Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#571 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 12 August 2011 - 12:51

Είδα προχτές με παρέα το VirusX. Toλμω να πω ότι ήταν μια ταινία που παρόμοιά της μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχω ξανασυναντήσει. Αν πρέπει να την χαρακτηρίσω κάπως θα ήταν η "μπλε ταινία" του horror χωρου. Ήταν πολύ αιματηρή (5/5 ζομποαστεράκια στo Zombiedb) παρόλαυτά νομίζω αποτελεί μια εναλλακτική ματιά του χώρου. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην το χαλάσω (έχει ιδιαίτερες ανατροπές και suspence που αξίζει να τις περιμένει κανείς οπότε για να προλαβω τους περίεργους δεν θα βάλω καν spoiler tag). Θα χαιρόμουν όμως όποιος την (έχει) δει να μου στείλει pm με τις εντυπώσεις του.

Aλήθεια? Νόμιζα ότι ήταν τέρμα σκουπίδι και την απέφευγα... Χμ..

I'm excited για το νέο Final Destination μετά από αυτό το review http://www.bloody-disgusting.com/review/4519

Θα πάω στάνταρ να το δω 3D!
Posted Image

#572 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 August 2011 - 15:09

Aλήθεια? Νόμιζα ότι ήταν τέρμα σκουπίδι και την απέφευγα... Χμ..

Ιt is. Αυτό δεν αναιρεί τα όσα λέω γι αυτήν, παρά το γεγονός οτι πιστεύω ακράδαντα ότι οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να την περιγράψουν.:hihi2: Πρέπει να την βιώσει κάποιος αυτήν την ταινία για να καταλάβει.

I'm excited για το νέο Final Destination μετά από αυτό το review http://www.bloody-disgusting.com/review/4519

Θα πάω στάνταρ να το δω 3D!

Από την άλλη εγώ ψιλοστεναχωρήθηκα όταν το είδα το νέο trailer στο cinema. Ήταν ταινίες που οκ δεν ήταν τέλειες αλλά ήταν διασκεδαστικές. Το milking όμως τις καταστρεφει εντελώς πιστεύω. Πιο πολύ βέβαια θυμώνω με τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι δεν θα κρατηθώ και θα το δω όσο φολα και να είναι. Μπορεί να μην το δω στο cinema αλλά θα το δω nevertheless.

#573 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 August 2011 - 14:51

Λοιπόν είδα και εγώ Resident και Virus X, και πάνω κάτω συμφωνώ με την iri.

Το Resident ήταν απαίσιο, ανούσιο και κακοφτιαγμένο, παρόλο που είχε ΓΑΜΑΤΟ καστ (Lee Pace <3 ). Είχα ακούσει ότι ήταν κακό πριν το δω, αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα. Πολύ κρίμα. 2/10

Το Virus X ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα από το τρέιλερ του, οπότε υποθέτω εν μέρη φταίω και εγώ που συναίνεσα στο να το δούμε με την παρέα. Η ταινία είναι τόσο low budget ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΦΩΤΙΣΜΟ! Είναι γυρισμένη σε μια αποθήκη, που υποτίθεται ότι είναι και το υπερ-σύγχρονο science lab, έχει τρύπες πιο βαθιές από το Grand Canyon, τραγική σκηνοθεσία, ηλίθια ηθοποιία, και γενικά είναι μια πατάτα. Και μας την πλασάρανε ως zombie movie, ενώ απλά έχει ανθρώπους που αρρωσταίνουν και πεθαίνουν. Δεν γίνονται βίαιοι, ούτε αηδιαστικοί, ούτε ξαναζωντανεύουν. Πλήρης απογοήτευση. 1/10

Είδα και το Idle Hands που πρότεινε ο zade.
Καταρχάς LOL. Αυτή την ταινία την είχα πετύχει άπειρες φορές στο videoclub της γειτονιάς και ποτέ δεν την έπαιρνα γιατί έμοιαζε με χαζοεφηβική κωμωδιούλα για αγοράκια με πασπάλισμά splatter. Και τελικά δίκιο είχα, γιατί αυτό ακριβώς είναι. Το splatter ήταν όμορφο και αρκετό για τέτοια ταινία. Το χιούμορ ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν ήταν "εγκεφαλικό". Ανεγκέφαλο ήταν, και πολύ καλό στο είδος του. Δεν περίμενα να την απολαύσω αυτή την ταινία, και όμως γέλασα σε αρκετά σημεία, και υπήρχαν κάποια μικρο-αστεία που μου έχουν κολλήσει. Γενικά χάρηκα που την είδα, γέλασα, πέρασα καλά, αλλά ούτε έξυπνη ταινία είναι, και φυσικά δεν είναι καθόλου woman-friendly.
6,5/10

Zade ωραία την πουλάς αλλά έχεις βάλει spoilers για το τέλος της. Όχι ότι έχουν σημασία τα spoilers σε μια τέτοια ταινία, αλλά είναι κρίμα να χαλάς τη χαρά της ανακάλυψης.

BrainDeadAlive, να τη δεις. Ειδικά εσύ θα έβαζες και 9 σε αυτή την ταινία.

Edit
: Είδα και το Frayed...
Έχω ανάμικτα συναισθήματα. Αρχίζει με μια πολύ όμορφη gore σκηνή...and that's about it μέχρι τα τελευταία 10 λεπτά. Έχει αρκετές ανατροπές, 2 από τις οποίες είναι εμφανέστατες από τα πρώτα 10 λεπτά.
Spoiler:

Πέρα από αυτά που είχα καταλάβει, η ταινία είχε και 2 αναπάντεχες ανατροπές στο τέλος, που πραγματικά δεν τις είχα πάρει πρέφα και με εξέπληξαν ευχάριστα. Όμως χαραμίστηκαν γιατί μέχρι να φτάσει σε αυτές η ταινία είναι βαρετή και ηλίθια. Αν ο zade δεν είχε αναφέρει ότι έχει ανατροπές, θα την είχα σταματήσει στο μισάωρο.
Θα της έβαζα 2, για την ωραία αρχική σκηνή. Μετά το τέλος της όμως παίρνει ανετότατα ένα 4. Θα έπαιρνε παραπάνω, αν δεν είχαμε ξαναδεί άπειρες φορές τις ίδιες ανατροπές με πιό όμορφο και καλοφτιαγμένο τρόπο. 4/10

~Sorry guys, δεν το κάνω επίτηδες να κράζω τις ταινίες που σας αρέσουν. >_<

Edited by Anelis, 13 August 2011 - 17:51.

Posted Image

#574 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 14 August 2011 - 10:28

Για το resident εχω και εγω την ιδια αποψη με την iri και την anelis.ευτυχως δεν την ειδα στο σινεμα.

Χτες ειδα το dark island.Σαν ιστορια ηταν καλη,αλλα σαν διαρκεια ηταν μικρη(1,26).Βασικα το τελος ηταν πολυ βιαστικο και γι'αυτο το λογο στο τελος μου αφησε πολλα ερωτηματικα.Πχ στο τελος οι 2 που απεμειναν στο νησι τη απεγιναν?η γυναικα στην αρχη που την<τρωει>το μαυρο συννεφο που πηγε?δεν εγεινε σαν τον μιτσελ?
Θα ηθελα την αποψη σας,γιατι σαν αρχικη ιδεα ηταν πολυ καλη(αν και να πω ολη την αληθεια μου θυμιζε λιγο resident evil game η ιστορια)αλλα με πολλες ατελειες στην διαρκεια της ταινιας.Θεωρω οτι αν την ειχαν προσεξει λιγο παραπανω θα ηταν μια πολυ καλη ταινια horror deserted island
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#575 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 14 August 2011 - 11:32

Από την άλλη εγώ ψιλοστεναχωρήθηκα όταν το είδα το νέο trailer στο cinema. Ήταν ταινίες που οκ δεν ήταν τέλειες αλλά ήταν διασκεδαστικές. Το milking όμως τις καταστρεφει εντελώς πιστεύω. Πιο πολύ βέβαια θυμώνω με τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι δεν θα κρατηθώ και θα το δω όσο φολα και να είναι. Μπορεί να μην το δω στο cinema αλλά θα το δω nevertheless.

Στο λινκ που έχω ποστάρει, ο Mr Disgusting την εκθειάζει και αναγνωρίζει φυσικά ότι το τέταρτο ήταν φόλα. Λέει πως είναι το καλύτερο sequel της σειράς. Καλύτερο και από το 2. Το 2 ήταν καλό... Και γενικά συμφωνώ αρκετά, εγώ προσωπικά με τις κριτικές του.

Είδα και το Idle Hands που πρότεινε ο zade.
6,5/10

BrainDeadAlive, να τη δεις. Ειδικά εσύ θα έβαζες και 9 σε αυτή την ταινία.

~Sorry guys, δεν το κάνω επίτηδες να κράζω τις ταινίες που σας αρέσουν. >_<

Χαχα ένα 8 βάζω στο idle hands, το πολύ 8,5. Την είχα ευχαριστηθεί...Όταν την είχα δει στο λύκειο :P

Και αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό anelis.... XDD

Dark Island δεν το έχω δει..

Χθες είδα το The Last Exorcism. Moυ άρεσε όπως ξεκίνησε..Αν έκοβαν όμως μισή ώρα από την αρχή και την πρόσθεταν στο τέλος θα μπορούσε να είναι μία καλή ταινία.
Posted Image

#576 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 August 2011 - 15:32

O MrDisgusting είναι πολύ καμένος (με την κακή έννοια) και σε πολλές ταινίες υπερβάλει. Συνήθως δεν τον εμπιστεύομαι, αν και ελπίζω να μην είναι φόλα η συγκεκριμένη.

Κ εμένα στην αρχή με είχε κουράσει λίγο το the last exorcism, αλλά γενικά μου άρεσε πάρα πολύ σαν σύνολο. Άνετα τσιμπάει ένα 8,5/10

Είδα επιτέλους και το WakeWood. Γενικά μου άρεσε, αλλά και σε αυτό με κούρασε η αρχή. Πολύ setting up σε μια πλοκή που καταλαβαίνεις από την αρχή πως θα εξελιχθεί. Είχε όμως όμορφες σκηνές και ήταν καλοφτιαγμένη σε όλους τους τομείς. Το τέλος με έκανε και γέλασα πάντως. 7/10

Παίζει να βγει κανά sequel? Θα μου άρεσε να δω περισσότερες εξηγήσεις για το πώς δουλεύει όλο αυτό το πράγμα.

Posted Image

#577 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 14 August 2011 - 17:23

O MrDisgusting είναι πολύ καμένος (με την κακή έννοια) και σε πολλές ταινίες υπερβάλει. Συνήθως δεν τον εμπιστεύομαι, αν και ελπίζω να μην είναι φόλα η συγκεκριμένη.

Κ εμένα στην αρχή με είχε κουράσει λίγο το the last exorcism, αλλά γενικά μου άρεσε πάρα πολύ σαν σύνολο. Άνετα τσιμπάει ένα 8,5/10

Είδα επιτέλους και το WakeWood. Γενικά μου άρεσε, αλλά και σε αυτό με κούρασε η αρχή. Πολύ setting up σε μια πλοκή που καταλαβαίνεις από την αρχή πως θα εξελιχθεί. Είχε όμως όμορφες σκηνές και ήταν καλοφτιαγμένη σε όλους τους τομείς. Το τέλος με έκανε και γέλασα πάντως. 7/10

Παίζει να βγει κανά sequel? Θα μου άρεσε να δω περισσότερες εξηγήσεις για το πώς δουλεύει όλο αυτό το πράγμα.

Για αυτόν ακριβως το λόγο δεν ικανοποίησε και μένα πλήρως το Wakewood. Καθώς και το last exorcism. Περίμενα να 'ναι χάλια το τελευταίο γιατί δεν είχα διαβάσει καλή κριτική. Αλλά εντάξει, σου κράταγε το ενδιαφέρον καθ'όλη τη διάρκεια.

Έλα ρε συ...
Bαθμολογίες του Disgusting: (Ενδεικτικά)

The Machinist 10/10 (Δεν το έχω δει ακόμα..)
Μartyrs 9/10
May 9/10
Monster Man 8/10 \m/
Oldboy 10/10

Tουπου, θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι λέει το FD5.
Posted Image

#578 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 14 August 2011 - 17:39

Είδα το The Orphan Killer σήμερα. Η βία ήταν νόστιμη μπορώ να πώ, οι ηθοποιοί όμως όπως και το σενάριο μέτρια. Απ'τη μουσική και μόνο καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για εφηβική αμερικανιά. Δε τη προτείνω.

Έχει δεί κανείς το Don't Be Afraid of the Dark του del Toro μήπως, να μας πεί άν αξίζει ?

#579 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 August 2011 - 21:08

Έλα ρε συ...
Bαθμολογίες του Disgusting: (Ενδεικτικά)

The Machinist 10/10 (Δεν το έχω δει ακόμα..)
Μartyrs 9/10
May 9/10
Monster Man 8/10 \m/
Oldboy 10/10

Τις ξέρω τις βαθμολογίες του. Ακόμα και στα παραπάνω μόνο σε Maryrs και OldBoy με καλύπτει...Ο τύπος έχει κάνει review για άπειρες ταινίες, και άντε 2 φορές στις 10 να συμφωνώ μαζί του. Weak.

Περίεργο πάντως που συμφωνούμε σε WakeWood, με τρομάζεις..!

Posted Image

#580 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 14 August 2011 - 22:15

^
Haha συμφωνούμε και σε oldboy και martyrs as it seems...!
Οπότε συμφωνούμε στις ζομπιές με λίγες εξαιρέσεις και δεν συμφωνουμε σε όλα τα υπόλοιπα με λίγες πάλι εξαιρέσεις. :Ρ

Είδα το The Orphan Killer σήμερα. Η βία ήταν νόστιμη μπορώ να πώ, οι ηθοποιοί όμως όπως και το σενάριο μέτρια. Απ'τη μουσική και μόνο καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για εφηβική αμερικανιά. Δε τη προτείνω.

Έχει δεί κανείς το Don't Be Afraid of the Dark του del Toro μήπως, να μας πεί άν αξίζει ?

Για κάποιο λόγο παρακολούθουσα το orphan killer στο facebook O.o Πως κυλούσε η παραγωγή εννοώ. Αλλά είδα λίγο και μου φάνηκε μάπα. Μπορεί σε ώρες μεγάλης βαρεμάρας να το δω.

Χμμμ...μα...δεν έχει βγει ακόμα το Don't Be Afraid of the Dark...(?)
Posted Image

#581 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 14 August 2011 - 23:13

2010 έλεγε το imdb, και με ψιλοκαλή βαθμολογία (7.4). αλλά μάλλον έχεις δίκιο, είναι νωρίς ακόμα...

#582 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 14 August 2011 - 23:26

Το Orphan Killer το είδα μ' ένα φίλο έχοντας στο νου τη διάθεση της ταινίας. Πέραν του βρισιδιού μας πρόσφερε κι ένα χλιαρό headbanging...
Posted Image

#583 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 15 August 2011 - 00:42

με φίλο κι όλας αυτή τη καμμενιά ? Και δε βαρεθήκατε ? Εγώ μόνος κάθομαι και τα βλέπω όλα αυτά, επειδή δεν έχω τι άλλο καλύτερο να κάνω, για χάρη της τέχνης πάντα κι όχι επειδή γουστάρω τα αιμόλουτρα, λολ. Το συγκεκριμένο πάντως ήταν μάπα και παρακαλούσα να τελειώσει.

#584 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 August 2011 - 14:51

Με παρέα τα θρίλερ είναι πάντα καλύτερα.

Λοιπόν κάναμε και άλλον ένα μινι-μαραθώνιο, αυτή τη φορά από καλές ταινίες, και ήρθα να τις αραδιάσω.

In the Mouth Of Madness

Αρχίζει με έναν insurance investigator (Sam Neil), χωμένο στο τρελάδικο, να διηγείται την ιστορία του. Θυμίζει πάρα πολύ Lovecraft, και ειδικά για την εποχή της είναι πάρα πολύ καλοφτιαγμένη. Έχει σημεία που θέλεις να δείρεις την ίδια την ταινία (πχ κάθε φορά που μιλάει "η γκόμενα") αλλά γενικά είναι αρκετά καλή και πολύ ευχάριστη ταινία. Θα ήταν τοπ του είδους αν είχε γυριστεί όπως το 1ο Alien, που δε σου δείχνει τα πάντα, αλλά και έτσι ήταν καλή. 7,5/10

I Saw the Devil
Κορεάτικη ταινία εκδίκησης, χμ...το έχουμε δει άπειρες φορές αυτό το μοτίβο.... Και όμως αυτή η ταινία σχεδόν ξεπερνάει και το OldBoy. Ο πρωταγωνιστής είναι απίθανος και ο κακός το ίδιο (όσο και να έχω σιχαθεί τη φάτσα αυτού του ηθοποιού πλέον.) Θα έπαιρνε 10 αν δεν είχε κάποια μικρά κομμάτια και σκηνές. Όσοι δεν την έχετε δει, δείτε την. Δε χρειάζεται να ξέρετε την υπόθεση. 9/10

A Nightmare on Elm Street 7
O Wes Craven ξαναχτυπά. Το sequel που όλοι λέγανε ότι είναι καλό...απογοήτευση. Η πρωταγωνίστρια παίζει απαίσια, ο γιός της παίζει απαίσια (έχουν έλλειψη από παιδάκια στο Hollywood? ) και ο ίδιος ο Wes Craven παίζει απαίσια. Η πλοκή έχει πλάκα αλλά δεν ξετρελαίνει,και το splatter απλά δεν είναι αρκετό. 5,5/10

Scream 4
Τόσο καιρό το περίμενα, επιτέλους το είδα. Το καστ είναι οργασμικά καλό. Αρχίζει με μια πολύ όμορφη σκηνή και έχει πολύ γέλιο. Τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή την ταινία. Αποτυχημένες προσπάθειες του Wes να αποτυπώσει το πνεύμα της εποχής των σημερινών νέων, και πραγματικά φαίνεται ως παππούς που δεν ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο. Το τέλος δε, είναι τόσο πρόθυμο να σε ξαφνιάσει κάνοντας τον πιο αναπάντεχο χαρακτήρα δολοφόνο που ξεχνάει να του δώσει κίνητρα της προκοπής.
Γέλασα, ήταν όμορφο, το απόλαυσα και αγάπησα το καστ. 7/10 (έχω κέφια)

~ Είδα το Priest. Craptastic. 1,5/10

Edited by Anelis, 18 August 2011 - 01:29.

Posted Image

#585 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 18 August 2011 - 11:32

You make me very happy!!!!

Αν και στο στομα της τρελας εγω βάζω ανετα ενα 9/10, μη σου πω και παραπάνω...!
Το χω δει στανταρ πανω από 7-8 φορές.

Σε αγαπώ για τα καλά λόγια και το 9 στο I saw the devil XDD
(Το παρήγγειλα bluray από το play.com 15euro και στο public το έχει 35 -_- )
Lee Byung Hun ftw xD

Για το Elm Street 7 συμφωνώ. Χθες είδαμε το Freddy vs Jason ξανά. Το θυμόμουν πιο διασκεδάστικο.. Κυρίως η μάχη τους μετράει.

Το scream 4 είχε και αρκετούς φόνους..!(Υ)
Ένα 8/10 το δίνω εγώ.

Priest δεν προκειται να δω ποτέ...~
Posted Image