Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1051 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 September 2009 - 11:34

Uncharted 2: Among Thieves (Multiplayer Beta) Καλα το παιχνιδι απλα δεν υπαρχει... Και ειναι μονο ενα ντεμο...φαντασου...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1052 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 21 September 2009 - 21:45

Assassin's Creed Altair's Chronicles (DS) Ψιλοπατατα μου φαινεται και αδιαφορο. Τουλαχιστον μεχρι τωρα εχει φαση και ειναι ευκολο :P

Συνεχιζω και το FFX-2

#1053 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 posts

Posted 22 September 2009 - 09:44

Σου αρεσε το FFX-2? Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου ουτε το job system ουτε γενικα οπως προχωραει το παιχνιδι. Αρκει το ending του FFX
Insanity has taken over me..
Posted Image

#1054 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 22 September 2009 - 10:05

Σου αρεσε το FFX-2? Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου ουτε το job system ουτε γενικα οπως προχωραει το παιχνιδι. Αρκει το ending του FFX

ΚΑθαρό άρμεγμα ήταν. Κακό παιχνίδι.

#1055 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 22 September 2009 - 12:35

Τι λέτε ρε παιδιά;...
Μόνο σε εμένα άρεσε τελικά; :(

oR4yYRl.gif

#1056 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 22 September 2009 - 12:44

WORD. Γελοίο και προσβολή στο FFX.

#1057 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 September 2009 - 13:11

Όταν σπάνια πια (καταραμένη δουλειά :mador2:) Κάθομαι να παίξω, κάνα
Left 4 Dead
ή
Street Fighter 4

ή κάτι στο Wii!!

#1058 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 September 2009 - 13:49

The Last Remnant παιζω εδω και 2 βδομαδες.......

#1059 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 22 September 2009 - 21:49

:terror2: OMG! Λατρευω αυτο το παιχνιδι! Ενταξει οχι τοσο για την ιστορια αλλα το συστημα μαχης και η αναπτυξη χαρακτηρων ειναι καταπληκτικη. Ειναι το μοναδικο παιχνιδι που μπορω να παιζω με τις ωρες και να μην κουραστω γιατι απλα το συστημα μαχης, τουλαχιστον για εμενα ειναι απο τα καλυτερα evah! FFX εχω παιξει μονο σε ντεμο και το συστημα μαχης μου φανηκε βαρετο. Οκ συμφωνοι, το X απο οσο ξερω ειχε τρομερη πλοκη αλλα απο τη στιγμη που το X-2 διαπραγματευεται μια ειρηνικη περιοδο τι περιμενατε να δειτε? Την επιστροφη του Cin? Ενταξει η πλοκη ειναι λγο χαζοχαρουμενη αλλα εμενα μου αρεσει.

Kαι παρεπιμπτοντως δεν το εχω τελειωσει. Οπoτε εχω να το παιξω αρκετες φορες ακομη για να δω ολα τα endings.

#1060 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 September 2009 - 22:24

Τι λέτε ρε παιδιά;...
Μόνο σε εμένα άρεσε τελικά; :(

Όχι... απ' ό,τι φαίνεται είστε δύο.

E5VV38U.jpg

#1061 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 September 2009 - 00:54

Make that three. Δεν ηταν στο επιπεδο του FFX αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι ωραιο παιχνιδι και το FFX-2. Το combo system στις μαχες με αφησε ευχαριστημενο, και βρηκα πρωτοτυπο τον τροπο που στηνοταν το leveling.

.Το tenchu z οκ δεν συγκρινεται με κανενα απο τα παλια tenchu.Ειναι αρκετα κατωτερο κυριως επειδη λειπουν οι χαρακτηρες και τα bosses με προσωπικοτητα (DIE BABE!).Επισης η ιδεα να κανεις customize τον δικο σου ninja ειναι καλη αλλα ειναι απαραδεκτο να μπορεις να χειριστεις μονο ninjato με ελαχιστες κινησεις ενω υπαρχουν τοσα αλλα οπλα που θα μπορουσαν να βαλουν.Επισης οι αποστολες οπως θα δεις και στην συνεχεια μπορει να ειναι πολλες αλλα τα σκηνικα επαναλαμβανονται συνεχως.Ασε που η τεχνητη νοημοσυνη δεν εχει βελτιωθει καθολου.Στα παλια tenchu δεν με χαλαγε αυτο,ισα ισα ειχε πλακα (οh....what a lovely night...) αλλα οκ ποσο ακομα....

Ποσο δικιο εχεις... Κανε κλικ εδω για να συζητησουμε πιο διεξοδικα το θεμα.
Posted Image

#1062 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 September 2009 - 14:55

Επαιξα την ιαπωνικη εκδοση του παιχνιδιου Crime Fighters 2 (Vendetta). Eιχα παιξει και την αμερικανικη, μονο που στην ιαπωνικη δυο εξωφρενικες σκηνες κοπηκαν.

Στην πρωτη ο χαρακτηρας συναντα δυο hard gay χαρακτηρες με δερματινα, μαυρα γυαλα και καπελο. Κανουν τη χαρακτηριστικη χειρονομια οτι θα καλοπερασεις. Μονο που αντι να σε πλακωσουν πανε απο πισω σου και σου τη χωνουν και χανεις ενεργεια! Σε παιχνιδι beatemup. Κατοπιν πανε σε ενα φαναρι και τη χωνουν στον πασαλο με συνεπεια απο το τρανταγμα να πεφτει η λαμπα πανω τους και να χανουν και αυτοι ενεργεια

H δευτερη σκηνη ειναι στο τελευταιο σταδιο. 2 ντοπερμαν με τη γλωσσα απεξω καθονται και σε κοιτανε. Ειχε και πριν ντοπερμαν μονο που ηταν αγρια και σε δαγκωναν. Αυτα σε πλησιαζουν φιλικα, σε πιανουν και σου τη χωνουν και αυτα απο πισω! Μαλιστα οταν τα βαρας πεφτουν κατω και βγαινει σαλιο απο το στομα τους!

Απιστευτα και ξεκαρδιστικα! Που να τα δεις σε επισημα παιχνιδια πλεον.

να και η σκηνη

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vKDIXDDRMqw&feature=related[/media]

Το παιχνιδι κατα τα αλλα μετριο. Απο την αλλη το sequel, το Violent Storm είναι ίσως το καλύτερο beatup που εχω παιξει.

Αν σας αρεσε και το Sunset Riders, παιξτε και το Wild West C.O.W - Boys of Moo Mesa. Απο το ιδιο team. Πολυ πλακα και φοβερο animation

Edited by Petran79, 24 September 2009 - 16:35.

#1063 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 September 2009 - 21:31

Final Fantasy 7 Crisis core (psp)

To τερματισα το καλοκαιρι (ναι, εγω ημουν αυτη που στο beach party ελιωνε) και απλα εχω να πω τα καλυτερα.

Ontopic now, im currently taking the shit outta guitar hero (wii version) αλλα το βαρεθηκα λιγο πριν καν φτασω στο hard..

Χαρη στην ευγενικη χορηγεια του Tragic Prince εχω στην κατοχη μου και το Zelda για την ιδια κονσολα το οποιο ειναι και επικο και ανυπομονω να τερματισω, και το Brawl το οποιο με απογοητευσε αρκετα σε σχεση με το Mellee του gamecube oποτε και 8α σταματησω να παιζω :P

Νaruto: Clash of ninja (tragic, i owe u!) is my current addiction :kill4u:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1064 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 25 September 2009 - 00:26

Πριν 2 ώρες περίπου τερμάτησα το Resident Evil 5 για pc και το final boss στην τελική μορφή μου έφαγε τζάμπα 1 ώρα για να τον νικήσω επειδή είχαν κάνει λάθος οι προγραμματιστές.
Συγκεκριμένα
Spoiler:

Posted Image

#1065 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 25 September 2009 - 11:55

Τερμάτισα το Braid και τώρα το παίζω δεύτερη φορά για να πάρω τα αστερια.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."