaGoku, o καλός ο μύλος... ;) Hibari-saaan, please bite me to death!!! (o Hibari δε θεωρείται tsundere αλλά tsun-tsun!)
Χμ, το είδαμε το Yami No Matsuei, ε; Μας άρεσε φαντάζομαι; Muraki-sensei FTW! Kαι αχ, δε μπορώ ν' αντισταθώ στον γλυκό μου τον Tsuzuki! O Hisoka μου την ψιλοσπάει. Καλός θα ήταν με την Tsubaki, αλλά ο Tsuzuki ανήκει στον Muraki!!! Κατηγορηματικά και με το νόμο! Νομίζω πώς οι aarinfantasy έχουν την καλύτερη μετάφραση κι αν είναι να το κατεβάσεις από κάπου, καλύτερα θα ήταν από κει. Οι aarinfantasy είναι εγγύηση!
Mar 05 2011 17:02
Vagelio → DoB
GokuTsuna forevah!!!! Και σχετικα με το yaoi pontetial, δεν μπορω να πω πως τους φανταζομαι σε smexy σκηνες ολη την ωρα, αλλα τις προαλλες εμαθα οτι εχει βγει doujinshi visual novel με τους χαρακτηρες του katekyo hitman reborn XD [url]http://www.youtube.com/watch?v=EFCMTy_jBGM[/url]
Ασχετο αλλα σχετικο με το avatar σου: το yami no matsuei το εχουν υποτιτλισει μονο οι aarinfantasy? (για να ξερω απο που να το κατεβασω, θελω τη δοση μου απο muraki-sensei XD)
Mar 05 2011 11:25
DoB → Vagelio
Ξέρω ότι δεν είναι yaoi (δυστυχώς), έχει όμως τόσο major yaoi potential που λιγώνω!!!!!:wooi2: Κι εμένα GokuTsuna είναι το αγαπημένο μου ζευγάρι!!! (επιτέλους συγχρονιστήκαμε!:hahaha:) Ειδικά όταν ο Gokudera βγάζει αυτάκια και ουρά σκύλου, πάω να πεθάνω από moeeeee!:moeee:
Feb 16 2011 12:22
Vagelio → DoB
gooood good, ελπιζω ο Φιλιπος να μην νιωσει αβολα με τα ματς μουτς.:himitsu:
Gintama.... μην ξυνεις πληγες, ακομα να το τελειωσουν οι rumbel:uhh:. Οσο για το reborn ειναι αρκετα ευχαριστη σειρουλα αλλα επειδη το μανγκα της ηταν εβδομαδιαιο απο ενα σημειο και μετα το προχωρουσαν πολυυυυ αργα :madtodeath:. LOL, αληθεια? Χαιρομαι που χρησιμευσαν και σε κατι :D. Βεβαια δεν εχει καθολου yaoi η σειρα μεσα (στο λεω για να μην ευελπιστεις αδικα, shounen ειναι). GoduTsuna forever!!!! Uber-kawaiiiiii:wooi2::lovulovu:
Feb 14 2011 02:22
DoB → Vagelio
Χμ, στο monochrome δίνουν και κάτι φιλιά (τα λογοκρίνουν βέβαια, σε στυλ πέφτει πολύ φως στο σημείο κλπ) άρα είναι πιο explicit απ' το kurositsuji. Εγώ αυτό τον Απρίλη έχω να περιμένω το sekai ichi, και την απόλυτη καφρίλα... Gintama!!!!!!!!! Τώρα βλέπω το Katekyo Hitman Reborn!, και ξέρεις πώς μου ήρθε; Είχες στις yaoi photo εδώ στο album Gokudera/Tsuna, μου κίνησε την περιέργεια και το τσέκαρα, κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη! ;)
Feb 13 2011 16:44
Vagelio → SkullKaizer
Thanks a lot :D. Yup, εχει μονο μια εξοδο, και θα προσπαθησω να μην σε στησω παλι (παλι καλα που ειναι μονο δυο στασεις απο το αιγαλεω). 10:30 απ' εξω απο την πυλη ^_^.
Εγω το εμαθα απο μια συμφοιτητρια μου της οποιας ο νονος (νομιζω) ειναι και ο διοργανωτης του παρτυ. Αυτη μου προτεινε να παω και στην αρχη ειχα αμφιβολιες αλλα μου ειπε πως τα event τους εχουν μπολικο χαβαλε και πως δεν θα το μετανιωσω αμα παω.
Feb 12 2011 14:15
SkullKaizer → Vagelio
ok αρα 10:30 στο κεραμικο απεξω; νομιζω εχει μονο μια εξοδο ..
Feb 11 2011 22:35
Vagelio → SkullKaizer
Και παρωδια να ειναι πιστευω αν τα διακωμοδει και δεν τα θαβει θα αξιζει :).
Και παιδια απο το τμημα μου στο ΤΕΙ θα πανε (μα κοπελα απο εκει με ενημερωσε). Η ειρηνη και η Ισμηνη ξερουν γι' αυτο;
Ηθελα επισης να σε ρωτησω αν ειναι ειναι ευκολο να συναντιθουμε στο μετρο του κεραμεικου για να παμε μαζι στο κατσικα κλαμπ οπου διεξαγεται το event (γιατι δεκαμισι η ωρα να περπαταω μονη σε μια περιοχη που δεν γνωριζω ειναι λιγακι επικινδυνο...
Feb 11 2011 17:09
Vagelio → DoB
Eχει και τα καλα της η πρωτευουσα :). Εννοειται πως δεν θα το χασω :D!
Το monochrome το εχω βαλει στο ματι καιρο τωρα και θα το πιασω με την πρωτη ευκαιρια. Ειναι σε στυλ kuroshitsuji? Και το sekai ichi ειναι στην watchlist o course (πωωω πω, πρεπει να αρχισω να την αδειαζω).
Feb 11 2011 17:01
SkullKaizer → Vagelio
αν και δεν ξερω ποσο ειναι αφιερομενο ειναι στα ανιμε ή ειναι απλα μια anime parody... οπου σε αυτη τη περιπτωση no good:( αλλα οκ παμε κ βλεπουμε :P
να δω και πιον αλλον θα φερω και ποσοι θα ειναι εκει ..στο Facebook λεει θα παραβρεθουν 400 ατομα XD
Feb 11 2011 01:07
Vagelio → SkullKaizer
[SPOILER][QUOTE=DaimonHand;471061]Χουχ ;;;:hahaha::hahaha::hahaha:
τι καφροι κανουν ενα καφρο ανιμε/κιριλε party XD
το ψηνω ασχημα:wooi2:
more infos.. γιατι το πεταξες αποτομα [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=119694974770026:himitsu:[/URL][/QUOTE][/SPOILER]
Μην μου πεις οτι ψηνεσαι και εσυ:himitsu:.........
Feb 10 2011 20:03
DoB → Vagelio
Υami No Matsuei προβολές.... OMG OMG OMG I WANNA TOO!!! :nanteee::lovulovu::lovulovu::lovulovu: Αλλά πού να βρω εδώ πάνω στη Σαλόνικα... Προς το παρόν.:P Α ρε κωλόφαρδα... Πήγαινε Βαγγελιώ πήγαινε, μην το χάσεις! Είναι απ' τα καλύτερα shonen ai, και έχει και 2 ark κατεβατά... Η απόλαυση!:nbleed::wooi2: Χμ, ποιο άλλο να σου προτείνω... Monochrome Factor? To manga είναι πολύ καλύτερο και χωρίς τα shonen ai στοιχεία, αλλά το anime έχει πολύ girly-shonen ai fanservice. Τσέκαρέ το άμα είναι. Τώρα εγώ περιμένω το Sekai Ichi Hatsukoi με ανυπομονησία!!!:congrats: Είναι απ' τους δημιουργούς του Junjou Romantica, άρα είναι σαν μια τέταρτη ιστορία τους! Βέβαια το κοίταξα στο manga και δε μ' ενθουσίασε και τόσο σε σχέση με τις προηγούμενες ιστορίες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στη μεταφορά! ;)
Feb 10 2011 17:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed