Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#1081 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 October 2009 - 23:38

Τελιωσα το ff7, παμε για ff6 τωρα (και dissidia, Μολις το φερουν στο plaisio).

qzMHWHd.png

#1082 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 04 October 2009 - 00:37

Ειμαι η μονη σε αυτο το φορουμ που εχει φαει καλλημα με το Kingdom Hearts (ειδικα το 2). Μαλιστα περιμενω με ανυπομονισια και το 3ο.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#1083 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 October 2009 - 00:43

Ειμαι η μονη σε αυτο το φορουμ που εχει φαει καλλημα με το Kingdom Hearts (ειδικα το 2). Μαλιστα περιμενω με ανυπομονισια και το 3ο.

Ναι, να είσαι σίγουρη ότι είσαι η μόνη. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#1084 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 04 October 2009 - 11:35

Ναι, να είσαι σίγουρη ότι είσαι η μόνη. :hahaha:

Μπορει να εχουν φαει και αλλες κολλημα με το Kingdom Hearts.
Αν εννοεις γενικα αλλους, τοτε ναι ειμαι ενας απο αυτος.
Τo Kingdom Hearts 3 μην το περιμενεις συντομα. Καλυτερα να ασχοληθεις με το 358/2 days για το DS και το Birth by sleep για το PSP, αν τις εχεις αυτες τις κονσολες.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1085 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 October 2009 - 14:49

Μπορει να εχουν φαει και αλλες κολλημα με το Kingdom Hearts.
Αν εννοεις γενικα αλλους, τοτε ναι ειμαι ενας απο αυτος.
Τo Kingdom Hearts 3 μην το περιμενεις συντομα. Καλυτερα να ασχοληθεις με το 358/2 days για το DS και το Birth by sleep για το PSP, αν τις εχεις αυτες τις κονσολες.

Υπάρχουν πολλοί Kingdom Heart fans.
Δεν περιμένω KH3 καν.
Θα ασχοληθώ με 358/2 Days και Birth by Sleep.

:hero:

oR4yYRl.gif

#1086 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 05 October 2009 - 20:28

Kingdom hearts 2 = Best final Boss fight evar!!

#1087 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 October 2009 - 21:02

Τελιωσα το ff7, παμε για ff6 τωρα (και dissidia, Μολις το φερουν στο plaisio).

Τι εννοείς μόλις το φέρουν,αφού το είχαν πριν κάνα 10ήμερο...Και το Collector's Edition μάλιστα :lovulovu:

Back ontopic,εγώ όπως είναι προφανές παίζω Dissidia,Fate/Unlimited Codes και λίγο Persona 4...

Replaying FFX too ^_^

#1088 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 07 October 2009 - 23:46

Soul Calibur IV XBOX 360
Απαρέδεκτα εύκολο. Τερματίζει από την πρώτη φορά στο νόρμαλ, χρησημοποιόντας ΜΟΝΟ τη λαβή του Γιόντα. Με τον ίδιο τρόπο στο δύσκολο, φτάνεις προτελευταία πίστα.

Κατά τα άλλα μου αρέσουν οι custom χαρακτήρες, οι ιδιότητες των στολών και των όπλων, και το γεγονός ότι μπορώ να έχω τη sophitia μόνο με εσώρουχα:lovulovu:

#1089 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 October 2009 - 15:18

Κατά τα άλλα μου αρέσουν οι custom χαρακτήρες, οι ιδιότητες των στολών και των όπλων, και το γεγονός ότι μπορώ να έχω τη sophitia μόνο με εσώρουχα:lovulovu:

Πφφτ. Στο αρχικο SoulBlade, τοτε που το customization ηταν κατι αγνωστο, την ειχαμε χορτασει με το μαγιο:wooi2:

Στο θεμα του ξυλικιου επαιξα την τριλογια των Def Jam (Vendetta, Fight in New York, Icon) , μια σειρα οπου οι μαχητες ειναι διασημα ονοματα της hip-hop. Τελικα το αγαπημενο μου ειναι το πρωτο το οποιο ειναι μια τελεια μιξη wrestling με street fighting, τα επομενα καπου το εχασαν για μενα.
Posted Image

#1090 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 October 2009 - 20:27

Τι εννοείς μόλις το φέρουν,αφού το είχαν πριν κάνα 10ήμερο...Και το Collector's Edition μάλιστα :lovulovu:

Στο site τους χθες-προχθες εγραψαν οτι το εφεραν, οταν εκανα το Post ελεγε "αναμενεται συντομα" :P

qzMHWHd.png

#1091 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 October 2009 - 01:04

Στο site τους χθες-προχθες εγραψαν οτι το εφεραν, οταν εκανα το Post ελεγε "αναμενεται συντομα" :P

Πήγαινε στo Πλαίσιο στα Mall και ζήτα το,θεωρητικά δεν θα τους έχει τελείωσει...Ακόμα και αν εξαντλήθηκε έχεις να ψάξεις και αλλού...

#1092 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 11 October 2009 - 02:20

Uncharted: Drake's Fortune στο PS3.

Ωραίο, μου θύμισε Ινδιάνα Γκούφυ σε ύφος σύγχρονης «αγγλόφωνης σειράς».

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1093 Destroyed World

Destroyed World

Destroyed World

• Members
  • 7 posts

Posted 27 October 2009 - 11:22

Αυτη την περιοδο παιζω το Devil May Cry 4.Ειναι η πρωτη μου φορα που παιζω DMC και το βρισκω τελειο!!.Καλα ο Nero και ο Dante τα σπανε αγρια!!

#1094 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 27 October 2009 - 13:07

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story είναι η νέα μου πόρωση!!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1095 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 29 October 2009 - 16:02

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story είναι η νέα μου πόρωση!!!

Εχω ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο.Πρεπει καποια στιγμη να το τιμησω κ εγω με την σειρα μου.
Εγω τελειωσα με Kingdom Hearts 358/2 Days :awww: k τωρα ασχολουμαι με το Prince of Persia στο PS3.