Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#586 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 August 2011 - 12:23

Τον Ιερέα στα μισά τον παράτησα. Ήταν τόσο εξώφθαλμα προφανές τί επρόκειτο να συμβεί που ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να συνεχίσει κανείς είναι για τις σκηνές δράσης.

Και αυτές όμως απογοήτευσαν. Κρίμα τα χρήματα που σπατάλησαν για να γυριστεί αυτό το έργο.

#587 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 August 2011 - 12:54

Kάπου είχα πετύχει το fermats room, κάτι μου λέει η υπόθεση. Αλλά δεν θα ασχοληθώ μάλλον..

:frozen:

Πάει στο διάολο το insidious........Πάει στο διάολο και το Hobo with a Shotgun. (Μου άρεσαν και τα 2)

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟ A TALE OF TWO SISTERS??????????????????????????
Η ταινιάρα?? Η ΤΑΙΝΙΑΡΑ????
Το χω δει 5 φορές και κάθε φορά ανακάλυπτα και καινούρια πράγματα. Να μιλήσω για φωτογραφία? Σκηνοθεσία? Σενάριο? Ερμηνείες από τα κοριτσάκια? ΜΟΥΣΙΚΗ?????

Είναι ΕΠΟΣ η ταινία.
Δηλαδη τι ακριβώς περίμενες?
Η σχεση μας περνάει κρίση.
:emptyonexg1:

Είναι τωόντι ΕΠΟΣ αυτή η ταινία. Από τις αγαπημένες μου του είδους. Είδα πρόσφατα το Devil και τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ.

Η δεύτερη ταινία ήταν εξαιρετική, μου άρεσε πολύ.
Τώρα για την πρώτη έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου φάνηκε λίγο ανιαρή αλλά και καλή. Βασικά δε ξέρω, αυτά. :hihi2:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#588 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 18 August 2011 - 12:57

συμφωνώ για το In the Mouth Of Madness, αξιόλογη ταινία και μία απ'τις αγαπημένες μου επίσης!

δυστυχώς δεν ήταν μόνο το Priest αλλά και το Legion πρίν απ'αυτό, ίδιο directorα έχουν...

#589 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 18 August 2011 - 13:05

Όντως ταινιάρα η Έμιλι Ρόουζ αλλά η τοπ ταινία είναι Ο Εξορκιστής ο πρώτος του 1973 :respect:
Posted Image

#590 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 August 2011 - 13:14

hmm long time no post, οπότε ένα μικρό update:

Trollhunter: Καλτ, και πολύ διασκεδαστική ταινία, αρκεί να μην την πάρεις πολύ στα σοβαρά και να την βλέπεις με ανάλογη παρέα. Είχε στοιχεία που θύμιζαν blair witch project, αν και στο σύνολο βλεπόταν πολύ πιο ευχάριστα.
Αν πάλι την δείτε με DnD/Tolkien Fans, τότε παίζει να την ευχαριστηθείτε ακόμα παραπάνω μιας και παίζει πάνω στους γνωστούς μύθους των trolls τους οποίους και σατυρίζει. Κάποιες σκηνές και ατάκες δεν υπήρχαν, είχαμε πραγματικά λυθεί στα γέλια. Για το πόσο καλογυρισμένο ήταν δεν χρειάζεται νομίζω να το πω. Μπράβο στους Νορβηγούς που φέραν τέτοιο μύθο στην ζωή. Ούτε τα cg graphics του ενοχλούσαν.
7.5-8 / 10 αν και αναλόγως γούστου το enjoyment factor μπορεί να είναι για παραπάνω.

Tucker and Dale vs Evil: Περίμενα να είναι καμιά τρελή πατάτα του Hollywood, και δεν είχα απαιτήσεις, οπότε τελικά αποδείχτηκε ικανοποιητικό watch, με απρόβλεπτα αρκετό gore, κάποιες δόσεις καφρίλας, και γενικά γελοίες καταστάσεις και βλακεία, που με την ανάλογη παρέα έβγαζε κάμποσο γέλιο. Προτείνεται για χαλαρό splatter/thriller watch αλλά μην περιμένετε και τπτ τρελό. Προσωπικά έριξα (και ρίξαμε) άφθονο γέλιο κατά κύριο λόγο λόγω μεταφραστή. Πρώτη φορά σε τέτοιου είδους ταινία, πετυχαίνω την ελληνική μετάφραση να ξεπερνάει μακράν την αγγλική σε ποιότητα, αλλά και σε νευρικό γέλιο που προσφέρει. Οι ατάκες του μεταφραστή απλά δεν υπήρχαν! Και να σκεφτείτε συνήθως είμαι κατά της ελεύθερης μετάφρασης.. Άμα τοχεις το καλό humor και το ταλέντο τοχεις...
6.5/10 Enjoyable ειδικά λόγω μετάφρασης

The Ward : Carpenter. Need I say more? Τέλος πάντων μπορεί να μην ήταν "το" αριστούργημα μιας και έχει κάνει και καλύτερες ταινίες indeed, αλλά το σενάριο ήταν σε γενικές γραμμές "καλό" χωρίς πρωτοτυπία ιδιαίτερη βέβαια, αλλά τουλάχιστον χωρίς τρύπες, σχετικά καλογραμμένο, και με τέτοια σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα απ' τον maitre, που η ταινία απογειωνόταν χωρίς να έχει ιδιαίτερα καλές ερμηνείες. Για carpenter, οι σκηνές με "αιματάκι" με ικανοποίησαν και με το παραπάνω. Αλλά όπως ξαναείπα, την παράσταση έκλεβε ο συνδυασμός ατμόσφαιρα-σκηνοθεσία-background ήχοι/μουσική. Τώρα αν δεν δίνετε σημασία σε αυτά ίσως η ταινία δεν σας κάνει κλικ.
7.5-8/10 λόγω feeling. (πείτε ότι θέλετε I'm a sucker for Atmosphere)

Hobo with a shotgun: Βαριέμαι να πω πολλά εδώ, έχει καιρό που το είδα, αλλά ήταν τρελό αίσχος και αυτό δεν ξεχνιέται. Όπως είπαν κάποιοι "προσπαθούσε" αλλά failare τρελά. Δεν βλεπόταν. Και κρίμα γιατί περιμέναμε κάτι σε φάση rodriguez και απογοητευτήκαμε πλήρως. Αισχρό humor, σενάριο και γενικώς τα πάντα. Το αίμα υπήρχε απλά για να υπάρχει. ΜΗΝ το δείτε γιατί θα κλαίτε τον χρόνο σας.
0/10 Δεν έχει νόημα ο βαθμός σε τόσο χάλια ταινίες.

Από κει και πέρα όσο αφορά κάποια σχόλια που είδα :

Outpost: Ικανοποιητικό για το είδος του, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Kάποιες ερμηνείες άξιζαν εγώ εκεί παραδέχομαι τους Βρετανούς. Κατά τα άλλα το concept είναι σχετικά common και ίσως overused. Παρόλα αυτά βλέπεται ανετότατα είτε με παρέα είτε χωρίς.
6.5/10 more or less.

Tale of two sisters : Διαφέρει η άποψη από άτομο σε άτομο όπως και είναι το λογικό για μια τόσο "περίεργη ταινία", την είδα μόνο μια φορά παλιά, αλλά την είχα καταευχαριστηθεί ειδικά μετά την μέση. Η μαγεία της νομίζω κρύβεται καθαρά στη σκηνοθεσία και στον τρόπο με τον οποίο άπειρες λεπτομέρειες που δείχνουν προς την αλήθεια, έχουν γυριστεί με τον τελειότερο δυνατόν τρόπο για να την αναδείξουν. Ότι θα καταλάβεις κάποια στιγμή αυτή την "αλήθεια" είναι γεγονός, αλλά αυτό δεν αφαιρεί καθόλου απ' την μαγεία που ανέφερα. Φωτογραφία σε άριστα επίπεδα επίσης. Αργή ταινία, αλλά δεν με είχε πειράξει αυτό παρά μόνο στην πολλή αρχή.
Προτείνεται για τους πιο παρατηρητικούς και υπομονετικούς θεατές αλλά σίγουρα δεν θα αρέσει το ίδιο σε όλους.
9/10
αν όχι παραπάνω λόγω πρωτοτυπίας και σημασίας στην λεπτομέρεια

Machinist: Παραμένει ως μακράν η καλύτερη ερμηνεία του Bale για μένα (μαζί με Αmerican Psycho) και άνετα θα την ξανάβλεπα αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να αναφέρεται σε αυτό το thread. Aνήκει σε άλλη κατηγορία αλλά και κλάση. Πάρα πολύ καλή ταινία και προτείνεται σε όλους, είναι απ' τις αδίκως υποτιμημένες/άγνωστες.
9/10 εύκολα.

In the mouth of madness: All time classic. Δεν τίθεται θέμα. Από κει και πέρα γούστα. Άνετα το ξανάβλεπα και προσωπικά εύκολο 8.5+/10 κι ας είναι ελαφρώς dated.

Oldboy & Martyrs: Εύκολα στις αγαπημένες μου ταινίες ever, αν και πολύ διαφορετικές. Το Martyrs δικαίως αναφέρεται σε αυτό το thread. To oldboy imo δεν έπρεπε.

PS : To I saw the devil ακόμα να το δω ο απαράδεκτος... Θα μου αρέσει λογικά..

Edited by Radagast, 18 August 2011 - 14:23.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#591 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 18 August 2011 - 14:54

Scream 4
Τόσο καιρό το περίμενα, επιτέλους το είδα. Το καστ είναι οργασμικά καλό. Αρχίζει με μια πολύ όμορφη σκηνή και έχει πολύ γέλιο. Τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την ταινία. Αποτυχημένες προσπάθειες του Wes να αποτυπώσει το πνεύμα της εποχής των σημερινών νέων, και πραγματικά φαίνεται ως παππούς που δεν ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο. Το τέλος δε, είναι τόσο πρόθυμο να σε ξαφνιάσει κάνοντας τον πιο αναπάντεχο χαρακτήρα δολοφόνο που ξεχνάει να του δώσει κίνητρα της προκοπής.
Γέλασα, ήταν όμορφο, το απόλαυσα και αγάπησα το καστ. 7/10 (έχω κέφια)

Συμφωνω μαζι σου.Στην αρχη ειχε γελιο που μαχαιρονωντουσαν σε μια ταινια μεσα σε μια αλλη ταινια.Σαν μοτιβο ιστοριας δεν ειχε να δωσει κατι καινουργιο,ηταν παρομοιο οπως τις προηγουμενες ταινιες.

Προσωπικα,προτιμω το 1ο,που ηταν κατι καιουργιο στο τοτε κινηματογραφο και αν οχι καινουργιο,τουλαχιστον δροσερο!!!!
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#592 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 August 2011 - 17:14

Πω ναι και το Legion είναι απίστευτη φόλα. Λες να φταίει ο ηθοποιός; xD

Συμφωνώ, τo 1o Scream είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ, και όποιος διαφωνεί απλά να κάτσει να το ξαναδεί.

Δε θα συνεχίσω για το 2 sisters γιατί το έχω εξαντλήσει, αλλά βρε Radagast το OldBoy ανήκει 100% σε αυτό το θρεντ, revenge semi-torture movie με splatter σκηνές, you gotta be shitting us :P

Πάω να δω και το Machinist επιτέλους, που το είχα ξεχάσει.

Posted Image

#593 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 19 August 2011 - 01:48

Με παρέα τα θρίλερ είναι πάντα καλύτερα.

οκ αλλά άμα δεν έχεις ή είναι ξενέρωτοι και δε βλέπουν τέτοια, τι να κάνεις ? κάθεσαι μόνος σου και τα βλέπεις επειδή γουστάρεις.

Hobo with a shotgun: Βαριέμαι να πω πολλά εδώ, έχει καιρό που το είδα, αλλά ήταν τρελό αίσχος και αυτό δεν ξεχνιέται. Όπως είπαν κάποιοι "προσπαθούσε" αλλά failare τρελά. Δεν βλεπόταν. Και κρίμα γιατί περιμέναμε κάτι σε φάση rodriguez και απογοητευτήκαμε πλήρως. Αισχρό humor, σενάριο και γενικώς τα πάντα. Το αίμα υπήρχε απλά για να υπάρχει. ΜΗΝ το δείτε γιατί θα κλαίτε τον χρόνο σας.
0/10 Δεν έχει νόημα ο βαθμός σε τόσο χάλια ταινίες.

ΕΛΕΟΣ, τα παραλέτε, στο imdb 6 και κάτι του δώσαν, καλά είναι!

Πω ναι και το Legion είναι απίστευτη φόλα. Λες να φταίει ο ηθοποιός; xD

Paul Bettany, τώρα συνηδητοποιήσα ότι είναι κι αυτός ο ίδιος, daaaaaaamn!

Ξέχασα να πώ ότι είδα κι αυτό σήμερα:
Posted Image
δε ξέρω άν μετράει ακριβώς για horror, περισσότερο κωμωδία είναι, απλά έχει το στοιχείο του εγκλήματος λιγάκι και σκοτωμούς, αλλά πio πολύ για να εξελιχθεί το στόρυ. Το Calamari Wrestler του ιδίου δε το αναφέρω κάν εδώ...

Edited by sickO lickO, 19 August 2011 - 12:50.

#594 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 19 August 2011 - 10:14

SCREAM 4EVER

#595 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 19 August 2011 - 13:58

Ξέχασα να πώ ότι είδα κι αυτό σήμερα:
Posted Image
δε ξέρω άν μετράει ακριβώς για horror, περισσότερο κωμωδία είναι, απλά έχει το στοιχείο του εγκλήματος λιγάκι και σκοτωμούς, αλλά πio πολύ για να εξελιχθεί το στόρυ. Το Calamari Wrestler του ιδίου δε το αναφέρω κάν εδώ...

Σκάλωσα αρχικά..Αλλά αν μου λες οτι είναι από αυτόν που έκανε το Calamari Wrestler...:P Αλλά κυκλοφόρησε από τη Synapse ε? Χμ..

Anyway..Δείτε αυτό το τρέιλερ ταϊβανέζικης ζομποταινίας. Μου φαίνεται καλό.
http://www.dailymotion.com/video/xkjveu_zombie-108-official-trailer_shortfilms
Posted Image

#596 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 19 August 2011 - 14:51

Nαι δικό του είναι, έχω δεί και το The World Sinks Except Japan απ'αυτόν!

#597 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 19 August 2011 - 17:06

Εγώ πάλι εχθές είπα να δω το Splice.

Ξεκίνησε πάρα πολύ ωραία, και προχωρούσε όμορφα. Θα μπορούσε να είχε περάσει καλύτερα μηνύματα σχετικά με την γενετική, ιατρική και το πως θα μπορούσε να βοηθήσει τον άνθρωπο.

Ξενέρωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο τέλος
Spoiler:

Επίσης"
Spoiler:

Θα τρέμουν τα κόκκαλα του Mendel!!! AAAAA

Από εμένα ένα 6/10

Tiger-stock-blog-header.jpg

#598 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 19 August 2011 - 17:11

Καλά το Splice ήταν αίσχος. Το παράτησα στα μισά.

#599 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 August 2011 - 19:58

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου άρεσε το Splice ή όχι. Σίγουρα ήταν άβολο σε αρκετά σημεία, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι αίσχος (ούτε ότι είναι καλό). Θα του έβαζα κ εγώ 6/10 επειδή ήταν (στην αρχή κυρίως) ενδιαφέρον, είχε καλή παραγωγή και λατρεμένο καστ.

Posted Image

#600 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 19 August 2011 - 20:48

Εγω πηρα ενα μαθημα μεσα απο αυτη τη ταινια.Περσι πηγα με τους φιλους στο σινεμα να δω μια ταινια.Δεν ειχαμε αποφασισει πριν τη ταινια θα δουμε.Ανοιξαμε το βιβλιαρακι να δουμε ποια ταινια μας αρεσε και διαβασαμε την ιστορια του Splice.Μας φανηκε ωραια η ιστορια.ΜΕΓΑ λαθος.Πεταξα 14 ευρω ετσι.Η ταινια αρχισε καλα αλλα απο ενα σημειο και μετα εγινε απαισια.Την ιστορια την ξεχηλωσανε τελειως,το καστ ψιλο αθλιο και το τελος απαραδεχτο.Προσωπικα,3/10

Το μαθημα ηταν οτι τελικα μπορει να σου παρουσιασουν μια ιστορια τοσο ενδιαφερουσα και στο τελος οταν την δεις με τα ματια σου ειναι πολυ χειροτερη.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!