Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγοράζετε anime σε Blurays/DVD;
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2012 - 13:07
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2012 - 16:56
Εδώ ένα CD των supercell θέλω να πάρω και το φθηνότερο που βρίσκω είναι 35$ χωρίς μεταφορικά ....
Στην ελλάδα τα έχουν πιο ακριβά μερικές φορές...
Anyway, τα blu-ray είναι πανάκριβα, οπώτε όχι, δεν θα αγόραζα σειρές. Αν τύχει όμως να δώ μια σειρά σε collector's edition και με blu-ray, θα το σκεφτώ. Πάντα υπάρχουν εξερέσεις άλλοστε, μην λέω και μεγάλα λόγια.
Ίσως σε μερικά χρόνια που θα έχει πέσει η τιμή των blu-ray (γιατί είναι και σχετικά πρόσφατα) να αγοράζω περισσότερα. Η ανάλυση που έχουν τα ανιμε που κατεβάζουμε από το ιντερνετ, είναι μεν λίγο πεσμένη, αλλά εμένα με ικανοποιεί αρκετά και δεν βρίσκω λόγο να τις αγοράσω και σε blu ray (εξαιρούνται σειρές που είμαι φανατική).
Και πάλι όμως όσο και να μου αρέσει μια σειρά, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τις αγοράζω σε blu-ray συχνά (και εως ποτε μερικές φορές).
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 13:30
Στην ελλάδα τα έχουν πιο ακριβά μερικές φορές...
Φέρνουνε CD supercell στην ελλάδα?

που?

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 15:21
Και κατι αλλο....αυτα τα Blurays Chibli....υπαρχει παρομια εκδοση σε DvD η CD?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 14 Μάιος 2012 - 15:24
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 20:43

αν και δεν είναι το ίδιο...αλλο να χεις αυτο το υπεροχο σετακι σε Bluray κιάλο τα κλασικα DVDs :/ **** τις τιμες τους :/
το spirited away & Totoro αν δε κάνω λάθως πρεπει να τα χω δει σε Public κιόλας

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 14 Μάιος 2012 - 20:44
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2012 - 09:21

Πάντως εγώ είχα πάρει όλα τα Ghibli που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα σε προσφορά πριν κάποια χρόνια, 2 ευρώ το καθένα!!!

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 14:05
Πάντως εγώ είχα πάρει όλα τα Ghibli που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα σε προσφορά πριν κάποια χρόνια, 2 ευρώ το καθένα!!!
Σε blu-ray με 2 ευρώ?

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 14:17
Bluray Ghibli δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα νομιζω. Άλλωστε δεν έχουν βγει ακόμα όλα σε BLuray.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 15:06
Blu-ray απτην άλη ισχυει, δεν εχω πετύχει στην Ελλαδα blu-ray anime ακόμα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 17 Μάιος 2012 - 15:08
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 15:48
60 ευρώ κάνουν αυτές οι ειδικές εκδόσεις που είναι μονοχρωματικές στην Ιαπωνία.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 16:03
1ον:Τα Chibli δεν υπαρχουν στην Ελλαδα
και 2ον:ακομα και αν ερθουν στην Ελλαδα ειναι σε Blu-ray αρα.....
Για αυτο θελω να μου απαντησετε αν ολοι εδω εχεται Blu-ray (η τουλαχιστον οι περισοτεροι)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 17 Μάιος 2012 - 16:07
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 18:04
Εγώ έχω BLuray-rom στον υπολογιστή. Και μια 24'' widescreen οθόνη οπότε βλέπω μια χαρά.
Επίσης τί εννοείς τα Ghibli δεν υπάρχουν στην Ελλάδα; Σε DVD τουλάχιστον όταν τα πήρα εγώ υπήρχαν. Όλα εκτός από Μονονόκε και Grave of the Fireflies.
Σε ελληνικές εκδόσεις. Τα πήρα προσφορά από το Metropolis.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 17 Μάιος 2012 - 18:08
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 18:13
Στο ντιβιντάδικο/βιντεοκλάμπ της γειτονιάς σου έψαξες Itachi Akatsuki? Εγώ από βιντεο κλάμπ πάντως έχω βρεί αρκετά ανιμε σε λογικές τιμές.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 18:28
Όσο για τα bluray των ταινιών Ghibli, εκτός κι αν απαιτείτε να έχουν ελληνικούς υπότιτλους (in which case, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι), μπορείτε κάλλιστα να τα παραγγείλετε από το εξωτερικό.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 20:01
Δεν ειπα οτι ειναι πολυτελια απλως ρωτησα αν ολοι εχουν Blu-rayΕν έτει 2012, το να έχει κάποιος bluray player στο σπίτι του δεν θεωρείται και τόσο πολυτέλεια πια.
Όσο για τα bluray των ταινιών Ghibli, εκτός κι αν απαιτείτε να έχουν ελληνικούς υπότιτλους (in which case, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι), μπορείτε κάλλιστα να τα παραγγείλετε από το εξωτερικό.
Για τα Chimbli τωρα τα ψαχνω με αγγλικους υποτιτλους
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 17 Μάιος 2012 - 20:03