Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Twilight: το αγαπάμε ή το μισούμε..?
Posted 02 November 2012 - 12:07
Posted 02 November 2012 - 12:09
Posted 02 November 2012 - 12:30
Posted 02 November 2012 - 12:47
Posted 02 November 2012 - 13:21
Εξάλλου τα έχουμε πει, αν κάποιος θεωρεί πχ μια ταινία "έξυπνη" (ή όχι) αυτό δε σημαίνει ότι αποκαλεί "έξυπνους" τους φανς της.
Παρακαλώ συνεχίστε τη συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς και όσο μπορείτε με επιχειρήματα.
Posted 02 November 2012 - 13:23
Ώπα. Στάκα.
jedimastermaniac, λίγο πιο ήπια. Αν θέλεις να προτείνεις κάτι, κάντο αλλιώς, ή πάνε στο ανάλογο thread. (Και οι βρικόλακες στο twilight δεν είναι φλώροι, παρά το λαμπύρισμα. This comes from a hater).
Fandom, δεν είπε το κοινό φλώρους, αλλά το βιβλίο. Έχει διαφορά.
Σε όσους σας αρέσει, με γεια σας με χαρά σας και είθε να σας φωτίσει η Konata μια μέρα, να διαβάσετε κάτι καλύτερο.
Ωρέ έδιτ: με πρόλαβε η Anelis. Basically, ότι είπε.
Posted 02 November 2012 - 14:51
Τώρα σε σχέση με το βιβλίο, σίγουρα οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές, αλλά και αναμενόμενες δεδομένης της δημοτικότητας του βιβλίου. Θαρρώ οτι το post της tea-chan με το συντακτικό μου δίνει ένα καλό λόγο να μην το δοκιμάσω και κάνω τον άπειρο αναγνώστη εαυτό μου να απογοητευτεί απο τα βιβλία πριν προλάβει να διαβάσει τίποτα τις προκοπής.
Posted 08 December 2012 - 15:51
Πέρα από τους εκνευριστικούς-αλλά-υπερβολικά-τέλειους χαρακτήρες, με εκνευρίζει που έφτιαξε δικό της είδος "βρικολάκων" και "λυκανθρώπων" και κρατάει τις κλασσικές ονομασίες. Οι βρικόλακες κοιμούνται σε φέρετρα, δεν πίνουν αίμα ζώων και καίγονται στον ήλιο. Απλά. Ποιος badass βρικόλακας και με ποια λογική θα έλαμπε στον ήλιο; Τώρα τους λυκανθρώπους και αυτή τους εξήγησε λίγο παραπάνω αφού στο 4
Οπότε είμαι και γω φανατική χέιτερ της σειράς

Posted 08 December 2012 - 16:27
Οι βρικόλακες κοιμούνται σε φέρετρα, δεν πίνουν αίμα ζώων και καίγονται στον ήλιο. Απλά.
Αυτό το ξέρουμε από μαρτυρίες ?

Posted 08 December 2012 - 16:41
Posted 08 December 2012 - 16:41
Οπότε τώρα η σκέψη "Κοίτα, όλο το σχολείο έμαθε για το Τwilight λόγω που το προμόταρα στις φίλες μου και μετά βγήκε η ταινία σαν bonus!! :DD" μετατράπησε σε "Κοίτα, όλο το σχολείο έμαθε για το Τwilight εξαιτίας που το προμόταρα στις φίλες μου και μετά βγήκε η ταινία σαν παραπάνω χτύπημα!! Τ.Τ"
ΕDIT: Και να πω, ότι μόνο μία κοπέλα συμπάθησα στο Twilight, τη Leah, κυρίως στο 4ο βιβλίο και ήταν η μόνη που δεν είχε ένα καλό τέλος και όλοι της συμπεριφέρονταν σκατά. 'Ενας χαρακτήρας που ήταν τελείως αδικημένος κι έμεινε αδικημένος :c
Edited by Maffy, 08 December 2012 - 16:46.
Posted 11 December 2012 - 11:25
Αυτό το ξέρουμε από μαρτυρίες ?
Προϊόν φαντασίας είναι, όπως θέλει το χρησιμοποιεί ο καθένας.
Ναι εγώ έχω δει βρικόλακα και έτσι είναι

The thing is, στις περισσότερες παραδόσεις οι βρικόλακες έτσι παρουσιαζονται και είναι κρίμα να χαλάσεις το υπέρτατο αυτό badassery τους κάνοντάς τους έτσι. Το γεγονός πως ουσιαστικά πεθαινουν πολύ δύσκολα και μόνο από όμοιους τους ενισχύει την ω-τόσο-τέλεια-τελειότητα των τέλειων χαρακτήρων της Meyer

Whatever, αν όπως είπε και ο Lord Leon ήταν λίγο πιο καλοφτιαγμένο και υπήρχε ίσως λίγη περισσότερη ανάλυση στους χαρακτήρες θα ήταν ΟΚ πιστεύω...π.χ. στο κορεάτικο manhwa Orange Marmalade η πρωταγωνίστρια είναι βρικόλακας και βγαίνει στον ήλιο, αλλά έχει χάσει όλες τις δυνάμεις της σα βρικόλακας pretty much επειδή πίνει αίμα ζώων.. Makes sense enough to me.

@Maffy, η Leah είναι όντως η μόνη που έμεινε μόνη κσι μπουκάλα και θλιμμένη σε όλη αυτή την τελειότητα του υπέροχου για-πάντα της Bella Swan

Posted 11 December 2012 - 15:35
Συμφωνώ στο ότι η φαντασία δεν έχει όρια και νομίζω τα προβλήματα της σειράς συνοψίζονται στα παρακάτω
Γιατί το φαινόμενο είναι τρομακτικό. Δε φτάνει που και η Bella και ο Edward ΚΑΙ ο Jacob είναι ψυχασθενείς, ανώμαλοι, σεξιστές, ρατσιστές, βίαιοι (σε όλες τις μορφές), βαρετοί, εγωιστές, παιδόφιλοι, ή έστω εφηβόφιλοι, ελιτιστές, σνομπ νεόπλουτοι, και γενικά αηδιαστικοί...
Η Meyer δε μπορεί να γράψει ΟΥΤΕ μια σωστή πρόταση, πανάθεμα!
Ειδικά για το τελευταίο το μέσο άρλεκιν έχει καλύτερη σύνταξη γραμματική και λεξιλόγιο. Και τα παίρνεις και 3 euros το ένα αντί για 15 που έχει το εκτρωματάκι έκαστο.
Posted 11 December 2012 - 15:50

συντηρητικό love story μεταμφιεσμένο σε vampire story...
Posted 11 December 2012 - 16:00
Ναι αλλά αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις στα σίγουρα, αφού τα άρλεκιν των περιπτέρων είναι μεταφρασμένα και έχουν διορθωμένα πολλά από τα λάθη τους.Ειδικά για το τελευταίο το μέσο άρλεκιν έχει καλύτερη σύνταξη γραμματική και λεξιλόγιο. Και τα παίρνεις και 3 euros το ένα αντί για 15 που έχει το εκτρωματάκι έκαστο.
Όλσο ναι, από άποψη χρημάτων τα άρλεκιν είναι καλύτερα. Σώστε τα λεφτά σας, πάρτε ένα άρλεκιν. Σε όσους άρεσε το βιβλίο αλλά δεν τα έχουν δοκιμάσει ακόμα, πιστεύω ότι θα αποτελέσουν μια συγκλονιστική εμπειρία.
Also tagged with one or more of these keywords: twilight, poll, book, βιβλίο, λυκόφως
Fan Corner →
Fan Art - Fan Fic →
Books - Drawing MangaStarted by fatisis , 19 Jun 2018 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Λευκές ΜέρεςStarted by Kira80 , 22 May 2013 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Anime & Manga sub-forums →
Naruto →
Poll
My eyes the two (naruto version)Started by Kunoichi.meriinawa , 21 May 2012 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Anime & Manga sub-forums →
Bleach →
Spirits Are Forever With You - νέο novel για το BleachStarted by Black Kaiser , 12 May 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Poll
Εσείς σε ποιά μορφή διαβάζετε τα βιβλία σας;Started by Anelis , 09 May 2012 ![]() |
|