μα καλα δεν βλεπουν πως δειχνει χειροτερα και απο τουρκικο σιριαλ
και το video του youtube χάνι κιόλας στο σινεμά θα είναι πιο έντονο το φαινόμενο
ναι!! αλλα ρωτά κιόλας να είσαι σίγουροςEdit:@xXx Άρα εγώ έκλεισα για 24?Thank god for that XD
The Hobbit - Special Trailer: 48 Frames Per Second - High Quality
http://www.youtube.com/watch?v=6kDALT09kWw
Η πολυαναμενόμενη ταινια: Το «Χόμπιτ» προκαλεί ίλιγγο
Προ εκπλήξεως βρέθηκαν αρκετοί θεατές
Περίμεναν «πώς και πώς» να δουν το «Χόμπιτ» και τελικά η ταινία τους προκάλεσε ίλιγγο! Ορισμένοι θεατές που παρακολούθησαν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του Πίτερ Τζάκσον, δήλωσαν ότι η συνεχής και γρήγορη κίνηση της κάμερας και τα τρισδιάστατα εφέ, τους έκαναν να αισθάνονται ναυτία. Ένας θεατής που δεν έχασε το χιούμορ του παρά την «ταλαιπωρία», πρότεινε να υπάρχουν στις αίθουσες «ειδικά σακουλάκια σαν αυτά που βρίσκονται στα αεροπλάνα».
Όπως είπαν, τα εφέ είναι εξαιρετικά στα μακρινά πλάνα, όμως στα κοντινά, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει ίλιγγο! Το αίσθημα αυτό παρατηρείται πολλές φορές σε ταινίες που έχουν γυριστεί με φορητή κάμερα.
Η ειρωνεία είναι ότι η εταιρία παραγωγής είχε δηλώσει ότι η τεχνική 3D που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία είναι η καλύτερη επειδή δεν «προκαλεί αίσθημα ιλίγγου στους θεατές».
Παρά την αναπάντεχη παρενέργεια, βέβαια, το «Χόμπιτ» είναι η ταινία που περιμένουν να δουν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Ήδη έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» και το κοινό θέλει να μάθει νέα από τη Μέση Γη!
Edited by ...xXx..., 05 December 2012 - 19:34.