Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaVagelio

Will do. Και εγώ τα ψάχνω
Nov 30 2011 01:26
Photo

Vagelioiristella

[QUOTE]isn't it pretty? ^A^[/QUOTE]Ιndeed it is <3:blingeye2:. Καλά που του είχες φτιάξει thread και δεν πέρασε απαρατήρητο, καλά που ψήθηκα και 'γω να το δω, είχα ανάγκη από τρυφερότητα τώρα τελευταία. Άμα πετύχεις πουθενά τα extraκια πρόσφερε μας κανένα link πλιζ :).
Nov 30 2011 01:03
Photo

Vagelio → Jorg

Που χάθηκες βρε Jorg? Πανελλήνιες θα μου πεις =_=, ελπιζω να τα βγάζεις πέρα με τα φροντηστήρια διότι εγώ έχω πνιγεί στις εργασίες. Πρέπει να δεις τι μας βάζουν να κάνουμε Ο_Ο. Και χειρονακτικά! Oh well, υγεία να 'χουμε. Πρέπει να μου πεις τι του αρέσει γενικά όμως. Θέλει βαρύ ή ελαφρύ? Από χαρακτήρες υπάρχει κάποιο στερεότυπο που να τον τσαντίζει? Τι genres προτιμάει γενικά στα μάνγκα? Μην του δώσω γουρούνι στο σακί...
Nov 29 2011 23:21
Photo

Jorg → Vagelio

Τι κάνεις βρε Vagelio; Καιρό έχουμε να τα πούμε. ^^ Να σου πω, επειδή ένας φίλος μου ψάχνει για yaoi, δεν μου προτείνεις κανένα να του το πω; :P
Nov 29 2011 20:33
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Δεν το ξεκίνησα τώρα :P Έχει χρόνια που το διαβάζω. Απλά έκανα τώρα σετ. Και εγώ επίσης :)
Nov 28 2011 01:03
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Ωωωω, ποια ξεκίνησε dorohedoro? Ι love those two TvT
Nov 28 2011 00:33
Photo

KaiVagelio

Ωωω... ωραία είναι να μπορείς να αναγνωρίσεις έγρα και συμβολισμούς μέσα σε τέτοιες σειρές. Δεν είχα ιδέα, οπότε ευκαιρία να τα τσεκάρω κάποια στιγμή. Ευχαριστώ που τα ανέφερες. Όντως η επιμονή της ήταν κάπως τρομαχτική. Τουλάχιστον είχε αρκετά κωμικά στοιχεία στην απόδοσή της και δεν σε έφτανε στο άλλο άκρο. Ήταν πραγματική stalker αλλά μέχρι και τις πιο τραβηγμένες και σοβαρές ενέργειες της, τις εκτελεί με κάπως παιδιάστικο τρόπο. Κι εγώ τον Shouma συμπαθώ περισσότερο. Παρά την κρίση που είχε πάθει στην αρχή παραμένει από τους πιο νορμάλ εκεί μέσα... οκ... ίσως ο πιο νορμάλ γιατί νορμάλ δεν υπάρχουν. Και το πιγκουινάκι του είναι όλα τα λεφτά. XD
Nov 20 2011 22:22
Photo

VagelioKai

Dat. Άσε, όταν είδα την διασκευή που είχαν κάνει σε ένα από τα έργα του Climt τσακίστηκα κατευθείαν να πάω να βρω αναλύσεις συμβολισμών XDDDD. Όσο για την Ringo, δεν την αντιπαθώ, ίσα ίσα που την λυπάμαι με αυτά που της έχουν συμβεί. Η επιμονή της είναι που με τρομάζει. Ο_Ο Real stalker. Toν kanba δεν τον έχω πολυ δει ακόμα για να ξέρω τι φρούτο είναι. Συμπαθώ περισσότερο τον shouma μέχρι στιγμής.
Nov 20 2011 22:06
Photo

KaiVagelio

+Και μετά τα παρατάς μέχρι να ολοκληρωθούν XD Ναι, είναι πάρα πολύ καλό και στους δυο τομείς, ειδικά στο δεύτερο. Σε κάθε επεισόδιο σου δίνει και από κάτι καινούργιο, ένα νέο στοιχείο, ένα plot twist... οπότε είναι δύσκολο να το βαρεθείς ή να το παρατήσεις. >.< Εμένα μ' άρεσε πολύ η Ringo από την αρχή πάντως. Γενικότερα όμως μ' αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες. Μόνο τον Kanba βαριέμαι λίγο σαν χαρακτήρα και όχι τον ρόλο που παίζει στη σειρά. Λατρεύω τα catchphrase που έχουν πολλοί από αυτούς!
Nov 20 2011 09:32
Photo

VagelioKai

+ότι θα μαζευτούν αν τα παραλήψεις λόγο ευθυνών και υποχρεώσεων. Λάτρεψα both its graphic art and plot ΤωΤ. Έχει δίξει τόσα πολλά (και είμαι ακόμα στο 9ο επεισόδειο να φανταστείς), και κανένας από τους χαρακτήρες δεν μου έχει φανεί ενοχλητικός (ακόμα και η creepy stalker παρουσιάζεται επικά).
Nov 20 2011 01:59
Photo

KaiVagelio

Το φαντάζομαι και μόνο λίγο που τα βλέπω. Το anime.gr είναι μια όαση... όχι, είναι τα Ηλύσια πεδία μπροστά του φυσικά. Ποσότητες... Νομίζω αυτό δεν το καταλαβαίνεις πολύ όταν το κάνεις γιατί βλέπεις 1-2 πολύ επεισόδια τη μέρα. Το κουραστικό είναι να θυμάσαι πότε βγαίνει το κάθε ένα και να μην χάνεις τη μπάλα. Νομίζω ότι θα σ' αρεσει το Penguin. Κι εμένα με πείσανε ο Kamui κι ο Hanzo ενώ το έβλεπα πολύ δισταχτικά λόγω του hype πριν το πιάσω και όχι μόνο μ' αποζημίωσε αλλά μ' άρεσε και πολύ. Μάλιστα επειδή είχαν μαζευτεί αρκετά ήδη όταν το έπιασα, αυτά που είχα δει μαζεμένα τα είχα καταευχαριστηθεί.
Nov 18 2011 22:53
Photo

VagelioKai

Το γκρουπ αυτό είναι ότι καλύτερο υπάρχει για την τόνωση της προσωπικής αυτοεκτίμησης κάποιου :kakaka: Έσείς έχετε ποσότητες, no wonder που σε έχουν κουράσει τα ongoing O_O. Και πρέπει όντως να πιάσω κι εγώ σειρές που έχουν ξεμείνει από προηγούμενες σεζόν. Πρόσφατα η anelis με έπεισε να πιάσω το penguim drum οπότε έχω ήδη σειρές να δω :)
Nov 18 2011 22:44
Photo

KaiVagelio

:kakaka: Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Το έχει ο κύριος. Μια χαρά στυλάκι. Καλά κάνεις, μπαίνω κι εγώ καμιά φορά και παρακολουθώ, όταν δε γελάω με κάτι άλλες καημένες συζητήσεις του τύπου "Δεν είναι το καλύτερο anime το Naruto;" Αχχ... Εγώ έχω βάλει στο μάτι τα Shin Prince of Tennis και Area No Kishi (ειδικά το πρώτο που μάλλον θα υποφέρει), αλλά αμφιβάλλω ότι θα βγαίνουν σταθερά κάθε βδομάδα, εκτός κι αν το Area πέσει στα χέρια του Crunchy (που δεν νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Έτσι λέω να στραφώ αλλού... Τα Daily Lives of High school boys και Recorder to satchel μάλλον θα είναι τα στανταράκια μου, ίσως (!) μαζί με το Kill me Baby (ακόμα στο ψήσιμο είμαι) γιατί η Zura θέλει να το βλέπουμε μαζί. Το Kyousogiga θέλω να το τσεκάρω γιατί μου θυμίζει κάπως Yozakura Quartet άρα έχει πιθανότητες να μ' αρέσει. Θα ξεμείνουν και σειρές από τη προηγούμενη season, οπότε παρόλο που θέλω να τσεκάρω μερικά ακόμα, δεν θέλω να ξεφύγω αυτή τη φορά. Τα έχω βαρεθεί λίγο τα ongoing. :sigh2:
Nov 18 2011 22:29
Photo

VagelioKai

O κ. Sanada είναι ακριβώς ο τύπος μου, love at first sight σε λέω <3 ΤωΤ (Τι να σου πω, που αντί να κάθομαι να κάνω εργασίες τσιγκλάω τον vetus στο fb.) Ελπίζω να βρω χρόνο για τo kill me baby, και ίσως και το black rock shooter (ή κάποιο άλλο). Ποια έχεις βάλει στο μάτι;
Nov 18 2011 22:16
Photo

KaiVagelio

Εσύ έχεις και σοβαρό λόγο τουλάχιστον. :himitsu: Ο κ. Sanada btw πολύ ωραίος. Σκέφτεσαι κάποιο άλλο για ongoing ή σας κάνουν να τρέχετε και να μη φτάνετε;
Nov 18 2011 21:24