Posted 30 January 2012 - 02:21
Posted 30 January 2012 - 04:01
Νομίζω ότι τα παιδιά σου απάντησαν οπότε δε θα το κουράσω.
Βέβαια επειδή σε κόβω να γουστάρεις, κοίτα κ άλλα διαμάντια.
How Do We Know Other Religions Aren’t True?
Posted 30 January 2012 - 11:17
Spoiler:
Awwww.
Posted 30 January 2012 - 11:39
Posted 30 January 2012 - 11:41
Posted 30 January 2012 - 11:57
Posted 30 January 2012 - 11:59
Posted 30 January 2012 - 12:10
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 30 January 2012 - 12:14
Είναι η ελάχιστη αποζημίωση για τον πνευματικό βιασμό που δεχόσασταν εκεί μέσα.Εμείς πάντως στο κατηχητικό είχαμε PC με παιχνίδια πινγκ-πονγκ μπιλιάρδα (κ αμερικάνικο και γαλλικό) ποδοσφαιράκια -free εννοείται + λοιπές δραστηριότητες της ενορίας (π.χ. μαθήματα μουσικής, αγιογραφίας με μελάνι ή με ψηφίδεςκλπ) και στο τέλος κάθε κατήχισης έδιναν μπικότα και κοκα-κόλες πορτοκαλάδες κλπ. Ποιός πάει κόντρα?
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 January 2012 - 12:16
Τι μου λες ρε Ody, εδώ πριν κάνα μήνα είχε έρθει ένας και μοίραζε pocket Βίβλους έξω από το TEI, λες και είναι διαφημιστικά. POCKET. ΒΙΒΛΟΥΣ.
Όσο αφορά τα περί θρησκείας, δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί πρέπει να ταυτίζεται η έννοια του "Θεού" με την έννοια της "θρησκείας". Αν ο μεγαλοδύναμος υπάρχει και είναι τόσο υπεράνω πάντων όσο θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε, τι ανάγκη έχει προσευχές, τελετές, λιτανείες, ναούς;
Επίσης, σαν δημιουργός κάθε τι υλικού και ψυχικού, αν είναι τόσο παντοδύναμος, δεν μπορεί να είναι μοναδικός, τριαδικός, ν-αδικός και να τον λένε Ιησού , Αλλάχ, Βούδα, etc etc;
Όπως και να έχει πάντως, στην Βίβλο, που έχει παραρμηνευθεί όσο κανένα άλλο βιβλίο, λέει μια φράση που έχει επίσης επίτηδες παραρμηνευθεί:
Πίστευε και μη, ερεύνα
Που μας κάνει να καταλήξουμε στο γεγονός ότι το είδος των trolls υπήρχε και κατά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες
Posted 30 January 2012 - 12:16
Posted 30 January 2012 - 12:18
Dodged a bullet right there.Εγώ ήθελα πολύ να πάω κατηχητικό γιατί στη δική μας ενορία πήγαιναν τα παιδιά τζάμπα στο σινεμά. Κάποιος όμως μου είπε ότι έχει και προσευχές οπότε δεν πάτησα ποτέ.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 30 January 2012 - 12:18
iGod | Artificial Intelligence Chat with God
Μπες και ρωτα τον ιδιο.
Posted 30 January 2012 - 12:20
Δεν ντρέπεσε ρε, να βγάζω τα εσώψυχα μου και να με τρολάρεις με τέτοιο τρόπο;
Καλό site πάντως, κάτι θα τον ρωτήσω