Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Vagelio
:hero: Επειδή είμαι μεγαλόψυχη, θα σου χτίσω και μια στο χωριό και θα σου δώσω πλήρη εξουσία στην γύρω περιοχή να πηγαίνεις μαζί με τα bishonens εκεί διακοπές. Και επειδή είναι και πολλά, θα σου δώσω και 4-5 jets να τα έχεις πρόχειρα για τις μεταφορές.
Εγώ θα χτίσω τις νέες Βερσαλίες κάπου στην Ιαπωνία, μιας και δεν φτάνει μόνο μια βίλα για να στεγάσει τέτοια προσωπικότητα, και θα σας καλώ, μόνο λίγους και εκλεκτούς από εσάς, μια φορά τον χρόνο να το καίμε. :hero: Επίσης, όλη η Akihabara θα είναι δικιά μου, οπότε θα σας προμηθεύω και και ανάλογα προϊόντα. Όσοι αποδειχτούν ικανοί, θα δέχονται για bonus limited editions.
Δεκ 19 2011 23:16
Vagelio → Kai
Πραγματικά, κόβω φλέβα για τέτοιου είδους συζητήσεις μαζί σου :nanana:. Εσύ που θα έχεις τι βιλλίτσες σου? Θέλω και μια στο χωριό btw XD :hahaha:
Δεκ 19 2011 23:04
Kai → Vagelio
:hero: Επειδή είσαι θερμή υποστηρίκτρια της εξάπλωσης του σατανικού μου σχεδίου και της κατάκτησης του πλανήτη από την ανεπανάληπτη ύπαρξής μου εδώ και καιρό, όταν με το καλό γίνω η κυρίαρχος του πλανήτη, θα σου γράψω μια βίλα στην Ιαπωνία και θα σου χαρίσω 151 bishonen διαλεχτά και ασπίλωτα από διάφορα μέρη του πλανήτη να σε υπηρετούν καθημερινά.
:kakaka: Kotetsu είναι αυτός, πώς να το κάνουμε. Κι εγώ ελπίζω να το κρατήσω καιρό. Τουλάχιστον τελευταία δεν τα αλλάζω τόσο συχνά όσο παλιά.
Δεκ 19 2011 22:21
Vagelio → Kai
Θεά για άλλη μια φορά:hahaha:. Και όπως είπαμε, θέλω ποσοστά από την υφήλιο XD
Btw, ο κύριος λόγος που με έβαλε σε πειρασμό να stalkάρω το προφίλ σου ήταν το moe στο σετάκι σου. Ελπίζω να τον κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς :lovulovu:
Δεκ 19 2011 22:06
Kai → Vagelio
:congrats: Θέλω να ευχαριστήσω τα αξιότιμα μέλη του φόρουμ μας που με υποστήριξαν σταθερά όλο αυτά το διάστημα και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω ουσιαστικά και κυρίως ανούσια posts. Νιώθω πως έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την ομαδική προσπάθεια καψίματος σε αυτό το φόρουμ και πλέον μπορώ να δηλώσω πως νιώθω ολοκληρωμένος άνθρωπος. Όταν κάποια μέρα κατακτήσω επιτέλους τον κόσμο δεν θα σας ξεχάσω, μείνετε ήσυχοι αγαπημένοι μου συμφορουμίτες.
Για όλα αυτά arigato, shoshite ARIGATO!
Δεκ 19 2011 21:49
Vagelio → Kai
Sugoi Kai! Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της μπάρας XD. Πως νιώθεις?
Δεκ 19 2011 21:41
Vagelio → SpeedFreak
Έχεις μιλήσει με κανέναν moderator για αυτό που συνέβη στο thread σου;
Δεκ 19 2011 02:44
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]Ναι..Είναι ένα από τα χόμπυ μου..Ποτέ δεν μου άρεσε να σχεδιάζω πράγματα για τον εαυτό μου,αλλά για τους άλλους..Λατρεύω επίσης την αφηρημένη τέχνη.Δεν ξέρω αν θυμάσαι,αλλά είχα δημιουργήσει και εγώ ένα θρεντ με έργα μου,μόνο που υπήρξε κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια και δεν εμφανιζόταν καθόλου..διστάζω να φτιάξω καινούργιο,αν και έχω νέα έργα να παραθέσω[/COLOR]
Δεκ 18 2011 22:00
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]Βαγγελιώ μου είσαι φοβερή..στο ξαναλέω..Ειδικά το τελευταίο έργο σου είναι φοβερό,όπως και όλα τα άλλα[/COLOR]
Δεκ 16 2011 14:34
Vagelio → Kenny
Kenny, γίνεται να αφαιρέσεις το X-mas από τον τίτλο του thread? [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10722[/url]
Eυχαριστώ ^_^
Δεκ 14 2011 22:17
Vagelio → Jorg
Thanks, προσπαθώ =^=.
Ίσως επειδή τότε βλέπαμε fma, οι πόρτες και το pocketwatch ψιλοθύμιζαν κάτι. Eίπα να γράψω λίγα παραπάνω για να έχει πικοιλία και άμα δεν του αρέσουν οι επιλογές να μπλέξεις εσύ κι όχι εγώ XDDDDDD
Δεκ 01 2011 23:50
Jorg → Vagelio
Τι να σου πω τώρα εκεί που έμπλεξες... Υπομονή! :P
Δεν χρειαζόταν να γράψεις τόσο πολύ. XD Ευχαριστώ πολύ πάντως! Θα του τα πω όλα. Όσο για το sex pistols το θυμάμαι, αν και τώρα που το ξαναείδα δεν ξέρω γιατί το έβρισκα τόσο αστείο. XD
Δεκ 01 2011 23:02
Vagelio → Jorg
H φοιτητική ζωή είναι ένα ψέμα Τ_Τ. Τουλάχιστον για όσους πάνε στην σχολή μου και θέλουν την βγάλουν στα 4 χρόνια. Μόνο στις καταλήψεις και στις διακοπές έχω όσο ελεύθερο χρόνο θέλω.
Good, αφού έχει μάθει στα seinen και στο πόσο σοκαριστικά μπορεί να είναι κάποιες στιγμές δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τα BL ^_^.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
-Κλασσικά τα [B]junjou romantica[/B] & [B]sekaiichi hatsukoi[/B] (bakuman σε yaoi version XD) της nakamura sungiku
[URL]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=271[/URL]
[URL]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=8545[/URL]
Αυτά από τα πιο ελαφριά της λίστας. Τα πιο κάτω είναι λίγο πιο γραφικά αλλά δεν πιστεύω ότι το παρακάνουν.
-Το [B]border[/B] της Kodaka Kazuma, στο οποίο βρήκα τους χαρακτήρες συμπαθέστατους [URL]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=10092[/URL]
-Το [B]Crimson Spell[/B] της Yamane Ayano που είναι μίξη fantasy με yaoi. Είχες δει μια σελίδα όταν το διάβαζα παλιότερα και είπες ότι δεν του φαινόταν. [URL]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1056[/URL]
-Το [B]dog style[/B] της Motoni modoru, το οποίο είναι αρκετά πειστικό χωρίς να είναι ιδιαίτερα γραφικό σε σχέση με άλλα του είδους
[URL]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=6024[/URL]
Also, ακούω καλά λόγια για τις σειρές [B]viewfinder, haru wo daiteita, acid town[/B] και [B]totally captivated[/B] αλλά δεν έχω αξιωθεί να τα τιμήσω ακόμα για να σου πω την δική μου γνώμη. Πρέπει κάποια στιγμή.
Και όντας άτομο που αγαπάει το κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, δεν μπορώ να κρύψω την μεγάλη λατρεία που τρέφω ως προς το επικά καθυστερημένο καφροηλίθιο χιούμορ της Sakurai Shushushu ([B]ai no Gebutachi, Sengoku Paradise κλπ.[/B]) καθώς και για την παράνοια τεραστίων διαστάσεων των [B]sex pistols[/B] της kotobuki tarako. Στο δεύτερο αν θυμάμαι καλά, σου είχα δίξει το anime opening και γελούσες XD. Και ένα πρόσφατο καμμένο που διάβασα ήταν το αρκετά σύντομο [B]May miracle[/B] της Kunieda Saika. Έριξα τρομερό γέλιο και προς το τέλος άρχισαν με πιάνουν οι ευαισθησίες μου XD. Πρέπει να δω και τα υπόλοιπα που έχει γράψει η τύπισσα:kill4u:
Aυτά~~~ Όλα από τα παραπάνω τα θεωρώ καλά yaoi. Θέλω την γνώμη του όταν τα δοκιμάσει.
Δεκ 01 2011 22:19
Jorg → Vagelio
Άσε με τις κωλοπανελλήνιες. -.- Αν και τα βγάζω πέρα με τα μαθήματα, πολλές φορές απλά έχω τόσα να κάνω και να σκεφτώ που μου σπάει πολύ τα νεύρα που δεν βρίσκω τον χρόνο που χρειάζεται.
Υποτίθεται τώρα που είσαι φοιτήτρια έπρεπε να περνάς πιο χαλαρά. XD Τουλάχιστον ελπίζω να βρίσκεις αρκετό χρόνο για να απολαύσεις τη φοιτητική ζωή.
Δεν μου διευκρίνισε, αλλά θα ήταν καλύτερα πιστεύω να τον ξεκινήσουμε από ελαφρύ. Από στερεότυπα δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και ούτε από genres (είναι αυτός που σου έλεγα ότι του αρέσουν τα seinen, αν και βλέπει από όλα).
Αυτά πάνω κάτω. :P
Δεκ 01 2011 20:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται