Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1066 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 28 September 2009 - 00:30

Πριν λιγες μερες αγορασα για ps2 το Shin Megami Tensei Raidou Kuzunoha vs The Soulless Army-Devil Summoner (απο τους μεγαλυτερους τιτλους παιχνιδιων που εχω δει) και λιγο που εχω παιξει φαινεται (καλα εννοειται για mega ten μιλαμε αλλωστε) απιστευτο :ureshii:

Η πλακα ειναι οτι αναφερεται σε μια εποχη της ιαπωνιας για την οποια δεν ξερω και πολλα πραγματα.Ειναι η περιοδος taisho αμεσως μετα την εποχη meiji και πριν τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο.Καλα απο στιλ και χαρακτηρες ειναι κορυφαιο.Το συστημα μαχης θα μπορουσε να ταν καλυτερο παντως καθως αντι για turn based ειναι ουσιαστικα action rpg και τα υπερβολικα πολλα random battles το κανουν επαναλαμβανομενο αλλα μεχρι τωρα το παει πολυ καλα.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1067 Hat-tan

Hat-tan

Shamo

• Members
  • 13 posts

Posted 28 September 2009 - 10:56

persona 4 kai rogue galaxy.. paizo edw kai 3 ebdomades peripou..

#1068 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 28 September 2009 - 12:21

Εχω αρχισει να αναρωτιεμαι ποσα ατομα εχουν νικησει το boss στο 100o floor του Bevelle. WTF?

#1069 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 29 September 2009 - 08:47

Κυκλοφόρησε επιτέλους. Kingdom Hearts 358/2.

Επιτέλους να μάθουμε για τον Roxas και να παίξουμε με Axel. xD

Το παίξιμο ξεκίνησε ήδη, αναμένεται λιώσιμο. Αν εξαιρέσουμε τον funboy-σμό που κυριαρχεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει κάποια προβληματάκια με τη κίνηση και τη κάμερα. Μάλλον δεν έκαναν καλούς υπολογισμούς και τους διέφυγε ότι το DS δεν έχει Analog. Αλλά ποιος τα κοιτάει αυτά τα προβλήματα τέτοια ώρα και με τέτοια στέρηση που υπάρχει από καλά σεναριακά παιχνίδια.

#1070 Seven

Seven

Γιές ιτ ιζ.

• Members
  • 18 posts

Posted 29 September 2009 - 18:02

Το παίξιμο ξεκίνησε ήδη, αναμένεται λιώσιμο. Αν εξαιρέσουμε τον funboy-σμό που κυριαρχεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει κάποια προβληματάκια με τη κίνηση και τη κάμερα. Μάλλον δεν έκαναν καλούς υπολογισμούς και τους διέφυγε ότι το DS δεν έχει Analog. Αλλά ποιος τα κοιτάει αυτά τα προβλήματα τέτοια ώρα και με τέτοια στέρηση που υπάρχει από καλά σεναριακά παιχνίδια.

Συγγνώμη Οκτώβρη δεν βγαίνει;
Posted Image

#1071 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 29 September 2009 - 18:21

atm λιωνω οσο μπορω το guitar hero 5.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1072 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 29 September 2009 - 18:51

Συγγνώμη Οκτώβρη δεν βγαίνει;

Στο Αμέρικα κυκλοφήρησε σήμερα. Στας Ευρώπας κυκλοφορεί τον Οκτώβρη.

#1073 Seven

Seven

Γιές ιτ ιζ.

• Members
  • 18 posts

Posted 29 September 2009 - 18:53

Στο Αμέρικα κυκλοφήρησε σήμερα. Στας Ευρώπας κυκλοφορεί τον Οκτώβρη.

Καλά την ψιλιάστικα... στις 9 νομίζω βγαίνει εν Ευρώπη.
Posted Image

#1074 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 29 September 2009 - 21:09

Μακρια τα spoiler! Παντως απο reviews που ειδα ολοι αναφερονται στη καμερα και οτι ειναι λιγο επαναλαμβανομενο. Το ign του εδωσε ενα οχτω.

Εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει να μαθω κατι παραπανω για τον Marluxia & Luxord και για το alter ego μου τον Vexen.

Στο θεμα τωρα, ξαναπιασα το Tekken 5 μιας και δεν εχω παιξει ολες τις ιστοριες.

#1075 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 29 September 2009 - 21:50

Εγώ έπιασα το Geometry Wars : galaxies στο DS.
Πολύ καλύτερο από το Original και εθιστικότατο brainless 2D simple shooter. :)

#1076 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 29 September 2009 - 23:41

κατέβασα το katekyo hitman reborn battle arena για το psp, και έχει πλάκα, αλλα οι κινήσεις είναι λιγο stiff... Είναι ωραίο όμως να παλεύεις στο πλευρό του hibari-san *_*

#1077 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 posts

Posted 29 September 2009 - 23:55

AION απο την NCSOFT παιζω ..... ειναι MMORPG και μαλλον θα χασω αρκετες ωρες με αυτο το παιχνιδι χεχε :P
Posted Image

#1078 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 30 September 2009 - 21:44

Πριν λιγες μερες αγορασα για ps2 το Shin Megami Tensei Raidou Kuzunoha vs The Soulless Army-Devil Summoner (απο τους μεγαλυτερους τιτλους παιχνιδιων που εχω δει) και λιγο που εχω παιξει φαινεται (καλα εννοειται για mega ten μιλαμε αλλωστε) απιστευτο :ureshii:

Το έχω πάρει και γω, αλλά ούτε τη συσκευασία δεν έχω ανοίξει ακόμα...
Posted Image

Τώρα παίζω το Ναρούτο στο 360. Όχι τίποτα σπουδαίο, για να περνάει χαλαρά η ώρα.

#1079 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 01 October 2009 - 00:32

Το έχω πάρει και γω, αλλά ούτε τη συσκευασία δεν έχω ανοίξει ακόμα...
Posted Image

Τώρα παίζω το Ναρούτο στο 360. Όχι τίποτα σπουδαίο, για να περνάει χαλαρά η ώρα.

Απ οτι βλεπω,εσυ εχεις παρει το sequel και μαλιστα την special edition με λουτρινο jack frost για δωρο :Blissfull: .
Περιεργο ομως.Πως και δεν το χεις ανοιξει?Εγω οταν παιρνω κατι το δοκιμαζω με την μια παιζοντας δοκιμαστικα χωρις memory card και αργοτερα ξεκοκαλιζω το βιβλιαρακι.Εδω η special edition του SF IV δεν εμεινε ουτε λεπτο στο κουτι της με το που μπηκε στο σπιτι.

Τσεκαρε το παντως.Εχει μια γοητεια.Και ο προταγωνιστης μου θυμιζει χαρακτηρες του suehiro maruo απο ultra gash inferno :P
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1080 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 October 2009 - 15:28

δοκίμασα το Future Boy Conan στo pc engine. Μετριότητα ως jump-n-run αλλά πλούσιο σε διαλόγους, βίντεο και μουσική επένδυση. Από την άλλη σκέφτομαι δεν είναι καλύτερα να ξαναδώ τη σειρά;

για το ιδιο συστημα εριξα μια ματιά και στο Cotton Fantastic Nightdream, ενα scroll shooter με μια μάγισσα σε σκουπόξυλο. Καλό και διασκεδαστικό

Κατι παρόμοιο επίσης και το Apidya, μόνο που αντι για διαστημοπλοιο εχεις μια σφήκα και βαρ'ας αλλα πλασματακια, σπονδυλωτά και ασπόνδυλα. Φοβερη μουσική από τον Chris Hulbeck.

Και οπως διαβαζω θέλανε επίτηδες να δημιουργησουν κονφούζιο ότι τάχα είναι η συνέχεια ενος αγνωστου ιαπωνικού shooter, σε μια περιοδο που το anime στυλ στα βιντεοπαιχνιδια αρχιζε να γινεται γνωστο εκτος Ιαπωνιας

http://www.shmups.com/reviews/apidya/index.html