Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#691 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 November 2011 - 12:05

OXI άλλα σκατά στο θρεντ. Δεν μπορώ να μπαίνω να μου γυρνάνε τα άντερα πάλι:sadist:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#692 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 November 2011 - 13:06

Χθες κατέβασα το HC 1 + 2 και σήμερα λέω να τα δω και τα 2 μαζί.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#693 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 04 November 2011 - 17:14

Kαλά καμία σχεση δεν θα έχει το Rec 3 με το HC. Αλλά πιστεύω οτι θα είναι επικό!!
Χαχα ωραίος Tenshi. Αλλά ας σεβαστούμε τον zade και ότι έχει να κανει με HC να το βαζουμε σε spoil.

Btw, περιμένω αυτο
Youtube Video

Ο Ti west οσο πάει και καλυτερευει IMO.
Posted Image

#694 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 November 2011 - 23:22

Nice....πολύ καλή η 1η ταινία. ΤΡΕΛΑ εως το κόκκαλο ο Dr. Haiter. Πολύ psycho η φάτσα του. Του πήγαινε γάντι ο ρόλος. Ελπίζω όμως το 2ο να ειναι καλύτερο γιατί το 1ο μου φάνηκε μικρό, να πω την αλήθεια περίμενα λίγο παραπάνω splatter,αλλά ιτς οκ.

P.S Ο γιαπωνέζος πολύ μεγάλος Μ@λ@κας. Θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει και τελευταία στιγμή θυμήθηκε τη μίζερη ζωή του. Ποιος μαλάκ@ας το κάνει αυτό σε μια τέτοια κατάσταση?

Also

HC video Game HERE

Τελικά έκατσα και είδα και το 2.

Πολύ άρρωστη ταινία ρε παιδιά. Εκτός του ότι σιχάθηκα τη ζωή μου, για άλλη μαι φορά να πω ότι τα θύματα είναι ΘΥΜΑΤΑ ρε γμτ. Πως γίνεται να του ρίχνεις pepper sprey στα μάτια και μετά να κάθεσαι να ουρλιάζεις σα χαζή. Δώστου μια να πάει στο διάολο μωρέ :P

Αλλά ναι πραγματικά άρρωστη ταινία με πολύ splatter...... (ειδικά η σκηνή που γεννάει η κοπέλα μέσα στο αμάξι....εμεινα χαζός.....) :/

Edited by Tenshi, 05 November 2011 - 12:38.

#695 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 05 November 2011 - 20:33

Δηλαδή Tenshi σου άρεσε περισσότερο η πρώτη ταινία?
Για μένα ήταν πολύ....συγκράτημενη για το premise της. Σε αντίθεση με το 2.
Περιμένω να βγει η uncut έδοση του τώρα.
Χαχα και εκεί με τη γέννα γέλαγα εγώ. XD;

YΓ. Θα τσεκάρω και το παιχνίδι μτεά ; )
Posted Image

#696 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 05 November 2011 - 23:28

Kαλά καμία σχεση δεν θα έχει το Rec 3 με το HC.

Ναι δεν είπα ότι έχουν σχέση, απλά είναι το επόμενο που περιμένω από καινούργια!

Κι εγώ θέλω την uncut version, λέγαν για κανά δύο σκηνές παραπάνω, μία με αυνανισμό με γυαλόχαρτο ή κάτι σχετικό, και μία που πετάγονται κουράδια (συγνώμη zade) στη κάμερα!

Το παιχνίδι σαν φλασάκι της στιγμής μοιάζει, ούτε σπουδαία γραφικά έχει, ούτε κάτι άλλο ενδιαφέρον.

Μου άνοιξε η όρεξη ρε γμτ και δε ξέρω τι άλλο παρόμοιο να δω. Δε κυκλοφορούνε πλέον τέτοιες ταινίες.

#697 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 06 November 2011 - 03:12

^ Με τα σκατά σου άνοιξε η όρεξη?? Σορρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ XD
Δεν μου έρχεται και καμια καλή να σου προτείνω..Δλδ και να σου πω, τις καλες θα τις έχεις δει ήδη φαντάζομαι..

Χμμ...τη σκηνή με το γυαλόχαρτο την είδαμε, απλά μάλλον θά εκοψαν εικόνες που θα έδειχνε καλύτερα τι γινόταν. Και σκατα στην κάμερα είδαμε νομιζω, όταν λειτουργησε το κολπο..:P Εγω διαβασα για μια αλλη σκηνη που κοπηκε και έχει να κανει με barbed wire rape..Τώρα rape άντρα ή γυναικας δεν ξερω..
Posted Image

#698 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 November 2011 - 09:35

Πάντως πρέπει να σας παραδεχτώ. Δίνετε άλλο νόημα στον παρακάτω διάλογο:

-Έλα ρε το είδες; Πες ρε πως ήταν;
-Σκατά....

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#699 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 06 November 2011 - 11:38

Να σου πω την αλήθεια, μου άρεσε περισσότερο, γιατί τουλάχιστον ο Haiter ήταν ποιο "συγκρατημένος," ήταν κανονικός χειρούργος και μου φάνηκε ποιο ενδιαφέρον γιατί ήταν λιγότερα τα άτομα. Είχε παραπάνω σενάριο από το 2ο.
Και σίγουρα τον προτιμώ από τον απαίσιο, μισητό, centipede'd in the ass, midget.

#700 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 06 November 2011 - 20:53

^ Με τα σκατά σου άνοιξε η όρεξη?? Σορρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ XD
Δεν μου έρχεται και καμια καλή να σου προτείνω..Δλδ και να σου πω, τις καλες θα τις έχεις δει ήδη φαντάζομαι..

Ναι μου άνοιξε η όρεξη για παρόμοιες ταινίες, αλλά φέτος είπαμε δε κυκλοφορεί τίποτα παρόμοιο.

Χμμ...τη σκηνή με το γυαλόχαρτο την είδαμε, απλά μάλλον θά εκοψαν εικόνες που θα έδειχνε καλύτερα τι γινόταν. Και σκατα στην κάμερα είδαμε νομιζω, όταν λειτουργησε το κολπο..:P Εγω διαβασα για μια αλλη σκηνη που κοπηκε και έχει να κανει με barbed wire rape..Τώρα rape άντρα ή γυναικας δεν ξερω..

Τη σκηνή με το γυαλόχαρτο δε τη θυμάμαι, την άλλη ναι αλλά μαντεύω στην unrated θα είναι πιο messy.

Να σου πω την αλήθεια, μου άρεσε περισσότερο, γιατί τουλάχιστον ο Haiter ήταν ποιο "συγκρατημένος," ήταν κανονικός χειρούργος και μου φάνηκε ποιο ενδιαφέρον γιατί ήταν λιγότερα τα άτομα. Είχε παραπάνω σενάριο από το 2ο.
Και σίγουρα τον προτιμώ από τον απαίσιο, μισητό, centipede'd in the ass, midget.

Δε νομίζω πως μπορούν να γίνουν πολλές συγκρίσεις, το 2 έχει καμποσα χιλιόμετρα μπροστά καλύτερη ατμόσφαιρα και είναι φυσικά πιο ρεαλιστικό. Τώρα ο γιατρουδάκος όντως φαίνοταν κάπως "συγκρατημένος" αφού είναι και ψυχρός γερμανός, όμως ο άλλος μοιάζει πιο συμπαθητικός άν κι άρρωστος. Τουλάχιστον ένιωθες σε κάποια φάση να παίρνει την εκδικήση του απ'το κόσμο
Spoiler:
ή
Spoiler:
κάτι που τελικά τον κάνει ελάχιστα πιο αγαπητό (σε μένα τουλάχιστον). Αυτό δίνει περισσότερο βάθος στο σενάριο της ταινίας, σε συνδιασμό με τη πρώτη. Σου δείχνει δηλαδή και τους λόγους που ξεσπάει πάνω τους, εν αντιθέση με τον γιατρουδάκο, που δε θυμάμαι άν έδειξε κάνεναν λόγο να το κάνει αυτό.

#701 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 November 2011 - 01:15

Βασικά , εκεί που ήταν ο τυπάς με τη μουσική το είχα δει πρώτα στο sample , χωρίς να ξέρω τι παίζεται. Εκεί λέω: "σήκω ωρέ κοντούλη και πάρτου το κεφάλι του λακαμά" :P

Απλά δε πολύ κατάλαβα το τέλος. ( όλα αυτά έγιναν και θα υπάρξει συνέχεια, ή απλά τα σκεφτόταν καθώς τελείωνε η ταινία ).

Αυτό που έκανε ο Six, με το να το κάνει ότι το 1ο ήταν όντως ταινία που την έβλεπε ο μικρούλης, μου άρεσε.

Θα βγει και 3ο?

Also , λέω να κάτσω να δω το Dont.Be.Afraid.Of.The.Dark.2010 . Αξίζει ρε παιδιά?

#702 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 07 November 2011 - 03:37

Το έγραψα και πίσω ότι θα υπάρξει τρίτο μέρος, το οποίο δε θα είναι συνέχεια του δεύτερου όμως, οπότε περίμενε άλλο πρωταγωνιστή και φυσικά σενάριο. Το τρίτο μέρος θα κάνει το δεύτερο να μοιάζει με ταινία της Disney είπε ο Six σε κάποιο interview του, και δε μπορώ να φανταστώ τι χειρότερο θα βρεί να κάνει!

Το Dont Be Afraid Of The Dark δε στο προτείνω, εγώ που το είδα δε μου άρεσε καθόλου, περιμένα να φέρνει περισσότερο πρός το Pan's Labyrinth παρά να είναι μία Gremlins wannabe ταινία...

Το 11-11-11 θα κάτσω να δώ από καινούργιες, θυμήστε μου να γράψω άποψη και γι'αυτό όποιος θέλει.

#703 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 02 December 2011 - 23:46

To 11-11-11 τι έλεγε τελικά???

Είδα το Deadheads σήμερα. Δεν ήταν κακό. Δεν ήταν ζομποταινία βασικά αλλά οκ.
Βασικά δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Έχει ζόμπι μέσα, αλλά είναι στο background νομίζω. Ένιωθες ωραία στο τέλος (όπως και με άλλες αμερικανιές.) Παρολαυτα ξαναλέω πως δεν ήταν κακό :Ρ Ο Cheese ήταν <3

Και επίσης Anelis μόλις είδα το Revenant σε ένα site για dl!
Posted Image

#704 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 December 2011 - 23:52

To deadheds θέλω να το δω. Προς το πα΄ρον όμως κάνω μαραθώνιο Jason Statham οπότε θα πάει λίγο ποιο πίσω.

Posted Image

#705 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 03 December 2011 - 04:31

To 11-11-11 τι έλεγε τελικά???

Δε το είδα τελικά γιατί διάβασα άσχημα reviews, απογοητεύτικα και δε μπήκα στο κόπο να το τσεκάρω, παρόλο που ήταν καινούργιο...

Και επίσης Anelis μόλις είδα το Revenant σε ένα site για dl!

Αυτό το κατέβασα σήμερα, βρήκα και υπότιτλους, θα το δώ σίγουρα αύριο!

Επίσης άλλη μία γαλλική ταινία με παρόμοιο τίτλο Les Revenants, ξέρετε άν είναι κι αυτή με ζόμπι?

Και μιάς και ξαναποστάρατε στο ωραίο αυτό θεματάκι, να πώ οτί τελευταία ανακάλυψα το No Reason του Olaf Ittenbach (του οποίου είχα δεί και το Dard Divorce), που παρόλο που δεν είναι και τίποτα σημαντικό, κάνει εξαίσια χρήση βίας με σκηνές που είναι γευστικότατες, και σας το προτεινώ απλά και μόνο γι'αυτές!