Λοιπόν είδα και εγώ Resident και Virus X, και πάνω κάτω συμφωνώ με την iri.
Το
Resident ήταν απαίσιο, ανούσιο και κακοφτιαγμένο, παρόλο που είχε ΓΑΜΑΤΟ καστ (Lee Pace <3 ). Είχα ακούσει ότι ήταν κακό πριν το δω, αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα. Πολύ κρίμα.
2/10Το
Virus X ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα από το τρέιλερ του, οπότε υποθέτω εν μέρη φταίω και εγώ που συναίνεσα στο να το δούμε με την παρέα. Η ταινία είναι τόσο low budget ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΦΩΤΙΣΜΟ! Είναι γυρισμένη σε μια αποθήκη, που υποτίθεται ότι είναι και το υπερ-σύγχρονο science lab, έχει τρύπες πιο βαθιές από το Grand Canyon, τραγική σκηνοθεσία, ηλίθια ηθοποιία, και γενικά είναι μια πατάτα. Και μας την πλασάρανε ως zombie movie, ενώ απλά έχει ανθρώπους που αρρωσταίνουν και πεθαίνουν. Δεν γίνονται βίαιοι, ούτε αηδιαστικοί, ούτε ξαναζωντανεύουν. Πλήρης απογοήτευση.
1/10Είδα και το
Idle Hands που πρότεινε ο zade.
Καταρχάς LOL. Αυτή την ταινία την είχα πετύχει άπειρες φορές στο videoclub της γειτονιάς και ποτέ δεν την έπαιρνα γιατί έμοιαζε με χαζοεφηβική κωμωδιούλα για αγοράκια με πασπάλισμά splatter. Και τελικά δίκιο είχα, γιατί αυτό ακριβώς είναι. Το splatter ήταν όμορφο και αρκετό για τέτοια ταινία. Το χιούμορ ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν ήταν "εγκεφαλικό". Ανεγκέφαλο ήταν, και πολύ καλό στο είδος του. Δεν περίμενα να την απολαύσω αυτή την ταινία, και όμως γέλασα σε αρκετά σημεία, και υπήρχαν κάποια μικρο-αστεία που μου έχουν κολλήσει. Γενικά χάρηκα που την είδα, γέλασα, πέρασα καλά, αλλά ούτε έξυπνη ταινία είναι, και φυσικά δεν είναι καθόλου woman-friendly.
6,5/10Zade ωραία την πουλάς αλλά έχεις βάλει spoilers για το τέλος της. Όχι ότι έχουν σημασία τα spoilers σε μια τέτοια ταινία, αλλά είναι κρίμα να χαλάς τη χαρά της ανακάλυψης.
BrainDeadAlive, να τη δεις. Ειδικά εσύ θα έβαζες και 9 σε αυτή την ταινία.
Edit: Είδα και το
Frayed...
Έχω ανάμικτα συναισθήματα. Αρχίζει με μια πολύ όμορφη gore σκηνή...and that's about it μέχρι τα τελευταία 10 λεπτά. Έχει αρκετές ανατροπές, 2 από τις οποίες είναι εμφανέστατες από τα πρώτα 10 λεπτά.
Πέρα από αυτά που είχα καταλάβει, η ταινία είχε και 2 αναπάντεχες ανατροπές στο τέλος, που πραγματικά δεν τις είχα πάρει πρέφα και με εξέπληξαν ευχάριστα. Όμως χαραμίστηκαν γιατί μέχρι να φτάσει σε αυτές η ταινία είναι βαρετή και ηλίθια. Αν ο zade δεν είχε αναφέρει ότι έχει ανατροπές, θα την είχα σταματήσει στο μισάωρο.
Θα της έβαζα 2, για την ωραία αρχική σκηνή. Μετά το τέλος της όμως παίρνει ανετότατα ένα 4. Θα έπαιρνε παραπάνω, αν δεν είχαμε ξαναδεί άπειρες φορές τις ίδιες ανατροπές με πιό όμορφο και καλοφτιαγμένο τρόπο.
4/10~Sorry guys, δεν το κάνω επίτηδες να κράζω τις ταινίες που σας αρέσουν. >_<
Edited by Anelis, 13 August 2011 - 17:51.