Ξέρεις γιατί, γιατί είμαι χαζή και έβαλα λάθος λίνκ!
Fixed XD
Χαχα ιτς οκα!
Μεχρι το 23 ειχα φτιαχτει, εγκρινα full!!! XD
Μετά ηρθε η ορδη..Οχι πως ηταν κακο, αλλα οπως σου ειχα πει..το ειδα κ παει περασε δεν μου εμεινε τπτ κ βαρεθηκα κιολας :Ρ
Φιντο παει στο διαολο, ηταν γλυκουλι. ΧD
I sell the dead με απογοήτευσε..
Όχι οχι...οχι το survival...

Για το American Zombie τι ειχαμε πει? Λεει??
Zombie Movie. σορτ μουβι. Δεν το ξερω..Καλο??
Και το Undead επισης ειχα σιχαθει

Kαλα για το ΜΟΗ: Χοουμκαμιν με κοροιδευαν για πολυ καιρο κατι φιλοι μου..Με ειχαν ρωτησει για ζομποταινια νομιζω, κ ειχε βγει τοτε αυτο..τους το προτεινα χωρις να το χω δει. Το τι ακουσα μετα...Τοτε νομιζω αρχιζαν να μου βγαζουν το ονομα..για χαλια γουστο σε ταινιες κ ετσι >.>
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα εβαλες το doghouseeeee

hahaha
A το Die-ner προσφατα το κατεβασα αλλα δεν το ειδα ακόμη. Σαρεσε??
Το Ηouse of the dead 2 μου ειχε φανει επος μπροστα στο απαισιουργημα το 1.
Αll in all, εγκρινεται! Εκτος από τα resident 2-4 και αυτα που σχολιασα παραπανω!!
Ευγε!

Συμφωνω με τον sickO lickO και με τον valadorn.Εγω απο αυτα εχω δει το REC(και τα 2),το το Blair Witch Project(και τα 2)και το Paranormal Activity1.Το μονο που μου αρεσε ηταν το Rec και ειδικα το πρωτο.Το Blair Witch Project το 2 ηταν καπως μετριο.Να ρωτησω κατι?Γιατι καποιοι εχουν παθει τοσο ψυχωση με το Paranormal Activity το 1?Δεν θελω να φανω ατρομητος ή τετοια,αλλα τωρα πραγματικα,ποιος τρομαξε με αυτο?Και καποιος να εβλεπε πρωτη φορα Thriller δεν νομιζω οτι θα τρομαζε.
Δεν ηταν κακο το παρανορμαλ ακτιβιτι αλλα ουτε και τρομαχτικο οντως. Στο 2ο παρανορμαλ μονο για μια στιγμη σταματησε η καρδια μου. αλλα οκ XD
Όσον αφορα τα Blair witch, πρεπει να ειμαι ο μονος που του αρεσε περισσοτερο το 2. Τα REC παντως ειναι σαφως τα καλυτερα σε αυτο στυλ. και το Cloverfield μου αρεσε αρκετα παντως ^^'
Edited by BrainDeadAlive, 28 June 2011 - 12:18.