Edited by Spaceman, 17 May 2012 - 20:41.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγοράζετε anime σε Blurays/DVD;
Posted 17 May 2012 - 20:40
Posted 18 May 2012 - 19:11
Με τον καιρό θα φθείρεται πολύ. Εκτός αν είναι σαν πλαστικοποιημένο κάπως/
Edited by filmmusic, 18 May 2012 - 19:11.
Posted 10 July 2012 - 14:14
Tελικά δεν ειναι πλαστικές οι θυκες, είναι όντος όπως και τα hardcover manga ή novels

Ίσος να αντέχει και περισσότερο απτα κλασικά hard-covers

και ποστάρω και μια εικόνα για να χαίρομαι

πραγματικά όμως είναι πολύ ωραία, θα τα θελα όλα!! αλλα που τα γεν...είναι όντος πανάκριβα :/
Edited by GhostPrince, 10 July 2012 - 14:17.
Posted 10 July 2012 - 16:39
*tip: να παρακολουθείτε και το Play.com, βγάζει κάτι προσφορές σε ανύποπτο χρόνο.
Edited by ma_foteini, 10 July 2012 - 16:40.
Posted 26 July 2012 - 11:18
ήμουν διακοπές και δεν το είδα!!
Τέλεια φαίνονται!
δεν κατάλαβα ακριβώς (επειδή δεν έχω πάρει manga).
Αν το τσακίσεις, τσακίζει εύκολα;
(καλά, τί χαζομάρα ρωτάω και εγώ.. Λες και σου λέω να το τσακίσεις! χεχεχε)
από μενού, εικόνα, υπότιτλους;
Όλα εντάξει;;;
Να φανταστώ το μενού είναι στα ιαπωνικά ε; Θα ψαχνόμαστε...
εμένα με προβληματίζει λίγο όπως είναι εκει η υποδοχή που μπαίνει το δισκάκι.
Από το μπάσε βγάλε μήπως φθαρεί.
ίσως θα ήταν καλύτερα να μην έχει αυτή την εσοχή να μπαίνει από πάνω, και το δισκάκι να συγκρατείται μόνο από το κέντρο!
Edited by filmmusic, 26 July 2012 - 11:22.
Posted 26 July 2012 - 11:56
Posted 26 July 2012 - 12:00
Και γω στο παρελθόν αγόραζα DVD, κυρίως όταν έβρισκα κάτι σε προσφορά. Ήμουν από τους τυχερούς που πήραν όλη τη σειρά Gibli από το Metropolis, εκτός από το αγαπημένο μου Nausicaa που δεν το βρήκα ποτέ, και το ψάχνω ακόμα. Πλέον σε εποχή blue ray δεν τίθεται καν η περίπτωση αγοράς DVD. Τα blue ray είναι ακριβά, όμως και σε αυτά πέφτουν σιγά σιγά οι τιμές. Δεν έχω πάρει από το εξωτερικό, μόνο το FF Advert Children έχω και η διαφορά σε σχέση με τα κατεβασμένα είναι οφθαλμοφανής.
αν και όποτε πάρω το bluray, να σου δώσω το DVD τότε.

Και γω από τα METROPOLIS τα είχα πάρει που είχαν φοβερή προσφορά.
Σου λέει "ποιός θα πάρει τώρα αυτές τις βλακείες"

Posted 26 July 2012 - 12:23
Τo menu τα χε όλα, , storyboards,animeost/movie script αλλα τα χουνε ιαπωνικα μονο...as expected...:/ μονο το languages /subs ήταν αγγλικά αν θυμάμαι καλά

με προβληματίζει λίγο όπως είναι εκει η υποδοχή που μπαίνει το δισκάκι.
Από το μπάσε βγάλε μήπως φθαρεί.
ίσως θα ήταν καλύτερα να μην έχει αυτή την εσοχή να μπαίνει από πάνω, και το δισκάκι να συγκρατείται μόνο από το κέντρο!
σ'αυτό έχεις ένα δίκιο, αν και νομίζω είναι κάπως δύσκολο να σου φθαρεί μ'αυτό το τρόπο, αν δε προσέξεις πως το βάζεις είναι πιθανό

Edited by GhostPrince, 26 July 2012 - 12:28.
Posted 26 July 2012 - 12:50
από YESASIA;
Posted 26 July 2012 - 13:26
τελικά από πού τα πήρες και πόσο το καθένα;
από YESASIA;
δε στο πα? xD
anyway...ναι απο το yesasia τα πήρα ήρθαν συνολικά (με τσάμπα μεταφορικά) στα 126ευρά (γύρο στα 60-63 ευρό το καθένα)

Edited by GhostPrince, 26 July 2012 - 13:33.
Posted 26 July 2012 - 13:35

Posted 01 August 2012 - 04:56
Ευτυχώς που πληρώνουν τα κέρατά τους οι Γιαπωνέζοι otakus, αλλιώς δεν θα υπήρχαν anime σήμερα...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 August 2012 - 05:45
Ευτυχώς που πληρώνουν τα κέρατά τους οι Γιαπωνέζοι otakus, αλλιώς δεν θα υπήρχαν anime σήμερα...
Αυτό ξαναπές το, μα πόσα λεφτά δίνουν ρε παιδί μου για μια σειρά στην Ιαπωνία. Καλύτερα να αρχίσω να αγοράζω χρυσαφικά, τουλάχιστον θα είναι και διαχρονική επένδυση.
Στην ουσία ακόμα και να έχεις τα λεφτά, για να αγοράσεις τα ιαπωνικά dvd/blu-ray πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου. Αναρωτιέμαι που τα βρίσκουν τα λεφτά οι Ιάπωνες otaku.