Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#721 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 14:06

Πάρε μία λίστα που βρήκα εδώ http://www.listal.com/list/christmas-horror-films αλλά ειλικρινά δε βαριέσαι ? Άν δείς πάντως το Black Christmas (2006) ή κανά άλλο πρόσφατο και σ'αρέσει, γράψε την αποψούλα σου εδώ, γιατί με τόσο χαμηλές βαθμολογίες στο imdb αμφιβάλλω άν αξίζει κανένα.

Όσον αφορά τα Cube συμφωνώ, εμένα το δεύτερο βέβαια ήταν το αγαπημένο μου, το επόμενο δυστυχώς πολύ μέτριο άν και ήταν prequel. Ελπίζω να βγάλουν και τρίτο κάποια στιγμή σε 3D αυτή τη φορά.

#722 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 17:26

Χαχα όντως, τίγκα στα fade out to black ήταν.

Μην κάνεις το λάθος αν δεν το χεις κάνει μέχρι τώρα και δεις το remake του Black Christmas!! Το 'χα δει cinema ανήμερα χριστούγεννα όταν βγήκε. ΑΘΛΙΟ. Το οριτζιναλ πάλι, είναι καλό.
Μπορείς να δεις τα Silent Nigh Deadly Night. Mόνο το 1ο έχω δει αλλά πρόσφατα κατέβασα και τα υπόλοιπα.

Και όντως θα μέτραγε ένα 3d cube...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#723 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 20:19

ξέχασα να πώ για τη νέα ταινία του Trejo που είναι Machete + Hobo:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=U6UCHk5pFmU[/YOUTUBE]
επηρεασμένη απ'το γνωστό meme του Epic Beard Man :iyaaa:

#724 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 16:38

Πιο mainstreem και much less gory (εως καθόλου, τουλάχιστον στο τρειλερ. Μπορεί να βγει κάνα red band trailer που να ξεριζώνει χέρια, αν και αμφιβάλω) μου φάνηκε.
Αλλά θα τη δω λογικά όταν βγει :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#725 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:14

Δεν ειχα μπει στο κοπο να τα δω γιατι πιστευα θα ταν μ@λ@κιες αλλα ψηθηκα προσφατα γιατι θεωρουνται αll time classic στο ειδος τους. Ο λογος για τις ταινιες του Rob Zombie... Δε τον παω τον κυριο και ειδα προσφατα το house of the 1000 corpses και δε μου αρεσε καθολου... Χυμα μη ποιοτικο πραμα με σκηνοθεσια gtp, βαρεθηκα... :uhh:
Μου χουν πει καλυτερα λογια για τα Halloween, να κατσω ν ασχοληθω???

#726 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:18

Χμμ.. Εμένα μου άρεσε το House of 1000 Corpses. To Devils Rejects όχι, και τα Halloween με άφησαν αδιάφορο. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.. :Ρ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#727 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:26

Μου χουν πει καλυτερα λογια για τα Halloween, να κατσω ν ασχοληθω???

Αν σ'αρέσουν οι ταινίες με έναν τύπο που γ@μ@ει και δέρνει όλους τους υπόλοιπους τότε κάτσε δές το:P

8w32.jpg

#728 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2011 - 01:56

Εμένα μου άρεσε και το House of 1000 Corpses και τo Devils Rejects, αλλά τα Halloween με άφησαν επίσης αδιάφορο.

Κι αυτός ο Rob, θα το γυρίσει τελικά το Werewolf Women of the SS να δούμε κανά καλό γκομενάκι, ή όχι; :erk:

#729 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2011 - 18:55

Εγώ πάλι βρήκα το House μέτριο και το Rejects απίθανο. :S

Sicko αν βαριόμουνα να βλέπω κακές ταινίες τότε δε θα είχα σχεδόν κανένα ποστ σε αυτό το θρεντ! Tbh περισσότερο προτάσεις από ταινίες που έχετε δει εσείς ζητούσα (γιατί λίστες στο νετ υπάρχουν πολλές και δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις αν αξίζουν ή όχι. )
Πάντως είδα το Treevenge (στο youtube, κρατάει ένα 15λεπτο περίπου) και είχε αρκετή πλάκα.

Braindeadalive κατέβασα το Silent Night Deadly Night αλλά όταν τσέκαρα την ποιότητα έπεσα σε μια rape scene και ξενέρωσα. Ψάχνω πιο πολύ splatter/thriller που να είναι feelgood (με την έννοια που ήταν πχ το Trick 'r' Treat κ ήταν τίγκα σε halloween mood.)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#730 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 01:56

Εγώ πάλι βρήκα το House μέτριο και το Rejects απίθανο. :S

Αλήθεια?? Εγώ περίμενα κάτι σε φάση του πρώτου, και αυτό ήταν κάτι α λα Natural born killers... Απογοητεύθην..

A, υπάρχει στο youtube το treevenge?? θα το δω!

Έχει rape σκηνή το SNDN? Ούτε που το θυμόμουν. Αλλά fail θα ήταν μωρέ.
Το trick 'r' treat ακόμα δεν το έχω δει. Έχω διχαστεί. Σε reviews έχω διαβάσει τα καλύτερα, αλλά ο αδερφός μου και κάτι άλλοι φίλοι μου (δεν το είδαν μαζί) μου είπαν τα χειρότερα! :/
ΑΑαΑΑα! Για halloween mood μαμάει το Night of the demons!!! To original φυσικά και όχι το remake. Το είδα πρόπερσι και μ'άρεσε πολύ.
Για xmas δεν μου έρχεται κάποια ιδιαίτερα καλή που να μπορώ να προτείνω. :/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BrainDeadAlive: 29 Δεκέμβριος 2011 - 02:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

#731 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 03:51

Παιδία ψάχνω αυτό εδώ και καιρό
http://www.imdb.com/title/tt1716753/
κανα λίνκ?καμια βοήθεια?
Βρήκα αυτό αλλα είναι πολλή μεγάλο για την 2αρα γραμμή μου ( http://dlstorm.ws/movies/40543-monster-brawl-2011-dvdrip.html )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#732 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 12:42

Το ψάχνα κι εγώ το Monster Brawl, αλλά ούτε υπότιτλους βρήκα, και τα περισσότερα links ήταν σβησμένα, οπότε κάνε λίγο υπομονή να γίνει πιο γνωστό και να διαρρεύσει περισσότερο...

#733 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 16:25

^ Απ'οτι διαβάζω έπαιξε σε φεστιβάλ μόνο το 2011. Οπότε δεν έχει βγει ακόμα. Αλλά πιστεύω σύντομα. Άλλη μια ταινία που έπαιξε σε διάφορα φεστιβάλ και πήρε καλές κριτικές ήταν το A Lonely Place To Die. Και όντως ήταν αρκετά καλή.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#734 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 11:31

Εγώ πάλι διαπιστώνω ότι πλέον έχω ψιλοσταματήσει να βλέπω τέτοιες ταινίες. Δεν είνια όιτ δεν μου αρέσουν, απλά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Πλέον για να δω κάποια πρέπει να είναι πολύ προτώτυπη. Είδα όμως το

Revenant

Ουσιαστικά δεν είναι ταινία τρόμου.Ούτε και κωμωδία.Είναι μια αρκετά θλιβερή ταινία που δείχνει μια φιλία να καταστρέφεται.Έχει αρκετές στιγμές γέλιου και ακόμα περισσότερες σκηνές δράσης αλλά ο πυρήνας της ταινίας είναι μια δραματική κομεντί. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό και το θεωρώ μια πολύ φρέσκια πρόσεγγιση στο είδος,
Δείτε το ,με παρέα κιόλας. 7,5/10

Και κάποιο άλλα είδα αλλά το ξέχασα...Μάλλον δεν θα ήταν τόσο καλό.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#735 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 12:28

Είδα το ταϊλανδέζικο Shutter(2004).

Τελικά μου άρεσε ετούτη η ταινία. Εγώ είδα για πρώτη φορά ασιάτικο ghost story που να έχει ενδιαφέρον σασπένς και πρωτίστως το φάντασμα της υπόθεσης να έχει ουσία ύπαρξης. Από αυτό και μόνο ή ταινία ήταν πολύ πετυχημένη.

Επίσης θετικό της ταινίας ήταν τα twists της που όμως θα έλεγε κανείς ότι ήταν σχετικά ανεπαίσθητα. Δηλαδή δεν ήταν και πάρα πολύ τρανταχτά, αλλά όταν τελειώνεις την ταινία λες "Από που άρχισα και που τελείωσα;" Κάπως έτσι. Το τέλος ήταν εξαιρετικό, καθόλου απότομο.

Είχε και το μυστήριο.
Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν η αρχή και κάποια κλισέ. Αλλά κατα τ'άλλα, ωραία ταινία. 7,5/10

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.