Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 7 Ψήφοι

.aNiMe//GR's next top writer contest!

• Please log in to reply
377 replies to this topic

#331 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2012 - 23:05

Απλά έπρεπε να πατήσεις στην μπλε λωρίδα να ακυρωθεί το reflow view. Τα rtf σαν αρχείο είναι καλά αλλά πολύ απρόσωπα για πρώτη εντύπωση.

Καλά, αυτό πήγαινε για πμ στον Οσάμα για το πως θα ποστάρουμε τα κείμενα μετά το θάνατο του zoho.

Για το θέμα, ό,τι πει η Kai.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 07 Νοέμβριος 2012 - 23:05

#332 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2012 - 23:11

Κι εγώ προτείνω να συνεχίσουμε με το προηγούμενο θέμα, μιας και ήδη είχα γράψει τη μισή περίπου απο την ιστορία.
Δυστυχώς είμαι αβέβαιος για το αν θα βρω το χρόνο να γράψω και την υπόλοιπη μέχρι την προθεσμία που θα βάλετε, συν οτι είναι κάπως μεγάλη και δυσνόητη για τα ζητούμενα του παιχνιδιού, αλλά θα προσπαθήσω να ξανασυμμετέχω.

O6rrvsU.jpg

#333 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2012 - 13:30

Κι εγώ ενδιαφέρομαι καθότι μάλιστα ξεκίνησα να γράφω την ιστορία τον Ιούνιο... ό,τι πείτε εν τέλει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#334 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2012 - 14:12

Μέχρι να ξυπνήσει ο Οσάμα και να τ' αρχίσει, έχει κανένας να προτείνει νέο σάιτ αντί του Zoho; (Κλείνει στο τέλος του χρόνου) Κατά προτίμηση να κρατάει τις μορφοποιήσεις που κάνουμε.

Δύο προτάσεις μου είναι το viewdocsonline και το scribd, εδώ δείγματα από το παλιό παλιό μου κείμενο από τον πρώτο γύρο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 13 Νοέμβριος 2012 - 14:27

#335 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2012 - 01:13

Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά προέκυψαν κάποια τρεχάματα. Ξαναρχίζω "δοκιμαστικά" το παιχνίδι να δούμε πως θα πάει.

Καταρχήν, μια αλλαγή στους κανόνες.

Πλέον το ποστ της συμμετοχής σας θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει το κείμενό σας σαν attachment με την μορφή .rtf (Rich Text Document) που θα αποτελεί πλέον και την συμμετοχή σας και προαιρετικά ένα link από το ανεβασμένο κείμενό σας στο http://www.scribd.com/ . Το link του scribd παρότι προαιρετικό θα βοηθήσει πολύ στην καλύτερη ανάγνωση των κειμένων οπότε όσο γίνεται ανεχτείτε το και μην το αγνοήσετε.

Το όνομα του αρχείου σας θα πρέπει να έχει απαραιτήτως την εξής μορφής: R#-username, όπου # ο αριθμός του εκάστοτε γύρου και όπου username το username σας.

----------------------------------------------------------

Γύρος 3

Το θέμα, το οποίο μένει ως έχει, είναι το εξής:

"Γράψτε κάτι που να είναι εμπνευσμένο, βασισμένο ή να αποτελεί παραλλαγή ή παρωδία ενός μύθου/θρύλου/παραμυθιού/λαϊκή δοξασία. Γενικά δείτε το θέμα ελεύθερα και βασιστείτε απλά και μόνο σε χαρακτήρες ή μυθολογικά τέρατα,πρόσωπα,χαρακτήρες παραμυθιών κλπ. Ναι, η Κοκκινοσκουφίτσα μπορεί να φοράει ζαρτιέρες, ο βασιλιάς Αρθούρος να λέγεται Αρθούρια και να παίρνει μέρος στη μάχη για το Holy Grail ή να μιλάτε για κυνηγούς βρικολάκων κλπ κλπ.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια να αναφέρετε που το βασίσατε με έναν τίτλο, κάποιο σύνδεσμο ή μια παράθεση στο post που θα κάνετε για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας."

Δίνονται δυο εβδομάδες προθεσμία.

Οι εγγραφές κλειδώνουν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 23:59

Συμμετοχές:

1) Nikos1451

Η ωραία εφτάδα της θαυμαστής χώρας

μια ιστορία ενός flame war που ξέφυγε, με στοιχεία από την Ωραία Κοιμωμένη, τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους και την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Ελπίζω να μην είναι εκτός θέματος.

2) Babba

Δε νομίζω να ασχοληθώ άλλο με το κείμενο αυτό και μιας και αποκλείεται να υπάρξει ψηφοφορία σύντομα, ας ανεβάσω το κειμενάκι που ήθελα.

Ο επαναστάτης λύκος!

3 ) Black Kaizer

Here it is: Ζαλαβασκόη

^Μου βγήκε λίγο μεγάλο το παραμύθι αλλά παρακαλώ να το διαβάσετε. Έχει το μέγεθος ενός κεφαλαίου κάποιου βιβλίου. Ελπίζω να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας μέχρι το τέλος. Οι κύριοι πρωταγωνιστές και κάποια πράγματα θυμίζουν την ιστορία των Χάνσελ και Γκρέτελ αλλά μέσα θα δείτε πολλές αναφορές σε διάφορα άλλα γνωστά ή όχι και τόσο γνωστά, παραμύθια.

Τσεκάρετε επίσης τους κανόνες του παιχνιδιού στο πρώτο ποστ του thread.

Οποιαδήποτε απορία έχετε ποστάρετέ την εδώ και θα απαντηθεί.

Καλή μας αρχή.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 14 Νοέμβριος 2012 - 02:09

#336 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2012 - 01:51

Θυμίζω, είχα ανεβάσει μια πιο προσεγμένη έκδοση.
Τότε δε θεώρησα σωστό να αλλάξω την αρχική συμμετοχή μου, αλλά έπειτα από τόσο καιρό...
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/9894-animegrs-next-top-writer-contest/page__st__300#entry592077

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#337 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2012 - 02:11

Fixed. Απλώς ανέβασε κάποια στιγμή και το .rtf ώστε να σε βάλω στο αρχείο.

#338 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2012 - 03:46

Θέλω σχολιάκια και για το καμμένο παλιό κείμενο, ε!

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#339 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2012 - 17:18

Περί Scribd:

0) Δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι για ανθρώπους σαν εμένα, ψυχαναγκαστικούς πόζερους που τους ενδιαφέρει η μορφή του κειμένου. Αν δεν σας ενδιαφέρει δεν το χρειάζεστε, αν σας ενδιαφέρει χρσιμοποιείστε το όσο γίνεται περισσότερο.

1) Θέλει να γραφτείτε. Δυστυχώς. Αλλά τα άλλα παρόμοια σάιτ που δεν απαιτούν εγγραφή είναι λίγο της κακιάς πυρκαγιάς. Νομίζω μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το λογαριασμό σας στο facebook γι' αυτό (δεν το προτίνω).

2) Όταν ποστάρετε το κείμενό σας εκεί, να επιλέξετε να ΜΗΝ γίνει reflow. Αν το κάνετε, το κείμενό σας θα γίνει ασυναρτησίες. Η επιλογή εμφανίζεται επάνω σε μια μπλέ λωρίδα, αφού ανεβάσετε το κείμενο.

3) Μπορείτε να κάνετε revision. Μην το κάνετε, για όνομα του θεού. Δουλέψτε το κείμενό σας και όταν είστε έτοιμοι ποστάρετέ το. Μερικά μικρά λαθάκια φυσικά και μπορείτε να τα διορθώσετε, αλλά μην κάνετε καμιά χοντράδα.

4) Ρυθμίστε το ως public όσο κρατάει ο διαγωνισμός... Μετά το κάνετε ό,τι θέλετε. Private, delete κτλ.

5) Το κείμενό σας είναι προστατευμένο. Δεν ξέρω πόσο, αλλά είναι κάπως.

6) Αν θέλετε να το βάλετε προς πώληση (λέμε τώρα), παρακαλώ, αφήστε το όλο ορατό για να μπορέσουμε να το διαβάσουμε...

7) Μακάρι να καταλάβαινα τα στατιστικά...

8) Όποιος έχει να προτείνει κάτι απλούστερο αλλά καλό οπτικά όσον αφορά το έγγραφο, να το ρίξει, θα χαρώ πολύ.

9) Ερώτηση. Προτιμάτε μήπως το viewdocsonline; Το δείγμα είναι μερικά ποστ πιο πάνω.

Αυτά τα λίγα.

#340 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 11:18

Να και η δική μου συμμετοχή! Καλή μας επιτυχία everyone!

Επισυναπτόμενο Αρχείο

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#341 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 20:01

Κανένας άλλος γράφει; Εγώ έχω πάθει λίγο δημιουργικό μπλόκο.

#342 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 20:11

Mιας και δεν υπάρχουν συμμετοχές γιατί δεν βάζετε το deadline πολύ αργότερα;
Εγώ σκόπευα να συνεχίσω το έργο μου χθες που είχα χρόνο αλλά με έφαγε ο Ηaneke και τα γερόντια του.

O6rrvsU.jpg

#343 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2012 - 02:08

Τώρα είδα την συμμετοχή σου Fallen... Whatever, έχω βάλει το μυαλό μου στο Ebay...

You have been added to the executioner's post and archived.

Επίσης, Babba διόρθωσα το αρχείο.

@Kamui, δηλαδή αυτή την δουλειά θα κάνουμε; Έδωσα δύο παρατάσεις το καλοκαίρι και ξανάνοιξα τον διαγωνισμό για να ξαναδώσω παράταση; Νιώθω ότι είναι ο διαγωνισμός της παράτασης πλέον. Ο νικητής του γύρου με τις περισσότερες παρατάσεις κερδίζει στο τέλος το μεγάλο βραβείο...

Anyway, όχι δεν θα δώσω παράταση. Αν προλάβεις καλώς, αν όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν είναι να ψηφίσουμε μεταξύ λίγων κειμένων, τότε αυτό θα κάνουμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 27 Νοέμβριος 2012 - 02:13

#344 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2012 - 16:12

Sumimaseeeen... Gomen nasaaaai osama-sama... τελικά δεν πρόλαβα... :frozen:

Καλή επιτυχία παιδιά για τις ιστορίες σας, θα τιμηθούν όπως πρέπει, μη φοβάστε. :)

#345 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2012 - 23:09

Κάλιο αργά παρά ποτέ... Ουφ, ορίστε η συμμετοχή μου. Είναι πολύ μεγάλη και είναι μπάχαλο αλλα πραγματικά είχα πολύ όρεξη :P

Επίσης,αν δεν κλείσει το διαγωνισμό ο Ody στις 12 θα τον κλείσω εγώ όταν γυρίσω. Η διορία θα έχει τελειώσει κανονικά στις 12 απλώς η ψηφοφορία μπορεί να αρχίσει λίγο αρργότερα.

Επισυναπτόμενο Αρχείο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 28 Νοέμβριος 2012 - 10:23