Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 7 votes

.aNiMe//GR's next top writer contest!

• Please log in to reply
377 replies to this topic

#301 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 30 June 2012 - 11:17

Here you go.

Attached Files

#302 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 30 June 2012 - 11:21

Thank you. You have been archived.

#303 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 July 2012 - 09:57

Λόγω διακοπών , βρέθηκα σε μέρος χωρίς πρόσβαση στο internet και τώρα που είμαι αλλού διακοπές δεν έχω και πολύ συχνή πρόσβαση.

Κρίμα όμως γιατί το θέμα είναι εξαιρετικό και δε ξέρω αν προλάβω σε δύο ημέρες.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#304 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 04 July 2012 - 10:08

Εγώ πάλι θα προλάβω, αλλά με 4-5 κείμενα γύρος δεν βγαίνει... Μάλλον για ακύρωση πάει η κατάσταση και προσωρινές "διακοπές" του παιχνιδιού, εκτός αν γίνει κανά θαύμα τις τελευταίες μέρες.

#305 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 04 July 2012 - 10:10

IMO, Οsama, ο διαγωνισμός έτσι και αλλιώς χρειάζεται μεγαλύτερα διαλείμματα από τον έναν γύρο στον άλλο. Αλλά δεν δίνεις άλλη μια εβδομάδα παράταση αντί για ακύρωση? Μερικοί ακόμα γράφουν εξεταστική.

#306 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 July 2012 - 10:14

Ή γενικότερα ένα διάλειμμα. Νομίζω το χρειάζεται το παιχνίδι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#307 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 04 July 2012 - 10:14

Να δώσω και άλλη παράταση, δεν έχω πρόβλημα. Να δώσω και παράταση μεγαλύτερης της μια εβδομάδας. Απλώς, ίσως και λόγω καλοκαιριού ή/και διακοπών πολλοί είτε βαριούνται, είτε δεν μπορούν να γράψουν. Όπως και να έχει, ας έρθει η Παρασκευή και βλέπουμε. Θα δώσω και άλλη παράταση, άμα είναι.

Για να είμαι και εγώ ειλικρινής θα προτιμούσα να κάνει ένα διάλλειμα το παιχνίδι, ίσως λόγω του ότι θα έχω και το Παλέρμο τον Ιούλιο. Τελοσπάντων, θα δώσω μια παράταση την Παρασκευή και αν δω ότι δεν κυλάει το πράγμα, θα δηλώσω διάλλειμα. Σε περίπτωση διαλλείματος, όταν θα συνεχιστεί το παιχνίδι, θα συνεχιστεί με το ίδιο θέμα, οπότε όσοι έχετε γράψει δεν θα πάνε χαμένα τα κείμενά σας.

Edited by Osama Bin Laden, 04 July 2012 - 10:17.

#308 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 04 July 2012 - 10:16

Η παράταση θα μ' έπειθε. Ξέρω τι θέλω να γράψω περίπου, απλά λόγω κάποιων προβλημάτων δεν ασχολήθηκα και σκεφτόμουν σήμερα να το δοκιμάσω μπας και πιάσω τίποτα μέχρι αύριο. Αλλά έρχεται η γαμημένη η διαχείρηση αύριο...

#309 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 06 July 2012 - 16:25

Αν είναι δίνεις παράταση και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού,(ή τέλος πάντων όταν τελειώσουν όλοι οι προς το παρόν ενδιαφερόμενοι) και έπειτα απο αυτό μπορούμε να αφήσουμε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να ξαναπαρουσιαστεί ενδιαφέρον.
Τότε θα ήταν καλή ιδέα να ξαναξεκινήσουμε με ελεύθερο θέμα, αν παρουσιάζεται η ανάλογη θέληση και ενδιαφέρον απο τους διαγωνιζόμενους φυσικά.

O6rrvsU.jpg

#310 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 07 July 2012 - 10:01

Θα το αφήσω άλλη μια εβδομάδα. Ύστερα, εάν δεν υπάρχει κίνηση θα δηλώσω διακοπές. Όταν ξανα αρχίσουμε τον Σεπτέμβριο, θα ξαναρχίσουμε με το ίδιο θέμα. Είναι άδικο για αυτούς που τήρησαν τα deadlines να πω ότι απλώς "free" θέμα. Έτσι και αλλιώς το τωρινό θέμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ανοιχτό.

#311 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 07 July 2012 - 13:51

Δε νομίζω να ασχοληθώ άλλο με το κείμενο αυτό και μιας και αποκλείεται να υπάρξει ψηφοφορία σύντομα, ας ανεβάσω το κειμενάκι που ήθελα.
Ο επαναστάτης λύκος!

Η επίσημη συμμετοχή μου ήταν πρόχειρη, ως συνήθως (απορώ που δε μου το έχει επισημάνει κάποιος μέχρι τώρα).

Ως ένας από τους λίγους που έγραψαν, να πω πως δε με πειράζει να ξεκινήσουμε Σεπτέμβρη με νέο θέμα. Καλύτερα, καθώς έτσι θα γράψω ξανά.
Θα ήθελα βέβαια να δω μερικά κείμενα με αυτό το θέμα διότι έχει ενδιαφέρον.
Επομένως, ό,τι προτιμάτε, εμένα μου κάνει.
Επίσης, άσχετα με το αν θα υπάρξει βαθμολόγηση ή όχι (που δεν έχει και τόσο σημασία), ακόμα κι αν ακυρωθεί ο γύρος, θα ήθελα να διαβάσω σχολιασμούς.
Άλλωστε, το ωραίο σε αυτό που κάνουμε είναι το feedback. Μάλιστα, όσο σκληρότερη η κριτική, τόσο το καλύτερο, για να βελτιωθούμε. Δε νομίζω ότι το κάνουμε για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#312 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 13 July 2012 - 01:06

Μιας και δεν ποστάρει κανείς, γίνεται να δωθεί παράταση τουλάχιστον μέχρι την κυριακή?
Αλλιώς, όπως είπε ο Osama μπορεί να κάνει μόνιμο διάλλειμα μέχρι το σεπτέμβριο, fine with me, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να λήξει ο γύρος τώρα, με αυτό τον αριθμό συμμετοχών.

Edited by Kamui, 13 July 2012 - 01:06.

O6rrvsU.jpg

#313 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 13 July 2012 - 01:28

Kamui, αν δεν σε πειράζει θα σου απαντήσω αύριο. Δεν την παλέυω άλλο σήμερα.

#314 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 13 July 2012 - 10:34

Ok ρε μην ανησυχείς, απλά το είπα για να μη το κλείσεις απότομα μιας και έχεις...άλλα πράγματα να ασχοληθείς.

O6rrvsU.jpg

#315 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 14 July 2012 - 13:57

Λοιπόν, επειδή δεν βλέπω καμιά κίνηση, ο γύρος ακυρώνεται (you don't say, Captain?).

Αν θέλεις κάποιος να ποστάρει το κείμενό του, ας το κάνει ελεύθερα, αλλά ο γύρος θα ξαναρχίσει επίσημα από τον Σεπτέμβριο με το ίδιο θέμα.

Μέχρι τότε, καλά μπάνια.