Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#271 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 May 2007 - 04:00

Απο την περασμενη βδομαδα αρχισα το Oοkami. Δεν ειναι ενα σοβαρο παιχνιδι,αλλα αλλα εχει την πλακα του.
Ο χαρακτηρας που χειριζετε ο παιχτης ειναι ενας λυκος (Oοkami=λύκος αν δεν κανω λαθος). Εχει αρκετα μυθικα στοιχεια το παιχνιδι,οπως το τερας Ορότσι ( βλπ. Οροτσιμάρου),το Κιούμπι (γνωστο απο το Ναρουτο),τον μαχητη Σουσάνο (γνωστος σε όποιους εβλεπαν Digimon Frontier,ο οποιος σκοτωσε τον Ορότσι) και άλλα φανταζομαι γιατι δεν εχω τερματισει το παιχνιδι ακομα. Το main story ειναι το εξης: 100 χρονια πριν, ο Οροτσι καταστραφηκε και φυλακιστηκε σε ενα μερος απο το σπαθι που τον νίκησε...Δυστηχως μετα τη μαχη ο λυκος Σιρανούι (έτσι οπως τον φωναζαν) δεν αντεξε,και πεθανε. Εφτιαξαν λοιπον οι κατοικοι ενος χωριου εναν αγαλμα με τη μορφη του λύκου. 100 χρονια μετα ενας άνθρωπος βρισκει το σπαθι που κρατουσε φυλακισμενο τον Οροτσι,και προσπαθησε να το βγαλει (ήταν καρφωμενο στο εδαφος). Τα καταφερε,και ελευθερωθηκε ο Οροτσι με αποτελεσμα να εξαπλωθει το σκοταδι,και επειδη η δυναμη του λύκου ήταν απαραιτητη ξανα ηρθε στη ζωη για να εξαφανησει το σκοταδι κτλ. κτλ...
Ευχάριστο παιχνιδι,με cel-shaded γραφικα που σου δεινουν την εντυπωση οτι ειναι ζωγραφισμενα με πινελο...

#272 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 07 May 2007 - 10:18

Το Okami είναι παιχνιδάρα...
Έκει που είχα σιχαθεί τα 3D παιχνίδια που είναι όλα τα ίδια και τα ίδια πλέον, και σπάνια κυκλοφορεί κατι καινούριο, έπαιξα Okami και βρήκα την υγειά μου...
Οι χαρακτήρες, το σενάριο και τα γραφικά είναι απίθανα, άσε που έχει 5 CD soundtrack, το οποίο τα σπάει...

LfNX0dh.png

#273 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 May 2007 - 15:00

Το Okami είναι παιχνιδάρα...
Έκει που είχα σιχαθεί τα 3D παιχνίδια που είναι όλα τα ίδια και τα ίδια πλέον, και σπάνια κυκλοφορεί κατι καινούριο, έπαιξα Okami και βρήκα την υγειά μου...
Οι χαρακτήρες, το σενάριο και τα γραφικά είναι απίθανα, άσε που έχει 5 CD soundtrack, το οποίο τα σπάει...

Όντως η μουσικη που έχει ειναι καλη. Εμενα αυτο που με απογοητευσε ειναι η ελλειψη απο voice actors. Κάτι μου λεει οτι στο ιαπωνικο θα ειχε κανονικα λογια,και οχι κατι ασυναρτησιες. Αλλα εχω ξαναδει σε καλο παιχνιδι το ιδιο πραμα στο Shadow of Colossus,το οποιο ηταν στην ουσια ενα καλο Boss Battle παιχνιδι κατα τη γνωμη μου,αλλα ηταν και αυτο ενα απο τα καλα παιχνιδια που κυκλοφορησαν. Αλλα περα απο αυτο εγω το βρισκω διασκεδαστικο παιχνιδι και το συνηστω ανεπιφυλαχτα:aaacf4: .

ΥΓ: Ειχα διαβασει σε ενα σάιτ οτι η Σόνυ ήθελε στην αρχη να είναι μεσα στα πρωτα παιχνιδια για το PS3,αλλα μαλλον αλλαξαν γνωμη...Στο PS3 θα ήταν ακομα πιο ωραιο:wis:

#274 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 07 May 2007 - 15:36

Όντως η μουσικη που έχει ειναι καλη. Εμενα αυτο που με απογοητευσε ειναι η ελλειψη απο voice actors. Κάτι μου λεει οτι στο ιαπωνικο θα ειχε κανονικα λογια,και οχι κατι ασυναρτησιες. Αλλα εχω ξαναδει σε καλο παιχνιδι το ιδιο πραμα στο Shadow of Colossus,το οποιο ηταν στην ουσια ενα καλο Boss Battle παιχνιδι κατα τη γνωμη μου,αλλα ηταν και αυτο ενα απο τα καλα παιχνιδια που κυκλοφορησαν. Αλλα περα απο αυτο εγω το βρισκω διασκεδαστικο παιχνιδι και το συνηστω ανεπιφυλαχτα:aaacf4: .

Κοίτα, ούτε η Ιαπωνική έκδοση έχει voice actors, άλλα φαντάσου άν οι ήρωες είχαν αγγλικές φωνές... θα χάλαγε το πολύ καλό localization που έγινε, άσε που μερικοί θα είχαν φωνές και άλλοι όχι, βλέπε FFX κτλπ. Οι ασυναρτησίες προσθέτουν επιπλέον χιούμορ σε ένα ήδη αστείο παιχνιδι. Μιάς και άνεφερές και το Shadow of Colossus, να το παινέψω και αυτό λίγο ( :hihi2: ) για τις επικές μάχες και τα ρεαλιστικά γραφικά του...

Bottom line... play Okami and Shadow of Colossus if you own a PS2. :smokingg:

LfNX0dh.png

#275 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 08 May 2007 - 14:59

Hajime Saito για δώσε μου url για τα παιχνίδια Okami + Shadow of Colossus για να δω screenshots + review + τα σχετικά.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#276 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 08 May 2007 - 16:22

Hajime Saito για δώσε μου url για τα παιχνίδια Okami + Shadow of Colossus για να δω screenshots + review + τα σχετικά.

http://ps2.gamespy.com/playstation-2/okami/733301p1.html

http://ps2.gamespy.com/playstation-2/ico-ii/658966p1.html

LfNX0dh.png

#277 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 08 May 2007 - 20:57

Τώρα που διάβασα τα review + screenshots + τα σχετικά του Shadow of Colossus ακούγεται godlike παιχνίδι και ψήνομαι να το πάρω να το παίξω με τις ώρες...

Στο God of War 1 τώρα παίζω το God Mode για να ξεκλειδώσω τα καλά πράγματα...και βίντεος εννοείται...

κακό νέο...Στο Challenge of the Gods είναι τεράστιο παλούκι το challenge 8/10 που μου λέει να σκοτώσω όλους τους εχθρούς αλλά μου φαίνεται άπειρο σφάξιμο εκεί μέσα...
καλό νέο...χαρή στην "προπόνηση" από το challenge of the gods πήγα στο god mode προετοιμασμένος και επειδή είναι helllike δύσκολο μου πήρε 1 ώρα να νικήσω το κάθε boss...και έφτασα μέχρις την έρημο...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#278 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 May 2007 - 08:34

από χθες βράδυ χαβαλεδιάζω με το Guitar Hero... αφασία...

αλλά είναι και δύσκολο το *μπιπ* με το χειριστήριο... θέλει εξάσκηση. Μου φαίνεται θα ψήσω κανέναν [αν όχι τον άλλο gamer του σπιτιού] για κανά multiplayer

ααα, και επέστρεψα στις παλιές κακές συνήθειες

Spoiler:

#279 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 10 May 2007 - 14:36

FF XII at last:nod:

#280 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 May 2007 - 15:06

Λέει τίποτα το 12 Hajate; Μου είπε ένας φίλος μου ότι το είναι τεράστιο και έχει νέο Battle System, αυτό που με ενδιαφέρει βέβαια είναι η πλοκή. :P

Εγώ συνεχίζω το Red Steel τώρα, το προχώρησα αρκετά, και τελικά έχει ένα ενδιαφέρον... :)

oR4yYRl.gif

#281 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 10 May 2007 - 17:27

Λέει τίποτα το 12 Hajate; Μου είπε ένας φίλος μου ότι το είναι τεράστιο και έχει νέο Battle System, αυτό που με ενδιαφέρει βέβαια είναι η πλοκή. :P

Εγώ συνεχίζω το Red Steel τώρα, το προχώρησα αρκετά, και τελικά έχει ένα ενδιαφέρον... :)

Ναι το battle system είναι τελείως διαφορετικό από τα παλιά.οι μάχες δεν είναι πλέον randrom και turn-based.θα το χαρακτήριζα πιο ζωντανό μιας και πρέπει να σκέφτεσαι συνεχώς την επόμενη κίνηση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα(υπάρχει μια μπάρα που γεμίζει σιγά σιγά).υπάρχει βέβαια και pause button που δίνει ένα πιο στρατηγικό χαρακτήρα στις μάχες αλλά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σκέψης.και να μη ξεχάσω ότι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!
είμαι ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού και δεν μπορώ να πω πολλά για το σενάριο.έχει ένα επικό χαρακτήρα,τα video στην αρχή είναι αρκετά επιβλητικά και μάλλον παίζουν τρελές συνομωσίες.

red steel το έχω τελειώσει,για πρώτη προσπάθεια ήταν απλά καλό!

#282 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 10 May 2007 - 20:08

KotOR.
1

#283 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 10 May 2007 - 21:01

Final Fantasy XII. Οταν κλείσει το σχολείο παίζει να το αγγίξω >___> (εχω παιξει κανα 5ωρο μόνο -.-)

#284 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 10 May 2007 - 22:01

είμαι ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού και δεν μπορώ να πω πολλά για το σενάριο.έχει ένα επικό χαρακτήρα,τα video στην αρχή είναι αρκετά επιβλητικά και μάλλον παίζουν τρελές συνομωσίες.

Μην περιμενεις τπτ απιστευτο...ειμαι fan τρελος της σειρας και οταν ειδα το σεναριο απλα:sadist:

Για να ειμαι on-topic.

Σε λιγη ωριτσα επιτελος κατεβαινει!!!

~Shining Force EXA~:awww:

#285 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 May 2007 - 12:56

Αν λες το Still Life, το έχω τερματίσει :P

Επίσης, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρω το Grim Fandango, γι'αυτό ρωτάω τον Ερμή μήπως τυχόν ξέρει (μιας και το έχει) :shock:

@Στέργιος και όποιον άλλο θέλει να παίξει Grim Fandango

Στο GreekRoms.com κυκλοφόρησε patch για ελληνική μετάφραση! :riiight:

In other news, σύνταμα θα παίζω (μάλλον) το Baiten Kaitos! Βρήκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και τα δύο παιχνίδια (το 2ο sequel USA Version :wooi2:) για GameCube μεταχειρισμένα! Θα πάρω και ένα Action Replay για GameCube/Wii για να παίζω και imports! :riiight:

oR4yYRl.gif