Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Δεν πειράζει, next time. Είχες παρέα ούτως ή άλλως ^_^
Δεκ 30 2011 01:20
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Όχι ρε συ, απλώς μου είπε ότι με έψαχνες.
Δεκ 29 2011 22:28
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Δεν είχα τον τηλεφωνικό κατάλογο μαζί μου. Την ξύπνησα, ε; Τ^Τ
Δεκ 29 2011 20:05
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Έπερνες τηλέφωνο στο σπίτι εσύ; Ξέρεις έχω και κινητό. ;) :P
Δεκ 29 2011 12:54
Φωτογραφία

KaiVagelio

Από το Α-1 μόνο το Togainu no Chi μ' έχει απογοητεύσει οικτρά ως τώρα. Από την άλλη, τις υπόλοιπες δουλειές που έχω δει τις έχω δει επιλεκτικά και ίσως γι' αυτόν τον λόγο δεν μ' έχει απογοητεύσει ιδιαίτερα σαν studio ακόμα. XD Αν διαβάσεις το manga πρώτα δεν αμφιβάλλω ότι θα το απολαύσεις λιγότερο μιας και πιστεύεις πως κατά 90% δεν θα είναι ικανοποιητική η μεταφορά. Δεν έχω δει πολλά πράγματα από TMS, οπότε... άντε να δούμε τι θα δούμε.
Δεκ 28 2011 08:44
Φωτογραφία

VagelioKai

Από το Α-1 δεν πετυχαίνω πάντοτε καλές σειρές, όσο για το fact διασκεδαστικό, για κάποιο λόγο μου ήρθε T&B στο μυαλό XD. Επίσης μόλις με έκανες να αναρωτιέμαι αν θα διαβάσω το manga παράλληλα με την σειρά, η με τέλος της αφού θα την έχω βαθμολογήσει. Well...
Δεκ 28 2011 01:18
Φωτογραφία

KaiVagelio

Έτσι, με αισιοδοξία πάντα. Το παράξενο πλέον είναι να είσαι σίγουρος 90% για ικανοποιητική μεταφορά και όχι το αντίθετο. Βασικά μόνο σε για I.G και Α-1 δεν φοβάμαι πολύ. Από εκεί και πέρα ο καθένας στο είδος του. Δεν μιλάμε για κάτι καλό μόνο από άποψη "animation", "μεταφοράς" αλλά και πόσο "διασκεδαστικό" θα είναι. Προσωπικά δεν έχω διαβάσει το manga (είμαι ανάμεσα στους τυχερούς που δεν θ' απογοητευτούν I guess) οπότε θα κριθεί από άλλα πράγματα η βαθμολογία του.
Δεκ 27 2011 23:35
Φωτογραφία

VagelioKai

Δεν είσαι η μόνη, to be honest είμαι κατά 90% σίγουρη ότι δεν θα του κάνουν ικανοποιητική μεταφορά, αλλά μιας και φέτος δεν χόρτασα bishoνια είπα να τα χαρώ σε αυτή τη σειρά. Οπότε και χαλασμένο να είναι (που ευχομαστε να μην είναι), όλο και σε κάτι θα εξυπηρετήσει. Είδες τι θετική που είμαι? XD
Δεκ 27 2011 23:17
Φωτογραφία

KaiVagelio

Τι να πω. Δεν έχω διαβάσει το manga και ούτε ήθελα να το διαβάσω. Το ΡV δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα. Οκ, μπορεί δράση να έχει καλή, οπότε δεν θέλω να το βλέπω αρνητικά από τώρα αλλά η αλήθεια είναι πως αρχικά δεν σκόπευα καν να το σω ongoing και έχψ ακόμα τους ενδιασμούς μου. (>.<)
Δεκ 27 2011 23:00
Φωτογραφία

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Νόμιζα ότι κι εκείνη το διάβαζε. Αλλά όπως είπα, καιρός να το αρχίσουμε μαζικά γιατί μια εικοσάλεπτη δόση ανά βδομάδα δεν είναι αρκετή. Το είδα και το Ιου there is a girl >_<, κακές παρενέργειες από το hakuouki και το utapri. Όσο για το brave ελπίζω να έχουν πειράξει μόνο τα designs και όχι τπτ άλλο. Α, btw πόσα επεισόδεια λες να έχει? Το συζητάμε και με την Kai αυτό.
Δεκ 27 2011 21:21
Φωτογραφία

VagelioKai

Είναι και νωρίς ακόμα. Είχα βρει τυχαία και μια ιαπωνική ιστοσελίδα που έλεγε για 12 πάντως, απλώς λένε μέχρι στιγμής. Εσύ πως το κόβεις?
Δεκ 27 2011 21:10
Φωτογραφία

SpeedFreak → Vagelio

[COLOR="DarkGreen"]Ahaha..Επίσης Βαγγελιώ και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολλά yaoi[/COLOR]..[COLOR="Yellow"](στην πραγματικότητα αυτό το yaoi πάει για μένα)[/COLOR]
Δεκ 27 2011 15:32
Φωτογραφία

KaiVagelio

:himitsu: Η αλήθεια είναι πως το ΑΝΝ δεν το πολυεμπιστεύομαι όταν πρόκειται για τον αριθμό των επεισοδίων αλλά καλύτερα να τελειώσει γρήγορα γιατί η Zura επιμένει να το δούμε μαζί.
Δεκ 27 2011 10:47
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Όχι, το τρολολολ της Kai οφείλεται στην φύση της. Το δικό μου rage οφείλεται στα comments. Εξάλλου η αδερφή μου δεν το διαβάζει καν το μάνγκα. Εγώ το έκλεισα μετά το κόμμεντ με το "Ιου, υπάρχει κορίτσι μέσα στο άνιμε". Γενικά έχει κάποια νορμάλ και κάποια που είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου. Ανάλογα και το video βέβαια.
Δεκ 26 2011 23:53
Φωτογραφία

VagelioKai

[QUOTE]Ξέρουμε πόσα επεισόδια θα είναι;[/QUOTE] 12 λέει στο ann.
Δεκ 26 2011 22:45