Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#676 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 29 October 2011 - 15:49

To πρώτο μετραγε. Το δευτερο..ετσι και ετσι. Το τρίτο ήταν πατάτα. Και το τέταρτο νομίζω ακόμα μεγαλύτερη. Όποτε ναι, δες κατι καλύτερο..!
Posted Image

#677 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 01 November 2011 - 15:51

Double post αλλά επιβάλλεται..

THE HUMAN CENTIPEDE 2. ΠΟΣΟ ΕΣΠΕΙΡΕ????
Σοβαρά, ήταν απίστευτη ταινία. Για μένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από το συμπαθητικό αλλά μέτριο 1.
Ο σάικο δεν υπάρχει. Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει!
Τα πρώτα 60 λεπτά είναι πολύ κουλ και ευχάριστα. Το τελευταίο μισάωρο όμως ομολογώ ότι ''ενοχλήθηκα'' λιγο :P Μπορεί να μου άρεσε τόσο γιατί είχα ZERO EXPECTATIONS. Όπως και να χει όμως.....:riiight:
Posted Image

#678 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 02 November 2011 - 01:28

Με πρόλαβες! :P subs όμως που βρήκες ? Το google μόνο του πρώτου μου βγάζει συνέχεια.

Τα έλεγα δύο σελίδες πίσω ότι θα είναι καλό, καλύτερο απ'το 1, αλλά οι Anelis και zade δε με πιστεύαν...

#679 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 November 2011 - 02:04

XD
Subs δεν βρήκα δυστυχώς πουθένα. Αλλά ήταν αρκετά εύκολο να καταλάβεις διαλόγους. Πολύ πιο εύκολο απο το Wasting Away (νομίζω όλοι το έχουμε δει χωρίς υπότιτλους).
Ρε συ, και εγώ δεν ασχολιόμουν και δεν περίμενα τπτ. Ουτε τρειλερ έβλεπα στο bloody disgusting ούτε τα νέα του διάβαζα, ούτε τίποτα.!! Και λέω χθες ''δεν το βάζω μιας κ έχω καιρό να δω σαπίλα??'' Αλλά ήταν κομπλεδούρα η ταινία! :D

(H sig σου με το μάριο και την παλιοπαρέα από τι είναι??)
Posted Image

#680 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 November 2011 - 12:24

Εγώ δεν κατάφερα να το δω το πρώτο human centipede ολόκληρο.Δηλαδή το είδα αλλά ορισμένα σημεία τα πέρναγα σε 2X .Eχω θέμα με τις ταινίες που έχουν μέσα σκατά.

Βάλε μου όσα ξεκοιλιάσματα ,όσες εγχειρήσεις ,όση ΛΑΜΨΗ θες , θα καταφέρω να το δω. Άμα μου βάλεις σκατά όμως με πιάνει η ώρα μου. Οπότε δεν νομίζω καν να δοκιμάσω να δω το δεύτερο.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#681 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 02 November 2011 - 12:43

XD
Subs δεν βρήκα δυστυχώς πουθένα. Αλλά ήταν αρκετά εύκολο να καταλάβεις διαλόγους. Πολύ πιο εύκολο απο το Wasting Away (νομίζω όλοι το έχουμε δει χωρίς υπότιτλους).
Ρε συ, και εγώ δεν ασχολιόμουν και δεν περίμενα τπτ. Ουτε τρειλερ έβλεπα στο bloody disgusting ούτε τα νέα του διάβαζα, ούτε τίποτα.!! Και λέω χθες ''δεν το βάζω μιας κ έχω καιρό να δω σαπίλα??'' Αλλά ήταν κομπλεδούρα η ταινία! :D

(H sig σου με το μάριο και την παλιοπαρέα από τι είναι??)

Θα κάτσω να το δώ σήμερα ή αύριο άν είναι χωρίς υπότιτλους μπας και καταλάβω τίποτα. Την έχω κατεβασμένη εδώ και μία βδομάδα αλλά δεν την κοίταξα κάν επειδή δεν έβρισκα υπότιτλους.

(H sig είναι λόγο halloween από ένα random photoshoot που βρήκα τυχαία εδώ. Δεν είναι ταινία άν και θα ήταν καλή ίδεα για κάτι τέτοιο)

Εγώ δεν κατάφερα να το δω το πρώτο human centipede ολόκληρο.Δηλαδή το είδα αλλά ορισμένα σημεία τα πέρναγα σε 2X .Eχω θέμα με τις ταινίες που έχουν μέσα σκατά.

Βάλε μου όσα ξεκοιλιάσματα ,όσες εγχειρήσεις ,όση ΛΑΜΨΗ θες , θα καταφέρω να το δω. Άμα μου βάλεις σκατά όμως με πιάνει η ώρα μου. Οπότε δεν νομίζω καν να δοκιμάσω να δω το δεύτερο.

Μα το πρώτο δε θυμάμαι να έδειχνε σκατά! Ίσως σε κάποιες σκηνές να υπονοούσε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έδειξε τίποτα.

#682 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 November 2011 - 13:39

Αχα οκ.

(Thanx!)

Μα το πρώτο δε θυμάμαι να έδειχνε σκατά! Ίσως σε κάποιες σκηνές να υπονοούσε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έδειξε τίποτα.

Spoiler:

Posted Image

#683 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 November 2011 - 19:26

Γουάου κουράδια so edgy! :hihi2:
Εντάξει δεν έχω το θέμα που έχει ο zade με τα σκατολογικά αλλά το θεωρώ πολύ φθηνό κόλπο για να αηδιάσει το κοινό. Και στην πρώτη ταινία δηλαδή, τα σκατά ήταν το highlight της "αγωνίας"/αηδίας της ταινίας. Εγώ είχα δει την πρώτη στο horrorfest οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω ff και το μόνο μου ουσιαστικό πρόβλημα ήταν ότι για αρκετή ώρα βαριόμουνα. Πάντως θέλω πολύ να δω το 2ο το οποίο ελπίζω να μην είναι χειρότερο.

Ας πούμε όμως πιο σημαντικά πράγματα. Ποιός είδε το νέο fright night?? Δυστυχώς δεν το πρόλαβα στο σινεμά οπότε δεν το έχω δει ακόμα. >_<

Posted Image

#684 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 November 2011 - 20:02

Το δα εγώ. Δεεεεν. Πολύ μέτρια πράγματα. Το μόνο καλό είναι ο Colin Farell που πρέπει να διασκέδασε τόσο πολύ στα γυρίσματα που φαίνεται και στην ταινία. Κατά τα άλλα ,δες το παλιότερο και θα περάσεις μια χαρά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#685 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 November 2011 - 20:04

Μόνο ο Farell? Και ο Tenant? Πφφφ πολύ κρίμα.
Το παλιό το έχω δει καναδυό φορές, γι αυτό περίμενα με αγωνία το καινούργιο.

Posted Image

#686 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 November 2011 - 20:06

O Tenant ήταν ο ορισμός του «άντε τελειώνετε να πληρωθούμε».Βέβαια ποτέ δεν τον είχα και σε εκτίμηση τον Tenant οπότε ίσως κάνω λάθος.

Σου λέω ούτε καν το φιλαράκι του Charlie Brewster που είχε τρελό γέλιο στο πρωτότυπο δεν ήταν καλό εδώ.Το περίμενα πολύ καλύτερο ,αλλά στην πραγματικότητα είναι άλλο ένα ριμέικ.

Posted Image

#687 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 November 2011 - 20:26

Έτσι το περίμενα από το τρειλερ. Δεν το έχω δει ακόμα πάντως αν και ψηνόμουν να πάω σινεμα να το δω (μισή τιμή φυσικά). Το ορίτζιναλ είναι θεικό.!!

Spoiler:

Ένα Ζombeak που βγήκε το είδε κανείς?
Posted Image

#688 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 03 November 2011 - 18:29

Το είδα σήμερα τελικά και με ελληνικούς υπότιτλους (ας είναι καλά η warezoula). Όσοι νομίζουν ότι η ταινία είναι σκατά επειδή δείχνει απλά σκατά τότε ας φάνε σκατά! Λολ. : Joking! Δεν είναι μόνο ο φόβος για τα κουράδια, είναι ΟΛΗ η ατμόσφαιρα που είναι αρρωστημένη! Η ταινία γι'αυτό είναι γυρισμένη σε άσπρο-μαύρο, δε θέλει απλά να εντυπωσιάσει με φτηνά τρίκ. Από τη κατάσταση στο σπίτι του πρωταγωνιστή, μέχρι
Spoiler:
Φυσικά προβλέπω να αποκτά περισσότερους θαυμαστές, και θα κυκλοφορήσει και τρίτη! Όσοι δε τη δούν θα χάσουν ότι καλύτερο και πιο άρρωστο κυκλοφορεί φέτος (πραγματικά δε θυμάμαι να περιμένω άλλη ταινία σ'αυτό το είδος).

Edited by Kenny, 03 November 2011 - 23:50.

#689 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 03 November 2011 - 19:15

Χαχαχα! Ωραίος!
Ναι ρε συ, τα σκατά είναι στο πολύ μπακγκραουντ της ταινίας πιστεύω. Και βολεύει πολυ που γυριστηκε σε ασπρομαυρο. Και την κανει πιο κατατονικη -σε ορισμενα σημεία- αλλα και δεν σε αηδιαζει τελείως στο τελος. Παρολο που δεν πιστευω πως γιαυτο το εκανε ο Six. Εγω σφίχτηκα εκει με τη πραγματικη σαρανταποδαρουσα στο τέλος!! :Ρ Πολύ καλο. Δεν νομίζω πάντως να το ξεπεράσει το 3...
Περυσι ήταν serbian film, φέτος HC 2. Πολύ πιο ελαφρύ και ευχαριστο όμως το HC2.
Posted Image

#690 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 03 November 2011 - 20:14

Πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα κάνουν στο 3. Σε κάποιο interview του ο Six δήλωσε ότι το 3 σε σύγκριση με το 2 θα μοιάζει με ταινία της Disney και θα είναι σε χώρο έξωτερικό. Το μόνο που σκέφτομαι μ'αυτό είναι να μπούν σε κανά στρατόπεδο και να βάλουν φανταράκια ή κάτι σχετικό για σαρανταποδαρούσα...

Βλέπετε πιο ευχάριστα γιατί το σενάριο δεν είναι τόσο περίπλοκο. Ούτε προσπαθεί ακριβώς να σοκάρει με το ζόρι όπως έκανε το Σέρβικο με το πέος στο μάτι ή το newborn rape.

BTW τώρα θυμήθηκα ότι περιμένω και το REC 3 που κυκλοφορεί τον Μάρτιο τελικά. Αλλά δε παίζει να είναι τόσο άρρωστο όσο το HC2 σίγουρα.