Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Sword Art Online

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#211 FayFay

FayFay

all monsters are human

• Members
  • 53 posts

Posted 02 January 2014 - 21:23

Εγω προσωπικα το ειδα ευχαριστα.. Υπηρχαν σιγουρα καποια ακαλυπτα κενα και μερικα γεγονοτα ηταν αρκετα παρορμιτικα και didn't make sense αλλα δεν εγινε κουραστικο(αν εξερεσεις τα OVA που δεν τα αντεχα). Οσο για την καινουρια σεζον ειλικρινα την καρτερω με ανυπομονησια. Αντε να δουμεεεε

#212 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 02 January 2014 - 22:50

Οτι βλεποταν ευχαριστα βλεποταν. Αλλα θυμαμαι οτι τα κενα καθως και το ρομαντζο μεταξυ των πρωταγωνιστων ενοχλουσε αφανταστα.

Οσο αφορα για τη νεα season, θα βαλουν πιστολια?? seriously?? γιατι να το κανουν αυτο?? το ολο point και η ολη μαγεια σε ενα mmorpg ειναι οτι η περιοδος ειναι η περιοδος οπου πολεμας με μαγεια και σπαθια η λογχες και οχι με πιστολια. Εν πασει περιπτωσει, σιγουρα θα το τσεκαρω, αλλα διατηρω αμφιβολιες.

#213 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 January 2014 - 22:56

Δεν ξέρω αν είναι spoiler αλλά κάπου διάβασα ότι o Kirito

Spoiler: Sword Art Online 2

Edited by Erebos, 02 January 2014 - 22:57.

Posted Image
Posted Image

#214 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 02 January 2014 - 23:24

Όχι γυναικείο ακριβώς:

Spoiler:

Το είχα διαβάσει και εγώ σε ανύποπτο χρόνο χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω. Πάντως για την πρώτη season αν δεν ήταν το δεύτερο μισό εγώ θα ήμουν από τους λίγους που θα το υπεράσπιζαν και ας μην έδωσε απάντηση στο γιατί τους έκλεισε μέσα ο τρελός GM. Σαφώς υπήρχε το fanservice, το overpowerness του Kirito και χαζές αποφάσεις αλλά η δράση ήταν εξαιρετική, μερικά επισόδεια κυρίως στην αρχή άξια αναφοράς(τα 2-3 με το μικρό guilt που μπήκε στην αρχή) και fuck my life αλλά υπήρχε συνέχεια ο κίνδυνος ότι θα πεθάνουν κάνωντάς το πιο ενδιαφέρον. Το δεύτερο μισό είναι εμετικό όσο δεν πάει και καλά το βρίζουν...

Συμφωνώ ότι δεν κούραζε ιδιαιτέρως είτε γιατί πορωνόσουν με τις μάχες και τα ost είτε γιατί λέγαν ατάκες δημοτικού οπότε έννιωθες πιο σοφός,xD!

Άντε να δούμε αν θα (κοιμηθεί ο διάολας) βγεί καλό σε όλη την διάρκειά του αυτή την φορά.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#215 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 03 January 2014 - 11:48

Βασικα το 2ο μισο ειναι καλυτερο για μενα απο το πρωτο. Στο δευτερο μισο καταλαβαινεις τι σου γινετε. Εχει λογικη συνοχη και δεν πηδανε 5 μηνες μεσα σε ενα επεισοδιο.

Στο πρωτο μισο δεν υπαρχει συνοχη. Μας δειχνουν τυχαιαα γεγονοτα, με αποτελεσμα να χανεσε. Οσο για την απαντηση ειναι η αισχατη τρυπα στο σεναριο. Ωστοσο νομιζω οτι μπορει κανεις να βγαλει μια θεωρεια. Προσωπικα απο τον χαρακτηρα του τρελαρα πιστευω οτι το εκανε για τον εξης λογο:

Spoiler:

Απο εκει και περα, στο δευτερο μισο της σειρας, η σειρα αποκτα στοχο και αποκτα και αγωνια. Τα συναισθηματα βαραινουν και ενω ειναι παλι λιγο αναλαφρη, εχει και αυτο που λεμε τι θα γινει παρακατω.

#216 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 03 January 2014 - 13:06

Δεν συμφωνώ.

Στο πρώτο μισό υπήρχε στόχος απλώς πιο γενικώς: Μείνε ζωντανός και νίκα τους αρχηγούς κάθε επιπέδου. Επίσης, συμφωνώ ότι ήταν παρατραβηγμένο το να προχωρά 6 μήνες ή και 2 χρόνια από την μια βδομάδα στην άλλη χάνωντας σε σχέση με το συναίσθημα και το δέσιμο με τους χαρακτήρες, ωστόσο ο λόγος που έγινε μπορείς να τον πείς αποδεκτό. Συγκεκριμένα αυτό έγινε για να φτάσουν όλοι και ιδιαίτερα ο Kirito σε μεγάλα lvls και ανώτερα floors ώστε να μπορεί ο δημιουργός να κινείται ελεύθερα στα επίπεδα και να βάζει τους αντιπάλους που θέλει. Αν συνέχιζε με πιο συνεχή αφήγηση θα υποχρεωνόταν να δείξει τα βασικά των βασικών για το game με τα οποία οι λιγότερο φανατικοί των rpgames θα ξενέρωναν. Δεν το αποδέχομαι σαν κίνηση αλλά μπορώ να το δικαιολογήσω.

Όπως ανέφερα μου άρεσε το πρώτο μίσο για τις καλοστημένες χορογραφίες στις μάχες, την έντονη δράση, το premise της(stay alive) και επειδή είχε τα ποιοτηκότερα επισόδεια κατά την γνώμη μου.

Τώρα όσον αφορά τι δεν μου άρεσε στο δεύτερο μισό:

Πρώτον και κυριότερον, στο δεύτερο υπάρχει κακός. Σίγουρα στο πρώτο μπορείς να πείς πως όλος ο κόσμος είναι ο κακός αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να τον δείχνεις με το δάκτυλο ακόμα και τον GM. Αντίθετα στο άλλο υπάρχει και τι κακός! Ω θεοί της νύχτας!!! Σοβαρά ο τύπος αντιπροσωπεύει ότι χειρότερο για έναν antagonist αποδεικνύοντας ότι γράφτηκε για να τον συχαίνονται και μισούνε. Είμαι λάτρης των εξαιρετικών κακών και antihero και απαιχθάνομαι τέτοιους επιτηδευμένους ρόλους.

Από την άλλη από την στιγμή που άλλαξαν οι κανόνες έπρεπε να κάνει κάτι για να το κάνει πιο ενδιαφέρον, κάποια αντίστροφη μέτρηση για την ζωή της Asuna ίσως, και δεν το έκανε μειώνοντας την αγωνία.

Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε η φάση με την ξαδέρφη εκτός από το γεγονός ότι έκανε μπαμ ότι θα αποτύχει ότι και να κάνει οπότε φάνηκε μάταιη η όλη προσπάθεια, ωστόσο incest for the wincest όπως λέει και το kawai μου oreimo. Αυτό που με χάλασε στον τομέα fanservice ήταν οι χαρακτήρες του παιχνιδιού όπου όλοι οι αρχηγοί ήταν κορίτσια που την έπεφταν στον macho A male, σοβαρά δεν έχω κανένα πρόβλημα να ήταν 50-50, 70-30 και πάει λέγωντας υπέρ των κοριτσιών αλλά δεν παίζει να μην είναι κανένα αγόρι αυθεντία στο game......, και η σκηνή που το σώμα της Asuna μαζί με τα ιδιαίτερα πιο ευαίσθητα σημεία έγιναν στόχοι πλοκαμιών ανώμαλων echii σαλιγκαριών(?), τι έχω δεί στην ζωή μου!

Για να μην το βγάλω και τελείως για τα σκουπίδια, η σκηνή που μάχεται μόνος ενάντι των χιλάδων φυλάκων στο πύργο για να σώσει την Asuna ήταν πολύ καλή στιγμή και ίσως η πιο epic όλης της season. Κατά τα άλλα πάντως εγώ το είδα σαν ατελείωτη κατηφορική βόλτα προς το έδαφος την όλη προσπάθεια σε αυτό το μισό.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#217 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 03 January 2014 - 21:17

Λοιπον στο πρωτο μισο μας δειχνει τα εξης και με τον εξης τροπο:

Ξεκιναμε στο πρωτο επεισοδιο και βλεπουμε την εισαγωγη τους στο νεο game. Καλα μεχρι εδω. Στο δευτερο επεισοδιο εχουν ηδη φτασει στο επιπεδο να τελειωσουν το πρωτο επιπεδο (WTF??), τι εγινε, ποτε εφτασαν εκει, ποτε πηραν τα skills, ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι νεοι χαρακτηρες που εμφανιζονται, απο που??

Ας πουμε οτι πολλα απο αυτα τα καλυπτει. Ειπες οτι σου αρεσαν οι μαχες, ποιες μαχες?? Ειχε το πολυ 4 μαχες, ολο το αλλο ητανε σαλιαρισματα του Kirito με την Asuna (4 out of 12 επεισοδια), τα πρωτα 4 πλην την υποτιποδη μαχη του πρωτου Boss δεν ειχαν κατι το ιδιαιτερο και μενουν αλλα 4 επεισοδια, στα οποια παλι δεν εχουμε καποια ουσιωδη μαχη. 

Τα μειωνεκτηματα του και αυτα που με ενοχλησαν εμενα ηταν:

1)Δεν ειχε μαχες.

2)Δεν μας εδειχνε τι γινεται στον κοσμο αυτο. Ουτε το lvl up του Kirito (δεν λεω να το δειξει ολο, αλλα τα σημαντικα κομματια), αλλα ουτε και τι παιχνιδια παιζουν οι ομαδες και το καθε guilt, ουτε κατι που να εχει να κανει με καποιο καλο drop. 

3)Το μυστηριο που ηθελε να δημιουργησει σχετικα με το προσωπο του δημιουργου του game το εκανε τοσο αθλια που δεν αποκαλειται μυστηριο (και παρεπιπτοντος, αυτος ειναι ο κακος του πρωτου μερους, αυτος ευθυνεται που πεθαινουν ατομα, αυτος εφτιαξε αυτο το game, αρα αυτος ειναι ο κακος, αλλο που μετα εμφανιζεται εκεινος ο lame τυπας, θα παμε και εκει).

4)Ο λογος που δεν μας εδειξαν ολα αυτα ηταν επειδη δεν ειχαν budget και οχι επειδη θα γινοταν βαρετο.

Η μονη δικαιωλογια ειναι επειδη ειναι παρμενο απο light novel, αλλα και εκει απο οσο θυμαμαι και αν κατσει καποιος και διαβασει προηγουμενες σελιδες αυτου του thread, θα δει οτι ειχαμε κανει παρομοια συζητηση και οτι ειχε ειπωθει οτι στο light novel εχει περισσοτερες πληροφοριες και δινονται περισσοτερες εξηγησεις απο οτι στο ανιμε (η επειδη το περισσοτερες μπορει να μπερδεψει, εννοω και πιο καταννοητες μαζι, πιο στρωμενες).

Παμε τωρα στο 2ο μισο:

Ναι, ο κακος φτιαχτηκε για να τον μισεις, ναι φτιαχτηκε για να σου σπαει τα νευρα. Δεν διαφωνω σε αυτο. Σε αυτο που θα διαφωνησω ειναι σε αυτο που ειπες σχετικα με το χρονο μειωσης της ζωης της Asuna. Γιατι να το κανουν?? Δεν υπηρχε λογος, αφου το ολο point ειναι το εξης:

Spoiler:

Το μονο μειωνεκτημα και το μονο αρνητικο που μπορει να βρει κανεις εδω ειναι ο χαρακτηρας του Kirito. Εγω προσωπικα τον υποστηριζα και τον υποστηριζω, αλλα αν κοιταξεις παλι πισω σε προηγουμενες συζητησεις, εχει ειπωθει το επιχειρημα πως ο Kirito μπηκε στο νεο mmo επειδη ειναι ακομα εθισμενος. Το οποιο εχει μια λογικη. Επισης το ολο drama με αυτον και την αδερφη του θα μπορουσε και να μην υπηρχε (αλλα αυτο ειναι σχολιο οσο αφορα το light novel). 

Γενικα ξανατονιζω, πως το προβλημα της σειρας δεν ειναι το περιεχομενο, μιας και αυτο ειναι παρμενο απο το light novel. Το προβλημα της σειρας ειναι η παρουσιαση.

Εδω θα φερω ενα ακομα επιχειρημα (και μην ακουσω κατι οτι συγκρινω το SAO με το Umineko, εννοειται οτι το Umineko ειναι κλασεις ανωτερο, αυτο που συγκρινω ειναι ο τροπος παρουσιασης απο το Novel σε ανιμε). Δες το ανιμε του Umineko και διαβαζε και το Visual Novel η το manga. Το ανιμε ειναι μια μπουρδα και οποιος το βλεπει μπορει να του φανει καλο (αλλα δεν θα νιωσει και δεν θα δει πουθενα μυστηριο) και οποιος εχει προιδεαστει απο πριν οτι ειναι μυστηριο, θα πει πως ειναι μια μπουρδα. Αν ομως διαβασει το VN η το manga η και τα δυο, θα δεις οτι ειναι καλο. Ετσι και εδω, επειδη δεν εχω διαβασει το LN του SAO, δεν μπορω να κρινω αν το περιεχομενο ειναι οντος χαλια η οχι. Οποτε αυτο που κρινω ειναι ο τροπος παρουσιασης, που ναι δεν ηταν αυτος που επρεπε να ηταν. Στην τελικη ας αφιερωνας αρκετο χρονο και budget στο πρωτο μισο και ας εκαναν το δευτερο μισο τωρα.

#218 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 04 January 2014 - 01:09

Συμφωνώ άπειρα με την λάθως παρουσίαση και υλοποίηση της σειράς σε σχέση με το premise της. Αυτό για το budget δεν το ήξερα και μου φαίνεται όντως παρατραβηγμένο, δηλαδή αν με ρωτούσαν θα έλεγα πως λεφτά υπήρχαν! Αν όντως ήταν περιορισμένο τότε χίλιες φορές να έφτιαχναν το πρώτο μισό 25 και το 2 μισό και την τώρα νέα season μαζί.

Για τις μάχες που λές υπήρχαν πολλές (περισσότερες συγκριτικά) και δεν χρειάζεται να ήταν μόνο με τα boss, πολλές μάχες με minions ήταν εξαιρετικά γυρισμένες. Δεν είναι σωστό να λές δεν υπήρχαν καν.

Για τον Kirito τώρα μου δίνεις την αφορμή να τον σχολιάσω και εγώ. Λοιπόν εμένα ο εθισμός του Kirito είναι αυτό που με έκανε να τον συμπαθήσω σαν πρωταγονιστή και συνήθως δεν το κάνω. Ήταν από τις λίγες φορές που μπορούσα να αποδεχτώ το γελοίο ovepowerness ενός main μιάς και ήταν αυτό που έκανε μια ζωή! Δηλαδή όπως και να το δείς ο τύπος έπαιζε μια ζωή video games σε βαθμό αρρώστειας και είχε φτάσει στο σημείο να θεωρούνταν pro, αν δεν ήταν εξαιρετικός εδώ που θα ήταν?!! Για εμένα η απόφασή του να συνεχίσει και μετά την πρώτη εμπειρεία του τον έκανε πιο ενδιαφέρον σαν χαρακτήρα μιας και ήταν άνθρωπος που υπόκυπται στα πάθη του τελικά. Ένα επίσης αρκετά ενδιαφέρον σημείο ήταν εκείνες οι μέρες που ξόδεψε με την Asuna στο χωριό όπου παντρεύτηκαν.

Αυτά τα eps αν και βαρετά και κάπως άκυρα είχαν ένα αρκετά σημαντικό μύνημα: Ο Kirito δεν θα είχε πρόβλημα να ζήσει εκεί την υπόλοιπη ζωή του αν δεν κρίνονταν και οι ζωές των άλλων από τις δικές του (και των αλλονών) νίκες. Πράγμα που σημαίνει πως η αποξένωση από την πραγματικότητα και η ουτοπία μέσα από τα visual worlds είχε γίνει κομμάτι του εαυτού του.

Αν δεν ήταν τα χιλιοπαιγμένα romance με τις κοπέλες και τα κοινότηπα στοιχεία που βλέπεις σε κάθε main male που και ο ίδιος είχε τότε ίσως να έκανε για έναν αρκετά πολύπλοκο και ενδιαφέρον να βλέπεις char. Και πάλι όμως και εγώ θα τον υποστήριζα σε αυτά που θεωρώ πλεονεκτήματά του.

Edited by TheGunsmasha, 04 January 2014 - 01:12.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#219 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 04 January 2014 - 02:12

Ξεκινησα κι εγω τη σειρα μετα απο ολη αυτη τη συζητηση πισω απο το ονομα της. Γενικα μορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος απο το σεναριο. Η υποθεση της μου ειχε γινει καποτε εμμονη ιδεα. Μου φαινοταν ιδιαιτερα φυσικο να οδηγηθουν καποια στιγμη εκει τα game, χωρις προφανως να θεωρησω σε ολο αυτο να παγιδευεται και η ζωη σου μεσα. Εφυρετικο λοιπον και απ οσο εχω δει το χειριζεται καλα. Τωρα ερωτιματικα αφηνει το αν θα διατηρησει τις εκπληξεις στην πλοκη.

Τελειωσε η πρωτη σεζον μ αυτα τα επεισοδια? Εχει ακουστει αν θα εχει διαρκεια η σειρα ή κατι τετοιο ( αν υπαρχει μανγκα και που αυτο ειναι)

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#220 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 January 2014 - 05:06

Ξεκινησα κι εγω τη σειρα μετα απο ολη αυτη τη συζητηση πισω απο το ονομα της. Γενικα μορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος απο το σεναριο. Η υποθεση της μου ειχε γινει καποτε εμμονη ιδεα. Μου φαινοταν ιδιαιτερα φυσικο να οδηγηθουν καποια στιγμη εκει τα game, χωρις προφανως να θεωρησω σε ολο αυτο να παγιδευεται και η ζωη σου μεσα. Εφυρετικο λοιπον και απ οσο εχω δει το χειριζεται καλα. Τωρα ερωτιματικα αφηνει το αν θα διατηρησει τις εκπληξεις στην πλοκη.

Τελειωσε η πρωτη σεζον μ αυτα τα επεισοδια? Εχει ακουστει αν θα εχει διαρκεια η σειρα ή κατι τετοιο ( αν υπαρχει μανγκα και που αυτο ειναι)

Έχει ανακοινωθεί οτι θα βγει δευτερη σεζόν με τα επόμενα δύο parts όπου καλύπτει μέχρι τέλος και το νόβελ αν θυμάμαι καλά, που βασικά το light novel δεν το λες καλύτερο απο το anime, η εξήγηση που κάνει έιναι το ίδιο χάλι και χειρότερη ώρες ώρες και εκεί με ελάχιστες εξερέσεις, κιας μη σχολιάσω το πόσο κακογραμένο είναι. Καποια πράματα που κόψανε στο άνιμε απ'την άλη για καλό κοπήκανε, μαις και θα χειροτέρευε κιάλο αν τα χανε, καποιά άλλα παλυ ....>.> Στην ουσία κόψανε τα hentai και τα ελάχιστα ΜΜΟ στοιχεία που είχε.

Γενικα το βασικό πρόβλημα της σειράς είναι οτι βαριέται να εξηγίσει αυτα που πρέπει και αφίνει μάυρες τρύπες. Οι χαρακτήρεες δεν εξελίσονται όπως θα πρέπε και χάνεται και η ρωη αλλα κανταντά και γελοίο, έρχεται και χαρέμι του Kirito και το αποτελιώνει το θέμα.

Στο πρώτο part ήτανε λίγο πολύυ σα να βλέπαμε σε trailer το παιχνίδι, προχωράγανε όλα ωραία και θεματικά σε κανα 2-3 φάσεις χωρίς να εξηγεί τίποτα, λίγο προς το τέλος το έστρωσε αλλα δεν μπορώ να πως πως με έπεισε το πράμα. Στο δεύτερο ήρθε η τραγικότητα σε επίπεδα που να σε κάνει να γελάς άντι να κλαίς. Απο την μία τον εντελώς κατεστραμένο ψυχοπαθή "κακό" και απο την άλη τα ψυχολογικά ερωτικά προβλήαμτα της ξαδερφης του Κιρίτο με στήλανε. Το 3το, το gungale...ίσως είναι το πιο γελοίο απόλα, δεν το λέω καλό (γιατί ούτε αυτό είναι) αλλα τον οτινανισμό τον ευχαριστήθηκα. Ελπίζω να κάνουν καλή μεταφορά. (τώρα θα έχουν και budget υποθέτω με τόσα fanboys που μάζεψε, όποτε δεν θα υπάρχει η δικαιολογία του βιαστηκαμε και κόψαμε πράμα ή το τρέξαμε)

Γενικά απ'όσο θυμάμαι γιατί πάνε και κάτι μήνες όσο αφορά το MMO/ virtual reality....τι σκατα παίζει εκεί μέσα , μέσα στις τρύπες και στα ανεξήγητα μένει μέχρι το τέλος και στο νόβελ. Το μεγάλο μείον της σειράς γιατί εκεί περίμενα να δώσει βάρος όταν είχε πρωτοβγεί και όχι στα χαζά relationships.

Πάντος πραγματικά, γιατι δεν αλάζουν τον **** τον τίτλο στο άνιμε? 4 διαφορετικά γκέημς, still SAO.  -.- δεν έχουμε σπαθιά? (υπάρχει light saber θα μου πεις) still SAO ....

Youtube Video

έπρεπε να το βάλω...δάκρισα! -.- (απτο wtf)

Edited by GhostPrince, 04 January 2014 - 05:12.

フカフカ

#221 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 04 January 2014 - 13:38

Α ωραια thx για τα info. Γι αυτο και το ρςτησα και δε το googlαρα να παρω και γνωμη. Αρα πιθανοτατα με το τελος του 2ου κυκλου τελειωνει. Γιατι δεν επαιζε να αρχιζα παλι ανιμε διαρκειας.
Η σειρα οπως και να χει, διασκεδαστικη μου φαινεται, γουσταρω και το σεναριο ως σεναριο οποτε θα αξιζει τον κοπο πιστευω. Παντως ισχυει αυτο που λες οτι δε στηριζει καλα τα οσα συμβαινουν και τα αφηνει ετσι. Το εχω παρατηρησει κι εγω σε πολλα σημεια..!

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#222 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 16 January 2014 - 00:34

Χεεεεχ πάντως κι εμένα το πρώτο μισό μου άρεσε... Μετά το κούρασαν πολύ.

Edited by kazmir, 16 January 2014 - 00:34.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#223 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 22 March 2014 - 09:46

banner in Anime Japan in Tokyo.

1911771_642397135796271_438418784_n.jpg

#224 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 22 March 2014 - 17:59

Και μένα μου άρεσε καλύτερα το πρώτο μισό. Μετά ψιλοβαρέθηκα λίγο και δεν τα έβλεπα τα επεισόδια ολόκληρα, αλλά το πήγαινα fast forward να πιάσω τη γενική εικόνα, στο τι γίνεται. Θα ήθελα να υπάρχουν πιο πολλές μάχες, που θα είχε ως αποτέλεσμα να έχει και πιο πολύ δράση. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Τελοσπάντων. Ωστόσο περιμένω να δώ από ενδιαφέρον πως θα είναι η 2η σεζόν.

θα είναι και η Asuna στη 2η σέζον;

Edited by Aena, 22 March 2014 - 18:27.

30w46c0.jpg

#225 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 March 2014 - 18:08

Aena personal tastes aside, σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τις εκφράσεις σου. Οι χαρακτηρισμοι που στοχοποιούν ομάδες ατόμων με βάση τη σεξουαλικότητα δεν ειναι αποδεκτοι στην κοινοτητα.

Για οποιαδηποτε απορια εχεις πανω σε αυτο vm/pm me.

Συνεχιστε κοσμια παιδες.