Community Status Updates
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Kαταρχάς χρόνια πολλά, και κατά δεύτερον my apologies που σε ανυσήχησα XD.
Κάτι έπιασαν οι stalking skills μου για youtube comments από yaoi fangirls στο brave 10. Το τρολολολ της Kai οφείλεται σε αυτό; Δεν έχω ακούσει κάτι πέρα από τις απόψεις σας και τις εντυπώσεις των παιδιών στο φόρουμ. Αξίζει τον κόπο να διαβάσω αυτά που γράφονται κάτω από το pv? (αξίζει με την έννοια αν θα γελάσω ή αν θα κάνω facepalm).
Dec 26 2011 22:23
Vagelio → Hanzo
[QUOTE]Δηλαδη οκ ποια θα γραφε σοβαρα κατι τετ...αν ξερεις καμια μην της ξαναμιλησεις ε[/QUOTE]
Γνωρίζω. Μην σου πω και πιο δραματικές περιπτώσεις Τ^Τ
Dec 26 2011 21:58
Vagelio → Jorg
Εμένα με είχε πιάσει το ψυχοπλάκωμα πολύ νωρίτερα (βέβαια τα έβλεπεα και μαζεμένα τώρα τελευταία) so I already were in the mood όταν μπήκε η δυνατή σκηνή του φινάλε. Τουλάχιστον ο μεγάλος έρωτας ζει (ε, περίπου) και βασιλεύει στην ψυχή του κοσμάκη :Ρ (βασικά στην δική μου ψυχή και είναι ένας τύπος με ροζ μαλλιά XDDDD)
Dec 26 2011 21:52
Jorg → Vagelio
Ναι εκεί είναι που δάκρυσα και εγώ, αλλά στη σκηνή με τον Shouma και την Ringo (και σε αυτή με τον Kanba και την Himari) με είχε πιάσει ένα ψυχοπλάκωμα...
[spoiler]Αυτό το "Thank you. I love you" του Shouma... T.T[/spoiler]
Dec 26 2011 20:39
Vagelio → Jorg
Δεν φταίω εγώ, με πόρωσε το ρημάδι Τ^Τ. Btw το μυξόκλαμα με έπιασε και μετέπειτα που η Ηimari διάβασε το γράμμα. Xρειάζομαι μια σήντομη μη σοβαρή σειρά αυτή τη στιγμή.
Dec 26 2011 20:29
Jorg → Vagelio
Κατά το τέλος της βδομάδας, because μαθήματα. -.-
Μαρέσει που έλεγες ότι δε θα το τέλειωνες σύντομα. :hahaha:
[spoiler][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D70caJs2vRM[/youtube]
Το έχω δει καμιά 10ριά φορές.
2:15 T.T[/spoiler]
Dec 26 2011 20:21
Vagelio → Jorg
Yup, χθες :D. Πότε θα περάσεις για επίσκεψη?
Το mpd το τέλειωσα. Και ήταν πολύ fabulous max <3
Dec 26 2011 20:01
Jorg → Vagelio
Oh thankies, thankies. ^^
Btw πως τα περνάς εσύ; Κατέβηκες/ θα κατεβείς καθόλου;
btw το penguindrum το προχὠρησες;
Dec 26 2011 13:19
Vagelio → Jorg
Just passing by για να σου πω πόσο fabulous max είναι το wallpaper σου.
Dec 26 2011 03:39
Vagelio → SpeedFreak
Δεν μου έρχεται τπτ άλλο στο μυαλλό πέρα από τα χρόνια πολλά :)
Dec 25 2011 22:39
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]Arigatoi..Του έστειλα μήνυμα και τώρα περιμένω..Αν έχεις κάτι άλλο να πούμε,κανένα πρόβλημα..[/COLOR]
Dec 24 2011 19:19
Vagelio → SpeedFreak
Άξιζε να γίνει έκθεμα.
Τώρα για το fanart thread, τι να πω... δεν έχει εμφανηστεί κανένα παρόμοιο πρόβλημα στο δικό μου. Δοκίμασε να μιλήσεις με την yami [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=7[/url] . Είναι moderator του fanart sector, μπορεί να ξέρει τι φταίει.
Dec 23 2011 20:46
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]αχαχαχα..δεν περίμενα να σου αρέσει τόσο οπλύ το θρανίο μου..Είνα τώρα στον χώρο της βιβλιοθήκης στο Γυμνάσιο όρθιο κατά μήκος του τοίχου..Μην ανησυχείς,το γυμνάσιο είναι 5 λεπτά δρόμος από το σπίτι μου..το φυλάνε αλα μάλλον..Όσο για το θρεντ,θα ξαναααφέρω το πρόβλημα..Λίγες μέρες αφού το έφτιαξα,όταν ξαναμπήκα μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου εμφανίστηκε η γνωστή φάτσα σε μπλε σκούρο οθόνη "Oops something went wrong with this page.." και λοιπά..Αυτό γίνεται συνέχεια ακόμη και όταν πήγα να ποστάρω..[/COLOR]
Dec 23 2011 16:46
Vagelio → SpeedFreak
Oh god, τώρα σε θυμήθηκα, το παιδί που έφτιαξε το επικό χάος από γράμματα και σχέδια εν ώρα μαθήματος. Πραγματικά, ελπίζω να έχεις πάρεις μαζί σου το θρανίο, είναι fucken' artistic :lovulovu:.
Btw εμένα μια χαρά μου εμφανίζεται το θρεντ σου. Απλώς έχει πέσει πιο κάτω στη λίστα επειδή δεν το έχεις ενημερώσει με καινούργιες δουλειές. Αν ποστάρεις νέα σχέδια θα αναδυθεί :)
Dec 22 2011 18:22
SpeedFreak → Vagelio
[COLOR="DarkGreen"]έστειλα μήνυμα στον Phantom Duck αλλά δεν απάντησε..κοιτα το θρεντ για να καταλάβεις:[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=494938&highlight=Original+Art+SOul#post494938...[/url] Και είχα κάνει τόσο κόπο.[/COLOR]
Dec 22 2011 12:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed