Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#406 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 23 June 2012 - 18:38

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί είδη, ή αν είναι μόνο στο pc μου το πρόβλημα, πάντως πριν που έβλεπα τα βίντεο στο thread με τα video game osts παρατήρησα αυτό το πρόβλημα το οποίο αλλάζει όταν scrollάρω:

Posted Image
phmava.php

#407 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 June 2012 - 23:15

Το συγκεκριμένο bug το έχω δει να συμβαίνει με embedded videos ακόμα και σε άλλα sites. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, πάντως αμφιβάλλω ότι φταίει κομμάτι του κώδικα του IP.Board.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#408 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 24 June 2012 - 22:23

Το πολυαγαπημένο μας flash φταίει, που η νέα του έκδοση είναι πολύ ωραία :P

#409 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 July 2012 - 18:07

~Ενημέρωση~

Για όσους ενδιαφέρονται, βάλαμε ένα feature στο ipboard με το οποίο ενημερώνεστε με notification για την πορεία των posts/topics σας moderating wise. Δηλαδή όταν ένα post/topic σας διαγράφεται/ μετακινείται. Όσοι πιστεύουν ότι μια τέτοια πληροφόρηση θα τους ήταν χρήσιμη μπορούν να τσεκάρουν τα ανάλογα κουτάκια στα notification settings τους.

Από μεριάς μας, σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε (για αυτό το βάλαμε άλλωστε) ώστε αν ψάχνετε για παράδειγμα ένα topic που φτιάξατε και κάποιος mod το έχει μετακινήσει στο ενδιάμεσο, να ενημερώνεστε κατευθείαν και να γλυτώνετε το ψάξιμο.

Have fun :P

xbJ3b2w.jpeg

#410 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 July 2012 - 20:23

~Ενημέρωση~

Για όσους ενδιαφέρονται, βάλαμε ένα feature στο ipboard με το οποίο ενημερώνεστε με notification για την πορεία των posts/topics σας moderating wise. Δηλαδή όταν ένα post/topic σας διαγράφεται/ μετακινείται. Όσοι πιστεύουν ότι μια τέτοια πληροφόρηση θα τους ήταν χρήσιμη μπορούν να τσεκάρουν τα ανάλογα κουτάκια στα notification settings τους.

Από μεριάς μας, σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε (για αυτό το βάλαμε άλλωστε) ώστε αν ψάχνετε για παράδειγμα ένα topic που φτιάξατε και κάποιος mod το έχει μετακινήσει στο ενδιάμεσο, να ενημερώνεστε κατευθείαν και να γλυτώνετε το ψάξιμο.

Have fun :P

Διορθώθηκε μήπως το σβήσιμο του subscription όταν γίνεται ένα thread merge?
Posted Image
Posted Image

#411 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 July 2012 - 20:50

Όχι, δεν νομίζω.

Η αλήθεια είναι ότι βγαίνουν διάφορα θεματάκια και ο Left64 έχει εξεταστική οπότε το πάμε σιγά σιγά. Μόλις διορθωθεί θα το ανακοινώσουμε εδώ.

xbJ3b2w.jpeg

#412 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 04 July 2012 - 13:21

ρε παιδια εχω ενα προβλημα... αλλα ζω εικονα αλλα παλι στα ποστ μου φαινεται η παλια... δν ξερω αν σε εσας φαινεται αλλα μου εχει σπασει τα νευρα ..... τι κανω λαθος? Someone plz help me!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#413 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 04 July 2012 - 13:22

ρε παιδια εχω ενα προβλημα... αλλα ζω εικονα αλλα παλι στα ποστ μου φαινεται η παλια... δν ξερω αν σε εσας φαινεται αλλα μου εχει σπασει τα νευρα ..... τι κανω λαθος? Someone plz help me!

Πάτα F5 και αν δεν δουλέψει Ctrl+ F5.

#414 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 16 July 2012 - 11:16

Τι Lincence έχει η πλατοφόρμα όπου τρέχειο το forum? ;Eχει GNU-GPL?

#415 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 10 September 2012 - 11:41

Έχω ξανααναφερθεί στο πρόβλημα των χρωμάτων στα poll στο Paerula, αλλά έχω παρατηρήσει πως και στα προφίλ των χρηστών που έχουν ανοιχτόχρωμα backgrounds (και όχι μόνο), φαίνονται ελάχιστα τα γράμματα, είτε τα πάνω, είτε των profile feed με αποτέλεσμα να πρέπει να περνάω το ποντίκι μου από πάνω και να τα μαυρίζω για να τα διαβάσω.

Δεν θα μπορούσατε να το κάνετε έτσι ώστε να υπάρχουν δύο αποχρώσεις γραμμάτων (γκρι και μπλε π.χ.) και ο κάθε χρήστης του προφιλ του, να επιλέγει πιο από τα δύο θα βάλει ανάλογα με το background του?

#416 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 September 2012 - 11:42

We are on it εδώ και καιρό, κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε :3

xbJ3b2w.jpeg

#417 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 10 September 2012 - 11:56

We are on it εδώ και καιρό, κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε :3

Okays. Thanks for the answer mono chan ^^

#418 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 10 September 2012 - 12:30

δεν ξερω αν ειναι στα υποψη αλλα παρατηρησα πως οποτε κανω edit στο πρωτο ποστ του thread
χανεται και το subscription οποτε πρεπει να ξανακανω follow για να λαμβανω notifications!

μαλλον ειναι το ιδιο προβλημα που αναφερει ο erebos με τα thread merge.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#419 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 03 October 2012 - 20:59

Κάτι που παρατήρησα τώρα είναι πως μου μπερδεύει μερικές φορές το τι έχω διαβάσει και το τι όχι. Π.χ. τα offtopic μου τα ξαναβγάζει αδιάβαστα ενώ πριν λίγες μέρες μου έδειχνε πως είναι διαβασμένα. Και δεν μιλάω για ένα η δύο θρεντ, αλλά για πάνω από 10.

#420 Utaku

Utaku

Tuturuu!!!

• Members
  • 166 posts

Posted 07 October 2012 - 00:23

Έχω κι εγώ ένα προβληματάκι με τα θέματα...Εκτός από αυτό που αναφέρει η Keito παρατήρησα ότι δε φαίνονται ούτε οι επιλογές στα polls παρά μόνο αν περάσεις το ποντίκι από πάνω...

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!