Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#706 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 03 December 2011 - 13:06

^ Χαχαχα μου το πέρασε στο φλασακι μου ένας φίλος το No Reason. Θα το τσεκάρω σύντομα! Δεν ήξερα όμως ότι είναι αυτού του σκηνοθέτη.. όχι ότι πειράζει και πολύ!

Το Revenant που κατέβασες Sicko Licko είναι 1 ή 2 cd??? Εμένα είναι ένα 700άρι και δεν βρήκα υπότιτλους χθες που κοίταξα..Όσο για το Γαλλικό, dunno..

Επίσης κυκλοφόρησαν στο νετ Chillerama και Straw Dogs. To Chillerama με ψήνει.
Posted Image

#707 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 03 December 2011 - 16:06

2 cds ήτανε, πολύ καλή ποιότητα, αυτό εδώ κατέβασα:
The Revenant [2009] BDRip XviD-aAF

#708 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 December 2011 - 21:52

^ Χαχαχα μου το πέρασε στο φλασακι μου ένας φίλος το No Reason. Θα το τσεκάρω σύντομα! Δεν ήξερα όμως ότι είναι αυτού του σκηνοθέτη.. όχι ότι πειράζει και πολύ!

Το Revenant που κατέβασες Sicko Licko είναι 1 ή 2 cd??? Εμένα είναι ένα 700άρι και δεν βρήκα υπότιτλους χθες που κοίταξα..Όσο για το Γαλλικό, dunno..

Επίσης κυκλοφόρησαν στο νετ Chillerama και Straw Dogs. To Chillerama με ψήνει.

Μακριά από straw Dogs. παρόλο που είναι αρκετά πιστό στο αρχικό και δεν το «νέρωσαν» για τα σύγχρονα κοινά των μούτλιπεξ ,απλά δεν βγάζει την αίσθηση που έβγαζε το παλιό. Ούτε διάχυτη απειλή ,ούτε τρόμος ούτε τίποτα. Απλά χαζομάρα για το τίποτα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#709 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 04 December 2011 - 00:44

2 cds ήτανε, πολύ καλή ποιότητα, αυτό εδώ κατέβασα:

The Revenant [2009] BDRip XviD-aAF

Xμμ.. Γαμώτο. Αν δεν βρω και σήμερα υπότιτλους (για τo 1CD rip) θα το δω χωρίς, δεν βαριέσαι.

Μακριά από straw Dogs. παρόλο που είναι αρκετά πιστό στο αρχικό και δεν το «νέρωσαν» για τα σύγχρονα κοινά των μούτλιπεξ ,απλά δεν βγάζει την αίσθηση που έβγαζε το παλιό. Ούτε διάχυτη απειλή ,ούτε τρόμος ούτε τίποτα. Απλά χαζομάρα για το τίποτα.

Kάτι σαν το the thing? Λέω να μείνω μακρία και από τα 2 τους..!

Πρόσφατα είδα και το Κορεατικο Blind (δεν ήταν κακό, αλλά ούτε και σούπερ), τη φόλα το Skeleton Lake και το κακό The Uninhabitted.

Άσχετο, βρήκα ένα ωραίο site και κατέβασα όλα τα All Night Long.! :D Ξέρετε ότι έχουν βγει 6?? Νόμιζα πως ήταν 4. Ο.ο
Posted Image

#710 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 December 2011 - 13:18

Είδα χθές το Fright Night (2011). Μπορώ να πω ότι με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Με τον David Tennant, να κλέβει την παράσταση. Φοβερή μουσική και το τέλος ήταν πολύ badass. Βέβαια δεν έχω δει το παλιό του 1985, και από ότι ξέρω έχει βγει και Fright Night II.

Σήμερα λέω να δω το Tucker and Dale Vs Evil. Διάβασα πολύ καλά σχόλια για αυτή την ταινία!!! :D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#711 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 21 December 2011 - 20:09

Ειδα και γω μετα καθυστερησεως το human centipede 2. Μακραν καλυτερο απο το πρωτο. Ο πρωταγωνιστης μεγαλο ταλεντο χαχαχα.
Γενικως ικανοποιημενος, απο τις καλυτερες στο creepy horror. Πρεπει να τα πηγε και καλα σαν ταινια, ετοιμαζουν και τριτη που λεει θα ναι ακομα ποιο αηδιαστικη, χμμμ τουλαχιστον στη 2η τον κρατησε το λογο του, εχοντας κανει και τοτε αντιστοιχη δηλωση.

#712 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 December 2011 - 21:31

Εγώ είδα το Dead Silence. Ωραία ατμόσφαιρα και πρωτότυπη πλοκή, αλλά πολύ κλισεριές ρε παιδί μου. Και το τέλος ήταν κάπως καλό, αλλά εκεί που πήγε να γίνει καλύτερο, μας το χάλασε.

Ξενέρωσα. 5,5/10.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#713 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 21 December 2011 - 21:37

Εγώ είδα πρόσφατα το the thing το καινούργιο, ωραίο ήταν αλλά το πρώτο ήταν πιο καλύτερο.
Πάντως το πρώτο είναι πιο ωραίο εχει πιο ωραία πλοκή...
Αν και το καινούργιο είναι prequel του παλιού.
Posted Image

#714 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 22 December 2011 - 18:07

To Fright Night (remake) ήταν συμπαθητικό,ήταν πιο σοβαρό από το original. Αλλά το original είναι καλύτερο. ΜΑΚΡΑΝ

Το Tucker & Dale *α*αει!! Βγήκε και σε dvd ελλάδα από μια μικρή εταιρεία είδα στο ιντερνετ. Θεωρητικά αυτή η εταιρεία έβγαλε και χθες το I Saw The Devil. Αλλά δεν έχω δει κανένα από τα 2 πουθενά ως τώρα :S

Human Centipede 2 και τα μυαλά στα κάγκελα! \m/ xD

Dead Silence όντως καλή ιστορία αλλά πολύ κλισέ. Χαριτωμένο τέλος imo.

To The Thing βασικά για prequel το λένε (μπορεί να θέλουν να αποφύγουν τον όρο remake γιατί έχουν καταλάβει ότι αρχιζεί να ενοχλεί τον κόσμο αυτή η νέα μόδα) αλλά πιο πολύ σαν remake είναι. Η πλοκή είναι σχεδόν ίδια. 1.000 φορές το ''original''. Γιατί και αυτό του Carpenter remake είναι από ταινία των 50's νομίζω.

Εγώ τελευταία είδα :
Tο original Salems Lot (άργησα λίγο). Αλλά απογοητεύτηκα πολύ..
Τhe Hole που βγήκε πέρισυ. Του Joe Dante. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ!!!!
One Dark Night. Meh meh
The Machinist. Επίσης άργησα..Ωραίο ήταν όμως αυτό.
Deadgirl. Ωραίο.
Τhe Revenant. Είχε πλάκα. Και παρόλο που νόμιζα πως θα το βαριόμουν στα μισά (γιατί κρατάει 2 ώρες) με εξέπληξε. Ήταν καλό.
Α Lizard in A Woman's Skin. Πολύ καλό!

Posted Image

#715 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 December 2011 - 20:27

The Machinist. Επίσης άργησα..Ωραίο ήταν όμως αυτό.

Συμφωνώ και στα δύο. Μεγάλη απογοήτευση σαν ταινία το Σάλεμς Λοτ σε σχέση με το βιβλίο και ο Bale έδωσε ρέστα στο Μάσινιστ. Είχε περίεργη πλοκή αλλά σου έβγαζε κάτι καλό. Μ'άρεσε.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#716 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 22 December 2011 - 22:59

Για τα Tucker & Dale και Human Centipede 2 τα έχουμε ξαναπεί. Deadgirl άν λές του 2008 ήταν συμπαθητικό, ενώ το Τhe Revenant ήταν γαμάτο!

Εγώ τη τελευταία βδομάδα είδα το Hostel 3 και το Rare Exports. Το πρώτο ήταν ψιλοαποτυχία, προσπάθησε να επαναφέρει την ατμόσφαιρα του αρχικού Hostel κάπως, με bachelor party και λοιπά, όμως όχι στην Σλοβακία αλλά στο Las Vegas. Το δεύτερο το είδα λόγο χριστουγέννων και μου άρεσε πολύ, οπότε σας το προτείνω και για καλές γιορτές! :bye:

#717 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 December 2011 - 15:39

Κάτσε ρε συ, το Salem's Lot είχε τρομερή ατμόσφαιρα και ήταν αρκετά καλογυρισμένο. Γιατί απογοητεύτηκες τόσο; Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ενώ συνήθως αποφεύγω τις ανάλογες ταινίες εκείνης της εποχής γιατί δε μου αρέσουν. Δεν ξέρω βέβαια πόσο διέφερε ή όχι από το βιβλίο, αλλά με τίποτα δεν θα την έλεγα κακή ή κάτω του μετρίου.

Ρε παιδιά για το Deadgirl να φανταστώ δε λέτε εκείνη την απάλευτη μάπα με την Richi έτσι; Πραγματικά στεναχωρήθηκα για το χαμένο μου χρόνο.
Το Dead Silence το είχα βρει πολύ διασκεδαστικό, παρόλο που σε διάφορα σημεία ακροβατεί στη γελοιότητα. Γενικά είχα περάσει ωραία βλέποντάς το.
Είδα και το Black Death με τον Sean Bean να ξαναπαίζει το Boromir, Ned Stark γνωστό του ρόλο. Απάλευτη και τρισάθλια.

Είπα να δω και κάποιες κλασσικές ταινίες, που όλοι οι horror fans με έκραζαν που δεν είχα δει. The thing, ναι το παλιό, και την τριλογία Cube. Γενικά μου άρεσαν αρκετά αλλά δε με ξετρέλαναν όπως περίμενα. Ίσως να έπρεπε να τις έχω δει σε μικρότερη ηλικία...;

Και επειδή επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, Tucker & Dale και Rare Exports απλά τα σπάνε!

Posted Image

#718 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 December 2011 - 16:13

Παρακολούθησα το Revenant μόνο και μόνο χάρη στον ομώνυμο εχθρό από το Dragon's Age. Προβλέψιμη -σαφώς και προφανώς- η απογοήτευσή μου από την ταινία.

Το Black Death το είδα αν και δεν το κατατάσσω στις ταινίες τρόμου. Πιο πολύ για σύγκρουση ιδεολογιών μου κάνει.

Από τα Cube είδα μόνο το πρώτο και πιστεύω ότι αρκεί.

Το Rare Exports με απογοήτευσε.

#719 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 25 December 2011 - 00:37

Nαι, το deadgirl του 2008 εννοώ. Χμ..Ήταν λίγο παραπάνω από συμπαθητικό για μένα.
Αυτό εδώ Anelis. http://www.imdb.com/title/tt0896534/

Για το Salems Lot, δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ δεν έχω διαβάσει το βιβλίο όπως ο Νight Wizard Seal, αλλά δεν ξέρω...Και είμαι το αντίθετο από σένα. Μου αρέσουν οι ταινίες 60-70-80s. Καλά ξεκίνησε, σε κάποια φάση είχα ξεχάσει ότι έβλεπα horror, αλλά παρολαυτα μου κράταγε το ενδιαφέρον.. Μετά δεν ξέρω, πολλά χάλασαν.. Μπορεί να είναι όπως συνέβη και σε σενα με το the thing + cube. Μία άλλη γνωστή μου τώρα είδε πρώτη φορά το Poltergeist και δεν της άρεσε καθόλου. Τι να πω, dunno. Το μόνο καλό που μου έμεινε από το Salems Lot ήταν το μικρό αγοράκι που ίπτατο. Σκεφτόμασταν με τη φιλή μου μετά να δούμε το remake, αλλά κράταγε την ίδια ώρα (3 ώρες) και είχα διαβάσε και άσχημα λόγια. Οπότε το πουλέψαμε.

Το πρώτο cube σπέρνει imo. Και το δεύτερο είναι καλό..Το τρίτο έτσι και έτσι..

Posted Image

#720 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 December 2011 - 11:00

Κοίτα κ εγώ το Salem's Lot δεν το είδα παλιά, πέρσι ή πρόπερσι νομίζω, οπότε δεν είναι ότι ήμουν τόσο μικρότερη ώστε να έχει να κάνει με την ηλικία μου το ότι μου άρεσε. Αργούσε να μπει στο ψαχνό, αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι γυρίστηκε και προβλήθηκε ως mini tv-series (αχ αυτά τα απανωτά fade out to black).

Θέλω καιρό να το δω αυτό το deadgirl αλλά έπεσα πάνω στην άλλη τη βλακεία κ είπα να το αποφύγω.
Btw μιας και είπε ο sicko για το ότι το rare exports είναι καλό για τις γιορτές, έχει κανείς να προτείνει christmass horror movies? Ψήνομαι να κάνω mini horror marathon αλλά έχω ξεμείνει από ιδέες.

Posted Image