Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 09 September 2009 - 10:45
Είναι πολύ καλό παιχνίδι, εθιστικότατο θα έλεγα, καθώς αφούς λύνεις τους πρώτους γρίφους, δε σταματάς θες να λύσεις περισσότερους. Σε συνδυασμό και με ένα ικανοποιητικό σενάριο για adventure game το παιχνίδι έχει τα στοιχεία που χρειάζεται κάνοντας το να ξεχωρίζει. Αρκετά ικανοποιημένος ως τώρα.
Posted 19 September 2009 - 02:24
Παίζω Odin Sphere, είμαι στο 5ο βιβλίο. Σενάριο, διάλογοι, μάχες, γραφικά, αλχημείες, όλα ΑΡΙΣΤΑ. Ανέλπιστα καλό.
Posted 19 September 2009 - 02:38
Οι γρίφοι του είναι απλά υπέροχοι. Σπαστικοί, δύσκολοι, αλλά υπέροχοι

Posted 19 September 2009 - 09:20
Posted 19 September 2009 - 09:40
Το ξέρει κανείς? Έχει παίξει κανείς/ Μετά παό 13 ώρες παιχνιδιού έχω να πω πως είναι ένας καταπληκτικός συνδιασμός σπλατεριάς και adventure. Κομμένα χέρια, κεφάλια, σφαγή μέσα σε αρένες απ τη μία, stealth action στη σύγκλητο, μέσα σε παλάτια απ την άλλη, υπό τη καθοδήγηση ενός άκρος ενδιαφέροντος σεναρίου καθιστούν το παιχνίδι ένα μικρό διαμάντι.
Εξαιρετικό
Posted 19 September 2009 - 11:01
Απ'τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει πραγματικα,με τους φιλους μου το ειχαμε ξεσκισει,το τερματισαμε και στο Very Hard Mode και ξεκλειδωσαμε και ολους τους κωδικους του παιχνιδιου,πραγματικα φοβερο παιχνιδι και κριμα που δεν ειναι αρκετα διασημο....
Ειδικα οταν παιρνεις την τεραστια σπαθαρα και αρχιζεις και τους κοβεις στην μεση και απο διπλα το κοινο να τα παιρνει πανω του ειναι τεραστα πορωση...
Posted 19 September 2009 - 11:28
Shadow of Rome
Απ'τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει πραγματικα,με τους φιλους μου το ειχαμε ξεσκισει,το τερματισαμε και στο Very Hard Mode και ξεκλειδωσαμε και ολους τους κωδικους του παιχνιδιου,πραγματικα φοβερο παιχνιδι και κριμα που δεν ειναι αρκετα διασημο....
Ειδικα οταν παιρνεις την τεραστια σπαθαρα και αρχιζεις και τους κοβεις στην μεση και απο διπλα το κοινο να τα παιρνει πανω του ειναι τεραστα πορωση...
Xαχα κι εγώ το έπαιξα πριν κάτι βδομάδες.Επειδή βαριόμουν κατέβασα το ps2 μου από το πατάρι και έπαιξα το shadow of rome και το τερμάτησα στο hard mode.
To είχα τερματήσει από παλιά βέβαια αλλά όσα games μου αρέσουν τα παίζω ξανά και 2 και 3 φορές συνήθως στο πιο δυσκολο επίπεδο
Posted 19 September 2009 - 16:57
Posted 20 September 2009 - 14:31
Στο Dreamcast εχουμε Shenmue, κριμα που δεν το ειχα βρει οταν ασχολουμουν μανιωδως με τη συγκεκριμενη κονσολα αφου το παιχνιδι ειναι κορυφη.
Στο PS2 ξεσκιζω το God Of War. Παιχνιδι-απολαυση για τους λατρεις των action παιχνιδιων το οποιο ολοι θα επρεπε να εχουν.
Στο X-Box360 εχουμε κυριως Tenchu Z, δεν μου αρεσε εξισου με τα παιχνιδια του PS2 αλλα τουλαχιστον εχει μπολικες ενδιαφερουσες αποστολες. Το Resident Evil 5 το εχω ψιλοπαρατησει γιατι ειναι το ιδιο παιχνιδι με το RE4 απλα με αλλους χαρακτηρες, αλλα πρεπει να το βγαλω καποτε γιατι θελω να δω το showdown Chris/Wesker. Μια στο τοσο βγαζουμε και παιζουμε και λιγο ξυλο με τα Rumble Roses XX, Soulcalibur 4 και Street Fighter 4. Το τελευταιο παντως δε με ενθουσιασε οσο τον υπολοιπο κοσμο.

Posted 20 September 2009 - 17:19
Στο X-Box360 εχουμε κυριως Tenchu Z, δεν μου αρεσε εξισου με τα παιχνιδια του PS2 αλλα τουλαχιστον εχει μπολικες ενδιαφερουσες αποστολες. Το Resident Evil 5 το εχω ψιλοπαρατησει γιατι ειναι το ιδιο παιχνιδι με το RE4 απλα με αλλους χαρακτηρες, αλλα πρεπει να το βγαλω καποτε γιατι θελω να δω το showdown Chris/Wesker. Μια στο τοσο βγαζουμε και παιζουμε και λιγο ξυλο με τα Rumble Roses XX, Soulcalibur 4 και Street Fighter 4. Το τελευταιο παντως δε με ενθουσιασε οσο τον υπολοιπο κοσμο.
Wow.....σχεδον ακριβως τα ιδια παιχνιδια επαιζα την χρονια που μας περασε για το 360.Το tenchu z οκ δεν συγκρινεται με κανενα απο τα παλια tenchu.Ειναι αρκετα κατωτερο κυριως επειδη λειπουν οι χαρακτηρες και τα bosses με προσωπικοτητα (DIE BABE!).Επισης η ιδεα να κανεις customize τον δικο σου ninja ειναι καλη αλλα ειναι απαραδεκτο να μπορεις να χειριστεις μονο ninjato με ελαχιστες κινησεις ενω υπαρχουν τοσα αλλα οπλα που θα μπορουσαν να βαλουν.Επισης οι αποστολες οπως θα δεις και στην συνεχεια μπορει να ειναι πολλες αλλα τα σκηνικα επαναλαμβανονται συνεχως.Ασε που η τεχνητη νοημοσυνη δεν εχει βελτιωθει καθολου.Στα παλια tenchu δεν με χαλαγε αυτο,ισα ισα ειχε πλακα (οh....what a lovely night...) αλλα οκ ποσο ακομα....
Το resident evil 5 ειναι σιγουρα το χειροτερο resident evil αν εξαιρεσουμε τα spin offs αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο game.Aπλα ειναι γελοιο να γραφει στο εξωφυλλο "experience a horror like none before" η κατι τετοιο και το game να ειναι καθαρα action.Παντως συνεχισε το.Ειδικα προς το τελος γινεται πολυ καλο.
Τωρα το soul calibur 4 εμενα με απογοητευσε πολυ και εχω τους λογους μου αλλα anyway.Το street fighter 4 παντως,αν και δεν φτανει ουτε το 2,ουτε το alpha ουτε το 3d strike(οκ το ex plus alpha ισως και να το φτανει) παραμενει γαματο.Ειδικα στο διπλo-online η οχι-ειναι αξεπεραστο.Η ιστορια του δυστυχως ηταν ανυπαρκτη και οι νεοι χαρακτηρες δεν μαρεσαν ιδιαιτερα αλλα τι να κανουμε....
Τωρα τελευταια λιωνω το tales of vesperia και το τερματιζω οπου να ναι.
Α και στο ds παιζω μια σαπιλα το card fighters ds snk vs capcom.Nταξ μες στα προβληματα ειναι και η ΑΙ μπαζει αλλα εγω γουσταρω.Εχε χαρη που ο σχεδιασμος των καρτων τα σπαει.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 20 September 2009 - 21:35
Επίσης στα διαλείμματα που κάνω για να μην το ξετινάξω πολύ γρήγορα, παίζω το little big planet. Αρκετά ξεχωριστό και διασκεδαστικό παιχνίδι.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 21 September 2009 - 00:00

Posted 21 September 2009 - 00:32
Hello mates τι κανετε? Επαιξα valkyrie profile Lenneth psp περιεργο παιχνιδακι αλλα ωραιο.Τωρα παιζω disgaea psp και αυτο , ωραιο strategy rpg αλλα προτιμω jeanne d'arc . Σε λιγες ημερες θα ξεκινησω The last remnant (pc) που απο οτι φαινεται απο review preview ειναι αρκετα ωραιο. Καλο λιωσιμο καλη συνεχεια.
Θα ορκιζόμουν ότι είχα δει πρόσφατα στην Wikipedia ότι είναι μόνο για 360, αν και θυμόμουν από την E3 2008 ότι ήταν και για PC.

Προς το παρόν ακόμα στο Another Code: R. Όπως λέω και στο προηγούμενο (προμηνιαίο) ποστ μου, είναι απίστευτα ενδιαφέρον το παιχνίδι, και μπορώ να πω ότι πλέον το ενδιαφέρον του αυξάνεται σε αναλογία με το χρόνο (γνησίως αύξουσα συνάρτηση). Πάω αρκετά αργά, και παίζω αναλυτικά, και η αλήθεια είναι ότι λόγω του ότι είναι αρκετά plot-heavy (αλλα και επειδή δεν βρίσκω ησυχεία τις gaming hours αυτές τις μέρες...

Εκτός από αυτό, αρκετό Counter Strike (1.6) κάψιμο, κλασσικά.

Edited by Ash_Pokemaster, 21 September 2009 - 01:05.
Posted 21 September 2009 - 10:05