Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#736 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 30 December 2011 - 15:27

Εγώ πάλι στο Shutter βαρέθηκα, και νομίζω το ίδιο και στο Αμερικάνικο remake του. Γενικά βρήκα λίγο προβλεπόμενες τις ανατροπές και ψιλοαδιάφορη την πλοκή. Στο ίδιο στυλ πλοκής πάντως είχα πωρωθεί με το what lies beneath αν και δεν είναι τρομαχτικό.

BrainDeadAlive το trick 'r' treat δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό. Δεν έχει πρωτότυπες ιστορίες αλλά έχει καλή παραγωγή και είναι απίστευτα ευχάριστο και γιορταστικό. Εγώ σου λέω να το δεις οπωσδήποτε, αλλά να μην περιμένεις κάτι καλό, έτσι ώστε να το ευχαριστηθείς. Το Night of the demons με ψήνει καιρό, θα το τσεκάρω αν είναι καλό.

Posted Image

#737 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 30 December 2011 - 21:13

To original shutter κατ'εμε ήταν epic. Είχε κλισε αλλά ήταν καλά εκτελεσμένα.
Συμφωνώ για το what lies beneath.

Xμμμ. Οκ, το έχω σε ένα volume κάπου, θα το δω.
Να δεις το original όμως ε???
Α και τελικά μη δεις το deadgirl. Δεν θα σου αρέσει μάλλον τώρα που το σκέφτομαι..
Posted Image

#738 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 December 2011 - 19:35

Το Trick 'r' Treat το έχω δει κι είναι όντως ευχάριστο στη θέαση. Καλή ταινία.

Τις τελευταίες μέρες κατέβασα τις εξής ταινίες:
The Devil's Backbone(El espinazo del diablo) του Guillermo del Toro, το 4 & 5 από τα Κορεάτικα Whispering Corridors(είπα να τα δω μιας κι έχω δει τα πρώτα 3 :P), Τα 2 ιαπωνικά Ju-on(2000 & 2002), το γαλλικό Ιnside και τα ιαπωνικά Suicide Circle and Noriko's Dinner Table.

Επίσης σήμερα είδα το Ringu του 1998. Παλιά θυμάμαι όλοι μίλαγαν για αυτήν την ταινία(για την αμερικάνικη περισσότερο, αλλά anyway). Αξιώθηκα να τη δω. Εντάξει τρομακτική δεν ήταν. Μ'άρεσε όμως. Παίζει και ο Hiroyuki Sanada, τον οποίο λατρεύω.
Επίσης, αν και πέρασε καιρός, είδα και το In the Mouth of Madness. Τρομερή ταινία. Ωραία ατμόσφαιρα.

Edited by Night Wizard Seal, 01 January 2012 - 22:39.
sorry mistaken :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#739 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 31 December 2011 - 21:27

Τα έχω δεί όλα απ'αυτά που ανέφερες εκτός του Whispering Corridors.

Βρήκα μία με Άγιο Βασίλη και ζόμπι:

Posted Image

Δε ξέρω άν αξίζει, απ'το trailer δε με έπεισε. Άν τη δεί κανείς γράψτε γνωμή.

Και Happy 2012 σε όλους!!!!! :byejg9:

#740 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 01 January 2012 - 00:54

The Devil's Backbone iz gud!
Whispering Corridors 4 μου άρεσε. αλλά γενικά η σειρά τείνει να ξεφεύγει από horror σε drama, αλλά είναι καλό.
Whispering Corridors 5 φόλα δυστυχώς imo. Αλλά δες και πες.
Ju-on 1 + 2 πλάκα έχουν. Αλλά αν έχεις δει τα Grudge (ιαπωνικά, όχι αμερικάνικα) δεν χρειάζεται να τα δεις αυτά
Ιnside iz da shit. Αν σου αρέσει να βλέπεις απλά μακελειό :P
Suicide Circle δεν με είχε ενθουσιάσει όταν το είχα δει παλιά...Αλλά έχει πολλούς fan.
To Noriko's Dinner Table ακόμα δεν το έχω δει.

Επίσης, αν και πέρασε καιρός, είδα και το In the House of Madness. Τρομερή ταινία. Ωραία ατμόσφαιρα.

Mάλλον εννοείς mouth ε? Αν ναι όντως σπέρνει.

Sicko licko, αυτή η ζομποχριστουγεννιάτικη ταινία φαίνεται να είναι καραlowbudgetιά. Αλλά ναι αν επιχειρήσει κανείς να τη δει λέει γνώμη.

Εχθές είδα το Malefique...Δεν ξέρω αν μου άρεσε ή όχι για να πω την αλήθεια..Δεν ήταν κακή αλλά δεν ξέρω. Και είδα και το Acolytes. Συμπαθητικό ήταν.

Χαπι 2012 φρομ μι του! ^^
Posted Image

#741 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 January 2012 - 00:57

Μαλεφικ το παράτησα στα μισά. Πιο πολύ αηδιαστική είναι παρά τρομακτική. Έχει και καλά περίπλοκο σενάριο με βαθύτερα νοήματα.

#742 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 January 2012 - 18:53

...
...
Ju-on 1 + 2 πλάκα έχουν. Αλλά αν έχεις δει τα Grudge (ιαπωνικά, όχι αμερικάνικα) δεν χρειάζεται να τα δεις αυτά
Suicide Circle δεν με είχε ενθουσιάσει όταν το είχα δει παλιά...Αλλά έχει πολλούς fan.

Α ΜΑΙ ΓΚΟΝΤ!!! Δεν το πιστεύω, συμφωνούμε σε όλα!
Μάλλον ο νέος χρόνος φταίει :hahaha:

Posted Image

#743 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 01 January 2012 - 20:47

To Noriko's Dinner Table είναι πολύ καλύτερο απ'το Suicide Circle κατά τη γνώμη μου, περνώντας σοβαρό μήνυμα που αφορά τις σχέσεις γονιών-παιδιών. Απλά το δεύτερο έγινε ίσως πιο διάσημο επειδή σοκάρει (με τα κοριτσάκια που πηδούσαν στις ράγες του μετρό). Όπως και να'χει ο Sion Sono είναι απ'τους καλύτερους σκηνοθέτες από εκεί μαζί με τον Takashi Miike, και το Love Exposure ήταν αριστούργημα!

#744 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 January 2012 - 22:50

Whispering Corridors 4 μου άρεσε. αλλά γενικά η σειρά τείνει να ξεφεύγει από horror σε drama, αλλά είναι καλό.
Whispering Corridors 5 φόλα δυστυχώς imo. Αλλά δες και πες.

Mάλλον εννοείς mouth ε? Αν ναι όντως σπέρνει.

Ναι mouth. :P

Oh. Τις Gorιές δεν τις μπορώ και το ξέρεις :P Μου τη δίνουν και νιώθω ότι χάνω τον χρόνο μου.

Έχει υπόθεση ή είναι απλά αίμα, αίμα και άλλο αίμα;(Θυμάμαι από το τρέιλερ ότι μια κυνηγάει μια άλλη μέσα σε ένα σπίτι...)

Επίσης, επειδή τα έχω μπερδέψει, άλλα είναι τα ju-on και άλλα τα ιαπωνικά grudge; Έχουμε κανά link, πχ από το imdb;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#745 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 January 2012 - 03:06

Μαλεφικ το παράτησα στα μισά. Πιο πολύ αηδιαστική είναι παρά τρομακτική. Έχει και καλά περίπλοκο σενάριο με βαθύτερα νοήματα.

Καλά ναι, είχα αηδιάσει και εγώ τα κέρατα μου. Ετρωγα και πίτσα και οι κατσαρίδες τριγυρνούσαν παντού. Ευτυχώς μετά το μισάωρο δεν έδειξε άλλη κατσαρίδα. :ΡΡ

Α ΜΑΙ ΓΚΟΝΤ!!! Δεν το πιστεύω, συμφωνούμε σε όλα!
Μάλλον ο νέος χρόνος φταίει :hahaha:

Χαχα είδες?? Νοτ όλ χόουπ ιζ γκόν XD
Αφού θυμάμαι και όταν είχα πρωτογράψει στην αρχή εδώ συμφωνούσες σε όλα μαζί μου εκτός από το Survival of the dead, που είχα πει ότι είναι σκουπίδι. Κάπου στη συνέχεια το χάσαμε..αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω το 'χουμε =)

To Noriko's Dinner Table είναι πολύ καλύτερο απ'το Suicide Circle κατά τη γνώμη μου, περνώντας σοβαρό μήνυμα που αφορά τις σχέσεις γονιών-παιδιών. Απλά το δεύτερο έγινε ίσως πιο διάσημο επειδή σοκάρει (με τα κοριτσάκια που πηδούσαν στις ράγες του μετρό). Όπως και να'χει ο Sion Sono είναι απ'τους καλύτερους σκηνοθέτες από εκεί μαζί με τον Takashi Miike, και το Love Exposure ήταν αριστούργημα!

Καλύτερο το Noriko λες ε? Θα το έχω υπόψιν μου. Α και χθες μία φίλη μου 'λεγε γα το Love Exposure. Θα πρέπει να το τσεκάρω και αυτό κάποια στιγμή.

Ναι mouth. :P

Oh. Τις Gorιές δεν τις μπορώ και το ξέρεις :P Μου τη δίνουν και νιώθω ότι χάνω τον χρόνο μου.

Έχει υπόθεση ή είναι απλά αίμα, αίμα και άλλο αίμα;(Θυμάμαι από το τρέιλερ ότι μια κυνηγάει μια άλλη μέσα σε ένα σπίτι...)

Επίσης, επειδή τα έχω μπερδέψει, άλλα είναι τα ju-on και άλλα τα ιαπωνικά grudge; Έχουμε κανά link, πχ από το imdb;

Ναι, κάτι ενθυμούμαι XD
Κοίτα, έχει gore, αλλά έχει και αγωνία. Δεν είναι απλά ''όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω''. Και υπάρχει και στόρυ. Την είχα ευχαριστηθεί αρκετά εγώ. Και τις 3 φορές που την είδα. :Ρ

Κοίτα, βγήκαν πρώτα τα:
ju-on (2000) http://www.imdb.com/title/tt0330500/
ju-on 2 (2000) http://www.imdb.com/title/tt0330501/
Kαι μετά βγήκαν τα ju-on the grudge (2002) http://www.imdb.com/title/tt0364385/ και
ju-on the grudge 2 (2003) http://www.imdb.com/title/tt0367913/

Το πρώτο ju-on the grudge (2002) έχει πάρει αν θυμάμαι καλά τα 2 πρώτα ju-on του 2000 (τα οποία ήταν και very low budget) και τα είχε ενώσει. Το 2ο ju-on the grudge (2003) είναι συνέχεια του ju-on the grudge (2002).

Ελπίζω να ήμουν σχετικά σαφής γιατί είναι και περασμένη η ώρα. :Ρ
Posted Image

#746 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 02 January 2012 - 14:22

Καλύτερο το Noriko λες ε? Θα το έχω υπόψιν μου. Α και χθες μία φίλη μου 'λεγε γα το Love Exposure. Θα πρέπει να το τσεκάρω και αυτό κάποια στιγμή.

Actually μεγενθύνει κι εξελίσει αυτό που έδειξε το Suicide Circle...

Ξεκίνα όμως με το Love Exposure καλύτερα όταν έχεις όρεξη και χρόνο (γιατί είναι πάνω από 2 ώρες) και θέλεις να δείς κάτι επικό με βαθύ νόημα. Στη συνέχεια δές και το Noriko's Dinner Table, και στο τέλος θα φύγεις καλύτερος άνθρωπος I'm sure! :riiight:
Είναι τέτοια η μαγεία των τελευταίων ταινιών του Sion Sono, που μας συναρπάζουν και είναι και διδακτικές περνώντας πάντα τα σωστά μήνυματα!

#747 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 04 January 2012 - 13:51

Χαχα φαίνεσαι πολύ σίγουρος ότι μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος... :Ρ
Θα τα δω όμως!

Χθες...είδα μία ΒΛΑΚΕΙΑ..Kill List. Είναι και στα καλύτερα του bloody disgusting για το 2011. Έλεος.
Posted Image

#748 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 04 January 2012 - 13:53

^
Ταινιαρα.

#749 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 January 2012 - 18:51

Χάλια το Kill List.
Spoiler:

Edited by Nikos1451, 05 January 2012 - 01:27.

#750 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 05 January 2012 - 02:37

Strange Loop αν μπορείς εξήγησε μου τι σου άρεσε τόσο στο Kill List. Να καταλάβω τι του βρήκε τόσος κόσμος, γιατί διαβάζω και από άλλους καλά λόγια. Μέσα σε spoiler.

Spoiler:

Posted Image