Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 05 July 2011 - 16:10
Posted 05 July 2011 - 21:44
Posted 05 July 2011 - 23:49
το πρώτο δε το θυμάμαι καθόλου. άν λές όμως το Braindead του Peter Jackson, φυσικά και το έχουμε δεί, το είχαμε αναφέρει και ώς τη καλύτερη ζομποκωμωδία των 90s νομίζω παλιότερα...
Yeaps για αυτό μιλάω!Kαι το πρώτο είναι καταπληκτικό είναι παραγωγή του 1966 και είναι το κάτι άλλο πραγματικά.Ειδικά άμα σου αρέσουν τα ζόμπια πρέπει να το δεις!Είναι από τους προπροπροπροπρο
Posted 06 July 2011 - 01:56
Τσεκάρετε και αυτο.. Thai Zombie horror comedy.
Eμένα με έχει ψήσει άσχημα. Και οχι -μόνο- λόγω των ομορφων ταϋλανδέζων.
Α...θυμήθηκα τώρα το Sick Nurses...Αχ.

Edited by BrainDeadAlive, 06 July 2011 - 02:23.

Posted 12 July 2011 - 23:16
Edited by LethalMike, 13 July 2011 - 15:07.
Posted 13 July 2011 - 11:55
Είναι ταινιάρα btw. Κωμωδία Τρόμου μαμάτη όποιος δεν την έχει δει να τη δει.
Εdit: (Βάλε ένα spoiler στην τελευταία πρόταση)

Posted 13 July 2011 - 15:07
Posted 04 August 2011 - 21:46
Btw η ταινία λειτουργεί καλύτερα και από διπλο Lexotanil. Επώδυνα βαρετή.
Posted 04 August 2011 - 22:05
Εγώ είδα επιτέλους το trollhunter. Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή. Έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν στην υπόληψή μου οι Σκανδιναβοί τα τελευταία χρόνια.
Είδα και season of the witch για να ικανοποιηθεί η τρασίλα μέσα μου. Δεν ικανοποιήθηκα. Όσο αστεία, γαμάτη και campy ήταν η πρώτη σκηνή, άλλο τόσο απάλευτη ήταν η ταινία. Αλλά βέβαια, έπαιζε και ο σιχαμένος Nicolas Cage, το fail δεν μου ήρθε και εντελώς απρόσμενο.
Προσπαθώ να βρω και DVDrip του insidious (τελικά δεν το πρόλαβα στο σινεμά), αλλά δε βρίσκω τίποτα της προκοπής. Έχει κανείς λινκάκι να με βοηθήσει ή δεν έχει βγει ακόμα και μάταια ψάχνω;
Posted 04 August 2011 - 23:28
Posted 04 August 2011 - 23:55

Posted 05 August 2011 - 08:36
Posted 05 August 2011 - 22:19
Τrollhunter ακόμα να το δώ. Εχω πει να το δω μαζί με 2 φίλους και δεν έχουμε αξιωθει. Πιστευω θα μ 'αρέσει και μένα.
Bloodrayne δεν προκειται να δω. Μετά το alone in the dark & house of the dead δεν βλέπω αλλη μεταφορά vg-σε-ταινιία του.!
Αυριο μεθαυριο θα γραψω και εγω μερικες που είδα μαζεμένες τώρα στις διακοπές μου. Τώρα πάω σπίτι να δω undead or alive (anelis) xD

Posted 06 August 2011 - 12:24
Posted 08 August 2011 - 13:19
κι εγώ το γούσταρα το Insidious. το Τrollhunter το έχω στα υπόψην. τα άλλα και γενικότερα μεταφορές από βιντεοπαιχνίδια σε ταινίες, σχεδόν πάντα είναι μούφες και μου προκαλούν νύστα. ακόμα και η ταινία Tekken βλακεία ήταν. τα Resident Evil λίγο. μόνο το πρώτο Silent Hill άξιζε, ελπίζω να είναι εξίσου καλό και το δεύτερο...
Resident Evil 1 και silent hill μόνο. Α και τα 2 mortal kombat. Eιναι cult xD
Λοιπόν, αυτές τις μέρες είδα:
My Ex: Haunted Lover
Fail. Μετά τα shutter και alone δεν θυμάμαι να έχω δει αξιόλογο thai horror με φαντάσματα. 3/10
Gothic & Lolita Psycho
Mε εξέπληξε ευχάριστα. Και το transformation στο τέλος..nice! 7/10
Stake Land
Συμπαθητικό ήταν. 6/10
Child's Eye
Boriiiing. Συμπαθητικές οι 2 κοπελίτσες αλλά μόνο αυτό. 3/10
Cold Fish
Παραδόξως pretty gory. Και καλό gore! Όχι άσκοπο τύπου braindead φυσικά, but still. Καλή ταινία overall 7,5/10
The Sect
Παραγωγή Argento. 80s. Καλό ήταν. Με σατανική σέκτα και έτσι. 6,5/10
Gantz xD
Μου άρεσε. 7/10
Case of the Bloody Iris
Καλό giallo. 7,5/10
Dylan Dog: Dead of Night
Είχα διαβάσει κάτι κόμικ παλιά και μου άρεσαν. Η ταινία ήταν πολύ παιδική. Αναμενόμενο? Dunno. 5/10
No doubt
Koρεάτικο μυστηρίου. Ένα κοριτσάκι εξαφανίζεται όταν μετακομίζει ενας παιδόφιλος στο χωριό. Mystery/Drama 7/10
Die
Saw ripoff για τζογαδόρους -_- 4/10
Be My Guest
Κορεάτικο. 7 ηθοποιοί εμφανίζονται στην ταινία, πεθαίνουν αρκετοί -για να μη κάνω spoil-.
Πολύ διασκεδαστικό, low budget αλλά καλό. 8/10
Don't Look Up
Από τις πρώτες ταινίες του Hideo Nakata. Αν εξαιρέσεις το wtf ending ήταν καλό. Και spooky σε ορισμένα σημεία. 6,5/10
Door Into Silence
H τελευταία ταινία του Lucio Fulci. Θέλω να πιστεύω πως δεν πέθανε λόγω του απαισιουργήματος αυτού, αλλα έκανε αυτή τη πατάτα επειδή ήταν στα τελευταία του. 0/10
The Blob
Ταινιάρα. Το χα δει μικρός αλλά δεν το θυμόμουν. 8/10
The Wraith
Knight Raider φάντασμα που σκοτώνει. 80ίλα αλλά δεν λέει.. 3/10
Samurai Zombie
Το είδα αφού είχα ενθουσιαστεί με το gothic & lolita psycho. Total μούφα. 2/10
The Woman
Oικογένεια πιάνει και κρατάει αιχμάλωτη στο υπόγειο μία απολίτιστη γυναικά που χει μεγαλώσει στα δάση. Ωραίο ήταν. Lucky McKee 7/10
The Dunwitch Horror
Lovecraftική ταινία. Ψιλόμέτρια..όπως σχεδόν όλες. 4/10
Zombie Driftwood
Πλάκα είχε το concept...Η εκτέλεση not so much.. 4/10
Pervert!
Κiller Penis on the loose. Πλάκα είχε... Και αρκετά βυζά. 5/10
Triangle
Wtf. Δεν έβγαλα νόημα. 3/10
Mutant Girls Squad
Καλό ήταν, όχι τπτ τρελό αλλα είχε το αιματάκι του και το gore του. 6/10
Mangue Negro (Mud Zombies)
Βραζιλιανικη ζομποταινία. Οι δημιουργοι το παρουσίαζαν ως braindead, αλλά καμία σχέση. Είχε μερικα καλά ζόμπια..Αλλά πολύ θεός. Κάθε φορα που κάποιος έσωζε κάποιον έλεγε ο τελευταίος ''Ευχαριστω το θεό που με έσωσεΣ''. Ρε καραγκιόζη αυτός σε έσωσε, αυτόν ευχαρίστησε. Τέσπα. 4/10
Undead Or Alive
Πολυ καλή ζομποταινία. Νοt your typical zombies. Aλλά η καλύτερη ζομπιά που είδα τελευταια. Είχε και γέλιο. 8/10
The Outpost
Ναζι φαντάσματα. Προτιμούσα τα ζομπι του dead snow. 4/10
The Wizard of Gore (Remake)
Χμμ...Πρέπει να δω το πρωτότυπο, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα ναι τόσο ''πολύπλοκο''. Δεν ήταν κακό όμως.. 6/10
The Keep
Πολύ καλό τέρας για το 1983 αλλά ήταν βαρετή overall. 3/10
Bitter Feast
Tι βλακεία....Λυπάμαι που δεν έκανα περισσότερο fast forward. 2/10