Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 14:06
Όσον αφορά τα Cube συμφωνώ, εμένα το δεύτερο βέβαια ήταν το αγαπημένο μου, το επόμενο δυστυχώς πολύ μέτριο άν και ήταν prequel. Ελπίζω να βγάλουν και τρίτο κάποια στιγμή σε 3D αυτή τη φορά.
Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 17:26
Μην κάνεις το λάθος αν δεν το χεις κάνει μέχρι τώρα και δεις το remake του Black Christmas!! Το 'χα δει cinema ανήμερα χριστούγεννα όταν βγήκε. ΑΘΛΙΟ. Το οριτζιναλ πάλι, είναι καλό.
Μπορείς να δεις τα Silent Nigh Deadly Night. Mόνο το 1ο έχω δει αλλά πρόσφατα κατέβασα και τα υπόλοιπα.
Και όντως θα μέτραγε ένα 3d cube...

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 20:19
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=U6UCHk5pFmU[/YOUTUBE]
επηρεασμένη απ'το γνωστό meme του Epic Beard Man

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 16:38
Αλλά θα τη δω λογικά όταν βγει

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:14

Μου χουν πει καλυτερα λογια για τα Halloween, να κατσω ν ασχοληθω???
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:18

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 15:26
Μου χουν πει καλυτερα λογια για τα Halloween, να κατσω ν ασχοληθω???
Αν σ'αρέσουν οι ταινίες με έναν τύπο που γ@μ@ει και δέρνει όλους τους υπόλοιπους τότε κάτσε δές το

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2011 - 01:56
Κι αυτός ο Rob, θα το γυρίσει τελικά το Werewolf Women of the SS να δούμε κανά καλό γκομενάκι, ή όχι;

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2011 - 18:55
Sicko αν βαριόμουνα να βλέπω κακές ταινίες τότε δε θα είχα σχεδόν κανένα ποστ σε αυτό το θρεντ! Tbh περισσότερο προτάσεις από ταινίες που έχετε δει εσείς ζητούσα (γιατί λίστες στο νετ υπάρχουν πολλές και δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις αν αξίζουν ή όχι. )
Πάντως είδα το Treevenge (στο youtube, κρατάει ένα 15λεπτο περίπου) και είχε αρκετή πλάκα.
Braindeadalive κατέβασα το Silent Night Deadly Night αλλά όταν τσέκαρα την ποιότητα έπεσα σε μια rape scene και ξενέρωσα. Ψάχνω πιο πολύ splatter/thriller που να είναι feelgood (με την έννοια που ήταν πχ το Trick 'r' Treat κ ήταν τίγκα σε halloween mood.)
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 01:56
Εγώ πάλι βρήκα το House μέτριο και το Rejects απίθανο. :S
Αλήθεια?? Εγώ περίμενα κάτι σε φάση του πρώτου, και αυτό ήταν κάτι α λα Natural born killers... Απογοητεύθην..
A, υπάρχει στο youtube το treevenge?? θα το δω!
Έχει rape σκηνή το SNDN? Ούτε που το θυμόμουν. Αλλά fail θα ήταν μωρέ.
Το trick 'r' treat ακόμα δεν το έχω δει. Έχω διχαστεί. Σε reviews έχω διαβάσει τα καλύτερα, αλλά ο αδερφός μου και κάτι άλλοι φίλοι μου (δεν το είδαν μαζί) μου είπαν τα χειρότερα! :/
ΑΑαΑΑα! Για halloween mood μαμάει το Night of the demons!!! To original φυσικά και όχι το remake. Το είδα πρόπερσι και μ'άρεσε πολύ.
Για xmas δεν μου έρχεται κάποια ιδιαίτερα καλή που να μπορώ να προτείνω. :/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BrainDeadAlive: 29 Δεκέμβριος 2011 - 02:04

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 03:51
http://www.imdb.com/title/tt1716753/
κανα λίνκ?καμια βοήθεια?
Βρήκα αυτό αλλα είναι πολλή μεγάλο για την 2αρα γραμμή μου ( http://dlstorm.ws/movies/40543-monster-brawl-2011-dvdrip.html )

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 12:42
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 16:25

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 11:31
Revenant
Ουσιαστικά δεν είναι ταινία τρόμου.Ούτε και κωμωδία.Είναι μια αρκετά θλιβερή ταινία που δείχνει μια φιλία να καταστρέφεται.Έχει αρκετές στιγμές γέλιου και ακόμα περισσότερες σκηνές δράσης αλλά ο πυρήνας της ταινίας είναι μια δραματική κομεντί. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό και το θεωρώ μια πολύ φρέσκια πρόσεγγιση στο είδος,
Δείτε το ,με παρέα κιόλας. 7,5/10
Και κάποιο άλλα είδα αλλά το ξέχασα...Μάλλον δεν θα ήταν τόσο καλό.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 12:28
Τελικά μου άρεσε ετούτη η ταινία. Εγώ είδα για πρώτη φορά ασιάτικο ghost story που να έχει ενδιαφέρον σασπένς και πρωτίστως το φάντασμα της υπόθεσης να έχει ουσία ύπαρξης. Από αυτό και μόνο ή ταινία ήταν πολύ πετυχημένη.
Επίσης θετικό της ταινίας ήταν τα twists της που όμως θα έλεγε κανείς ότι ήταν σχετικά ανεπαίσθητα. Δηλαδή δεν ήταν και πάρα πολύ τρανταχτά, αλλά όταν τελειώνεις την ταινία λες "Από που άρχισα και που τελείωσα;" Κάπως έτσι. Το τέλος ήταν εξαιρετικό, καθόλου απότομο.
Είχε και το μυστήριο.
Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν η αρχή και κάποια κλισέ. Αλλά κατα τ'άλλα, ωραία ταινία. 7,5/10