Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Back... for more science!
Started By
Kenny
, Apr 03 2012 03:50
437 replies to this topic
Posted 06 June 2012 - 09:59
^Μέχρι στιγμής όχι.
Για προσωπικές συζητήσεις που δεν θέλετε να τις βλέπουν όλοι υπάρχουν τα pms, τα οποία είναι και πολύ λειτουργικά. Αν δεν θέλετε να σχολιάζουν στα status updates σας μπορείτε είτε να τα κλειδώσετε είτε να πάτε στο my setings ---> Allow me to approve comments before they are displayed on my profile και να ελέγχετε εσείς ποιά σχόλια θα εμφανίζονται στο προφίλ σας. Ελπίζω να σε κάλυψα ^^
Για προσωπικές συζητήσεις που δεν θέλετε να τις βλέπουν όλοι υπάρχουν τα pms, τα οποία είναι και πολύ λειτουργικά. Αν δεν θέλετε να σχολιάζουν στα status updates σας μπορείτε είτε να τα κλειδώσετε είτε να πάτε στο my setings ---> Allow me to approve comments before they are displayed on my profile και να ελέγχετε εσείς ποιά σχόλια θα εμφανίζονται στο προφίλ σας. Ελπίζω να σε κάλυψα ^^
Posted 06 June 2012 - 13:10
Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να ανοίξω τα spoilers, υπάρχει γενικό πρόβλημα ή μόνο εγώ το έχω?
Posted 06 June 2012 - 18:38
^^
εχεις πατησει το off στην επιλογη killjoy.
εχεις πατησει το off στην επιλογη killjoy.
Posted 11 June 2012 - 15:12
Ούτε και εγώ παίρνω notifications ενώ έχω τικάρει το ανάλογο box στα settings.
Εγώ παίρνω σπάνια, αλλά με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.
Posted 11 June 2012 - 16:06
Yeap, αυτό που είπε ο NWS.
Posted 13 June 2012 - 13:57
Ευχαριστούμε, πολύ όμορφα τα νέα θέματα!!!
Posted 13 June 2012 - 14:21
Ομορφούλια~! Τα πρόσεξα κι εγώ λίγο πιο πριν! Εμένα το Paerula Green μου αρέσει περισσότερο, πάντως!
Posted 13 June 2012 - 14:25
Hi five Trivia!!
Posted 13 June 2012 - 15:49
Δεν ξέρω αν απαντήθηκε, αλλά τα blogs χάθηκαν οριστικά;
Posted 13 June 2012 - 15:56
μπορεις να πας στο anime.gr/forums
και να αντιγραψεις οτι χρειαζεσαι!
και να αντιγραψεις οτι χρειαζεσαι!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 13 June 2012 - 23:05
Πλέον έχουμε και themes, δεν το πήρα χαμπάρι!
Τα Warrior και Brave φαίνονται ωραία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους themes!
Προς το παρόν θα κρατήσω το δικό μου pastel like theme (το οποίο πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρώσω)
Τα Warrior και Brave φαίνονται ωραία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους themes!
Προς το παρόν θα κρατήσω το δικό μου pastel like theme (το οποίο πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρώσω)