Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 14 June 2011 - 09:49
Το Botched πάντως μου το έχετε ξαναπεί ,ακόμα όμως δεν αξιώθηκα να το δω. Ελπίζω να αξίζει.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 14 June 2011 - 11:29
Hmm. Είχα ελπίδες για το stake land. Λέω να το δω παρολαυτα..
Uwe Boll....Μακριά..
Έχει δει κανείς Little Deaths, Slices of Life, Shrine ή το remake του Mothers Day?
Βγαίνει τπτ άλλο αυτές τις μέρες?

Posted 14 June 2011 - 11:56
Την είχα ψιλιαστεί για το bitter feast..!
Hmm. Είχα ελπίδες για το stake land. Λέω να το δω παρολαυτα..
Uwe Boll....Μακριά..
Έχει δει κανείς Little Deaths, Slices of Life, Shrine ή το remake του Mothers Day?
Βγαίνει τπτ άλλο αυτές τις μέρες?
Κανένα από όσα λες δεν έχω δει ,αλλά σίγουρα θα δω το Mother's Day. Παίζει Rebecca de Mornay που γουστάρω από πολύ μικρός...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 27 June 2011 - 20:57
Στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της λειψυδρίας, οι αυστραλιανές αρχές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν παλιά υπόγεια σιδηροδρομικά δίκτυα ως αποθηκευτικό χώρο για ανακυκλώσιμο νερό.
Κυριότερο επιχείρημα αυτών που διαφωνούν είναι η ύπαρξη αστέγων που διαβιούν στο εγκαταλελειμμένο δίκτυο. Φήμες θέλουν τους άστεγους να εξαφανίζονται, κάτι που βάζει φρένο στα σχέδια της κυβερνήσεως.
Τότε είναι που μια δημοσιογράφος με την ομάδα της αποφασίζει να ρίξει φως στο ζήτημα αποκαλύπτοντας την αλήθεια που βρίσκεται κρυμμένη υπόγεια. Κι εκεί είναι που αρχίζει η περιπέτεια...
Η ταινία μου θύμισε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο Blair Witch Project με τον τρόμο να προέρχεται κυρίως από αυτά που δεν βλέπουμε. Λόγω της φύσης του setting(υπόγειες σήραγγες) το φως θα αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος για τους άφρονες δημοσιογράφους.
Posted 28 June 2011 - 00:44
Posted 28 June 2011 - 00:51
Έχεις δίκιο για το «πρόχειρο» γύρισμα, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο(το είδαμε και στο Troll Hunter αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί horror το συγκεκριμένο έργο-«ντοκυμανταίρ»).
Posted 28 June 2011 - 00:52
Posted 28 June 2011 - 01:03
Είναι καλό για κάποιον που ψάχνει μια χαλαρή,ασόβαρη, χιουμοριστική ταινία. Υπάρχουν ορισμένες βίαιες σκηνές και κάποιες αηδιαστικές αλλά δεν θα έλεγα ότι ξεπερνάει τα όρια(κάτι που για εμένα τουλάχιστον είναι θετικό).
Posted 28 June 2011 - 01:03
νταξ μια απ'τις γνωστες περιπτωσεις horror movie χωρις καθολου σεναριο που βγαζει τρομο μονο με τη μουσικη της και με τα ΜΠΑΜ,μπορω να πω πως χειροτερη την περιμενα και οk τον σκοπο της τον πετυχαινει so...
Posted 28 June 2011 - 08:53

Posted 28 June 2011 - 09:22
ειδα προσφατα στο cinema το the ward(greek translation θαλαμος του τρομου)....πραγματικα παιζει να'καψα εγκεφαλικα κυτταρα βλεποντας του ηταν τιγκα στις cliche π@π@ριες και στα plotholes,που στο τελος προσπαθωντας να δειξει οτι επαιρνε σοβαρα τον εαυτο του αντεγραψε και το shutter island...παρ'ολα αυτα οφειλω να ομολογησω πως(ισως και επειδη το ειδα cinema)τα'κλασα σε 4-5 σκηνες και ειδικοτερα στην τελευταια αν και καραναμενομενη μ'επιασε καπως απροετοιμαστο και με σοκαρε!
νταξ μια απ'τις γνωστες περιπτωσεις horror movie χωρις καθολου σεναριο που βγαζει τρομο μονο με τη μουσικη της και με τα ΜΠΑΜ,μπορω να πω πως χειροτερη την περιμενα και οk τον σκοπο της τον πετυχαινει so...
Κοίτα ο Carpenter είναι master στο είδος.Η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει καλή ταινία παραπάνω από 15 χρόνια ,αλλά τουλάχιστον το «έχει» ακόμα. Μην περιμένεις πάντως και το αριστούργημα από άνθρωπο 65 χρονών.
Μια κορυφαία λίστα με must movies
http://www.imdb.com/list/SuSZdwCyHzU/
Μάπα λίστα είναι. Σόρυ κιόλας αλλά ο τύπος απλά πήρε ότι horror κυκλοφόρησε τα τελευταία 25 χρόνια και έφτιαξε μια λίστα. Σιγά το πράγμα.
Posted 28 June 2011 - 09:27
Πάντως και το shutter island μάπα ήταν, και με χιλιοειπωμένο θέμα.
Posted 28 June 2011 - 10:25
θα κάτσω να το δώ το The Tunnel Movie τον Ιούλιο άν μπορέσω. φαίνεται ενδιαφέρον άν και αυτού του είδους το "πρόχειρου" γυρίσματος με κινούμενη καμερούλα φαίνεται να έχει γίνει λίγο μόδα, γιατί κάνει τη ταινία να μοιάζει αληθινή, σαν να τη ζούμε κι εμείς περίπου. το Blair Witch Project πάντως δε μου άρεσε, αντιθέτως μου άρεσε το REC, το Cloverfield και φυσικά το Noroi The Curse. 25 αυγούστου βγαίνει κι αυτό για όσους δε χόρτασαν Paranormal Activity...[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA[/YOUTUBE]
Για το tunnel δεν περίμενα τπτ ιδιαίτερο γιαυτό δεν το έχω δει. Εφόσον όμως δεν λέει κανείς ''ΦΟΛΑ!! ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!'' θα το δω. Για το grave encounters πάντως πιστεύω ότι θα ΄ναι μεγάλη ποτέιτο. Μπορεί λόγω του after effects εφε στο τέλος.
Και εγώ δεν έχω δει ακόμα τον τρολοκυνηγό. Πιστευω πως θα μ'αρέσει.
Όσον αφορά τους παλιούς σκηνοθέτες θα έλεγα πως έχουν φάει τα ψωμιά τους. (Ρομέρο, Αρτζέντο, Κάρπεντερ, ειδικά το επεισοδιο του 2ου κυκλου του MOH από τον Κάρπεντερ ήταν οικτρό.) Αλλά ήρθε ο Κρειβν με το Scream 4 και μου έδωσε ελπίδες. Αλλά το the ward απο το τρειλερ φαινόταν πως θα 'ναι epic fail.
Δεν πρόκειται να εμπιστευτώ λίστα που έχει μέσα το horsemen, και μάλιστα στο #75
Δηλαδή...
το #2 Αdam & Evil???
#4 AVPR: Aliens vs Predator - Requiem ?????
#16 April Fool's Day (remake)
+ πολλά πολλά ακόμα!
Το είδε κανείς? Horror/drama απότι έχω καταλάβει.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=EBkNz3_pzsw[/YOUTUBE]

Posted 28 June 2011 - 10:27
Ναι αλλά εγώ στο horsemen ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο, τι να κάνουμε!!!Δηλαδή...
το #2 Αdam & Evil???
#4 AVPR: Aliens vs Predator - Requiem ?????
#16 April Fool's Day (remake)
+ πολλά πολλά ακόμα!

Πάντως έκανα κ εγώ λιστούλα, με ζομποταινίες, αλλά με λίγο φλου κατάταξη. BrainDeadAlive νομίζω θα εγκρίνεις

Edited by Anelis, 28 June 2011 - 10:51.