Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#346 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 05 May 2012 - 00:23

^^ Ctrl + F5

Στα polls έχει την εξής bugια:

αν πας σε κάποια επιλογή και πατήσεις "view who voted for" σου δείχνει της αποπάνω.

Αντιστοίχως, η πρώτη επιλογή δεν δείχνει τίποτα.

stasou%2520mygdala.jpg

#347 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2012 - 00:30

Έχει αναφερθεί ήδη, το γνωρίζουμε και ψάχνουμε τρόπο να τα φτιάξουμε ^^

xbJ3b2w.jpeg

#348 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 05 May 2012 - 00:49

A, ωραία. Και συγγνώμη κιόλας. βάρα μου και ένα delete τότες για να διευκολύνουμε και την αναζήτηση στους επόμενους.

stasou%2520mygdala.jpg

#349 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 May 2012 - 15:54

Λογικά θα έχει ξαναρωτηθεί, αλλά δεν έχω καταλάβει πως ενσωματώνω url links μέσα σε λέξεις.
Πατάω το κουμπί του link και βάζω το link εκεί που πρέπει αφού έχω κάνει bold τη λέξη, αλλά όταν κάνω preview μου βγάζει απλά τη λέξη ένχρωμη και υπογραμισμένη.

O6rrvsU.jpg

#350 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 May 2012 - 15:58

[url=εδώ το link][b]Λέξη[/b][/url]

Λέξη

ySss0UF.jpg

#351 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 May 2012 - 15:59

Εμένα κανονικά μου το βγάζει και στο preview.

Μαρκάρεις τη λέξη, πατάς το εικονίδιο με την αλυσίδα, βάζεις το link και πατάς ok. Αν δεν στο βγάζει στο preview δοκιμάζεις να το κάνεις post να δεις αν όντως βγαίνει το link να το τσεκάρουμε αν όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

xbJ3b2w.jpeg

#352 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 May 2012 - 16:17

Ευχαριστώ, δούλεψε, απλά στο preview post πάλι δεν δούλευε το link, και είπα να μη ρισκάρω να το ποστάρω χωρίς να ρωτήσω.

O6rrvsU.jpg

#353 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 May 2012 - 22:32

Ας αναφέρω κι εγώ αυτό το όχι και τόσο τραγικό που παρατήρησα. Όταν βάζεις ένα λινκ σε youtube φόρμα σου εμφανίζει το βιντεάκι με το κλασσικό τετράγωνο που απλά κάνεις κλικ και παίζει το βίντεο.

Αν όμως, για κάποιο λόγο πατήσεις στο post που έκανες, edit, τότε το βίντεο χαλάει και εμφανίζεται μόνο το link του και τα δύο [youtube].......[/youtube] ξέμπαρκα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#354 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 08 May 2012 - 23:08

Ας αναφέρω κι εγώ αυτό το όχι και τόσο τραγικό που παρατήρησα. Όταν βάζεις ένα λινκ σε youtube φόρμα σου εμφανίζει το βιντεάκι με το κλασσικό τετράγωνο που απλά κάνεις κλικ και παίζει το βίντεο.

Αν όμως, για κάποιο λόγο πατήσεις στο post που έκανες, edit, τότε το βίντεο χαλάει και εμφανίζεται μόνο το link του και τα δύο [youtube].......[/youtube] ξέμπαρκα.

Έχει αναφερθεί ήδη.

=============================================================================================================================================================

Όταν κάνετε merge 2 threads, χάνονται τα subscriptions (i.e. follow this topic). Το παρατήρησα στο "Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga;"
Posted Image
Posted Image

#355 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 15 May 2012 - 09:47

Υπάρχει περίπτοση να ξαναεπιστρέψουν οι χρωματιστές μπάρες με τα ποσοστά?

#356 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 30 May 2012 - 15:20

Στις ειδοποιήσεις για νέα post συμβαίνει αυτό: (Το παράδειγμα χρησιμοποιεί το θέμα "Bleach-Latest chapter discussion")

Το θέμα μπορεί να βρεθεί εδώ:
http://www.anime.gr/forum/index.php?showtopic=&view=getnewpost

Όμως, με πετάει στην αρχική σελίδα αντί να με πάει στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα.

#357 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 May 2012 - 15:54

Ναι το έχουμε ξαναπεί αυτό. Από το section latest posts της αρχικής σελίδας δεν πας στο τελευταίο ποστ αλλά στην πρώτη σελίδα του thread ^^

xbJ3b2w.jpeg

#358 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 30 May 2012 - 16:03

Ναι το έχουμε ξαναπεί αυτό. Από το section latest posts της αρχικής σελίδας δεν πας στο τελευταίο ποστ αλλά στην πρώτη σελίδα του thread ^^

Εγώ άλλο λέω:P Από τα μηνύματα των ειδοποιήσεων (you know, όταν γράφει κάποιος σε ένα thread που ακολουθείς και έρχεται ειδοποίηση; :P ). Ε πατάω στο link για να με πάει στο πρώτο αδιάβαστο post, αλλά με πετάει στην αρχική σελίδα του forum.

#359 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 May 2012 - 16:25

Το δοκίμασα και εμένα κανονικά με στέλνει στο thread. Λοιπόν κάτσε για να καταλάβω. Σου έρχεται notification ο τάδε replied to black hole π.χ και πατάς πάνω στο link του thread και σε βγάζει στην αρχική σελίδα?

xbJ3b2w.jpeg

#360 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 30 May 2012 - 16:27

Το δοκίμασα και εμένα κανονικά με στέλνει στο thread. Λοιπόν κάτσε για να καταλάβω. Σου έρχεται notification ο τάδε replied to black hole π.χ και πατάς πάνω στο link του thread και σε βγάζει στην αρχική σελίδα?

Αυτό ακριβώς:hmmm: