Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 29 October 2011 - 15:49

Posted 01 November 2011 - 15:51
THE HUMAN CENTIPEDE 2. ΠΟΣΟ ΕΣΠΕΙΡΕ????
Σοβαρά, ήταν απίστευτη ταινία. Για μένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από το συμπαθητικό αλλά μέτριο 1.
Ο σάικο δεν υπάρχει. Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει!
Τα πρώτα 60 λεπτά είναι πολύ κουλ και ευχάριστα. Το τελευταίο μισάωρο όμως ομολογώ ότι ''ενοχλήθηκα'' λιγο

Posted 02 November 2011 - 01:28

Τα έλεγα δύο σελίδες πίσω ότι θα είναι καλό, καλύτερο απ'το 1, αλλά οι Anelis και zade δε με πιστεύαν...
Posted 02 November 2011 - 02:04
Subs δεν βρήκα δυστυχώς πουθένα. Αλλά ήταν αρκετά εύκολο να καταλάβεις διαλόγους. Πολύ πιο εύκολο απο το Wasting Away (νομίζω όλοι το έχουμε δει χωρίς υπότιτλους).
Ρε συ, και εγώ δεν ασχολιόμουν και δεν περίμενα τπτ. Ουτε τρειλερ έβλεπα στο bloody disgusting ούτε τα νέα του διάβαζα, ούτε τίποτα.!! Και λέω χθες ''δεν το βάζω μιας κ έχω καιρό να δω σαπίλα??'' Αλλά ήταν κομπλεδούρα η ταινία!

(H sig σου με το μάριο και την παλιοπαρέα από τι είναι??)

Posted 02 November 2011 - 12:24
Βάλε μου όσα ξεκοιλιάσματα ,όσες εγχειρήσεις ,όση ΛΑΜΨΗ θες , θα καταφέρω να το δω. Άμα μου βάλεις σκατά όμως με πιάνει η ώρα μου. Οπότε δεν νομίζω καν να δοκιμάσω να δω το δεύτερο.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 02 November 2011 - 12:43
Θα κάτσω να το δώ σήμερα ή αύριο άν είναι χωρίς υπότιτλους μπας και καταλάβω τίποτα. Την έχω κατεβασμένη εδώ και μία βδομάδα αλλά δεν την κοίταξα κάν επειδή δεν έβρισκα υπότιτλους.XD
Subs δεν βρήκα δυστυχώς πουθένα. Αλλά ήταν αρκετά εύκολο να καταλάβεις διαλόγους. Πολύ πιο εύκολο απο το Wasting Away (νομίζω όλοι το έχουμε δει χωρίς υπότιτλους).
Ρε συ, και εγώ δεν ασχολιόμουν και δεν περίμενα τπτ. Ουτε τρειλερ έβλεπα στο bloody disgusting ούτε τα νέα του διάβαζα, ούτε τίποτα.!! Και λέω χθες ''δεν το βάζω μιας κ έχω καιρό να δω σαπίλα??'' Αλλά ήταν κομπλεδούρα η ταινία!
(H sig σου με το μάριο και την παλιοπαρέα από τι είναι??)
(H sig είναι λόγο halloween από ένα random photoshoot που βρήκα τυχαία εδώ. Δεν είναι ταινία άν και θα ήταν καλή ίδεα για κάτι τέτοιο)
Μα το πρώτο δε θυμάμαι να έδειχνε σκατά! Ίσως σε κάποιες σκηνές να υπονοούσε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έδειξε τίποτα.Εγώ δεν κατάφερα να το δω το πρώτο human centipede ολόκληρο.Δηλαδή το είδα αλλά ορισμένα σημεία τα πέρναγα σε 2X .Eχω θέμα με τις ταινίες που έχουν μέσα σκατά.
Βάλε μου όσα ξεκοιλιάσματα ,όσες εγχειρήσεις ,όση ΛΑΜΨΗ θες , θα καταφέρω να το δω. Άμα μου βάλεις σκατά όμως με πιάνει η ώρα μου. Οπότε δεν νομίζω καν να δοκιμάσω να δω το δεύτερο.
Posted 02 November 2011 - 13:39
(Thanx!)
Μα το πρώτο δε θυμάμαι να έδειχνε σκατά! Ίσως σε κάποιες σκηνές να υπονοούσε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έδειξε τίποτα.

Posted 02 November 2011 - 19:26

Εντάξει δεν έχω το θέμα που έχει ο zade με τα σκατολογικά αλλά το θεωρώ πολύ φθηνό κόλπο για να αηδιάσει το κοινό. Και στην πρώτη ταινία δηλαδή, τα σκατά ήταν το highlight της "αγωνίας"/αηδίας της ταινίας. Εγώ είχα δει την πρώτη στο horrorfest οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω ff και το μόνο μου ουσιαστικό πρόβλημα ήταν ότι για αρκετή ώρα βαριόμουνα. Πάντως θέλω πολύ να δω το 2ο το οποίο ελπίζω να μην είναι χειρότερο.
Ας πούμε όμως πιο σημαντικά πράγματα. Ποιός είδε το νέο fright night?? Δυστυχώς δεν το πρόλαβα στο σινεμά οπότε δεν το έχω δει ακόμα. >_<
Posted 02 November 2011 - 20:02
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 02 November 2011 - 20:04
Το παλιό το έχω δει καναδυό φορές, γι αυτό περίμενα με αγωνία το καινούργιο.
Posted 02 November 2011 - 20:06
Σου λέω ούτε καν το φιλαράκι του Charlie Brewster που είχε τρελό γέλιο στο πρωτότυπο δεν ήταν καλό εδώ.Το περίμενα πολύ καλύτερο ,αλλά στην πραγματικότητα είναι άλλο ένα ριμέικ.
Posted 02 November 2011 - 20:26
Ένα Ζombeak που βγήκε το είδε κανείς?

Posted 03 November 2011 - 18:29

Edited by Kenny, 03 November 2011 - 23:50.
Posted 03 November 2011 - 19:15
Ναι ρε συ, τα σκατά είναι στο πολύ μπακγκραουντ της ταινίας πιστεύω. Και βολεύει πολυ που γυριστηκε σε ασπρομαυρο. Και την κανει πιο κατατονικη -σε ορισμενα σημεία- αλλα και δεν σε αηδιαζει τελείως στο τελος. Παρολο που δεν πιστευω πως γιαυτο το εκανε ο Six. Εγω σφίχτηκα εκει με τη πραγματικη σαρανταποδαρουσα στο τέλος!! :Ρ Πολύ καλο. Δεν νομίζω πάντως να το ξεπεράσει το 3...
Περυσι ήταν serbian film, φέτος HC 2. Πολύ πιο ελαφρύ και ευχαριστο όμως το HC2.

Posted 03 November 2011 - 20:14
Βλέπετε πιο ευχάριστα γιατί το σενάριο δεν είναι τόσο περίπλοκο. Ούτε προσπαθεί ακριβώς να σοκάρει με το ζόρι όπως έκανε το Σέρβικο με το πέος στο μάτι ή το newborn rape.
BTW τώρα θυμήθηκα ότι περιμένω και το REC 3 που κυκλοφορεί τον Μάρτιο τελικά. Αλλά δε παίζει να είναι τόσο άρρωστο όσο το HC2 σίγουρα.