Community Status Updates
Vagelio → Kai
Ούτε κι εγώ το έχω σίγουρο, έχω τρεχάματα με την σχολή. Περί ορέξεως και χρόνου θα το πάω λογικά.
Nov 18 2011 20:45
Kai → Vagelio
Ναι. :) Μάλιστα τα άκουσα από τη Zura όταν είπα ότι θα έχουμε νέο Sengoku Basara έτσι όπως πάνε αυτοί γιατί λέει ότι το manga ήταν πολύ καλύτερο και στην κατηγορία των Seinen. XD
Μου είπε και το ευχάριστο ότι ήδη από το trailer φαίνεται να έχουν καταστρέψει την κοπέλα.
Δεν ξέρω αν θέλω να το δω ongoing παρόλα αυτά, εκτός κι αν το βλέπουμε μαζί με τη μικρή. Θα το ξεκινήσεις στη νέα season φαντάζομαι. :)
Nov 18 2011 08:41
Vagelio → Kai
Να υποθέσω πως το έχεις δει το trailer?
[URL]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ivfeVWKWLpc#[/URL]!
Nov 18 2011 00:59
Vagelio → Stefi-chan
Kαι εμένα μου έκανε κόγξες το emu =_=. Τελικά είχα αγχωθεί από το δήθεν χρονικό όριο που είχε το παχνίδι και δεν έκατσα να expάρω. Με λίγα mabufu και media έπεσε μια χαρά :)
Oct 17 2011 23:57
Stefi-chan → Vagelio
Αχ, η Yukiko... Κόλλαγε εκεί το emulator και μου πήρε πολύυυυ ώρα να την νικήσω...
Γενικά τα bosses θέλουν απλά πολύ ξύλο. Αν δεις ότι κάτι δουλεύει, τότε συνέχισε μέχρι να νικήσεις. Αν δεν γίνετε, τότε γύρνα πίσω να πάρεις κανένα λέβελ
Και να έχεις στρατηγική (πχ κάποιος physical attacks, κάποιος healing, κάποιος support, κάποιος magic attack. Τώρα έχεις 3 οπότε λογικά το healing θα μοιραστεί)
Oct 17 2011 22:10
Vagelio → Stefi-chan
Και δεν μου λες, την Υukiko πως την νικάω; Μόνο ο ouji της είναι αδύναμος στο bufu? Έχω ξεμείνει και από mp... XD
Oct 16 2011 23:25
Stefi-chan → Vagelio
Χρησιμοποιώ την 0.9.8
Οπότε καλή τύχη~ Πρόσεχε τα social links, και όοοοοοταν φτάσεις στις αρχές Δεκεμβρίου κράτα κανένα save file για back up επειδή εκεί θα καθοριστεί το ending
Oct 11 2011 11:05
Vagelio → Stefi-chan
Okay, thankies ^O^
Nope, οι διαλόγοι δεν με απασχολούν τόσο, οπότε θα είμαι μια χαρά. Ποια version του pcsx2 χρησιμοποιείς;
Oct 09 2011 15:38
Stefi-chan → Vagelio
XD No prob~ Όταν κατέβει θα έχει πολλά zip, κάνε ένα από όλα αυτά extract (δεν έχει σημασία ποιο) και θα σου βγει το iso. (νομίζω κάπου στην αρχή θα κολλήσει το παιχνίδι, αν γίνει αυτό πρέπει να αλλάξεις μία ρύθμιση, θα σου πω αύριο συγκεκριμένα για να το έχω μπροστά μου επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς)
Undub είναι τα πάντα όλα στα αγγλικά εκτός από τις φωνές, που έχει κρατήσει τις ιαπωνικές. Το μόνο θέμα είναι στις animated cutscenes δεν έχει υπότιτλους, αλλά δεν λένε και πολλά, είναι μικρές και τα περισσότερα τα πιάνεις... Αν θες, όμως, σου βρίσκω και την αγγλική έκδοση με αγγλικές φωνές.
Oct 09 2011 01:50
Vagelio → Stefi-chan
Lol τι bios λέω, iso ΧDDDDD. Sank you sank you stefi-chan! Όταν λες undub, έχει όλο το σενάριο μεταφρασμένο στα αγγλικά, έτσι; PCSX2 κλασσικά. Κατέβασα σήμερα την 9.08 version γιατί η προηγούμενη μου έκανε κόγξες.
Oct 08 2011 21:35
Stefi-chan → Vagelio
Καλησπέρα~ :3
Δεν χρειάζεται συγκεκριμένα bios για κάθε παιχνίδι... Σε μερικά μόνο πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Απλά το κατεβάζεις, το βάζεις σε iso and voila~ Τι emulator χρησιμοποιείς?
PS. Link for download, undub version (ιαπωνικές φωνές, αγγλικά μενού/υπότιτλοι κτλ)
[url]http://btjunkie.org/torrent/Shin-Megami-Tensei-Persona-4-USA-UNDUB-PS2DVD/377110492bd1ebbbe7814abb31e6f474436a12199361[/url]
Oct 08 2011 20:00
Vagelio → Stefi-chan
Kαλησπέρα ^_^
Μήπως σου βρίσκεται κανένα link για τα bios του persona 4? Θέλω να το αρχίσω όταν τελειώσω με το digital devil saga.
Oct 08 2011 16:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed