Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 21 September 2009 - 11:34
Posted 21 September 2009 - 21:45

Συνεχιζω και το FFX-2
Posted 22 September 2009 - 09:44

Posted 22 September 2009 - 10:05
Σου αρεσε το FFX-2? Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου ουτε το job system ουτε γενικα οπως προχωραει το παιχνιδι. Αρκει το ending του FFX
ΚΑθαρό άρμεγμα ήταν. Κακό παιχνίδι.
Posted 22 September 2009 - 12:35
Τι λέτε ρε παιδιά;...ΚΑθαρό άρμεγμα ήταν. Κακό παιχνίδι.
Μόνο σε εμένα άρεσε τελικά;

Posted 22 September 2009 - 12:44
WORD. Γελοίο και προσβολή στο FFX.
Posted 22 September 2009 - 13:11

Left 4 Dead
ή
Street Fighter 4
ή κάτι στο Wii!!
Posted 22 September 2009 - 13:49
Posted 22 September 2009 - 21:49
Σου αρεσε το FFX-2? Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου ουτε το job system ουτε γενικα οπως προχωραει το παιχνιδι. Αρκει το ending του FFX

Kαι παρεπιμπτοντως δεν το εχω τελειωσει. Οπoτε εχω να το παιξω αρκετες φορες ακομη για να δω ολα τα endings.
Posted 22 September 2009 - 22:24
Τι λέτε ρε παιδιά;...
Μόνο σε εμένα άρεσε τελικά;
Όχι... απ' ό,τι φαίνεται είστε δύο.
Posted 23 September 2009 - 00:54
Ποσο δικιο εχεις... Κανε κλικ εδω για να συζητησουμε πιο διεξοδικα το θεμα..Το tenchu z οκ δεν συγκρινεται με κανενα απο τα παλια tenchu.Ειναι αρκετα κατωτερο κυριως επειδη λειπουν οι χαρακτηρες και τα bosses με προσωπικοτητα (DIE BABE!).Επισης η ιδεα να κανεις customize τον δικο σου ninja ειναι καλη αλλα ειναι απαραδεκτο να μπορεις να χειριστεις μονο ninjato με ελαχιστες κινησεις ενω υπαρχουν τοσα αλλα οπλα που θα μπορουσαν να βαλουν.Επισης οι αποστολες οπως θα δεις και στην συνεχεια μπορει να ειναι πολλες αλλα τα σκηνικα επαναλαμβανονται συνεχως.Ασε που η τεχνητη νοημοσυνη δεν εχει βελτιωθει καθολου.Στα παλια tenchu δεν με χαλαγε αυτο,ισα ισα ειχε πλακα (οh....what a lovely night...) αλλα οκ ποσο ακομα....

Posted 24 September 2009 - 14:55
Στην πρωτη ο χαρακτηρας συναντα δυο hard gay χαρακτηρες με δερματινα, μαυρα γυαλα και καπελο. Κανουν τη χαρακτηριστικη χειρονομια οτι θα καλοπερασεις. Μονο που αντι να σε πλακωσουν πανε απο πισω σου και σου τη χωνουν και χανεις ενεργεια! Σε παιχνιδι beatemup. Κατοπιν πανε σε ενα φαναρι και τη χωνουν στον πασαλο με συνεπεια απο το τρανταγμα να πεφτει η λαμπα πανω τους και να χανουν και αυτοι ενεργεια
H δευτερη σκηνη ειναι στο τελευταιο σταδιο. 2 ντοπερμαν με τη γλωσσα απεξω καθονται και σε κοιτανε. Ειχε και πριν ντοπερμαν μονο που ηταν αγρια και σε δαγκωναν. Αυτα σε πλησιαζουν φιλικα, σε πιανουν και σου τη χωνουν και αυτα απο πισω! Μαλιστα οταν τα βαρας πεφτουν κατω και βγαινει σαλιο απο το στομα τους!
Απιστευτα και ξεκαρδιστικα! Που να τα δεις σε επισημα παιχνιδια πλεον.
να και η σκηνη
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vKDIXDDRMqw&feature=related[/media]
Το παιχνιδι κατα τα αλλα μετριο. Απο την αλλη το sequel, το Violent Storm είναι ίσως το καλύτερο beatup που εχω παιξει.
Αν σας αρεσε και το Sunset Riders, παιξτε και το Wild West C.O.W - Boys of Moo Mesa. Απο το ιδιο team. Πολυ πλακα και φοβερο animation
Edited by Petran79, 24 September 2009 - 16:35.
Posted 24 September 2009 - 21:31
To τερματισα το καλοκαιρι (ναι, εγω ημουν αυτη που στο beach party ελιωνε) και απλα εχω να πω τα καλυτερα.
Ontopic now, im currently taking the shit outta guitar hero (wii version) αλλα το βαρεθηκα λιγο πριν καν φτασω στο hard..
Χαρη στην ευγενικη χορηγεια του Tragic Prince εχω στην κατοχη μου και το Zelda για την ιδια κονσολα το οποιο ειναι και επικο και ανυπομονω να τερματισω, και το Brawl το οποιο με απογοητευσε αρκετα σε σχεση με το Mellee του gamecube oποτε και 8α σταματησω να παιζω

Νaruto: Clash of ninja (tragic, i owe u!) is my current addiction

Posted 25 September 2009 - 11:55