Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#241 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 24 April 2007 - 21:22

Αφήστε τον ήσηχο τον άνθρωπο ρε παιδία, δλδ τί περιμένετε, να πεί κατι λάθος για να πέσετε πάνω του να τον φάτε; ΚΟΡΑΚΙΑ!!!

Αν και το Yata ειναι κοράκι απο μόνο του αν θυμάμε καλα τα Yuugi ou χρόνια μου. :hihi2:

LfNX0dh.png

#242 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 24 April 2007 - 23:55

Συγγνώμη αλλά μήπως εννοείς το Resident Evil ?

Οχι,δεν ειναι το Resident Evil. Το "Re" στον τιτλο λογικα θα ειναι η λεξη Remake.

Seraphimon-T.K., έχει κυκλοφορήσει το KH II Final Mix + και το Chain Of Memories για Αμερική/ευρώπη ? Ή το παίζεις στα Jap ?

Όχι,στα ιαπωνικα. Και συγνωμη που θα το πω αλλα οι φωνες τους ειναι ΧΑΛΙΑ:8c460310: ...Μερικες ειναι ΟΚ,αλλα σε αλλες μου ερχετε να χαμηλωσω την ενταση (π.χ. Γκουφι). Η Ούρσουλα (απο το Αριελ [οχι το απορυπαντικο]) εχει τη φωνη του Ορότσιμαρου:hahaha: Μονο αυτη μου φανηκε γνωστη φωνη (στο ΚΗ2). Κατα τ'αλλα τις φωνες τις βρισκω μετριες ! Στα αγγλικα ειναι καλυτερα:wis:
Επισης στο ΚΗ2 επειδη εχουν τον αγγλικο ήχο (αλλα μπορεις να τον αλλαξεις στα ιαπωνικα οταν ξανα βλεπεις τις σκηνες) οι νεες σκηνες ειναι βουβες,και μονο στα ιαπωνικα ακουγετε τι λενε...Ελπιζω να βγει στα αγγλικα γιατι εχει μια καλη σκηνη με τον Axel & ton Roxas!

#243 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 25 April 2007 - 13:27

Αφήστε τον ήσηχο τον άνθρωπο ρε παιδία, δλδ τί περιμένετε, να πεί κατι λάθος για να πέσετε πάνω του να τον φάτε; ΚΟΡΑΚΙΑ!!!

Αν και το Yata ειναι κοράκι απο μόνο του αν θυμάμε καλα τα Yuugi ou χρόνια μου. :hihi2:

Έλεος, τι τον κάναμε τον άνθρωπο, τον σταυρώσαμε? :8c460310:

Δικηγόρο του σε προσέλαβε? :try:

Για να μη βγαίνω και off-topic, να αναφέρω πως τελευταία ρίχνω μια ματιά και στο Bully (Πριν πιάσω το Okami). XD
1

#244 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 25 April 2007 - 13:57

Εγώ παίζω Pokemon Ranger στο Nintendo DS τώρα...

Δίκιο είχαν ο YaTa_KaI_KsERo_PSoMi και ο Ash_Pokemaster τελικά...

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#245 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 April 2007 - 23:19

Για να μη βγαίνω και off-topic, να αναφέρω πως τελευταία ρίχνω μια ματιά και στο Bully (Πριν πιάσω το Okami). XD

Το Okami λεω να το ενοικιασω για να δω αν αξιζει...Το σαββατο μαλλον θα του ριξω μια ματια:wis:
Όσο για το Bully,εχει πλακα:hahaha:

#246 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 April 2007 - 18:47

απο προχθες καιγομαι ασυστολως με το Lumines II στο PSP :d5f02ecd:
puzzle games rule .- :nod:

#247 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 01 May 2007 - 00:07

κατεβασα to nexuiz free multiplayer first person shooter. και ηταν μονο 200mb.για να περνας την ωρα σου μια χαρα ειναι.

#248 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 04 May 2007 - 00:37

Εγώ τώρα έπιασα το retro.

Παίζω το Final Fantasy 8 στο pc.

Για να δούμε αυτήν την φορά θα το τερματίσω. Το είχα πιάσει πριν κάτι χρόνια αλλά το σταμάτησα στο ταξίδι στον χρόνο.

#249 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 04 May 2007 - 01:03

Για να δούμε αυτήν την φορά θα το τερματίσω. Το είχα πιάσει πριν κάτι χρόνια αλλά το σταμάτησα στο ταξίδι στον χρόνο.

:hahaha::hahaha::rofl:Και εγω μια απο τα ιδια!Το ειχα ξεκινηση και στο τελος το αφησα.Και πριν απο λιγο το αρχησα παλι!:wooi2:
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#250 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 04 May 2007 - 12:03

οταν λετε final fantasy 8 gia pc εννοειται αυτο που βγηκε για το pc h apo emulator?και αν ξερει κανεις ας μου πει απο που να το κατεβασω για το playstation 1
γιατι και εγω το επαιζα πριν χρονια και παρολο που το εχω οι αντιγραφες μου παιζουν τα βιντεακια με κολληματα.

#251 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 04 May 2007 - 12:09

Αυτο που βγηκε για PC.Αλλα νομιζω οτι ειναι τα ιδια δεν ειδα καμια διαφορα.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#252 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 04 May 2007 - 12:50

Εγώ τελείωσα πριν μερικές μέρες το Pokemon Ranger στο DS και τώρα περιμένω να βγει ο κωδικός για το Manaphy.

Επίσης, παρήγγειλα σήμερα το Elebits για το Wii και περιμένω να το παίξω.

#253 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 04 May 2007 - 13:20

Spoiler:
:despair: :nod:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#254 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 04 May 2007 - 17:43

Eκεινη ευκολη είναι.Εγω το σταματησα στον τελευταιο αρχηγο τον οποιο μια φορα τον επαιξα μονο.Μετα προσπαθουσα να δυναμωσω τους παικτες μου.Οσο για την κυκλοφορια για τον υπολογιστη sto gamespot την εχουν πολυ υποδιαιστερη.Επισης υπαρχουν καποια κολπα για να βρεις επιπλεον Gf τα οποια πρεπει να στα πουνε αλλιως μονος σου δυσκολα να τα βρεις.
υ.γ. Το τελευταιο boss ειναι 5 συνεχομενοι.:oo:

#255 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 May 2007 - 17:47

Βάλτε κανένα Spoiler Tag ρε παιδιά :oo:
1