Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγοράζετε anime σε Blurays/DVD;

• Please log in to reply
133 replies to this topic

#61 Moefag

Moefag

萌え~!

• Members
  • 59 posts

Posted 10 August 2012 - 00:04

Και να διακοπεί το αγαπημένο μου anime/manga/games/LN/VN; Καλύτερα να κόψω το φαΐ. Ευτυχώς, βέβαια, ακόμα διατηρώ την δουλειά μου, οπότε δεν χρειάστηκε να μπω πραγματικά σε αυτό το δίλημμα.
Αν και η διατροφή μου, πλέον, τείνει να αποτελείται αποκλειστικά από νερόβραστη μακαρονάδα και φρουτολαχανικά από τον κήπο μου, εξαιτίας ενός συνδυασμού μείωσης αποδοχών και αύξησης κατανάλωσης anime και σια.

#62 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 10 August 2012 - 00:47

θέλετε να πείτε ότι έχετε λεφτά για να αγοράσετε οτιδήποτε ώστε να είστε αρκετά άνετοι
να ξοδέψετε και λεφτά σε blue ray?
τι στο διάολο μόνο εγώ είμαι ένα χρόνο απλήρωτη;
εσείς που ζείτε όλοι στο πανόραμα ? οι γονείς σας τι σκατά κάνουν οπλοεμπόριο;

Ο καθένας έχει ένα "χόμπυ" που του κοστίζει πιστεύω..
Άλλος καπνίζει και του πάει 100 ευρώ το μήνα.
Άλλος πηγαίνει όλο έξω για καφέ και του κοστίζει το ίδιο, για να μην πω περισσότερο.
Μιλώντας για μένα, το χόμπυ μου είναι οι ταινίες και τα bluray. ;-)
(καλά μη φανταστείς ότι παίρνω συνέχεια.. 2-3 κάθε 3μηνο-4μηνο.)
Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#63 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 August 2012 - 09:03

Ο καθένας έχει ένα "χόμπυ" που του κοστίζει πιστεύω..
Άλλος καπνίζει και του πάει 100 ευρώ το μήνα.
Άλλος πηγαίνει όλο έξω για καφέ και του κοστίζει το ίδιο, για να μην πω περισσότερο.
Μιλώντας για μένα, το χόμπυ μου είναι οι ταινίες και τα bluray. ;-)
(καλά μη φανταστείς ότι παίρνω συνέχεια.. 2-3 κάθε 3μηνο-4μηνο.)

Ναι απλώς το θέμα είναι για τι blu-ray μιλάμε. Άλλο να πάρεις μια ταινία και να δώσεις 30-60 euro και άλλο να πάρεις μια σειρά anime από Ιαπωνία και να δώσεις 600 ευρό :P

Edited by phm, 10 August 2012 - 09:04.

phmava.php

#64 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 August 2012 - 10:31

Δε το κόβω να πολυ υπάρχει αγορα στις σειρές απο άτομα εκτός ιαπωνείας με τις τιμές που παίζουνε (τουλάχιστον για blu-ray). Με τις ταινείες κάπως παλεύεται η κατασταση, οκ ακριβες είναι αλλα έχεις το περιθόριο να πάρεις μια στις τόσες.
Οι σειρές, τουλάχιστον για τα fate/zero που μου χανε γυαλίσει να πάρω, τα κοπανάνε 300ευρο+ τη σεασον, πιο νορμαλ άτομο έχει 700 ευρό κόντα να δώσει για MIA σειρά BD?? ...
フカフカ

#65 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 10 August 2012 - 14:55

Η μόνη σειρά που θα έδινα αντε 500 ευρώ για remastered bluray (όχι απλώς μεταφορά DVD), θα ήταν η Candy Candy..

θα κοβα από δω από κει το λαιμό μου να τα μαζέψω!
:hehehe:

Edited by filmmusic, 10 August 2012 - 14:55.

#66 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 August 2012 - 15:07

Ναι απλώς το θέμα είναι για τι blu-ray μιλάμε. Άλλο να πάρεις μια ταινία και να δώσεις 30-60 euro και άλλο να πάρεις μια σειρά anime από Ιαπωνία και να δώσεις 600 ευρό :P

καλα δεν θα την παρεις κατευθειαν. θα παρεις το πρωτο δισκο, θα το δοκιμασεις να δεις αν εχει καλη ποιοτητα και αν σου αρεσει περνεις και τα υπολοιπα. Σιγα σιγα. εκτος πια και αν τη βρεις μεταχειρισμενη σε φθηνοτερη τιμη. για οποιν ξερει Ιαπωνικα, κατι τετοιο θα ηταν ευκολοτερο.

#67 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 10 August 2012 - 15:14

μα οι σειρές ολόκληρες δεν πωλούνται;
Δε νομίζω ότι μπορείς να πάρεις δίσκο-δίσκο..

#68 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 August 2012 - 16:52

μα οι σειρές ολόκληρες δεν πωλούνται;
Δε νομίζω ότι μπορείς να πάρεις δίσκο-δίσκο..

Δίσκο δίσκο βγαίνουν στην Ιαπωνία. Το σύνηθες είναι το κάθε BD να έχει μέσα 2 anime επεισόδια και να κοστίζει 65-70€ περίπου. Σε μερικές σειρές υπάρχουν πάντως και boxsets, τα οποία βγαίνουν 1-2 χρόνια μετά..

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#69 Moefag

Moefag

萌え~!

• Members
  • 59 posts

Posted 10 August 2012 - 21:10

Το σύνηθες είναι το κάθε BD να έχει μέσα 2 anime επεισόδια και να κοστίζει 65-70€ περίπου.

Τσιμπημένες τιμές. Συνήθως στα ~53-55 ευρώ βγαίνουν στην Ιαπωνία με σχετικά μικρή πτώση της τιμής με την πάροδο του χρόνου. Τα μεταφορικά είναι το πρόβλημα. Που λύνεται εν μέρη, αν αγοράζεις πολλά πράγματα μαζί. Αλλά όχι τόσα πολλά, ώστε να ασχοληθεί μαζί σου το τελωνείο...

#70 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 August 2012 - 07:35

Φίλε Moefag, τα περισσότερα releases για late night anime είναι στα 5800 (60€) αλλά συνήθως αυτά που πουλάνε είναι τα first press/LE editions για να τσιμπήσεις κανένα OST CD. Εκεί οι τιμές συνήθως παίζουν περί τα 7000 (72€). Φυσικά, μιλάμε για τιμές MSRP, υπάρχουν και discounts ανάλογα με το που αγοράζεις.

Jh0Lmx3.png

#71 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 12 August 2012 - 03:08

2 νέες ανακονώσεις για Ghibli Bluray (5/12/12)!!!

Posted Image Posted Image

μου φαίνεται το 2ο θα το τιμήσω, μιας και είναι η αγαπημένη μου Ghibli!

επίσης μου φαινεται οτι mononoke & spirited away, θα τα αφησουν για το τελος για να κλείσουν πανηγυρικά!

Edited by filmmusic, 12 August 2012 - 03:10.

#72 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 29 August 2012 - 14:11

Πάντως με αφορμή την αγορά 2 ντιβιντιών του Haibane Renmei και γενικότερα ως απόφαση, θα αρχίσω να συλλέγω Dvds.

Για blu-rays είμαι ακόμα διστακτική όμως.

#73 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 29 August 2012 - 15:52

Σπάνια, αλλά όταν το κάνω είναι γαλλικές εκδόσεις κάπως παλιών άνιμε, που δεν κοστίζουν μια περιουσία (για παράδειγμα το Καράκουρι Ζόσι - Αγιάτσουρι Σάκον, που βγήκε μόνο σε Ιαπωνία και Γαλλία κατά τα φαινόμενα).

#74 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 August 2012 - 17:50

Για blu-rays είμαι ακόμα διστακτική όμως.

If you got to buy, go for BD. Το αν έχεις BD player ή όχι είναι άσχετο imo. Θα έχεις στο μέλλον.

Jh0Lmx3.png

#75 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 29 August 2012 - 17:52

If you got to buy, go for BD. Το αν έχεις BD player ή όχι είναι άσχετο imo. Θα έχεις στο μέλλον.

Είναι πανάκριβα. Ίσως άμα βρω τα λεφτά να αγοράσω κανένα. Σε τι τιμές κυμαίνονται τα BD players?