Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#646 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 00:47

Xμ.. θα το κατεβάσω το dead.

@ sicko licko:
Το rec 2 για εμενα σπέρνει εξισου οσο και το 1. Λυπαμαι μονο που ειμαι η μειοψηφια εδω μεσα :(
Ακουσα τα χειριστα για το chatroom και δεν το εχω δει ακομα..

Είδα όμως Atrocious και kidnapped.... Μου άρεσαν και τα 2...το πρώτο ήταν λιγο αργό στην αρχή, αλλά εμενα δεν με ενοχλει αυτό. Το δευτερο παραδοξως δεν ηταν τιιιγκα στα κλισε οπως περιμενα. Και ειχε κ κατι ωραιες σκηνες φονων. Επισης μ'αρεσαν πολύ και τα μονοπλανα. Μου την εδινε ομως η κοπελα ωρες ωρες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#647 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 13:36

Πιστεύω πως βιαστήκαν λίγο στο REC 2, άσε που δεν προχώρησε καθόλου και παρέμεινε στο σπίτι (άντε και λίγο που έδειξε στον υπόνομο).

Το Kidnapped εμένα μου άρεσε μόνο στο τέλος με την ανατροπή. Εκεί που νομίζεις ότι έχουν πλέον σωθεί, γίνεται το μπάμ και τελικά... λολ!

Το Chatroom αποφύγετε το καλύτερα...

Είδα τελευταία το The Woman (2011) και το Fido. Το πρώτο μου φέρνε κάπως πρός κωμωδία μεριά ειδικά με τη μούρη του μπαμπάκα, αλλά τελικά δεν είχε τόσο γέλιο και ήθελε να περασεί πρός τα έξω πόσο καταπιεσμένες είναι οι γυναικές, μέχρι που γυρνάμε σε πρωτόγονες καταστάσεις και πέρνουν το νόμο στα χέρια τους (ή κάπως έτσι). Το δεύτερο ήταν πάρα πολύ καλό, απ'τις καλύτερες ταινίες με ζόμπι μαζί με το Wasting Away. Ακολουθεί το Tokyo Zombie αύριο.

Και μιάς και ξανάπιασα τα ζόμπι, μήπως έχει δεί κανείς από εδώ τα Die You Zombie Bastards! και το Deadheads (2011) να μας πεί άν αξίζουν ?

#648 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 13:51

Βγήκε το Deadheads;;;!!! Τρέχω!

Το Fido είναι όντως από τα καλά zombedies. Δεν ξέρω τι θα πει ο BrainDeadAlive αλλά το Tokyo Zombie δε μου άρεσε. Ίσως όμως σε εσένα που είσαι πιο εξοικειωμένος με το ιαπωνικό horror να σου αρέσει και να μην έχεις πρόβλημα.

Το Die You Zombie Bastards! πραγματικά δε νομίζω ότι έχει νόημα να το δεις. Του στυλ Ninjas VS Zombies είναι.

Δεν ήξερα ότι βγήκε το the woman. Ελπίζω να μην είναι γελοίο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#649 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 14:24

Δε ξέρω ακριβώς ημερομηνία για το DeadHeads, 5.6 πήρε στο imdb πάντως...
Thanks για το Die You Zombie Bastards! δε θα το δώ τελικά, απ'το εξώφυλλο νόμιζα ότι ήταν κάτι καλό.
Όσο για το The Woman εσένα που είσαι κοριτσάκι πιστεύω θα σ'αρέσει, αλλά μη περιμένεις να δείς κάτι εξαιρετικά σπουδαίο ή ενδιαφέρον, στο τέλος αναλαμβάνει πιο πολύ δράση. Γελοίο δε θα το λέγα καθόλου.

#650 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 15:34

Hmm.. Ναι, το Tokyo Zombie για μενα είχε χαβαλέ. Όχι τπτ σπουδαίο, αλλά δεν μετάνιωσα και την ωρα που έχασα απο τη ζωη μου. Το Die you zombie bastards, η αληθεια ειναι κ εγω το εχω κατεβασει 2-3 χρόνια τωρα αλλα φαίνεται μουφα και το αποφευγω.
Το deadheads γιατί δεν το ξέρω?? Ανελις πες τι λεει αν το δεις.
Το The Woman μου άρεσε. Όλες οι ταινίες του Lucky McKee μαρεσουν. Και παίζει και η ηθοποιος απο το Μαy που μου αρεσει εξίσου. Βεβαια, απ'οτι ειδα στο Bloody disgusting του χουν γ@μήσει τα μάτια στο υπερ-hype και ο κοσμος θα περιμενει να δει το επος. Ενταξει αν πας χωρις πολλές απαιτησεις θα σου αρεσει. Αλλιως όμως dunno.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#651 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 13:18

7 Οκτωβρίου κυκλοφορεί και τούτη δώ η αρρώστια:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Λένε ότι έγινε banned στην Αγγλία, οπότε μάλλον θα είναι ότι καλύτερο μετά το A Serbian Film!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sickO lickO: 25 Σεπτέμβριος 2011 - 14:18

#652 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 21:03

Καλά όχι και ότι το Serbian Film ήτανε και τίποτα τρομερό αλλά τέλοσπάντων.
Ελπίζω να ήταν καλύτερο από το 1 που ήταν κάπως βαρετό παρόλα τα ενδιαφέροντά του κομμάτια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε banned, υποθέτω ότι θα καταλάβω όταν το δω XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#653 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 21:08

Δεν έγινε banned, απλά κυκλοφόρησε μόνο μια λογοκριμένη εκδοχή του. Ούτως η άλλως το πρώτο ήταν τιτάνια βλακεία και αν εξαιρέσεις το αρχικό shock factor , απλά δεν βλεπόταν το υπόλοιπο οπότε μην περιμένεις πολλά από το επόμενο.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#654 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 22:56

Whatever. Το δεύτερο λένε ότι είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, αφού το γράφει και στο τίτλο (Full Sequence). Προσωπικά φαντάζομαι κάτι άρρωστο, να δείχνει μέχρι και σκατά να τρώνε. Διάβασα ότι έχει επιρρόες απο το Salo και το Eraserhead, οπότε πάνω κάτω άν και δε περιμένω κανά γαμάτο σενάριο, ελπίζω ορισμένες σκηνές να είναι αρκετά shocking. Όπως και να έχει, άλλο μόνο 3 άνθρωποι, κι άλλο 12!

#655 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 04:10

Ελπίζω το "επιρροές από το Salo" να μην είναι κωδικός για σκατολογίες γιατί πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό να προσπαθούν να σε τρομάξουν με σκατά. It's poop and I see it every day, nothing special about it.
Εμένα το 1ο μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον επειδή, σε αντίθεση με το 2ο, ήταν και medically accurate.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#656 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 08:39

Ειδα χτες το μεταφυσικη δραστηριοτητα 2.Καλα τι να πω?Απλα αθλιο.Αντε το σεναριο ηταν καπως καλο,η σκηνοθεσια και η ιθοπιοια ηταν για κλαματα.Απορω γιατι δεν υπαρχει μια επιτροπη ταινιων που πριν να βγουν σε dvd και σε σινεμα να τις 'κοβουν' ή να τις περνανε.Με λιγα λογια,να υπαρχει μια προκριματικη φαση.Ξερει καποιος αν εκανε περισσοτερες εισπραξεις απο το πρωτο?
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#657 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 15:30

Είδα μια ζομποταινία με το τρομερά πρωτότυπο όνομα "The Dead"(2010). Η Αφρική έχει χτυπηθεί από κάτι που κάνει τους ανθρώπους ζόμπι. Όλοι οι ξένοι την εγκαταλείπουν ή τουλάχιστον προσπαθούν.
Ένας από αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστής μας που επιβιώνει από τη πτώση του αεροπλάνου διαφυγής του.

Από εκεί κι έπειτα ξεκινάει ο αγώνας για επιβίωση. Κάτι που μου άρεσε ήταν που τα ζόμπι περπατούσαν αργά γιατί ποτέ δεν συμπάθησα τους υπερκινητικούς ομοειδείς τους.
Αργοί όμως είναι και οι ρυθμοί της ταινίας. Οι διάλογοι δεν είναι ιδιαίτερα δραματικοί, μουσική σχεδόν δεν υπάρχει και οι σκηνές μάχης είναι λίγες και αληθοφανείς(ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός).

Μερικά παράπονα που έχω από τη ταινία.

Spoiler:

Την είδα κι εγώ σήμερα αυτή, καθόλου πρώτοτυπο όνομα όντως, και παρόλο που ήταν πολύ ρεαλιστική, πχ έδειχνε μέχρι και το κεφάλι να λιώνεται όταν το πάτησε αμάξι ή διάφορα χέρια πόδια κλπ, σεναριακά δυστυχώς κούρασε γιατί εκτός απ'το ότι ήταν αργή ήταν και κάπως ανούσια. Δηλαδή περισσότερο νόημα βρίσκω στο να δω τα Resident Evil παρά αυτή. Είναι άλλη μιά απλή ζομποταινία που προσπαθεί να το παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο σοβαρά γίνεται, ξεχνώντας όμως να δώσει κάποιο νόημα σε όλο αυτο! Όποιοι άλλοι την έχετε δεί και θέλετε, γράψτε κι εσείς την άποψη σας...

Επίσης είδα πρόσφατα επιτέλους και το Don't Be Afraid of the Dark, το οποίο ενώ το περίμενα πως και πως, τελικά με απογοήτευσε. Παρόλο που χρησιμοποιεί το όνομα του Del Toro για να διαφημιστεί, δυστυχώς δεν μοιάζει ούτε με το Pan's Labyrinth ούτε κάτι άλλο αξιόλογο δικό του (μέχρι και το Hellboy μου άρεσε περισσότερο απ'αυτό). Είναι απλά μία ιστοριούλα με τερατακιά που πολύ θα ήθελαν να μοιάζουν στα Gremlins, αλλά ούτε καν που τα φτάνουν.

#658 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 15:35

Ειδα χτες το μεταφυσικη δραστηριοτητα 2.Καλα τι να πω?Απλα αθλιο.Αντε το σεναριο ηταν καπως καλο,η σκηνοθεσια και η ιθοπιοια ηταν για κλαματα.Απορω γιατι δεν υπαρχει μια επιτροπη ταινιων που πριν να βγουν σε dvd και σε σινεμα να τις 'κοβουν' ή να τις περνανε.Με λιγα λογια,να υπαρχει μια προκριματικη φαση.Ξερει καποιος αν εκανε περισσοτερες εισπραξεις απο το πρωτο?

Εγώ πάντως που το είχα δει με κάτι φίλους λιώσαμε στο γέλιο:uhh:. Το 1 πάντως είναι σχετικά καλό. 20 Οκτωβρίου βγαίνει το 3:thatsit:

8w32.jpg

#659 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 18:16

Εγώ πάντως που το είχα δει με κάτι φίλους λιώσαμε στο γέλιο:uhh:. Το 1 πάντως είναι σχετικά καλό. 20 Οκτωβρίου βγαίνει το 3:thatsit:

ΚΑλο Γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#660 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 23:28

Στο Rubber υποδεχτήκαμε ένα φονικό λάστιχο αυτοκινήτου. Αλλά τελικά το συγκεκριμένo concept μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Το αποδεικνύει το τρέηλερ μιας νέας πορτογαλικής ταινίας με τον τίτλο

Banana Motherfucker

Που δεν ξέρω τι σκατά είναι ,αλλά στο τρέηλερ δείχνει μια μπανάνα να δολοφονεί ανθρώπους. That's ok in my list.

Βehold-the-coming-of-the-bananapocalypse<---Πάτα για να δεις το έπος

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.