Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#661 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 October 2011 - 07:55

Εντάξει, απλά τα σπάει, έριξα τρελό γέλιο με το τρέιλερ.

Μου θύμισε το Killer Condom, το οποίο ψάχνω να δω εδώ και χρόνια. Έχει κανείς link με English subs για κατέβασμα; (κατά προτίμηση torrent)

Posted Image

#662 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 17 October 2011 - 10:21

Πρωτότυπη ιδέα αλλά ρε γμτ κάνει μπάμ ότι είναι πλαστική η μπανάνα, και κάπως υπερβολική η κέτσαπ, το Rubber ήταν πιο καλοφτιαγμένο...

Εγώ τελευταία ψάχνω subs για το Bong of the Dead που λήκαρε χτές. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα, δε ξέρω άν αξίζει αλλά ο συνδιαμσός ζόμπι-ναρκομανία το κάνει να φαίνεται ενδιαφέρον.

#663 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 17 October 2011 - 11:09

Προσπάθησα να το δω το bong of the Dead. Δεν τα κατάφερα. Είναι απαισιούργημα που όσο hardcore και να είσαι ,δεν θα μπορέσεις να το αντέξεις.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#664 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 17 October 2011 - 13:45

είδα χτες τα 2 amityville horror.
του 79 και του 2005.
το πρώτο(του 79) σου δημιουργούσε ένα ωραίο αίσθημα αγωνίας,αλλά στο τέλος δεν έδειχνε τπτ.
το δεύτερο(του 2005) ήταν σαν φαστ φοργουάρντ του πρώτου με πολλά στοιχεία κλασσικής αμερικανιάς του 21ου αιώνα

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#665 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 19 October 2011 - 17:55

Anelis, έχω το killer condom, αλλά το έχω σε κανονικό dvd -αντιγραμμένο- οπότε δεν παίζει να το ripαρω, sorry. Αλλά αν τυχόν βρεθούμε,πχ στο επόμενο screaming :P θύμησε μου να στο φέρω.

Είδα επιτέλους trollhunter. Μου άρεσε όπως το περίμενα. Όχι τπτ τρελό, αλλά ευχάριστο.

1000 φορές το πρώτο αμιτιβιλ. Και τα 2-3 πρώτα sequel που ακολούθησαν.

Μετά από κατι βιντεάκια που έβλεπα youtube με μια φίλη μου αποφασίσαμε να κάνει ο καθένας το δικό του top 50 horror movies. Και έτσι το έκανα σήμερα το πρωι που βαριόμουν.
http://www.youtube.com/watch?v=Uvh8DgYPDeo&feature=channel_video_title
Posted Image

#666 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 20 October 2011 - 13:17

Anelis, έχω το killer condom, αλλά το έχω σε κανονικό dvd -αντιγραμμένο- οπότε δεν παίζει να το ripαρω, sorry. Αλλά αν τυχόν βρεθούμε,πχ στο επόμενο screaming :P θύμησε μου να στο φέρω.

Είδα επιτέλους trollhunter. Μου άρεσε όπως το περίμενα. Όχι τπτ τρελό, αλλά ευχάριστο.

1000 φορές το πρώτο αμιτιβιλ. Και τα 2-3 πρώτα sequel που ακολούθησαν.

Μετά από κατι βιντεάκια που έβλεπα youtube με μια φίλη μου αποφασίσαμε να κάνει ο καθένας το δικό του top 50 horror movies. Και έτσι το έκανα σήμερα το πρωι που βαριόμουν.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Uvh8DgYPDeo&feature=channel_video_title[/media]

Καλες επιλογες και πολυ καλο και το καναλι σου, τσεκαρα και αλλα video με επιλογες και προκειται ν ασχοληθω με ορισμενα απο αυτα:riiight:
Ετσι γιατι τα συνηθισμενα βιντεο με τοπ, που εχουν πολλα views ειναι συνηθως στερεοτυπικα απο την αποψη οτι θετουν τις επιλογες με τροπο ωστε να παρουν views στο youtube(καλα οχι κι ολα, μη σκουζετε)

#667 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 20 October 2011 - 14:06

Eυχαριστώ πολύ φίλε!
Να ασχοληθείς και να μου πείς και γνώμη μετά!

Χεχε. Εμένα αυτό που με ενοχλούσε σε τέτοια βίντεο ήταν ότι έβαζαν όλα τα αμερικάνικα remake μέσα αντί για τα original, πχ grudge και ring. Δλδ έλεος!
Posted Image

#668 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 October 2011 - 14:11

Ringu*

I lol'ed. Also έχεις comment στο youtube :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#669 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 26 October 2011 - 13:47

Ε μαααα, ringu ειναι το original. XD
Δεν ήθελα να μπερδευτει κανεις και να νομιζει το remake :P
Posted Image

#670 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 26 October 2011 - 20:32

Σωστος...
Posted Image

#671 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 October 2011 - 20:56

Εγώ είδα το Dark Water το original(Honogurai Mizu no soko kara).

Καλή ατμόσφαιρα είχε σαν ταινία. Αλλά με με απογοήτευσε το τέλος. Θα μπορούσε να είχε πει κανα δυο πραγματάκια παραπάνω. Ξενέρωσα αφάνταστα και δεν μου άφησε την καλύτερη εντύπωση. Μάπα ήταν βασικά το supernatural ending. Θα μπορούσε να έκλεινε πολύ πιο ωραία και να είχε δώσει και άλλη διάσταση στη μάνα και στο φαντασματάκι-κοριτσάκι, λόγου χάριν.

Edit.

Τώρα που πέρασε η νύχτα και τη ξανασκέφτηκα καλύτερα την ταινία, συνειδητοποίησα 2 πραγματάκια παραπάνω. Οπότε τη βαθμολογώ.
7,5/10

Edited by Night Wizard Seal, 27 October 2011 - 13:12.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#672 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 26 October 2011 - 22:31

Εγώ είδα σήμερα το The Cat το κορεάτικο (Goyangyi: Jookeumeul Boneun Doo Gaeui Noon).

Το οποίο στο τέλος θύμιζε πολύ Dark Water έτσι με τη δεξαμενή (όποιος το έχει δεί ξέρει) κλπ. Γενικά δε μπορούμε να πούμε ότι είναι και τίποτα πρωτότυπο, επηρεασμένο λιγάκι κι απ'την δημιουργία της Catwoman αλλά με φάντασμα είναι περισσότερο.

#673 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 29 October 2011 - 01:22

Εγώ είδα το Dark Water το original(Honogurai Mizu no soko kara).

Καλή ατμόσφαιρα είχε σαν ταινία. Αλλά με με απογοήτευσε το τέλος. Θα μπορούσε να είχε πει κανα δυο πραγματάκια παραπάνω. Ξενέρωσα αφάνταστα και δεν μου άφησε την καλύτερη εντύπωση. Μάπα ήταν βασικά το supernatural ending. Θα μπορούσε να έκλεινε πολύ πιο ωραία και να είχε δώσει και άλλη διάσταση στη μάνα και στο φαντασματάκι-κοριτσάκι, λόγου χάριν.

Edit.

Τώρα που πέρασε η νύχτα και τη ξανασκέφτηκα καλύτερα την ταινία, συνειδητοποίησα 2 πραγματάκια παραπάνω. Οπότε τη βαθμολογώ.
7,5/10

δεν έχω δει το ορίτζιναλ,αλλά το αμερικάνικο remake ήταν για κλάματα λίγο :redcard2:

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#674 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 29 October 2011 - 14:35

Ωραίιιο το original Dark Water...To remake ήταν πολύ για κλάματα,όχι λίγο.

Το Τhe Cat θα το δω όταν ξεμείνω από asian horror μάλλον.
Πρόσφατα είδα:

Sector 7
Απογοήτευση... 3/10

Wrong Turn 4 Αστείο. 3/10

Paranormal Activity 3 Συμπαθητικό. Αν σ'αρέσουν τα προηγούμενα θα σ'αρέσει. 7/10

Grave Encounters Καλύτερο από'τι περίμενα. 6,5/10

Hellraiser: Revelations Αστείο και θλιβερό ταυτόχρονα. 1/10
Posted Image

#675 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 29 October 2011 - 15:46

To Wrong Turn 4 ήθελα να το δω μιας και τα δύο πρώτα μου άρεσαν κι ας ήταν κλισέ. Μετά το 3άρι σου όμως δεν θα μπω καν στον κόπο να το κατεβάσω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.