Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 15:34
Πραγματικά υπέφερα όταν το έβλεπα.Κατέληξα να δω και το τέλος της μόνη μου γιατί η παρέα τη σιχάθηκε και τη σταμάτησε πάνω στο μισάωρο.
Και το Triangle, αν και δεν είναι ταινιάρα, είναι αρκετά έξυπνο, άνετα τσιμπάει ένα 7αράκι. Κρίμα που δε σου άρεσε.
Επιτέλους είδες το Undead or alive (άντε να δω και εγώ το Dead Pit).
Είχα προχτές, μαραθώνιο κακών horror movies, και καταφέραμε να αντέξουμε 4 χαζές ταινίες, και την επόμενη μέρα μια καλή (έτσι, για να αντισταθμιστεί κάπως ο ζυγός).
Έχουμε και λέμε:
Αρχίσαμε με το Fermat's Room (La habitation de Fermat), Ισπανική ταινία, όπου 4εις μαθηματικοί καλούνται σε δείπνο και μετά πρέπει να λύσουν γρίφους για να σώσουν τη ζωή τους, σαν ένα Saw χωρίς καθόλου αίμα και gore. Έξυπνη ιδέα, απαίσια εκτέλεση. Οι γρίφοι ήταν εντελώς κοινότυποι, σαν αυτούς που μας λέγανε στο σχολείο. Προσπαθεί να έχει ανατροπές, και καταλήγει αδιάφορο και απογοητευτικό. Έχει όμως ωραία ατμόσφαιρα. 5/10
Σειρά είχε το insidious, για το οποίο δε συμφωνώ με κανέναν σας πάντως. Στην αρχή μου άρεσε και ήμουν διατεθειμένη να τρομάξω. Κάπου πάνω στην πρώτη ώρα της ταινίας άρχισε να χαλάει, και μετά έγινε τραγικά γελοία. Περίμενα περισσότερα, αλλά τελικά ούτε απαίσια, ούτε καλή θα την έλεγα. Hit and miss, 4/10
Μετά βάλαμε το Hobo with a shotgun. Ok, γουστάρω campy movies, αλλά η συγκεκριμένη το παράκανε. Γέλασα μόνο σε μία σκηνή, και μετά την πρώτη ώρα κοιμήθηκα. Machete σκηνικά δηλαδή. Απογοήτευση. 2/10
Σειρά είχε το A tale of two sisters. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ! Φταίει το ότι είχα μεγάλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο. Αργό και βασανιστικό με εντελώς προβλεπόμενες ανατροπές. Με τσάντισε πολύ, γιατί είχε και κάποιες όμορφες και καλοφτιαγμένες σκηνές, που όμως τις χάλαγε με την υποτιθέμενη πλοκή του. 5/10
Ευτυχώς που την επόμενη μέρα αποφασίσαμε να δούμε το Rare Exports.Σκανδιναβοί, αρχίζω και τους αγαπάω παθιασμένα. Μια εταιρία αρχίζει να σκάβει στη Νορβηγία για τον Άι Βασίλη, μόνο που οι τοπικοί θρύλοι λένε πως πρόκειται για αιμοδιψή τύπο που βασανίζει και σκοτώνει παιδάκια. Όμορφα πράγματα δηλαδή. Η ταινία είναι μέτρια καθ' όλη τη διάρκειά της. Εκτός από το τέλος της, το οποίο είναι απλά ΕΠΙΚΟ. Δείτε την! 7/10
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 16:44

Πάει στο διάολο το insidious........Πάει στο διάολο και το Hobo with a Shotgun. (Μου άρεσαν και τα 2)
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟ A TALE OF TWO SISTERS??????????????????????????
Η ταινιάρα?? Η ΤΑΙΝΙΑΡΑ????
Το χω δει 5 φορές και κάθε φορά ανακάλυπτα και καινούρια πράγματα. Να μιλήσω για φωτογραφία? Σκηνοθεσία? Σενάριο? Ερμηνείες από τα κοριτσάκια? ΜΟΥΣΙΚΗ?????
Είναι ΕΠΟΣ η ταινία.
Δηλαδη τι ακριβώς περίμενες?
Η σχεση μας περνάει κρίση.

Σκεφτόμουν να δω και το Rare Exports αλλά είπα να το αφήσω για τα χριστούγεννα. XD
To I saw the devil το είδες τελικά?
Α θες να μου εξηγησεις τι ακριβως παιχτηκε στο triangle? Γιατι εμενα μου φανηκε απλά ενα μπερδεμα..

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 17:00
Ευτυχώς που την επόμενη μέρα αποφασίσαμε να δούμε το Rare Exports.Σκανδιναβοί, αρχίζω και τους αγαπάω παθιασμένα. Μια εταιρία αρχίζει να σκάβει στη Νορβηγία για τον Άι Βασίλη, μόνο που οι τοπικοί θρύλοι λένε πως πρόκειται για αιμοδιψή τύπο που βασανίζει και σκοτώνει παιδάκια. Όμορφα πράγματα δηλαδή. Η ταινία είναι μέτρια καθ' όλη τη διάρκειά της. Εκτός από το τέλος της, το οποίο είναι απλά ΕΠΙΚΟ. Δείτε την! 7/10
Για την ακρίβεια διαδραματίζεται στο κομμάτι της Φινλανδικής Λαπωνίας, δηλαδή το βορειότερο κομμάτι της χώρας, το οποίο πιάνει και ορισμένα κομμάτια από τις άλλες δύο σκανδιναβικές χώρες (τη Λαπωνία της Σουηδίας και τη βόρεια Νορβηγία).
Τη συγκεκριμένη ταινία την είδα σε κινηματογράφο στη Φινλανδία με το που βγήκε. Ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία και πρέπει να έκοψε αρκετά εισιτήρια, τουλάχιστον μέσα στη χώρα. Αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον αν ο θεατής τη δει Χριστούγεννα και ξέρει και δυο πραγματάκια για τη σκανδιναβική μυθολογία. Πάντως γενικά ναι, είναι αρκετά καλή με ενδιαφέρον concept, ορισμένα ωραία σκηνικά και ένα πολύ καλό τέλος. Έχουμε και ανάλογο thread για αυτήν.
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 17:48
Αχαχαχαχαχα!!!Spoiler:
Μα ήτανε απαίσιο, πραγματικά χαράμιζε την καλή σκηνοθεσία και την απίστευτη φωτογραφία που είχε. Αλλά γενικότερα η ταινία ήταν απλά ένα scare-movie χωρίς νόημα με και καλά ανατροπή στο τέλος που την έχεις καταλάβει από τη μέση της ταινίας. Πραγματικά δε βρήκα το νόημα. Και τα κοριτσάκια καλά έπαιζαν, μπράβο τους, αλλά με τέτοιο βλαμμένο σενάριο, ε, δεν μπορούσαν να κάνουν και θαύμα. Όταν όλη η ιστορία βασίζεται σε μια δήθεν συνταρακτική παραπλάνηση, η οποία είναι προφανής, τότε έχει χαθεί η μπάλα. Πραγματικά waste of potential and resources.
Αντί να τη δεις και 6η φορά, δε ξαναβλέπεις το triangle καλύτερα; Τουλάχιστον εκεί έχεις όντως πράγματα να ανακαλύψεις.

Μην ανησυχείς, θα πάμε σε couples therapy xD
To I saw the devil παρακάλαγα να το δούμε για να σπάσει η γκίνια των κακών ταινιών, αλλά κανείς δε με άκουγε T-T
Ευχαρίστως να σου πω για το triangle, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες.
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 18:08
Κάθε φορά που το βλέπω μπήγω τα κλάματα, ιδίως στο τέλος.
Και με τη μουσική και μόνο βουρκώνω.

Δες το ξανά κ εσυ...
Mπορουμε να το κάνουμε για πάντα πάντως αυτο. Να λες οτι είναι απαίσιο και να λέω οτι είναι επος. XD
Όσο για το triangle, πραγματικά πιστεύω πως δεν υπάρχουν πράγματα να ανακαλύψω με δεύτερο viewing.
Κάνε μου κάποια στιγμή ένα top-20-horror-movies-of-all-time σου. (αν δεν το χεις έτοιμο σε λίστα XD)
Και για να μη ξεχνιόμαστε, A tale of 2 sisters=ΕΠΟΣ XD

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2011 - 18:32
Δες το ξανά κ εσυ...
Spoiler:
Στο triangle το rewatch σου ξεκαθαρίζει τα timelines, και είναι διαφορετικό όταν το βλέπεις ξέροντας από την αρχή τι συμβαίνει. Στο είπα να το δεις γιατί ανέφερες ότι δεν κατάλαβες τι παίζει.
~Αχ το 'ξερα ότι η συμβατότητά μας στις ταινίες του φεστιβάλ ήταν once in a lifetime coincidence!
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω top horror movie list, και απλά δεν μπορώ. Αλλιώς μου αρέσουν τα βαμπίρια, αλλιώς τα ζόμπια, αλλιώς τα slasher....ιτ ιζ σίριους μπιζνες!!!
Edit: Μόλις είδα το Monster Man....τι τραγική πατάτα. Πραγματικά κακή ταινία. Κρίμα και είχα όρεξη για buddy horror comedy.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 08 Αύγουστος 2011 - 22:12
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 00:59
η ηρωίδα κάνει αλλά νομίζω πως της άξιζαν και καλύτεροι αντίπαλοι...Gothic & Lolita Psycho
Mε εξέπληξε ευχάριστα. Και το transformation στο τέλος..nice! 7/10
το είδα πρόσφατα αυτό, 2 ώρες και 20 κάτι λεπτά, στην αρχή βαριόμουν, αλλά το τέλος ήταν λατρεμένο από εκεί που παίρνει μπροστά ο τυπάς, με την Aiko στο τέλος αφοσιωμενό *********.Cold Fish
Παραδόξως pretty gory. Και καλό gore! Όχι άσκοπο τύπου braindead φυσικά, but still. Καλή ταινία overall 7,5/10
σ'αυτό έμεινα με το πουλί στο χέρι, που είναι το sequel, έλεος ακόμα να βγει....Gantz xD
Μου άρεσε. 7/10
όχι καλό είναι, για πρό εποχή neo-j-gore movies...Samurai Zombie
Το είδα αφού είχα ενθουσιαστεί με το gothic & lolita psycho. Total μούφα. 2/10
εδώ κι εγώ περίμενα κάτι πολύ γαμάτο σε φάση Tokyo Gore Police και X-Men, αλλά ήταν πιο μέτριοMutant Girls Squad
Καλό ήταν, όχι τπτ τρελό αλλα είχε το αιματάκι του και το gore του. 6/10

βγαίνει και το sequel σύντομα, εμένα η 1η μου φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά όκ είχα διαβάσει οτί πουλήσαν ότι έχουν για να γυρίσουν τη ταινία, οπότε γι'αυτό την εκτίμησα.The Outpost
Ναζι φαντάσματα. Προτιμούσα τα ζομπι του dead snow. 4/10
Anelis πιστεύω ότι αδικείς το Hobo και το A tale of two sisters...
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 03:37
Anelis πιστεύω ότι αδικείς το Hobo και το A tale of two sisters...
Πες τα ρε sicko licko γαμώτο..
Προς sicko licko: To Cold Fish ξεκίνησε λίγο αργά ναι αλλά δεν μπορώ να πω ότι το βαρέθηκα.. Στο τέλος έγινε uber indeed.
Xαχα νόμιζα ότι δεν άρεσε πολύ γενικά το gantz. Τον Σεπτέμβριο δεν βγαίνει το sequel?
Μα το samurai zombie δεν είναι προ εποχης j gore trend, το 2008 βγήκε. Xμμ ναι..όντως τότε βγήκαν machine girl & TGP. Νόμιζα ότι ήταν πιο παλιά..Βασικά άργησε να κυκλοφορήσει στο ίντερνετ το samurai zombie.
Δεν τα ήξερα αυτά για το Outpost. Το συμπαθώ και εγώ περισσότερο τώρα.
Προς anelis: Μα τον Κθουλου αποκλείεται να μην-βασικά άστο, είμαστε και οι 2 κάθετοι όσον αφορά το tale, δεν θα βγάλουμε άκρη

Αλλά έτσι όπως μου το πας ουτε το I saw the devil θα σ'αρέσει...

Για triangle:
~Αχ το 'ξερα ότι η συμβατότητά μας στις ταινίες του φεστιβάλ ήταν once in a lifetime coincidence!
Μάλλον έχεις δικιο...Εφόσον δεν σ'αρεσε και το monster man!!
To The Host το χεις δει?
Χαχα είναι δυσκολη η λίστα ναι.. Παλιά είχα κανει Top δεκαετιων. Είναι πιο ευκολο. XD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BrainDeadAlive: 09 Αύγουστος 2011 - 04:13

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 08:28
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 10:23
Hobo with a shotgun
Δεν είναι τρόμου ,δεν είναι δράσης ,δεν είναι καν ταινία.Είναι μια συρραφή από άσχετα μεταξύ τους στιγμιότυπα που και καλά προσπαθεί να το παίξει grindhouse. Ούτε καν το trailer δεν μου είχε αρέσει. 1/10
FRAYED
Διάβασα γι αυτή την ταινία ότι η αρχική σκηνή είναι πολύ σοκαριστική και μόνο για γερά στομάχια και μου κίνησε την περιέργεια. Η αρχική σκηνή δεν είναι σε καμία περίπτωση σοκαριστική.Απλά αυτός που το έγραψε μάλλον δεν έχει δει πολλές τέτοιες ταινίες. Ευτυχώς πάντως η συγκεκριμένη ταινία ,αν και δεν έχει πολύ gore ,ως σύνολο ειναι αξιοπρεπέστατη και στέκει πολύ άνω του μετρίου. Παρόλο που ξεκινά με τον τρελό που δραπετεύει απ το ίδρυμα και σκοτώνει αβέρτα κόσμο ενώ τον κυνηγάει ο σερίφης ,κάπου στην μέση καταλαβαίνεις ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Επίσης στο τέλος ανατρέπονται αρκετά πράγματα αν και ίσως με λίγο προβλέψιμο τρόπο. Και πάλι όμως είναι ωραίο φιλμάκι αν και έχει λίγο μεγάλη διάρκεια (104'). 7/10
Thesis
Ισπανικό ,αρκετά παλιό κιόλας και με δυσκόλεψε πάαααρα πολύ να το βρω. Τελικά βρήκα ένα VHS-RiP και αφού έκανα το σταυρό σου έκατσα και το είδα.Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα έχανα μια ταινία που δύκολα συναντάς. Ξεκινά με μια εξαφάνιση σε ένα πανεπιστήμιο της Ισπανίας και τελειώνει με μια συνομωσία που άνετα θα μπορούσε να είναι αληθινή. Ίσως ο ψαγμένος χοροράς το μυριστεί αρκετά νωρίτερα ,αλλά και πάλι αξίζει να το δει μέχρι το τέλος. Δεν βγαίνουν συνέχεια τόσο καλές ταινίες σαν αυτήν.
Ανεπιφύλακτα προτείνεται για όλη την παρέα και μετά θα σας λένε και μπράβο. 8/10
Ιdle Hands
Eίναι κρίμα που αυτή η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2001 και έπεσε πάνω στους δίδυμους πύργους (pun intended). Γιατί είναι καλή horror comedy ,αλλά πολύ λίγοι την ξέρουν. Ένας αρχαίος δαίμονας λοιπόν καταλαμβάνει το αριστεό χέρι ενός παιδιού.Οπότε το ένα χέρι του γίνεται διαβολικό ενώ το άλλο είναι κανονικό και προσπαθεί να εμποδίσει το δαιβολικό. Καταλαβαίνεται τι παράλογες και σουρεαλιστικές καταστάσεις συμβαίνουν μετά από αυτό έτσι; Ε λοιπόν δεν έχετε ιδέα.Μερικές φορές πρέπει να κάνετε pause για να μπορέσετε να κλάψετε από τα γέλια ,ενώ άλλες φορές το χιούμορ είναι τελείως εγκεφαλικό. Εκτός από διαβολικά χέρια η ταινία έχει δύο τύπους που γίνονται ζόμπι και μετά άγγελοι και πάνε στον ουρανό, μια μαύρη ιερεια που μετά την τελετή θέλει τελετουργικό σεξ και έναν βλάχο Αμερικανό που έχει τρέλα με το αγροτικό του. Αν όλα αυτά δεν σας μυρίζουν WIN από μακριά ,ε τότε ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΩ να δείτε αυτή την ταινία. 8/10
La Horde
Ζόμπι στις εργατικές κατοικίες στη Γαλλία που έχει όλο μαύρους εκεί πέρα και γενικά ότι άκυρο μπορείς να φανταστείς. Ως σύνολο είναι καλούτσικη ,όχι κάτι το ιδιαίτερο ,αλλά μερικές φορές ο τρόπος που σκοτώνουν τα ζόμπι είναι αρκετά προτώτυπος. Εάν έχετε εξαντλήσει τις υπόλοιποες ζομποταινίες και θέλετε κάτι ακόμα, αυτό σας κάνει ,αλλά μην περιμένετε και πολλά. 6/10
Naboer
Nορβηγικό ψυχολογικό θρίλερ με έναν τύπος που μόλις έχει νοικιάσει ένα σπίτι και νιώθει ότι οι γείτονές του δεν πάνε καλά.Αν ήταν στην ελλάδα αυτό θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό και δεν θα υπήρχε καν λόγος να γίνει ταινία μιας και πάντα οι γείτονές δεν πάνε καλά. Αλλά στη Νορβηγία τους έκανε εντύπωση φαίνεται οπότε το κάναν ταινία. Θυμίζει λίγο τον "ένοικο" του Πολάνσκι ,φέρνει λίγο και σε άλλες ταινίες που έχουμε ξαναδεί ,έχει και μια σκηνή που ο πρωταγωνιστής πλακώνει στο ξύλο μια γυναίκα (αυτό το αναφέρω γιτί μπορεί να μην θέλετε να δείτε τέτοια πράγματα) και έχει και ένα τέλος που είναι προβλέψιμο από πολύ μακριά for the seasoned horror fan.
Μικρή διάρκεια όμως (75') οπότε άνετα βλέπεται 6/10
Kαι τί καλό σας έχω για το τέλος; Την πρώτη Κουβανέζικη ταινία τρόμου (που έχει άπειρο χαβαλέ όπως κατάλαβα) με τον υπέρτιτλο:
Juan of the Dead
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dOquktXvkT4[/YOUTUBE]
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 12:41
το Samurai Zombie κι εγώ το είχα για παλιότερο , πρίν το 2000.
παιδιά τα παραλέτε λίγο για το Hobo, το περίμενα πως και πως και τελικά το λάτρεψα, απλά και μόνο για τη βία του! Δε ξέρω γιατι σας απογοήτευσε μα περισσότερο στο The Toxic Avenger θα ήθελε να μοιάσει παρά όποια άλλη καθως πρέπει ταινία. Όπως και να έχει, απόψεις...
το La Horde νομίζω είναι αυτό που χει μέσα τον γάλλο rapper Despo Rutti σε ζόμπι ? Το είχα δεί κι άξιζε, αλλά δεν τον ήξερα τότε τον τύπο, και κάπου το διάβασα μετά.
τέλος ίσως τσεκάρω το Ιdle Hands, φάνηκε ενδιαφέρον από τα γραφόμενα του zade...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sickO lickO: 09 Αύγουστος 2011 - 13:02
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 13:51
Ναι, το σαμουραι ζομπι μοιάζει για παλιότερο..Είδες τον οικογενειάρχη στην αρχή? Ήταν αυτός από το cold fish. Τον είδα 2 φορές σε 2 μέρες, ουτε επίτηδες να το έκανα :Ρ
@zade: Για το hobo τα παμε...
Frayed, το εχω κατεβάσει αλλα νομιζα οτι δεν ελεγε πολλα και το απεφευγα..θα το δω.
Πολυ καλη ταινία το tesis...!Την είχα παρει απο μια εφημεριδα πριν κάτι χρόνια.
Γαμάτο το idle hands! Aλλα νόμιζα ότι είχε βγει 2003-2004. Αnyway.
Νext Door πιστεύω πως θα μ'αρέσει. Μπορεί να είναι και για καλό η μικρή διάρκεια του..
Α το Juan θα το δούμε στάνταρ..!!

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2011 - 15:09
Για το horde τα έχω πει, απλά το λάτρεψα. Θα τσεκάρω και τις άλλες που είπε ο zade, με πρώτο το Νορβηγικό.
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 16:49
To Toxic Avenger με τα χρόνια το εκτιμήσαν πιο πολύ, και πάνω στις ίδιες περίπου ιδέες (υπερβολική βία στους δρόμους, πρωταγωνιστής που μοιάζει να μην έχει καμία ελπίδα και είναι loser κλπ) χτίστηκε και το Hobo. Θα μπορούσε να είναι και remake του, δείτε το σαν κάτι ανάλαφρο που σκοπό έχει να δείξει βία στο δρόμο με φαντασία και πολύ σκουπίδι...
Σήμερα είδα το Trollhunter και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό, ότι πιο συναρπαστικό βγάλαν οι Νορβηγοί μετά το Dod Sno! Το προτείνω σε όσους δε το είδαν ακόμα, πραγματικά άξιζε και θέλω και σ'αυτό sequel!
Επίσης πρόσφατα είδα και το The Tunnel Movie που πρότεινε κάποιος πρίν δύο σελίδες, μου φάνηκε πιο μέτριο κι απ'το δεύτερο REC, και με χάλασε που δε δείξαν τι ακριβώς ήταν το τέρας που τους κυνηγούσε. Σαν ιδέα όμως είχε ενδιαφέρον, και μόνο η σκέψη ότι πάς κάτω απ'τη γή, είναι τρομαχτική γιατί δε ξέρεις πως κι αν θα γυρίσεις.
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2011 - 02:44
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παράλληλα την ίδια μέρα είδα και το The Resident. Νοt sure if it counts. Δεν ήταν ότι ήταν τρομαχτική. Πιο πολύ άβολη θα την περιέγραφα ως ταινία. Κάπου στην μέση έχει ένα σκηνοθετικό τρικ τελείως άκυρο και πολύ περίεργα δοσμένο. Γελάσαμε πολύ στο cinema πάντως οπότε αυτο το μετράω στα συν της ταινίας. XD Christopher Lee <33 Btw από τα πρώτα 10 λεπτά καταλαβαίνει ο θεατής τι κατεύθυνση θα πάρει η ταινία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Αύγουστος 2011 - 03:52