5-7-2014 Πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της νέας Season Sword Art Online II

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2014 - 23:45
5-7-2014 Πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της νέας Season Sword Art Online II
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 00:36
εγω είδα το 1ο επ. αν και φαν του 1ου σαο, δεν τρελάθηκα. καλο μεν αλλα meh could be better...
on a similar yet completely different note, πιστεύω οτι μερικοι εδω ειναι λιγο(?) προκατειλημμένοι με το να ψάχνουν ψεγάδια στο σαο(και στο κάθε σαο)... οπου και να ψάξεις θα βρείς και απο κάτι, απο ταινιες, σειρες, μουσικη, ζωγραφικη, γλυπτική, (insert other art) δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάτι άκυρο στε ενα ανιμε ειναι "οτι ναναι" κ γιατι ενα άκυρο σε ενα άλλο ανιμε να είναι "πλοτ τουιστ" η οτιδήποτε καλο για την σειρα...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 00:58
εγω είδα το 1ο επ. αν και φαν του 1ου σαο, δεν τρελάθηκα. καλο μεν αλλα meh could be better...
on a similar yet completely different note, πιστεύω οτι μερικοι εδω ειναι λιγο(?) προκατειλημμένοι με το να ψάχνουν ψεγάδια στο σαο(και στο κάθε σαο)... οπου και να ψάξεις θα βρείς και απο κάτι, απο ταινιες, σειρες, μουσικη, ζωγραφικη, γλυπτική, (insert other art) δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάτι άκυρο στε ενα ανιμε ειναι "οτι ναναι" κ γιατι ενα άκυρο σε ενα άλλο ανιμε να είναι "πλοτ τουιστ" η οτιδήποτε καλο για την σειρα...
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το plot twist με το ass-pull, τότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 08 Ιούλιος 2014 - 00:58
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 01:12
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το plot twist με το ass-pull, τότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.
ναι οκ... ειναι πολυ ευκολο το να παρεις μια χιλιοειπωμενη τραγικη ιστορια του ηρωα που του πηραν τα παντα (βλ τζοτζο) και να του πεταξεις 2 τουιστς μεσα και να πεις θεε μου τι σενάριο. ενα σεναριο που εχεις δει απο το 1960 στις ταινιες της βουγιουκλάκης(η ακόμα χειρότερα, απο το "η ζωη της άλλης"). αλλα το να γραψεις μια οριτζιναλ ιστορια απο το 0 και να πειραματιστείς με κατι είναι απείρως πιο δυσκολο...
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 01:14
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 01:15
πολυ πιο οριτζιναλ απο το τζοτζο fo shizzle
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 01:33
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MikeoF4col4khC: 08 Ιούλιος 2014 - 01:35
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 01:35
ναι οκ... ειναι πολυ ευκολο το να παρεις μια χιλιοειπωμενη τραγικη ιστορια του ηρωα που του πηραν τα παντα (βλ τζοτζο) και να του πεταξεις 2 τουιστς μεσα και να πεις θεε μου τι σενάριο. ενα σεναριο που εχεις δει απο το 1960 στις ταινιες της βουγιουκλάκης(η ακόμα χειρότερα, απο το "η ζωη της άλλης"). αλλα το να γραψεις μια οριτζιναλ ιστορια απο το 0 και να πειραματιστείς με κατι είναι απείρως πιο δυσκολο...
Τί σχέση έχει το Jojo ή το "originality" του SAO?
Αν δεν ξεχωρίζεις το plot twist με το plot armor του Kirito και της Asuna, άστο καλύτερα και πήγαινε παίξε κανα CoD.
btw όλο το franchise του .hack υπήρχε πριν βγει το SAO.
πολυ πιο οριτζιναλ απο το τζοτζο fo shizzle
get #rekt son
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 02:03
δεν προσπαθει? το οτι σε κανει να εχεις forced συναισθήματα δεν ειναι προσπάθεια ε? χμμ μαλλον οχι. μηπως να πετάξουμε και ενα ορφανο μέσα (kyojin-style) μπας και λυπηθούν λίγο οι θεατές μας? ναι, that is elementary my dear watson... εξάλου έιναι γνωστο, οσο περισότερο κλάμα εχει μια σειρα για τον πρωταγωνιστη τοσο περισσότερο δενεται κάποιος μαζι του και τον συμπαθεί. αλλα για πες μου, τι διαφορα εχει η μανα του τυπα στο κιοτζιν με τους φιλους του κιριτο? καμια, ειναι και οι 2 τροποι για να αρχισει μια πλοκη. οπως εχουν αρχίσει τοοοοοσες before it. αλλα οταν κατι δεν σου αρεσει ψάχνεις αφορμες να βγάλεις άκυρη την πλοκή... πες μου οποιο προβλημα ειχες που δεν "είχε συνοχη" στο σαο και αμα το δεις απο μια different οπτικη ειναι απλα ενας τροπος να προχωρήσει το σενάριο (ή για να βγάλει χρήματα με μεγαλυτερο run, οκ, αυτο δεκτον)... my point is οτι ολοι χρησιμοποιούν τα ιδια τρικς. απλα εσυ τα αντιλαμβανεσαι διαφορετικα αναλογα ποσο σου αρέσει η εκάστοτε σειρα/ταινια/ανιμε. αλλα προφανώς και θα κράξεις ένα ανιμε που δεν σου άρεσε για τα ίδια ακριβώς πραγματα που θα παινέψεις ενα αλλο που σου άρεσε.
Τί σχέση έχει το Jojo ή το "originality" του SAO?
Αν δεν ξεχωρίζεις το plot twist με το plot armor του Kirito και της Asuna, άστο καλύτερα και πήγαινε παίξε κανα CoD.
btw όλο το franchise του .hack υπήρχε πριν βγει το SAO.
get #rekt son
και τι σχέση έχει το κοντ με τα ανιμε?
μπι τι νταμπς και το "η λίζα και η άλλη" βγήκε το 60
απλα δεν ειμαι αρκετα κλειστόμυαλος ωστε να πιστέυω οτι "οτι μου αρεσει ειναι καλο και εχει plot twists και οτι δεν μου αρεσει >εχει τρυπες" κατι που ακολουθείς πιστα απο ότι βλέπω
α και σε παρακαλώ μεγαλε μαγιστρε, εξηγησε μου την διαφορα πλοτ τουιστ με πλοτ αρμορ, και μετα θα πάω για cod το υπόσχομαι!!11!!εναενα
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 02:51
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 11:09
εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα..
γιατι πρεπει να χωλοσκαμε σε καθε ανιμε για το οτιδιποτε..plot twist,σεναρια κτλ...??(αν ειναι δυνατον δεν εννοω να βλεπουμε καθε σκουπιδι ετσι γιατι ...απλα το λεω οταν βέπεις κατι για κατι που αυτο ειναι και προσπαθεις να του βαλεις μειον ποντους γιατι κατι που δεν ειναι απο την αρχη σαν σειρα)
ειδικα στο SAO..καταλαβαινω οτι κατακρινεται κατα βαση για το mmorpg στοιχειο...
νταξ...ο τυπος πηρα σαν βαση αυτο και εχτισε πανω του κατι αλλο..romance,δολοπλοκιες,,world dominations..και οτι αλλο βαλει ο νους...ΕΕΕΕ και..?>
Κατα την γνωμη μου αν εμενε καθαρα στο mmorpg κομματι καθαρα,θα βαριομουν και θα το παραταγα...
το αν προσπαθει να ειναι σοβαρο η οχι με τρικ αυτο ειναι αλλο κομματι....
εμενα προσωπικα μου αρεσει και το βλεπω γιαυτο που ειναι και οχι για αυτο που θα ηθελα να ειναι....αν ηταν ετσι τα μισα και βαλε ανιμε που εχω δει στην ζωη μου θα τα ντροπαρα....
keep calm ...οπως σε ολα στην ζωη καποια αρεσουν σε καποιους και καποια οχι...το να βαζουμε διπλα σειρες και να κοιταμε ποια ειναι ποιο καλη δεν οφελει και πουθενα....και τις ποιο πολλες φορες ειναι και ατοπο γιατι προσπαθουμε να συγκρινουμε σειρες ανομοιες μεταξυ τους μιας και βαζουμε παντα το like & dislike στοιχειο μεσα χωρις να βλεπουμε το θεμα.....
και το λεω για να μην παρεξηγηθω...δεν το εγραψα για να ακουσω το κλασσικο''εε και τι θεσ?..να μην σχολιαζουμε καθολου...?΄''
προς θεου..κουβεντα να γινεται..αλλα μερικες φορες νιωθω πιεση(οχι μονο για το SAO)οτι ''ΠΡΕΠΕΙ να βγαλω καλο το ταδε ανιμε γιατι......ΕΤΣΙ...''
καταλαβαινω το παθος του να αρεσει μια σειρα που αρεσει σε μενα...αλλα δεν σκαω κι'ολας αν δεν γινει.......
φιλικα παντα,..... (δεν εχω και δουλεια σημερα στο μαγαζι....
)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 08 Ιούλιος 2014 - 11:12
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 13:02
Υπάρχουν κάποια πράματα που απλά δεν πρέπει να γίνονται, γιατί δεν μπορεί να λειτουργiσει σωστό σενάριο? ολα αυτα που λες, περι πραγμάτων που "δεν πρεπει να γινονται" ειναι γνώμη σου, δεν ειναι γραμμένα σε πετρα. οι 10 εντολες των ανιμε. και οταν δεν σου αρεσει κατι δεν χρειαζεσαι 1200 δικαιολογιες για να εξηγήσεις γιατι δεν σου αρεσε. ενα δν μου αρεσε αρκει. το να λες, "δεν μου αρεσε γιατι ο πρωταγωνιστης στο 3ο επεισόδιο έπινε τσαι με λεμονι, ενω ο χαρακτηρας του δίχνει οτι ειναι πιο πολυ άνθρωπος του καφε" η καθε αλλη χαζη δικαιολογία για να μειώσεις κατι. δεν σε κθιστά αυτομάτως σωστο, γιατι αυτή ειναι η γνώμη σου, οχι η πραγματικότητα. πραγματικά πιστεύεις οτι είδες κατι στο σαο που δεν το εχουν δει οι εκατομμύρια (δεκαδες? χιλιαδες? δισεκατομμύρια? βαλε οποια λεξη θες) θεατες απο ολο τον κόσμο? η νομίζεις οτι οντως το είδανε και απλά δεν νοιάστικαν γιατι βλέπουν ενα ανιμε για να περνανε καλα και οχι να hate-αρουν καθε μικρο σημείο της πλοκής? εγω πιστεύω το 2ο.
και επίσεις σου ξαναλέω, οτι "κακο" μπορεις να βρεις σε μια σειρα που δεν σου αρεσει, ετσι μπορω και εγω να βρω τα ίδια κακά σε μια σειρα που σου αρέσει. και εκει παει το "ολοι χρησιμοποιούν τα ιδια τρικς. απλα εσυ τα αντιλαμβανεσαι διαφορετικα αναλογα ποσο σου αρέσει η εκάστοτε σειρα/ταινια/ανιμε."
(αλλα βέβαια αμα εγω κράξω ενα ανιιμε που σου αρέσει αυτομάτως δεν ξέρω την διαφορα, and i quote "plot twist με το plot armor", και ξαφνικά είμαι ένας χωριάτης που δεν ξέρει τίποτα, ενώ οταν εσυ κράζεις σου αξίζει Πούλιτζερ δημοσιογραφίας για το review σου και νομπελ για τις τρυπες που ανακάλυψες.)
ναι οκ, το γουαν πις εχει τις τρυπες του, δειξε μου μια σειρα που δεν εχει. το να πατας σε κάτι αόριστο, που όμως είσαι σίγουρος οτι υπάρχει (τρυπες στο σενάριο, κακες ερμηνείες κτλ κτλ) δεν είναι μείον του εκάστοτε ανιμε, είναι γιατί έτσι δουλεύει αυτη η βιομηχανία
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 13:42
Καρκίνος>>>>Sao
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 13:54
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2014 - 14:27
εγω δεν καταλαβα για ποιο λογο ξεκιναει η σειρα με 7 επς τα οποια ειναι ολα side stories. τι ακριβως προσπαθει να πετυχει με αυτο? οποιος π@@στης το σκεφτηκε αυτο πρεπει να απολυθει ΑΜΕΣΑ. Λογος για drop ή back to accel world ή guilty crown-lite version LOL.
Τα side stories ειναι καλα , εμβαθυνουν το plot ή αναπτυσουν χαρακτηρες κτλ.
Αρχικα βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να εμβαθυνεις κατι που δεν υπαρχει. Τα side story επεισοδια υποτιθεται οτι αρχιζουν αφου εχουν παρουσιαστει οι χαρακτηρες. Οταν προσπαθεις να πεις μια ιστορια με αυτο τον τροπο (οπως το HAO) ειναι σαν να πας να μπεις οικειοθελως σε ενα δωματιο με λαβα.
Γενικα θα υπαρχει ασυνεπεια σε γεγονοτα και ημερομηνιες. Τα πρωτα 7 επς skipαρουν πολλα σημαντικα γεγονοτα και περιμενει απο το κοινο να καταλαβει το κινητρο του καθε χαρακτηρα τοσο νωρις μεσα στη σειρα. Ειμαι σχετικα σιγουρος δε οτι το νοημα ενος anime θα πρεπει να ειναι προσβασιμο κ κατανοητο σε οσους το βλεπουν, ανεξαρτητα με το αν εχουν ασχοληθει με το original source material (βλεπε LN) + οτι αυτα τα επεισοδια ειναι τοσο εμφανεστατα προχειρογραμμενα και βιαστικα που δεν χριεαζεται να εχεις διαβασει τα LN για να το παρεις πρεφα.
7 επεισοδια μεσα στο anime και το μονο που μου περναει ειναι το εξης. Ειναι τουτος ο γ@ματος τυπας που λεγεται κιριτο και φοραει καταθλιπτικα μαυρα ρουχα και στο δρομο μαζευει γκομενακια λες και ειναι ποκεμον. υποτιθεται οτι τωρα σε αυτη τη φαση ο θεατης πρεπει να ειναι σε κατασταση "awwww fck yeah Kirito is da fckin man". Το ζητημα ειναι , οτι μεχρι στιγμης δεν εχω ιδεα για τον τυπα. Ξερω απο φιλους αναγνωστες του LN οτι ειναι τουτος ο πολυ badass χαρακτηρας, αλλα μεχρι στιγμης οτι εχω δει απο αυτον ειναι το ποσο μεγαλωνει το νουμερο των κοριτσιων στο harem του,. obvious gf? check. doomed by canon char who sings merry christmas songs? check. dragon tamer loli? check. blacksmith? check. Σιγουρα καποια απο αυτα τα κοριτσια θα παιξουν σημαντικο ρολο αργοτερα... εχω εμπιστοσυνη στους LN readers οτι ο Κιριτο ειναι BADASS , αλλα το ανιμε δεν με πειθει για αυτο.
Το χειριστηκαν καλα? Ναι... ΟΧΙ.
Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι το HAO ειναι μια πολυ ωραια LN σειρα. αλλα εδω δεν βρισκεται κανεις μας για να γραψει για το LN ,εδω ειμαστε για να πουμε ποσο ΓΤΠ ειναι αυτο το anime και οτι λυπαμαι τον δημιουργο του , που εκατσε να του χεσουν την δουλεια και τον κοσμο που ειχε δημιουργησει (συμπεριλαμβανομενου κ του accel world) μερικα άπειρα σκουπιδια. Υπαρχουν φορες που πραγματικα θελω οι "original" fans του HAO να σταματησουν να διυλιζουν τον κονοπα για το παραμικρο, αλλα στην περιπτωση του HAO πραγματικα συμφωνω μαζι τους σχεδον σε οτι λενε. Αυτη ειναι μια απο τις χειροτερες μεταφορες που εχω δει, κ οταν εγω παρατηρω τετοια ελαττωματα (που δεν εχω ιδεα τι στον π@@τσο γινεται) ειναι μια παρακαταθηκη για το ποσο ΑΘΛΙΟ ειναι αυτο το anime και πιστευω πραγματικα οτι το HAO ειναι το poster child του καλοκαιριου του 12. μια απο τις πιο αδυναμες seasons που εχω δει... κ βλεπω anime απο το 02. Θα το εκανα μεγαλυτερο το ποστ αλλα κουραστηκα , καθως δεν συνηθιζω να γραφω μεγαλα κειμενα. go on hatαρετε ελευθερα <3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από reignYOMA: 08 Ιούλιος 2014 - 15:39